Споделена фантазия или как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Споделена фантазия или как?
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 8103 пъти
Споделена фантазия или как да придумам жена ми да направим тройка!

Здравейте, надявам се да не досаждам с тази история, но ето реших се и аз.

Едно от нештата които ме възбуждат е това да гледам как мъж или мъже чукат жена ми. Наскор правихме секс и варвеше порно с подобен сюжет и аз се престраших да и кажа какво мисля по вапроса, но нямаше никаква реакция. Няколко дена по касно, тя ми каза (по време на секс) пусни порно канала може да има пак нещо групово. След като сваршихме подхванахме темата за груповия секс и се оказа че тя няма ништо напротив. Сега незнам как да постапя да тарсим в интернет или между приятелите ни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: a808176afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трудно е, според мен. Хем не е хубаво да е познат, защото риск от усложнения винаги има, хем не може да се довериш на чужд човек... Има жени, които предлагат да са третия в тройката. Предлагат дискретност, опитни са. Предполагам, че могат да се открият в интернет, но как? Вероятно в сайтове за запознанства. Но преди това уточни с жена си какъв да е пола на третия.
Успех! Аз не можах да събера достатъчно смелост, макар, че мъжът ми беше готов да го направи за мен.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6565bf826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ще намерите веднага мъж в сайта Гепиме, няма голям риск от идеоти, защото нали Вие сте там като мъж. Аз като сама жена не бих се престрашила да се срещна с мъж от такъв сайт. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ecca899354
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Заради такива като теб не ми се иска да се омъжа! Вместо да ревнуваш жена си, да я пазиш, да се грижиш за нея, ти господине, си решил да я предлагаш на други мъже! Боже! Повръща ми се от такива като теб, та даже и успех ти пожелават! Ти не заслужаваш да седиш до жена си на масата, да спиш до нея! Това ли е вашето семейство? И го пишеш по време на най- красивия празник- Възкресение Христово! Ти си извратен, ако бях на мястото на горката ти жена щях веднага да избягам от теб, преди да си ме превърнал на парцал!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 52da8aec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, ако искаше жена му да е с друга жена, пак ли така щеше да реагираш?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1834308a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   до 3. - колко е заплатата в моралната полиция?
Авторът не принуждава жена си към нищо, ако и двамата го искат, къде е проблемът???
Ако 3 се омъжи, спокойно - малко са мъжете с фантазията на автора, обаче не познавам мъж, който не иска тройка с две жени - как би реагирала -ОЛЕЕЕЕ, РАЗВРАТНИК ТАКЪВ!!! хе хе хе, горко му на мъжа, който се омъжи за такава жена, цял живот ще е на постен вагинален секс в мисионерската поза, а по време на постите и без такъв, и с право ще си търси и намери любовница.
Иначе по темата - според мен не бива и не трябва да преследвате партнъора си в интернет - какви порнота гледал например. Понякога човек си има фантазии, които са си лични и не иска дори да се реализират. Най-лесния начин да накараш някой да говори за фантазиите си, според мен, е да разкажеш своите. Авторът много добре се справя и явно съпругата му е по-отворена от номер 3 и ще успее да осъществи фантазията си. Тактиката му е доста добра

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 52da8aec77
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, аз съм номер 4. Познавам доста мъже които не искат тройка с две жени, или поне не с тяхната. За мен желанието ви да карате жените ви да лесбийстват е извратено. Да не говорим за вагиналния секс, като ми е ясно какъв друг визираш. Като си толкова разкрепостен, защо ти не пробваш с мъж или ти да даваш задните си части. Нямам нищо п/в хората да правят това, което им харесва, но не приемам двойни стандарти.
И като си толкова широкомислещ, защо не приемеш факта, че има хора като номер 3, за които сексът е само за двама? Въпреки че едва ли 3 щеше да се възпротиви толкова ако авторът искаше жена си с друга, нали сега това е много модерно.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1834308a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   номер 7, аз съм 6. И СЪМ ЖЕНА на 25, била съм само с един мъж в живота си и все още сме заедно, той е фен на тройката с две жени и при първа възможност ще го направим, ако имаше фантазиите на авторът, бих си помислила - но защо не, ако се прави секс само с кондоми и приятелят ми се възбужда от това? За мен би било трудно малко, защото съм моногамна и не съм му изневерявала и не знам какво е да си с друг, ама ако той самият иска, това не е изневяра и не знам, може да се насладя. Но знам, че моят никога няма да ме остави в ръцете на друг и по-скоро би го изкормил, затова не съм си мислила относно фантазия тройка с двама мъже.
Иначе винаги измислям нещо разнообразно в секса и съм не мнението, че имам повече опит от жените, които са били с много мъже, защото с един партнъор човек може повече да се отпусне и да сподели за сексуалнте си фантазии и съответно да ги осъществи, а хората, които непрекъснато си сменят партнъора все са на стандартна програма. Авторът иска със съпругата си да осъществи фантазиите си, какво лошо има, ако и тя го иска?
Между другото, приятелят ми не е би и се отвращава от мъжете, но ако имаше описаната от 7. фантазия - защо не, бих се радвала да гледам как друг мъж...
иначе, определено имам фантазии за тройка с още една жена и щом на мен ми допада, на моят приятел допада и намерим жената, какво е лошото в това, да я осъществим?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 33bb0dab5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вие си знаете най-добре :) Щом и двамата имате мерак, то трети лесно ще намерите.
Лично аз си падам малко егоист и не бих понесъл да гледам друг да докосва приятелката ми.


*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b4242e965e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 е страшно прав и на мен ми допадат тройките но не бих делила приятеля си с друга или той да ме дели с някой.. така че :)))
***Ттт***

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 75f4d24770
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз съм номер 3. Не знам защо изведнъж си помислихте, че аз съм някоя морално закостеняла жена, с ограничени разбирания за живота. А секса с мен е е абсолютно разкрепостен и невероятен, но... само с мъжа, когото обичам! А и той ме обожава и е толкова ревнив / между другото е страшно красив/. Но да се върнем на темата. Мисля, че има нещо изкривено в някои хора, по принцип всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да не причинява болка и страдания на друг. Между гаджета, или познати го приемам. Но това ли е българското семейство - тройка в леглото? ... Нали хората се събират, защото се обичат и искат да са заедно при всякакви обстоятелства. Ако някой се отегчава, значи нещо не е наред. Но аз, каквото и да ми казват някои хора не бих приела да има друг или друга в леглото ми. В моето легло аз съм единствена, аз съм кралицата. Ако на някой не му харесва- прав му път, има и друг избор. Аз съм на мнение, че трябва да пазим семейството си, дами и господа! Нали тук за това става дума- за едно семейство. Но да не се заблуждавам- навъдиха се всякакви с криворазбрани демократични разбирания, които ще оплюят всеки човек, който има почтени принципи...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 051fe4fa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 3 (11) - спокойно, авторът си ляга с жена си, не с Вас!
И аз не разбирам как може един космонафт да се качи в капсулата и да рискува да изгори жив, за да видел отгоре планетата ни, но такива хора има (слава Богу).
Това, че нашите представи са твърде ограничени, за да разберем определени феномени в реалността ни, не значи, че тази реалност не съществува и няма други гледни точки и реалности - в случая извън нашата собствена спалня.
Щом съпругата също би искала и двамата във връзката нямат против, връзката не се руши - напротив, а те споделят даден свой интерес и преживяване, в случая сексуално.
Демокрацията не е начин на сексуално общуване, а форма на държавно управление и сама по себе си би следвало в 21 век да бъде част от почтените принципи на всеки човек. Няма диктатура на света (дори комунизъм, ислямизъм), която да не се е опитала да ограничи хората в сексуалната им свобода и да не се е провалила тотално. Като убиваме хомосексуални хора, защото сме „почтени хора„ не значи, че таква няма да има - те ще се крият просто.

Ако зад маската на почтеността и морала крием границите си на собственото си възприятие на света, това не е нито морално, нито почтено.

Едва ли има жена, която да не иска да бъде кралицата в леглото на съпруга си и аз не виждам защо съпругата на автора да не е кралицата в неговото легло? Определено обаче мъжете (и жените) имат „демократичното„ право да напускат кралството, ако нещо им липсва - много (ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО НЕМОРАЛНО!!! ) посещават тайно и други кралства и ако не кралици, то поне някоя принцеса и принц, защо не и двамата, си намират за разнообразие. Лошо е това нещо - демокрацията, за съжаление не е измислила механизъм да влезне в спалните на хората, а и няма такива претенции, за разлика от диктатурите, авторитарните режими и управлението според Корана (халифат).

Кой знае, може скоро пак да ни поробят турците и да наложат халифат, но до тогава сме щастливи да живеем в свобода, включително и сексуална, дотолкова, доколкото не насилваме другите (изнасилване, наказва се от закона) или не закачаме децата, ненавършили 14 г. (чл. 149 следващи НК). Всичко останало, включително хомосексуализмът и сексът с животни, тройките, имат място в една държава, която има демократична форма на управление, за огромно съжаление на „почтените„ хора. *е, до налагане на халифата де....
държави с халифат - Иран и другите талибански провинции....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 94e146ea6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз не давам положителен глас. Женени сте, ако държите един на друг и се доволни от връзката си.. мисля, че не е необходимо да рискувате, вземе нещо да стане гаф..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 193e7392eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   О автора към №3
Уважаема,
Обичам и ценя жена си. Обгрижвам я и по всякакъв начин се опитвам да я задоволявам, с ръка на сърцето мога да кажа че съм грижовен съпруг и баща. В момента ни дели 4000км разстояние и аз съм спокоен, както и тя, че ще сме си верни. Това че искам разнообразие не е самоцел в живота ми, имам си достатъчно други неща на главата. дали ще стане или не, незнам. Благодаря ти за отделеното време!
Желая ти успех в живота!
Автора

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35104ee3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Абе хора нека всеки си има фантазии и щом и двамата ги искат реално да си ги осъществяват. Има разлика дали бихте направили наистина сексуалните си фантацзии реалност. Примерно аз съм си фантазирала секс с двамамъже, приятелят ми /естествено/ с две жени, но сме си говорили много пъти, че не бихме го направили в действителност. Така, че важното е желенията на двамат да съвпадат. Има обаче едно но. Може да се окаже, че сексът с другия или другите мъже допадне много на жената на автора. И тогава? Ако й харесат повече от него, ако се възбужда повече и пр.? Или при тройка с две жени - мъжът може да намери нещо повече в другата. С една дума има известен риск да не се развалят отношенията между постоянните партньори.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2bc0e6184a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Пич, в случая е най-добре да го обсъдиш заедно с жена си - дали да е приятел или непознат. Така ще е по-лесно и за двама ви - хем заедно поемете отговорността, хем, сигурен съм, самото обдъждане ще породи много приятни емоции. Искрено споделям фантазиите ви и ви пожелавам успех!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 54ccfe8e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако сте гаджета и сте решили да направите това е едно, но да рискувате да развалите семейството си, е много сериозно. Тя е съгласна сега ок, особено в момент на възбуда, ами ако го направите реално и след това реши, че явно не я обичаш, щом не ти пука че друг прави секс с нея или пък ти проревнуваш като я видиш какво удоволствие и доставя другия, ако ви хареса дотолкова, че след това секса само с двама ви доскучее и единия от двамата или и двамата се дразните защо на другия не му е толкова хубаво само с вас, отколкото като е имало и трети, ако ви хареса много и това отключи други немоногамни желания и започнете да си изневерявате...? ! Струва ли си? ! Или е по-добре да го оставите на ниво фантазия, да си пуската порно с групов секс и да сте си щастливи и самодостатъчни само двамата? ! Има други въпроси, на които първо трябва да си отговорите, преди да престъпите към въпросите около реализирането на тази фантазия...
Люси

 
  ...
преди: 13 години, 27 дни
hash: 721c549692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От номер 3: Пишеш ми:" Обичам и ценя жена си. " Ще те цитирам пак:" Едно от нещата, които ме възбуждат е това да гледам как мъж или МЪЖЕ чукат жена ми. "
Ти или не разбираш какво е любов, или това е някакъв нов вид любов, за която още не съм чула. Благодаря ти, че ми пишеш лично на мен, това ме ласкае, но аз съм все още на мнение, че това са извратени фантазии. Няма нищо лошо в сексуалните фантазии, но да твърдиш, че обичаш един човек и същевременно да мечтаеш да го видиш как други го чукат нещо не мога да разбера. Моля те обясни ми го!
Искам да кажа нещо на номер 12: Благодаря за лекцията, която сте ми подготвили, за цитираните членове от НК, за дългото обяснение какво е допустимо в демократичното общество. Чувствам се " обогатена" с познания от вашата лекция. Не знам каква е професията Ви, това няма значение. Прочетохте ли внимателно какво казва авторът или искате просто да се покажете колко сте велик и образован? Тук става дума за морални ценности, за семейство... А може би и вие мечтаете за тройка в леглото с жена ви и други мъже, които да я чукат?

 
  ...
преди: 13 години, 23 дни
hash: 193e7392eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От Автора към № 3
Здравей ,
Много ми се иска да ти дам смислен отговор , но уви , права си!Накара ме да се замисля , за което благодаря !
Желая ти щастие и успех !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: a3d1170b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От два месеца съм правил тройка с четири семейства. Изводът ми е: Трябва съпругът да обича прекалено много жена си, за да се реши да и достави пълно удоволствие, заедно с друг мъж!!!

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: d658489db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   М/44/ЮЗБГ търси дами, семейства/двойки за забавления. Задължително хигиена, интелигентни, дискретни. SKYPE: ********.

/Модератор 7 - Лични данни не публикуваме. Има други сайтове за подобни обяви.

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 53239ddff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   А ТЯ СЪГЛАСНА ЛИ Е ТИ ДА ЧУКАШ И ДА ЛИЖЕШ ДРУГА ПРЕД НЕЯ - тази идея и вна мен ми дойде, прави ми се с друга жена, искам да и бъркам, докато мъжът ми е до мен, да му позволя и на него, ама после ме задрусва една дива ревност. Аз също споделих с него, той се подсмихна, не каза категорично да. Едва ли ще го направим, но сега сама си създадох повод за ревност. Постоянно си го представям с друга, твърде реалистично и това ме побърква. Сложна работа.

Само не ползвайте приятели за това. Използвайте човек, който може така да направите после, че никога да не го видите, защото не се знае как ще се развият събитията, ако не сте го правили досега - може да има неочакван обрат и за двама ви и то, не непременно приятен. Помислете добре преди това!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 29eea2e9c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Един път жена препи и като се прибрахме, направо заспа с дрехите. Аз съблякох и я поставих гола в леглото. След това се обадих на един приятел да дойде за малко до нас. Като дойде му казах, че искам да му покажа нещо и го вкарах в спалнята. Той в началото се притесни, но след като му показах колко дълбоко спи жена ми се успокои и двамата запознахме да си играем със спругата ми. Секса който правихме няма да забравя никога. Най-хубавото е, че приятеля ми е много дискретен, а жена ми и до ден днешен не разбра нищо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker