Той ми каза, че има фантазии и ме ядоса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той ми каза, че има фантазии и ме ядоса
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 4508 пъти
Здравейте, жена на 20 години съм, имам приятел на 24 от малко по-малко от 2 месеца. Живея в чужбина, двамата живеем в два отделни града на 1 час разстояние и той идва всяка седмица да прекараме 2 дена заедно. Сексуалният ни живот е доста задоволителен за мен, а и за него, опитваме различни неща, говорим си открито за всичко. Знам, че държи на мен, защото всеки ден се чуваме, сега се прибрах за около месец в България и на него му домъчня за мен и си купи билет специално да ме види, въпреки че моят град е туристическа атракция през лятото и няма много какво да се прави през зимата. Оценявам всичко това, но го бях попитала каква му е най-голямата секс фантазия и той помисли и каза да спи с азиатка, защото има слух, че на азиатците им били малки и си ги представял много тесни. След това бях видяла на лаптопа му едно порно с две момичета и той си призна, че имал много такива фантазии и аз му казах, че сигурно ако му се отдаде възможност би ги осъществил. Той ме успокои, че били само фантазии, но ми стана малко гадно, защото за мен това е един вид ментална изневяра. Особено в началото на връзката, човек би трябвало да мисли повече за реалните изживявания, нали? Аз нямам време за такива фантазии, предпочитам да се фокусирам върху неща, които имат реален шанс да се осъществят. Освен това си беше признал, че все още има голи снимки на телефона на някакви бивши и това малко ме разстрои и сега обмислям да се дистанцирам сексуално. Моля жени, споделете опита с мъжете си и мъже, кажете при вас как стоят нещата? Мислите ли, че той заслужава да го направя? Моля без обиди и безполезни коментари. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0bce3a42de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не си наред. Вместо да се радваш, че човекът ти има доверие и ти споделя такива неща, ти ще го режеш. НЯМА нормален сексуален потентен мъж на Света, който да няма фантазии. Просто НЯМА. Може да прави секс с 3 различни жени по 3 пъти на ден и накрая на деня пак да има фантазии.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bf9a27ea34
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ж. над 30г. :

Имаш погрешна представа за мъжкия пол - или ги приема човек, каквито са, или стои настрана от тях.
Средно положение - няма, полудява се, иначе.

Това е едва 1/10 от онова, което няма да ти хареса в този човек, и което ще те скандализира.
Мъжете са такива.
Всякаш са друг биологичен вид...

Цял живот да търсиш мъж, който е като теб, мен - няма да ти стигне, понеже такъв няма...

Колкото по-бързо осъзнаеш и приемеш(понеже не може да промениш нищо) този факт, толкова по-малко ще се разочароваш от тях.

Младостта ми мина в опити да проумея и приема първичността им, която не признава човешките качества, които ни правят хора.

Всички жени се сблъскваме и сме потресени. но обръгваме.
Ще се случи и с теб.
Ще станеш по-отракана, цинична и непукист, защото няма как да оцелееш в това конкретно общество.
Обещавам ти.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a6f03e4da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Донякъде си права, нормално е да има фантазии и трябва да се радваш, че ти ги признава на теб! а не ги чуваш от негов приятел примерно нали? Но за другото си, си съвсем права. За какво му са тези голи снимки на тези бивши? Може да ги изнудва за нещо? Много пъти мъжете изнудват жените с голи снимки внимавай. Може да излезе скрита лимонка...

Пази се от този мъж..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 95e0ace725
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато задаваш въпрос бъди подготвена за отговор, който може да не ти хареса. И аз имам много фантазии, които не бих осъществила, дори ако ми се отдаде възможност. Фантазиите са си просто фантазии. Снимките с бившите обаче...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 34f64b6d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ще изкажа моята гледна точка за такива мъже, някой може да потвърди, ако е съгласен. Значи, това със сексуалният инстинкт, който бил вроден на мъжете и едва ли не неизкореним е мит, защото това са предимно мъже, които или не са влюбени в момента, или никога не са се влюбвали истински, страстно, до полуда, обсебващо.
Мъжете по-рядко се влюбват, но влюбят ли се, имат ли жената, която е перфектна /според техните разбирания и очаквания/, другите жени спират да правят впечатление както на сексуално така и на ментално ниво. Те стават зависими от нея, не рядко има случаи на силно обсебване, следене и болезнена ревност.
Ако се замислите, при нас жените е същото, защото като цяло силното влюбване е рядко явление, колкото и да ни се иска да беше постоянно.
Така че, не бъркайте харесването/физическото привличане с влюбването. Има огромна разлика. Смятам, че НЕЗАВИСИМО ОТ ПОЛА, ако човек е истински влюбен - нито АЗИАТКА нито индианка ще му се иска, а ще дава МИЛО И ДРАГО и цялото си сърце и душа за ЕДИНСТВЕНАТА/ЯТ в сърцето и съзнанието му.

КОНКРЕТНО ПО ТЕМАТА - във вашият случай, колкото и да ми е неприятно да го кажа, смятам, че мъжа не е лудо влюбен. Ако беше, само ти щеше да си му на сърце, на душа, в мислите и в фантазиите. Това е моето разбиране като цяло за влюбването.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3a237d1deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ако ти е тъпо понеже гледа китайки, ти му кажи, че искаш с негър - черен като лайно, тъп като маймуна, смърдящ като прасе и с хуй като магаре.
Ако това не го откаже от китайките, значи не е за теб, търси следващия.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c44cb7d193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Момиче,
Съжалявам да ти го кажа, но светът е, какъвто е. Не какъвто ти се иска на теб да бъде. Всеки мъж, а и почти всяка жена има фантазии. Ако ти нямаш - ОК, може би си изключение. Но фантазията е нещо в ума - изобщо не значи, че човек иска да го осъществи на практика. Има жени, които си фантазират за отвличане и изнасилване, нали? Но в реалността това е нещо ужасно и никоя не иска да ѝ се случи извън фантазиите. Мъжът може и харем с десет порнозвезди да има, пак ще си фантазира за някоя извън това.
А това че фантазиите са ментална изневяра - глупости. Аз постоянно се заглеждам по красиви жени, но си знам, че това е само заглеждане. Не съм мишка, да кръшкам и да се крия, имам си достойнство. И не бих наранил жената до себе си.
Ако тръгнеш да се сърдиш, да се тръшкаш и да вредиш умишлено на сексуалния ви живот има голям риск да съсипеш връзката ви. Няма как да изкорениш от мъжа нещо биологично заложено - все едно да се сърдиш, че не е с три крака. Няма как да промениш това, най-много да почне да се крие и да те лъже. Това ли искаш? Ако наистина не ти е приятно, не говорете повече за фантазиите му. Или по-добро решение - работи над себе си, за да приемеш това и опитайте заедно да осъществите някои от тях. Може да гледате порно заедно например. Този човек явно много те обича, не съсипвай нещата.
Порното и фантазиите може да са проблем само ако отделя прекалено много време и енергия за това и не ти обръща внимание в леглото или има про лем с ерекцията, но явно случаят не е такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 648a96e592
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят ти май не е гледал достатъчно порно (да не говорим за личен опит), за да осъзнае, че малка жена, изобщо не значи тясна. Ще се учудиш колко миньончета са като попски ръкави отдолу. Както и да е...
Разбирам откъде идва раздразнението ти - той се кефи на азиатки, а ти очевидно не си. Чудиш се дали на мига няма да те замени с такава, ако има възможност и дали тайно не си мечтае ти да изглеждаш по друг начин. Отговорът е и да, и не. Преди всичко обектът на фантазиите му не е всяка възможно азиатка, а тези, които са красиви и стройни. Не разни дебели, пъпчиви и космати тетки. В този смисъл всяка хубава жена, независимо от националност, е в състояние да му завърти главата. Не се фокусирай специално върху тези с дръпнати очи - те ще са допълнителен бонус, а не задължително изискване. Да, ако срещне по-хубава и интелигентна мадама от тебе, най-вероятно ще хлътне и ще е без значение от кой край на света идва. Един вид мисли по-глобално. ;) Това първо.
Второ, всеки мъж и всяка жена имат фантазии, които може и да не се понравят на половинката. По-добре, че ти е казал истината, вместо да се прави на скрита лимонка и да ти обяснява, че мисли само за теб и за него не съществуват други жени. Който приказва подобни глупости, просто лъже, докато малко или много в ума си разсъблича всяка по-готина мадама, която срещне. Обществото ни е изградено върху много силен псевдо морал и лицемерие, които карат доста хора да останат разочаровани, когато разберат какви неща се въртят в главите на възлюбените им.
Трето, голите снимки на бивши гаджета. Не знаем как и защо са се разделили, но ако не страда по някоя и не се опитва да си я върне, най-веротно ги държи, за да си чеше егото и повдига самочувствието, че е бил с еди-кои-си. Предполагам има и добри преживявания с тях, за които обича да се присеща. Щеше да е проблем, ако са снимки само на една... Разбирам, че с тези жени, е имал реален контакт, но за мен няма особена разлика дали пази снимки на бивши или на непознати готини момичета, свалени от нета. Разликата между двата вида е, че с едните му се е получило, а другите просто не ги е срещнал, за да има някакъв шанс с тях. Проблем ще е, ако търси контакт с бивша; ако ти говори за нея; ако си складира предимно нейни снимки и всичко в този дух.
Твоят приятел ми изглежда като "ценител на женската красота". То всеки мъж е такъв, но в различни степени. Имала съм ужасни гаджета, които в мое присъствие, директно предлагаха секс на други жени или ми обясняваха как ще опънат тая и оная... Твоят далеч не е толкова тежък случай, но си имай едно на ум и не се доверявай на 100%.
Няма смисъл да си пасивно-агресивна, дистанцирайки се сексуално от него. Това няма да промени желанията и предпочитанията му. Не знам дори дали има смисъл да му обяснаваш какъв ти е проблемът, след като сам не се е сетил. Най-много да започне да се крие. Недей да имаш кой знае колко високи очаквания от него, прави хубав секс, ако ти се прави и поддържай личния си живот, хобита и интереси без да ставаш послушна женичка, която трепери дали половинката ще кръшне. Който иска да топне чушката, ще го направи и без да му опяват.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b16c2dc16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо ти не си жена а си момиче на 20. Мое се наречеш жена само ако си родила и си подредила живота сама. -_- На кво се натъгвам всеки път тук. То и аз явно съм супермен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3b1d94a9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   като цяло двойките имат две възможности
1. да се напаснат едни към други в удовлетворяване на желанията си
2. ако не искат или не успеят в горното - да се разделят
вие имате връзка на 2 месеца, не сте се опознали, и ти при първото препятсвие даваш заден ход!?
ами ако ти си по-широка, а той по тънък, и той просто има нужда от по-силна стимулация кой е виновен? никой!
като опитате 1. щете не щете ще стигнете 2. засега ви е рано.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 69fc72642e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Номер 5 е много права, напълно съм съгласен с нея! Всеки човек си има сексуални фантазии, но когато мъж или жена са истински влюбени, други за тях няма!!!

>М.31г<

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d59198bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Много лесно можеш да разбереш дали за него това е нормално, защото има вероятност и просто да се опитва да те комплексира за да се сведеш и не поглеждаш друг мъж. Глупава тактика на мъже комплексари, но при някои минава когато жената е без опит.
Изнамери някои снимки на голи, хубави момчета и си го цопни и ти в телефона. Сподели му твоя фантазия "негър, ухаещ на абанос, едър и мускулест, с красив фалос... "
Кажи му, че си така щастлива, че можете свободно да си споделяте фантазии....
И ще разбереш кой и какъв е твоят човек, ще реагира.
Тогава ще прецениш дали си го държиш или го пращаш по живо по здраво да гледа бивши на снимки или да си търси китайки, японки каквито си ще. Да търси не значи, че ще получи де. Иначе не би точил лиги като воайор само на снимки и предполагам като ония охлюви по улиците дето им изтичат лигите.
На първо място за теб винаги трябва да си ТИ! Какъв човек ТИ искаш до теб и склонна ли си да чешеш нечии комплекси? ! Защото е ясно, че твоят е всеяден.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9d59198bb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Я6 съм и само да обясня, че тактиката на някои комплексари е таква за да спред тях жената се чувства недостатъчна и се старае да се стане "най-прекрасна" за него и забрави за себе си и целият останал свят, всички красоти навън, приятели и МЪЖЕ!
Та, авторке... за съжаление ще видиш доста подобни в живота си. Ако си хубава, красива жена, тези ще ги разпознаваш на мига от това, че бързат да те вкарат в леглото без да си ги опознала защото си знаят, че за нищо не стават. В разговори се преструват ма добри слушатели избягвайки теми засягащи тях лично- учене, работа, цели т. н. Стараят се да те покажат на възможно най-много хора за кратко време, че като си биеш камшика поне други да си мислят, че уж нещо е имал с теб.
И не!!! Не всички мъже са подобни плужеци. Има и МЪЖЕ!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2dfcbba2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Тези неща трябва да ги кажеш на него, не на нас. Подобни дилеми се решават чрез разговори. Сподели и притесненията си, но не под формата на укор(това винаги дистанцира хората)
В крайна сметка е важно да разберем, че, когато обичаме и ценим някого е много важно да бъдем искрени.
Момчето изглежда го е грижа за теб. Убедена съм, че ако му споделиш, той ще може да ти помогне много по-ефикасно отколкото 100 непознати в този форум
Успех
Ф18

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ca6949b58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Според мен трябва да бъдеш щастлива и радостна от факта че след толкова кратка връзка той споделя такива интимни фантазий с тебе, това говори че ти има доверие и че е сериозен към теб. Ако успееш да разгадаеш някоя негова фантазия и заедно я осъществите просто секса ще ви е на висота доста дълго време, при нас с мъжът ми така се получи той ми сподели какви фантазий има, аз също споделих какво харесвам и нещата си дойдоха на мястото.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 790af57da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   И аз се присъединявам към тези, които казват, че си късметлийка. Момчето е искрено. Всеки мъж има фантазии. Да беше попаднала на моя, че да видиш чудо! Аз, заливайки се от смях, не мога даже дае му проследя въображението - то там негърки ли няма, японки ли, комшийки ли, продавачки от магазина.... Голям майтап! Годежен пръстен като ми купувал, обърнал внимание на дупето на продавачката, моля ви се! Пръстенът ми беше една идея тесен, така че радостно се върна да ми го смени - и отново оглед на продавачката... Ами смях! Какво друго? Ти копринено бельо, скъпа, нямаш ли? Какво чакаш тогава? Останалото са... така... фантазийки...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker