Липса на желание- сериозен проблем. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на желание- сериозен проблем.
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2132 пъти
Здравейте, не знам към какъв специалист да се обърна, не знам и в какво се корени проблема ми точно, ще го опиша и ви моля за предположения и съвети.
Аз съм жена на 24, родих преди месец и половина, липсва ми желание за секс, след като мина следродилното възстановяване, с партньора ми правихме 3 пъти секс, болезнено беше тъй като аз имах възпаление на пикочните пътища от катетъра в болницата, уж проблема се оправи, но още изпитвам лека болка, щипане и дразнене по време на секс.
Отделно от това мисля, че може би е минало малко време след раждането и още ме тресат някакви хормони, може би. Не знам към какъв доктор да се обърна, или просто да изчакам да мине повече време от раждането ли ? Изпитвам почти ужас и страх от гинеколози и не ми се иска да опирам до такъв, ходила съм, но само защото беше наистина крайно необходимо. Имам нисък праг на търпимост към болка, особено в интимната област и преглед е почти невъзможен, и половите контакти се осъществяват трудно, тъй като ме боли докато се отпусна. Не знам това ли има връзка с липсата на желание? Дали не е на психическа основа. Не съм била насилвана сексуално никога, не съм имала проблеми от такова естество, за да е на психическа основа, но все пак знае ли човек.
Винаги съм била така- с ниско желание за секс, на моменти се е подобрявало, но никога не съм била с някакво необуздано желание. Не знам нормално ли е това.
Друг проблем е, че с времето си създадох една зависимост да правя секс след консумация на алкохол, открих, че съм по- отпусната, не ме боли, по- добре се чувствам и повече се наслаждавам на секса, ако съм пила, дори минимално ( не пия много по принцип). Но не искам желанието ми да зависи от алкохол, искам да си го имам и без да пия. Някак не се чувствам толкова уверена, ако не пийна малко. Не че се срамувам от тялото си, или от партньора ми, не знам защо тогава го правя. Правила съм секс и без да пия и знам, че мога и че не е нужно да се пие, но уви така ми е по- приятно.
Моля ви за съвет как да си повиша желанието и предположения в какво се корени проблема ми от посочените причини, или е сбор от всички тях може би.
Ако може и да ми препоръчате някоя билка или чай или нещо такова, което да помага.
Благодаря !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: b88c193192
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   М 60 г. Младо момиче, поздравления за това, че си вече майка.
Съвет не искам да ти давам, само ще разкажа за моят семеен сексуален опит. Жена ми роди на 22 г. и почти година след това нямаше желание за секс. Тя и преди това не беше много сексуална, но го отдавах на това че й бях първият мъж. Наскоро след първият секс се оженихме и веднага забременя. Имахме само един меден месец в който правихме бебето и в който всеки ден се наслаждавахме един на друг.
Но както казах след раждането желанието й за секс съвсем се изпари и вниманието й беше насочено изцяло върху детето.
Зорлем се е съгласявала за секс и то по един път на 1-2 месеца. Аз съм хиперактивен и такава ситуация нито съм я очаквал, нито ме уствойваше. Все пак една жена на 25 г. не би трябвало да е лишена от желание за секс.
Обсипвал съм я с целувки по цялото тяло, много нежност и приятни за ухото думи, орален секс и т. н. но не получавах това което съм получавал от други момичета, докато бях ерген.
Детето поотрасна, оставали сме сами през уикенда, гледали сме порно на видеокасети, правили сме секс, но все като че ли по задължение от нейна страна. Наблягах и на целувки с език на вътрешната страна на бедрата, корема, пубиса и завършвайки на вагината и главно на клитора. Така получаваше единствено оргазъм.
Сега на въпроса ти с пийването преди секс! Да, имаше ефект и като че ли настроението й за секс се подобряваше. Отдавах го на това, че й се успокоява нервната система и не мисли за ежедневните неща, с които обикновенно й е настроено съзнанието.
Това се доказа и след като установих, че приятно прекараните вечери с други семейства и малко алкохол, съвсем й освобождават главата от други мисли и се създава добро настроение от веселбата. Секса след това мога да кажа, че беше много добър, като и тя проявяваше силна активност и желание за нови неща.
Но когато няма веселба и алкохол, нямаше и секс.
Може би е до ген, но определено приятните и весели изживявания имаха положителен ефект.
Другото нещо от което тя получаваше прилив на желание за секс, беше моето разрешение да се събират с колегите си състуденти(тогава следваше) и да участва в купоните им до сутринта. И когато се прибираше в 06. 00 сутринта, ме събуждаше и правехме страхотен секс.
Моят извод беше, че давайки й свободата да се забалява, това ще бъде само полза и за двамата в секса. Никога не съм я ревнувал, защото имах доверие в нея. Пък и знаех, че ревността съсипва чувствата един към друг.
Когато мина 35-тата си година, като че ли стана друга жена. По-сексуално активна, по-разкрепостена. Сега правим секс по 2 пъти в седмицата и се чувстваме отлично.
Но важна подробност е че секса първо трябва да е в главата, мислите и фантазиите, а след това желанието става силно и секса прекрасен. По това съм работил с нея през всичките тези години.
При теб авторке виждам, че момчето ти трябва да наблегне на приятните ти разнообразни изживявания - разходки, концерти, компании и всичко, което да откъсне съзнанието ти от ежедневието.
Освен това трябва да се постарае повечко в любовната игра преди секса, която явно ти липсва. И двамара трябва да разберете, че секса не е само проникване и възвратно-постъпателни движения. Те разбира се са неотменна част от секса, но самия секс трябва да присъства като дух и по време на вечеря и когато гледате телевизия прегърнати, и когато си споделяте желанията за всичко, вкл. и за това кой от какво се възбуждате най-силно.
Когато имате разбирателство и взаимно разбиране, това само по себе си неминуемо води до удовлетворение в леглото. Не се карайте, отстъпвайте си. Опитвайте се да сте положително настроени. Забавлявайте се, живота е пред вас, но е твърде кратък, както се оказа на мойте години.
Ще се радвам ако споделиш повече подробности за семейния ви живот, за да бъда полезен и в следващия си коментар.
Бъдете здрави и щастливи!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f43ff0e797
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щом те боли значи има някакъв проблем. Отиди на лекар за да ти изпишат лекарства - за катетъра, за другите болки. Не стой така, нещата може да се усложнят. И като не те боли може и да поискаш секс. Нормално е като те боли да не ти се прави секс. Все пак трябва да ти е приятно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 21b404d498
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря на номер 1 за положителния и изчерпателен коментар! Може би нещата са комплексни, или по/ скоро на психическа основа. Може би имам нужда от повече разнообразие в ежедневието, за да имам положителни емоции и да се настроя за секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 66d9b607c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке помисли върху това кои са най-големите ти притеснения и задръжки. В общественото съзнание съществува възприятие че жените са или курви или девици. Прецени дали не си станала жертва на подобно вярване, което ти пречи да се отдадеш по-пълноценно на плътските си желания, в стремежа си да изглеждаш целомъдрена пред твоя приятел.
Разбира се всичко това е при условие че има достатъчно дълга любовна игра преди самия акт. Ако твоя приятел директно преминава към проникване - определено трябва да поговорите по въпроса да се погрижи и за твоето удоволствие, не само неговото собствено. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker