Нетърпелив и бърз в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нетърпелив и бърз в секса
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2772 пъти
Здравейте. Спах с мъж, който адски много харесвам, предполагам е взаимно. Гони ме много време и накрая си ме и хвана. Вечерта когато отидох в тях, усещах че и той се вълнува. Потоворихме си малко, той каза, че отива за малко в другата стая и след това се появи и ми се нахвърли здраво. Много малко се поцелувахме и веднага ме заведе в спалнята. Свърши много бързо за 3-4 мин. После веднага отново още веднъж. тогава издържа малко повече около 10 мин най-много. като през това време ме питаше дали ми харесва, дали и аз съм свършила. Казах да какво да кажа. Секса с него много ми хареса нямаше голямо значение. Опита доста неща орален секс, целувки по гърба, пръстите на краката, което много ми хареса. След това ме попита пак как съм дали съм добре, харесало ли ми е. Каза че искал още, но този път щяло да продължи два часа ха ха. Не е малък на 27 е. много е харесван от жените, но какво да си мисля не знам. Ще се радвам да чуя мъжко мнение...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 796dbd2c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е да ти се нахвърли, щом те желае. Най-вероятно е свършил бързо, защото скоро не е правил секс или от превъзбуда. Трябвало е да му пуснеш трети път. Тогава мисля, че всичко е щяло да мине наред. Щом те пита как се чувстваш, значи не някой дебелокож егоист, които мисли само за себе си, а се грижи и за твоята наслада. Дерзайте!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b8ef25b129
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като ти е харесал секса просто му кажи, че ти е харесал, не виждам голямата драма?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4545c100fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Моят приятел също свършва бързо. Първите месеци мислех, че е нормално - свиква с мен, не е правил секс отдавна и т. н - но вече сме 8 месеца заедно и това не се е променило. Продължава да свършва страшно бързо, правим секс по два пъти максимум защото е изморен - втория път издържа малко повече от 2 мин - към 10 - тина минути сигурно добутва. Само веднъж мисля че го направихме 3 пъти и третия беше доста по-дълъг, но пък тогава ми се беше претъркало и нямаше удоволствие. Истината е че не съм свършвала с него нито веднъж за тези осем месеца.... което е тъжно.

Дано при теб не е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: cc834405d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбрах проблема. Какво ти пука, че първия път е 2 минути, след като после има втори път, има някакви орални и други ласки? Може би не е правил секс от много време и затова е свършил бързо. Не е голяма драма, случва се. Повторете и ще разбереш дали свършва бързо наистина, или тогава е бил превъзбуден. За да свърши една жена е важна и нейната собствена нагласа. Понякога не мога да свърша и с дълъг секс и много любовна игра. Просто не съм настроена за оргазъм, не се отпускам напълно и няма значение колко старание имам насреща. Друг път успявам за 5-10 минути без подготовка, защото просто ми се прави секс и не мисля за друго освен за удоволствието. Жените сме малко сложни. Дай шанс на момчето преди да му сложиш диагноза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker