Объркан съм за сексуалната ми ориентация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Объркан съм за сексуалната ми ориентация
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3877 пъти
Здравейте!
Видях че има други теми за сексуалната ориентация, но не намерих това което ме интересува. Направо към проблема ми. На 18 години съм момче и съм объркан за моята сексуална ориентация. Не мога да преценя дали съм хетеро или бисексуален, гей не съм в това съм 100% сигурен. Тези колебания ги имам от доста време, но не съм им обръщал внимание. Емоционално и сексуално ме превличат момичета и тук идва едно НО също сексуално ме превличат и момчета. Към момчетата само секс искам да правя с тях, емоционално не ме превличат, нито искам да имам връзка с тях, просто искам да ги изчукам или те мен. Също с момичетата харесвам и то много да се натискаме, целуваме и гушкаме, това с момчетата ме отвръщава. Та това ми е проблема, само че аз не искам да имам никакво влечение към същия пол, някак си не е нормално (против законите на природата е), затова има мъже и жени. Забравих да спомена че съм девствен, девствеността искам да си я загубя с точното момиче. Бих се радвал да чуя вашите мнения за моя проблем и дали има други с тоя проблем. Аз мисля че може би хормоните ми бошуват и затова е така, но истината е че не знам. Ако се окаже че съм бисексуален, ще го въздържам за интимности с момчета и така. Също ако се биете в гърдите че сте против гейовете, моля не коментирайте, аз също съм против ЛГБТ активистите. ЛГБТ активистите не защитават хората с различна сексуална ориентация, а пропагандират и подстрекават хората да са гейове и лесбийки.
Чакам вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 03a7b245bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей момче, и аз имам подобен проблем! Обикновено когато едно момче няма гадже момиче около себе си му идват такива мисли. Мога да те посъветвам да се опиташ да не ставаш гей. Не можеш ли да навиеш някое момиче да ти пусне?! Ти си много млад, ако не можеш за момента да правиш секс карай на чикий. Съветите които мога да ти дам са : говори с родител, брат ,сестра, някой близък по този въпрос или потърси професионална помощ от психиатър или психолог! Бих те питал гледаш ли порно и ако да каква категория ти е любима гейско или някоя друга. Ако гледаш и предпочиташ гейско порно вероятността да станеш гей е по-голяма. Аз лично посещавам сайта за секс случки секс случки.сом там има гейски случки но не знам дали биха ти помогнали или объркали ако ги четеш.
От друга страна аз в момента съм без приятелка и ми се иска донякъде да пробвам с мъж. И аз не съм точно гей но като няма момиче покрай мен ми се иска да пробвам с момче като теб. Сериозно кажи би ли се навил да го направиш с мен? Ще ми е любопитно да видя чурката на друго момче например, както и ти моята! Но аз съм малко по-голям от теб, не съм точно на твойта възраст и не съм сигурен да ли би опитал с по-голям от тебе? А аз бих пробвал с някой на твойте години!
В крайна сметка искам да ти кажа без да те обърквам ако толкова искаш пробвай с момче заради тръпката и удоволствието един, два пъти за да разбереш гей ли си, бисексуален ли си, но дори и да опиташ моля те не ставай гей, бъди си нормално момче и си търси момичета! Въпреки всичко не ми се иска да станеш поредния гей! Това е моят съвет!
Дано съм ти полезен и дано ти помогна защото сме в подобни ситуации. Ако ти е полезен моя коментар или не, удари и ти един коментар! Дано вземеш правилно решение за себе си и си решиш проблема! Успех и чао!
От друго объркано момче!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 03a7b245bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Какво е съкращението ЛГБТ активист, че не схващам благодаря?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f4bd0796f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   А аз съм жена и харесвам само мъже. Ти си много объркан човек. Само се чудя, защо толкова много хора, като чили си нямат друга работа и само се чудят дали не са гейове или лесбийки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bd40814672
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Начи, няма кво да го мислиш - най-малко си би. Ако изпитваш някакво, колкото и да е малко, сексуално влечение към същия пол - значи имаш такава наклонност. Обаче не разбрах момичетата искаш ли да ги чукаш? Ей там е ключа от бараката. Ако искаш да чукаш момичетата, всичко ще ти е наред. Ако искаш само да им се натискаш като малко по-интимна приятелка, но не искаш да им го вкараш. е "проблем"(в кавички защото зависи от гледната точка).

Иначе ЛГБТ активистите няма как да подстрекават хората да бъдат гейове и лесбийки, защото, както предполагам ти сам си установил, хората нямаме съзнателен контрол над това.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 75b7ac1d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз имам подобни колебания. Само дето съм момиче. Чувствам се емоционално привлечена към жени, а сексуално най- вече ме привличат мъже. Ще следя темата с интерес.

Момиче на 21г.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 80d3034e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Спри да гледш порно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c035d39fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2, Лесбийки, Гейове, Бисексуални и Транссексуални. Тези които са queergender/ non binary слагат "Q" накрая.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 89017add66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   №4 Аз не съм бил с момиче досега, защото не съм си намерил подходящата и повечето ми връзки не продължаваха много дълго. А това че гледам на момчетата като на сексуални обекти, изобщо не искам да е така и се мъча да го махна това, но засега безуспешно.

От автора

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2d5a3e8149
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Девствен пък искаш да чукаш или да бъдеш изчукан от момче... Ти хабер си нямаш какво е това първо, затова хайте понатрупай малко опит първо с момичета, пък после отговора сам ще дойде без да пишеш глупости тук.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: fbce73a13a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами авторе, постарай се да изкорениш тази наклонност от себе си, защото това е най-обикновено заболяване, само че на душата! Колкото и хора да ми дадат една звезда на коментара, това е самата истина, абсолютно съм съгласна с коментар номер 2.
Сега просто е модерно да си педерас, лесбийка, транссексуален, космически травестит жена и т. н. и всичката тази пропаганда идва от великата ви Америка, където живеят най-много боклуци. Целта на тези общества от обратни е да развратят хората и да разрушат семейните ценности. Никой умен човек не се поддава на техните манипулации.
Хората, които развиват хомосексуализъм или влечение към двата пола, обикновено са имали проблеми в детсвото или живели само с един родител (не са наясно с ролите на мъжа и жената), много малко обратни се раждат такива, останалите стават, защото така е модерно или от икономически причини. Обща черта при почти всички е, че са адски обсебващи и отмъстителни.
Бих те посъветвала да се обърнеш към християнската вяра. Влечението към същия пол е грях. Да не говорим, че се предава по наследство.
Ж19

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bd40814672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   от 4 до автора 8: Както казах въпросът е дали гледаш И на момичетата като на сексуални обекти?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f54903c477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мъжът е създаден за жената, а жената е създадена за мъжа. Ай спрете да гледате филми, моля Ви се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5f854e61f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора към №4 Само на момчетата гледам като на сексуални обекти, а иначе искам живота си да го прекарам с момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd7f19b819
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Едно сексуална ориентация, друго е секса. Бисиксуална ориентация няма, има бисексуален секс. Гей/лезбийка е човек, който живее, обича, сънува партньор от същия пол. Ако си бисексуално ориентиран рано или късно ще го разбереш, защото това нещо търпи развитие.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c035d39fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Ъм... 14, авторът е написал, че се привлича емоционално и СЕКСУАЛНО от момичета. Съжалявам за главните букви, но няма как да по друг начин да го подчертая.
Авторе, и според мен просто ти бушуват хормоните. Вероятно нещата ще се оправят, ако си с момиче за известно време. И извинявай за въпроса, но какви момчета те привличат? По женствени, по мъжествени?


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 474d498ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Това което си ти е природа и няма да може да го изкорениш. Поне аз не можах. На 50 и няколко години съм. Въпреки, че съм имал и аз като тебе желания да опитам с мъже, така и не го напарих. Намерих си момиче, когато започнахме да правим редовно секс с нея, идеята за момчетата се изпариха. Появиха се децата и т. н. и си мислех, че съм се отървал. С времето сексът с жена ми започна да става по рядък и тогава се върнаха отново въпросните желания. Онанирането помага до известна степен. Опитай се да го приемеш и си намери момиче - между 13-18 % от мъжете в различните страни се определят, че са в една или друга степен бисексуални, не си само ти. Намери си момиче...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd7f19b819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До другарката 10. Другарке, не ръси простотии, напиши на Гугъл "русские геи" и гледай какво идва от държавата на Путин!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 64d12f93bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Бисексуалността е естествена като изгрева на слънцето. Разнообразието е нещо прекрасно. Нещо повече — така иаш много по голям избор на патньор — дефакто всички човеци, а не само половината, тоест жените. Наслаждавай се и се гордей със своята бисексуалност — много е модерно и шик. Велики личности са били би — напр. Ал. Македонски. И ако обичаш не хули гей обществото. Пробвай и с двата пола и виж кое ти харесва повече. Но не си затваряй вратички и не подтискай наклонностите си заради хорските предразсъдъци. Влюбвай се в ХОРА, в души, а не в гениталии!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 580a59bf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Към казаното от 27 искам да добавя, че любовтта не трябва да бъде ограничавана само до човеци в подходяща възраст. Човек може да се влюби в малко дете или в животно и това е естествено като изгрева и залеза!

(саркастичен съм, надявам се и 27 също)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1be3f7911
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Опитай с мъж, щом се гнусиш още при целувките може да не ти се получи, както някои хвърлят цигарата още първия път.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0cd1637ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Аз съм 27 и не съм саркастичен, не виждам нищо лошо в сексуалното разнообразие ако имаш определени наклонности, разбира се с изключение на изброените от теб девиации и престъпления. Правете разлика между акт по взаимно съгласие и насилие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03f140680d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Имал съм подробни терзания хиляди пъти, поради комплексите, които ми наби порното, това че всеки мъж там е с дебел и голям пенис, а аз си мислех, че имам малък такъв и не мога да задоволя жена. Още в най-ранна възраст започнах да харесвам чуждите пениси на снимка и видео и се възбуждах от тях и си представях понякога, че аз съм жената. Да не говорим, че първият ми път с жена беше ужасен (освен свирките), защото беше дебела и беше компаньонка, а не беше с момичето, в което бях влюбен. Преобличал съм се хиляди пъти пред мъже на тренировки, пред приятели и никога мъж не ме бе възбуждал, но станеше ли въпрос за секс винаги мислех повече за мъже, освен действителната реална възбуда, когато виждах момиче, сякаш се разтапях и нямах никакви проблеми и комплекси, докато не се стигнеше до секса разбира се, където мислех дали ще й хареса, вместо да си гледам кефа. Месеци наред неуспешни, когато си хванах гадже чак на 23 години. Тогава направих първият си читав секс, като преди това бях опитвал свирка с мъж, бях се обувал по прашки и прочие и сега, когато много време съм бил без приятелка и без сексуалност с момиче може да ми се случи, приех го. Бисексуалност ли е или какво. Не съм се чукал отзад, лапал съм по прашки 4 пъти. Нищо не може да се сравни до тръпката, която изпитвам към жените, но комплексите са докарали и част от тази бисексуалност притеснението също, липсата на жени също. Горе-долу до преди месец бях твърдо насочен към мъжете, сега ли, сега имам контакт с 4 жени, с коя какво става и какво ще стане ще видим, но като цяло съм адски сексуален и нямам проблем, но и не съм стигал до същинския секс. Той реално ми се е получавал само с бившата приятелка с която имах дълга връзка.... Пичове гледайте си живота, но като цяло се отпуснете и бъдете себе си. Аз разбрах и усетих, че мъж не може да ме възбуди така както жена, не може да ме привлече емоционално и като цяло не е мойто, но разбрах, че мога да опитвам и някакви неща с мъже, без изцяло сексуалността ми да се насочи там, дори се усилва повече към жените желанието. Странно, но факт

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03f140680d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Имал съм подробни терзания хиляди пъти, поради комплексите, които ми наби порното, това че всеки мъж там е с дебел и голям пенис, а аз си мислех, че имам малък такъв и не мога да задоволя жена. Още в най-ранна възраст започнах да харесвам чуждите пениси на снимка и видео и се възбуждах от тях и си представях понякога, че аз съм жената. Да не говорим, че първият ми път с жена беше ужасен (освен свирките), защото беше дебела и беше компаньонка, а не беше с момичето, в което бях влюбен. Преобличал съм се хиляди пъти пред мъже на тренировки, пред приятели и никога мъж не ме бе възбуждал, но станеше ли въпрос за секс винаги мислех повече за мъже, освен действителната реална възбуда, когато виждах момиче, сякаш се разтапях и нямах никакви проблеми и комплекси, докато не се стигнеше до секса разбира се, където мислех дали ще й хареса, вместо да си гледам кефа. Месеци наред неуспешни, когато си хванах гадже чак на 23 години. Тогава направих първият си читав секс, като преди това бях опитвал свирка с мъж, бях се обувал по прашки и прочие и сега, когато много време съм бил без приятелка и без сексуалност с момиче може да ми се случи, приех го. Бисексуалност ли е или какво. Не съм се чукал отзад, лапал съм по прашки 4 пъти. Нищо не може да се сравни до тръпката, която изпитвам към жените, но комплексите са докарали и част от тази бисексуалност притеснението също, липсата на жени също. Горе-долу до преди месец бях твърдо насочен към мъжете, сега ли, сега имам контакт с 4 жени, с коя какво става и какво ще стане ще видим, но като цяло съм адски сексуален и нямам проблем, но и не съм стигал до същинския секс. Той реално ми се е получавал само с бившата приятелка с която имах дълга връзка.... Пичове гледайте си живота, но като цяло се отпуснете и бъдете себе си. Аз разбрах и усетих, че мъж не може да ме възбуди така както жена, не може да ме привлече емоционално и като цяло не е мойто, но разбрах, че мога да опитвам и някакви неща с мъже, без изцяло сексуалността ми да се насочи там, дори се усилва повече към жените желанието. Странно, но факт

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker