Живот без здраве, без секс, без надежда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живот без здраве, без секс, без надежда
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3137 пъти
Здравейте! Аз съм момиче със загадъчен и доста отчайващ здравословен проблем, за който никой не ми вярва и изглежда, че никой не може да ми помогне. Някъде дълбоко в таза нещо непрекъснато ме боли и не ми позволява почти никаква физическа активност, в това число и секс. Лекарите ме гледат като някаква луда. Роднините ми се подиграват за физическата активност, защото знаят, че съм мързелива и мислят, че така се оправдавам. Приятелките и те пускат някакви бъзици от сорта да пробвам секс с китаец. Приятелят ми е много тъжен, да не кажа депресиран, от липсата на секс, която продължава вече с години. Сякаш не ми стига, че съм полуинвалид, непрекъснато трябва да мисля и за неговото психологично състояние. На този етап не иска да се разделяме. Иска да ходи при проститутки. Аз обаче съм много свикнала да сме си само двамата и ще ми е гадно да го прегръщам и целувам, като знам къде е бил. Свирките вече са му безкрайно омръзнали, а за аналния секс аз съм против. Смятам го за вреден и не е нещо, което бих практикувала системно. Никой не може да ме убеди, че ми трябва нов мъж в живота. Без перспектива за секс не виждам никакъв смисъл. От ден на ден се чувствам все по-болна, безполезна и самотна. Отнето ми е правото да съм жена и въобще правото да съм пълноценен възрастен човек. И приятелят ми се превърна в болногледачка в най-хубавата си и най-потентна възраст. Вече обмислям да прекратя жалкото си съществуване за доброто на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: dedbbf95a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правили ли са ти изследвания като лапароскопия или хистероскопия? Гинекологични прегледи, интравагинални май се наричаха? Очевидно е, че пропускат нещо.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2ab8638f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря за коментара! Правили са ми хистероскопия, казаха ми, че съм идеална. Също така аз настоявах за цистоскопия, но на няколко места ми отказаха, защото нямало нужда. Накрая един доктор едва-едва се съгласи да я направи. Дано да е гледал добре. Не знам дали не трябва още една при някой друг. В момента обаче нямам пари за ново обикаляне на болниците, а и съм доста объркана, не знам вече какво да обяснявам, за да ме чуят, не знам при какъв специалист да отида.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 46629eab0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В случая по добре потърси второ лекарско мнение по проблема ти. А отностно приятеля ти, на дали ще те чака вечно. Това последното, което си написала, че обмисляш да сложиш край на всичко, по добре се консултирай с психолог. Явно ти липсва желание за живот и много си се отчаяла. Тук на дали ще можем да ти помогнем, но все пак е хубаво че споделяш проблемите си! Успех ти пожелавам и се надявам всичко леко по леко да се реши.

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a54058f1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Е, отиди на двама поне гинеколози, за да видят какъв е проблемът.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9b0a8f27d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Моля те структурираи си мисълта и кажи какъв е проблемът точно. Къде те боли, когато те боли? Като прониква в теб или? Какво друго, като правиш те боли? Как си с кг.? Говори ли с психолог? Освен някакви негативи и пречки не става ясно точно какъв е проблемът?
Таз и влагалище са различно нещо?

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 874ea5198b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз мисля, че трябва да ти видят костната структура там. Рентген или друг поглед "от вътре" аномалия в таза, допълнителна или липсваша част, "опашката" т. н.
Не смятам да е за гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 464854118d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Коментар 7 е много точен. Проследи появата на болката, има ли причини за нея, какви са те. Може да има психическа причина. Късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: aa18c82d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 7, реших, че не е това мястото, където да изпадам в пълните медицински подробности. Аз от години се опитвам да се излекувам и мога да изпиша много страници, но кой ще се занимава да ги чете и кой ще ги разбере във форум, който не е медицински? За мен болката е от пикочния мехур. Някъде там се усеща, а и се променя от това какво и колко пия. Влагалището пък граничи с пикочния мехур, така че и то не трябва да се изключва. В този ред на мисли и целият таз не трябва да се изключва, защото всичко свързано. Влошавам се от всичко, свързано с напрежение на таза - физически труд, спорт, дори извънредните часове седяща работа. Килограмите ми са идеалните за ръста ми, коремчето ми е малко по-издадено, но не е нищо особено. Болка при проникването при секса ми се появи впоследствие, предполагам, че на нервна почва. Принципно сексът притъпява болките на хората и ако жената нещо се контузи, може да го усети чак на другия ден. За психолога сте прави. Правилно е човек да пробва и това, преди да си посегне. Аз не съм се разбързала за оня свят, просто си правя равносметка, че животът ми е безсмислена мъка и че може би ми предстои раздяла с приятеля ми, което също не ме радва. Благодаря за вниманието, което ми отделяте!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 64c1e9e755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може би трябва да се обърнеш към по-нетрадиципнните начини за лечение. Опитай йога, цигун -отиди на специалист по цигун, да ти направят програма. Има специалисти, които се занимават с масажа на точки на стъпалата, може да имаш блокаж в тази област още от детството. На мен като бебе в родилния дом са ми счупили опашката и като тинейджърка много ме болеше при растежа, защото е зараснала на криво. Не казвам, че е това, но може да е нещо, което да решиш с източни практики и медицина. Също така бих ти препоръчала да отидеш на психолог и да позволиш да те постави под хипноза, може проблема да е психологически и да може да се излекуваш с няколко сеанса. Не се отчайвай, бори се и търси решение. Ако на едно място не ти го дават, просто отиваш на друго.
Дерзай!
Ж32

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 83d1dfd45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично не разбрах какъв ти е проблема. Имаш ли поставена диагноза или сама си си сложила такава? Не казваш дали се лекуваш, с какво се лекуваш. Нищо не се разбира от темата ти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 653bdbe757
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На мен ми е малко трудно да дам съвет, но ще се опитам.
Със сигурност трябва да потърсиш наистина кадърен гинеколог. Не си писала в кой град си, но няма значение.
Може би някакъв скенер или ЯМР биха помогнали в случая, но пак е добре да се консултираш със специалист за това.
Разбирам напълно, че се чувстваш непълноценна жена поради този проблем, който имаш. Трябва да се установи какво точно е, за да се лекува и ти самата да се чувстваш добре.
А приятелят ти не е много разумен, за да иска да ходи при проститутки, лапали десетки или стотици членове. Освен да се върне с някоя венерическа болест за едното чудо..
Защо не ти помогне да намериш по-добър лекар? От колко време си така? А родителите ти?
Да нямаш някакво увреждане на маточната шийка, кисти, не знам и аз вече...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2ab8638f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Пак съм аз, авторката. Болката ми е от 5 години и половина. Според някои от лекарите (гинеколози и уролози) проблемът е заради секса, ако изобщо има физически проблем. Аз спирам секса по за няколко месеца, виждам, че няма подобрение, пак го почвам, пак го спирам. В момента не съм го правила от около 10 месеца. Когато бях здрава и ходех на профилактични гинеколкогични прегледи, гинеколожката все се оплакваше от някакви много събрани кости и много стегнати мускули и колко по-лесно било да се преглеждат раждали жени. Като се разболях, пак извади някаква такава теория, че докато не родя, ще имам физическа несъвместимост с някои момчета. Смята, че проблемът с физическата несъвместимост с приятеля ми се е проявил постепенно, задълбочил се е, обременил ме е и психически и затова вече и пълното въздържание не ми помага. Препоръчва да започна нова сексуална връзка - казва, че когато видя, че не ставам по-зле, постепенно ще се успокоя и след време ще започна и да се подобрявам. Майка ми като истинска тъща прегръща с две ръце тази теория и постоянно ме навива да звънна на някой от бившите си, нали с тях не ме е боляло. За маточната шийка, на един профилактичен преглед гинеколожката каза, че трябва да ми я обгори и че след това няма никога да имам проблеми с нея. Не ме е боляло нищо нито преди, нито след това. Беше около година, преди да започне сегашният ми проблем. Чудя се, ако има капка истина в това за раждалите и нераждалите жени, дали няма да помогнат някакви упражнения. Бях чела нещо за упражнения за разтягане на мускули против тазова болка, но ме е страх, като нищо не разбирам, да не си разтегна нещо здраво и съвсем да закъсам. Благодаря отново за вниманието и за идеите!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c7e0d17a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Момиче, това много ми прилича на тумор на пикочния мехур. Веднага отивай на скенер. Лапароскопското изследване може да не го открие, ако е на предната стена - камерата няма как да се завърти натам. Веднага, ама веднага скенер! Сексът е най-малкия ти проблем, става дума за живота ти!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ef438ec62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Правила ли си ЯМР? Трудно ще получиш направление, пък дано имаш късмет, ако не - трябва да си го платиш, но поне ще имаш някаква по-реална яснота.
Изследвания за хламидии, инфекции, бактерии имаш ли?

А приятелят ти е злато - щом те чака години, значи наистина те обича, но не забравяй, че и той е човек и търпението му си има граници.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d33b9d4c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Няма нищо загадъчно, явлението се нарича вагинизъм.
Вагинизмът представлява силно напрежение, спазъм на мускулатурата на влагалището и тазовото дъно, което затруднява половия акт или го прави невъзможен.
При по-леките форми на вагинизъм се поява само болково усещане при половото сношение или има затруднено въвеждане на мъжкия полов член във входа на влагалището. Когато движението във влагалището е затруднено продължително време или половият акт въобще не може да се осъществи, вагинизмът е сериозен.
От вагинизъм страдат 3-4% процента от младите жени.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker