Приятелят ми е секс маниак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е секс маниак
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 4814 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21 години. От около 2 месеца си имам приятел, който е на 33. Да, знам, че ще започнете с упреците относно разликата в годините, но бих ви посъветвала да си ги спестите. Аз го обожавам, луда съм по него, както и той по мен. , , Проблемът'' ми, ако мога така да го нарека е, че той постоянно иска секс. Прекарвали сме по цял ден в леглото, през който правим секс по 10-11 пъти дневно, което на мен ми идва в повечко. Не, че не го желая, напротив, но той буквално свършва и е готов отново. Дори времето, което прекарваме заедно е предимно в леглото. Аз ходя на работа, той ходи на работа, но винаги намираме време за секс. Може за половин час да мина през тях преди работа, но го правим задължително всеки ден. Аз започвам да се дразня, защото на мен ми се излиза, когато и двамата почиваме ми се иска да мръднем нанякъде, да хапнем, да пием по едно и да се прибираме. Но той предпочита да си поръчаме храна за вкъщи, алкохол, да стоим пред телевизора голи и когато му се приска направо да ме започва. Дори не ми дава да се обличам. Когато съм в тях съм нон стоп гола, имам чувството, че се е вманиачил по мен. Не, че не излизаме, но това се случва рядко, в седмицата по 1 път. Не ме разбирайте погрешно, аз не искам да ходим по дискотеки и да скитаме по цяла нощ, но би ми било много по-приятно да излезем някъде като нормалните хора, отколкото да стоим постоянно в тях затворени. Наистина, има дни, в които не сме се показвали на терасата дори, стоим по цял ден затворени и пак правим секс. Отиваме само от спалнята до кухнята, за да ядем и после пак обратно в спалнята. Също така, когато легнем да спим, аз не се събуждам, но той понякога се събужда и му се прави зверски секс, и директно ми го, , слага'' така да го кажа. Както си спя и се събуждам с пениса му вътре в мен. Не го интересува кое време на денонощието е, дали ще ставам рано сутринта и т. н. Знам, че може би момичетата ще ме нападнат и ще кажат, че това е мечта за всяка жена, но разберете ме, аз понякога имам чувството, че е с мен само заради секса. Когато съм си вкъщи и не се видим един ден, отново постоянно ми пише за секс. Обяснява ми как си мечтаел да съм в момента до него гола и още куп детайли. Когато трябва да е сериозен -
наистина е сериозен, грижи се за мен, когато ходим на ресторант буквално ме храни в устата, също така по време на секс винаги се старае първо аз да свърша. Красив е много, наистина го обожавам, но ме безпокои това, че накрая ще се окаже, че е бил с мен само заради секса. Вие какво мислите? Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 002b8405ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бъди и ти с него заради секса!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3402d96192
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тайната се крие в това че приятелят ти пие онези специални хапчета за продължителна потентност и ерекция (поръчват се по интернет) и затова да е толкова палав! Тези хапчета ускоряват производството на сперма с пъти! Друго обяснение просто нямам!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b52d5eed19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ти искаш навън- той гледа него си. Не е нормално, как е бил в предишни връзки? Невероятно ми се струва. Спри да му угаждаш, може да идеш на кафе и го чакай там, не ходи все в тях...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e88424a915
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А представяш ли си ако си искаш и не ти дава.Това че сега си наваксва може да е сезонно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff085a396e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Имах един такъв приятел преди години, който можеше да прави секс с часове и в един момент се чувствах така, все едно ме тъпче като коледна пуйка. Не, мерси! Все пак имам и други нужди, освен един гол секс. Разделихме се по живо, по здраво и с днешна дата всеки си е с половинката, която го устройва.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec0b90369c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Спокойно! Пишеш, че сте заедно от 2 месеца. Още не ти се е нарадвал. Още месец два и секса ще намалее. Тогава ще се види дали е само заради секса с теб. Ако те зареже да, ако остане вече ще имате време и за други неща освен секс. И най-красивата жена писва за постоянен секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 887e64be79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Аз самата имам връзка с 32 годишен, почти на 18г съм. Разликата не е от значение стига да има разбирателство, доверие и тн. По-добре поговори с него, защото наистина не е нормално постоянно да го правите, защото все пак една връзка не трябва да се основава само на секс!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 10cfa93e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Коя зодия е тоз? Овен може би? Иначе просто му кажи, че не може повече така и готово. Защо мълчиш и се подчиняваш? Хиперсексуалността си е заболяване и е вредна за здравето. Аз бих го разкарала такъв.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d4744478a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Авторката е объркала раздела, темата е за "Измислени истории"! По десет пъти всеки ден секс, той да не е извънземен?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b6069071ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9 Не е задължително.

Виж, познавам простаци, които знаят, че за тях жена идва един път на 5 години и като намерят такава, то се почва с какви ли не стимуланти - хапчета, прахчета и билки от неизвестен произход. Идеята е, да извлекат максимално полза от тебе, въпреки, че вероятно ще ги боли и ще започнат да изхвърлят кръв.

Такива селяндури не ти трябват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3693fd6a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   10, чужда жена и чужда кола се карат с пълна газ!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d92d4ae73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Измислена история от чичак който дори се е възбудил при създаването й и му се иска да е на мястото на главния герой!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7dd5b54207
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката:
Здравейте отново. Не, историята не е измислена. И аз бих си помислила така, ако бях на ваше място, защото това ми се случва за пръв път в живота. През последните дни излизаме по-често навън, аз настоявам да ходим някъде да хапнем, но приберем ли се у тях се започва веднага... Казах му го и на него, че не е нормално да ме, , тъпче'' по цял ден, при което той ме пита дали се оплаквам. Всъщност и аз самата не знам оплаквам ли се, на мен също ми е хубаво. От една страна се радвам, че му харесвам толкова, но от друга... Също така още от началото ми мрънкаше за анален секс, аз не го бях правила досега и ме беше страх. Но преди 5 дни се съгласих и му дадох. Не беше толкова зле, определено знае какво и как да прави, не ме е боляло, но не е нещо приятно. Но не знам дали не направих грешка като му дадох и това, защото сега постоянно иска и там, страшно много му харесвало. А иначе двамата сме родени на една и съща дата - и двамата сме зодия Дева. Като цяло много се разбираме, досега не е имало караници, дори не сме влизали в спор. Разбираме се с половин дума, и двамата сме много спокойни и уравновесени. Проблемът и при двамата е само, че много се ревнуваме. Колкото аз него, толкова и той мен... :D

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74d2e91b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Казвам го като зрял мъж и лекар - не може 10 пъти без стимуланти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ed047ccb4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Aми според мен е луд. Или пие Виaгрa или нещо подобно. Aз съм много горещa и обожaвaм сексa, но повече от 4-5 пъти дневно не съм прaвилa, a и не искaм. Не ми се струвa нормaлно по 10 пъти нa ден. Дa не ни дa свършвa много бързо? Имa мъже които и 5 минути не издържaт. Поговори с него.
Aз сегa имaм неaнгaжирaщa връзкa с едно момче с което много си допaдaме и сексa е стрaхотен. Той си е достa откaчен нa тaя темa, a и aз също. Имaме много енергия и двaмaтa. Aмa не прaвим повече от двa пъти нa срещa. Двa пъти aмa всеки път по 40 мин.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ed68e67d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Хей Здрасти Авторке, Напълно подкрепям Господиа Номер 17. Готино е да правиш секс хубаво щом ви харесва. Обичам да Го правя, с които ми попадне. Но ако Приятелят Ти държи поне малко на Теб и Връзката Ви ще си помисли за Анален Секс. Не съм го Правил найстина но не Вярвам да е нещо Особено. Ако историята е Истинска дръж го за Юздите :Д Не съм аз човека който да Ти казва просто....
Брат Ми е Дева и е Сладур ама понякога ми идва доста в Повече :Д :Д :Д ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker