Проблем с порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с порното
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3345 пъти
Здравейте! Ще се опитам да бъда кратък. Мъж на 24 години съм. Имам приятелка от малко по-малко от година. Момичето е добро, а на външен вид е прекрасна. В лице е мн красива и мн момчета я харесват, което мен ме дразни на моменти, но това е друга тема. Та проблемът при мен е, че като не съм с нея гледам порно и свършвам по няколко пъти на ден, а това ми се птразява на сексът после. На моменти не мога да се възбудя от нея, което не е нормално предвид възрастта ми и нейният външен вид. Усещам, че порното е проблемът. Порното, което ми харесва е с възрастни жени:40-50 годишни. Не знам, но страааашно много ме възбуждат секси възрастни жени и са ми фантазия от малъл. Мн искам да правя секс с 40 годишна примерно, но това са си фантазии. Обичам си приятелката и искам да изкореня този проблем и да мога да си задоволя всички нужди с нея, защото е прекрасна, а напоследък сексът ни е тегав. Правим го веднъж, максимум 2 пъти на ден и аз се изпразвам като ученик на 2рата минута. Знам, че сексът е важна част от връзката и искам с нея да е качествен. Дайте някакви съвети как да се въздържа от порното, защото като съм сам само за това си мисля, как да си пусна да гледам някоя секси мацка на 40-50 и свършвам веднага. И още нещо. Моля Ви, отговорете ми и на въпроса според вас колко време трябва да мине без да гледам порно, за да усетя някакво подобрение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 65d77efedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По принцип не давам съвети, но съм бил в твоето положение и ще ти кажа следното: ако не можеш да спреш порното и милфките, то поне опитай да се поупражняваш когато го правиш демек недей да се превъзбуждаш от мислите си и свършваш преждевременно, вместо това опитай да стоиш възбуден възможно по дълго. В противен случай пишката ти ще се научи, че неговата работа е да свърши възможно по бързо, което не е желателно. Също така когато лъскаш обърни вниаммание дали си възбуден на макс когато свършиш ако не си то тогава също се научаваш да свършваш още преди да си възбуден истински. Това доста ще пречи по време на секс защото ще ти е мек и няма да можеш да си свършиш работа в слуая момичето не е виновно и дори да е много секси, и да те възбужда ще претърпиш провал, тъй като на нея това няма да и се понрави и ще помисли, че вината е в нея. Така няма да може да свали задръжките и да се отпусне ще си помисли че не я желаеш достатъчно или че не си добър любовник, което разбира се няма да е вярно защото и двамата знаем че можеш повече, но за идеята трябва да потренирваш като я няма а когато си с нея изобщо недей да мислиш за това между краката как ще се справиш и изобщо за края той е неизбежен но не мисли за него това не е важно по добре се концентрирай върху нея и удоволствията, които искаш да и доставиш. Надявам се да съм помогнал по някакъв начин. Пиши какво е станало и може да ти дам и друг съвет, но мисля че ме разбра.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 67c00756c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Един, два пъти на ден малко ли е?
Проблема съм го имал същия като твоя. Не спрях порното но изчуках последователно три милфки (двете бяха омъжени) и си седнах на задника. После секса с приятеката ми бъдещата съпруга стана прекрасен и дълъг.
Каките знаят как да те научат на продължително чуане. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dcdbded33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   И какво възбуждащо виждаш в 40-50 годишните жени? ! Повечето от тях са затлъстели, с увиснали гърди и задници. Ти само от гледането ли свършваш веднага или мастурбираш гледайики ги. Чудя ти се на фантазията, аз на 24 години се занимавах с момичета на 14, 15, 16 години, а ти хъх. Хайде да се разберем, аз ще те запозная с 50 годишна МАЦКА, а ти ще ме запознаеш с твоето красиво момиче. Аз съм на 43, а твоето момиче на колко е. Мисля, че много ще си допаднем с нея, а ти ще се влюбиш в 50 г. мацка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bae6a51e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Подобрението идва след 2 месеца пауза... зависи от стажа.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ba9a223e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за съветите. Ще се постарая и се надявам, че резултатите ще дойдат. А относно номер 3, мога да ти кажа, че има мн секси жени на 40 или поне на мен така ми се струва. Все пак всеки си има вкус. А и аз не съм казал, че моята приятелка не ми харесва. Просто имам някакви проблеми, които се опитвам да преборя. Ако не я харесвах и не я обичах нямаше да се притеснявам, а щях да си намеря някое майче, тъй като на външен вид съм добре, мисля че мога да общувам с жени добре, тъй като не ми е липсвало женско внимание, така че не мисля че ъов би било препятствие за мен, но не там е проблемът.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6e4df5a388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   МИЛФ-ките са проявление на едиповия комплекс ала чичко Фройд. Масата момчета изпитват първите си сексуални импулси към майките си още в пред-пубертетна възраст и мозъците им(ни) се програмират и асоциират сексуалната възбуда с определен вид жена, която изглежда на определена възраст и тн.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7246e5f4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Гледай клиповете на Наталия Кобилкина.. добър съвет ще ти даде за свършването.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ceb5e5c6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Боже, боже ако бях на мястото на приятелката ти щях да съм те разкарала. Имах едно такова гадже, гледаше си порно всеки ден, като се видим трябваше да го карам да правим секс, нямаше желание, ама то и как да има като вече е свършил 2-3 пъти сам. Казваше, че не може без порно и сам да се оправя. Имаше и проблем с това че не можеше да свършва докато правим секс, накрая го разкарах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker