Моля да отговорите на тези въпроси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля да отговорите на тези въпроси
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 2818 пъти
Здравейте момиче на 15 та въпроса ми е различава ли се вагината на девствено момиче от тази на момиче което не е девственно и ако се различава много разлика ли има??
Та този въпрос беше защото се чувствам готова да го направя но ако наще разберат ще ме убият има ли как да разберат че не съм девствена и ако да как? При гинеколог личи ли си че канала е разширен освен това че ципата е скъса? Ще разбере ли по нещо друго освен по това че ципата е скъсана?

Пп. Благодаря за отговорите предварително
И моля тази история да бъде качена

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: 190644d093
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гинеколог ще разбере, надявам се вашите да не те преглеждат сами или пък насила да те водят на гинеколог. Не забравяй предпазните средства!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 91d4489d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добър въпрос, разбира се, че има разлика и си личи, но родителите ти трябва да те заведат на гинеколог или самите те да ти разтварят срамните устни и да те гледат. Ако те заведат при състрадателен към теб лекар, той може и да ги излъже и да те покрие. Един съвет от мен, ако решиш да го направиш, задължително следващите дни или ден носи превръзка защото при някой момичета се получава зацапване на бельото и по това майка ти може да се досети, че си оправена. Направиш ли го, като се прибереш се дръж естествено, а не смутено или уплашена, по това също се издаваш и на финал, ползвай презерватив и въпреки, че го имате, не позволявай да се празни в теб, презерватива може да се скъса по време на акта, а вие няма да усетите и когато го забележите, вече ще е твърде късно. Има и хапчета, които се пият след една такава авария, но струват пари и то не малко. УСПЕХ,

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 79a2743cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма как да разберат, освен ако ти не им кажеш. И от какъв зор ще те карат на гинеколог?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: f81c409f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите ти няма да те помолят да се разкрачиш пред тях, нали?
Разлика има, но я виждат гинеколозите, пред които малко неща остават тайна. Родителите ти няма да разберат, освен ако лекарят не им го каже. Не ти се появява червен надпис на лицето, че си загубила девствеността си. Дори да има кръв по чаршафите или бельото ти, надали ще обърнат внимание.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8912083f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Мило момиче,

Уви, гинекологът ще рязбере със сигурност, но ако не се лъжа, няма право да им казва нищо, без твоето съгласие. Визуална разлика май няма голяма, но скъсаната ципа ще я види.
Аз лично намирам за дълбоко погрешно и несправедливо родителите да ти се бъркат в това решение - тялото со е твое, никой няма право да решава вместо теб.
Но ако все пак наистина биха тръгнали да те проверяват, то можеш просто да поизчакаш или ако много, много ти е нео ходими - да потърсиш алтернативни начини - ако е само за теб си - просто мастурбирай, без да вкарваш предмети във вагината си (евентуално може да пробваш с предмет в дупето, ако ти е много мерак за нещо вътре). А ако имаш партньор, с който държиш да си легнеш - и там имаш опции - взаимен орален свкс, секс между гърдите(противно на порното, това се получава даже и при скромен размер на бюста) и разбира се - аналният секс (в дупето) и тук е опция - оставаш си физически девствена и никой не може да докаже противното, освен ако не ви хванат "в крачка".

Успех

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 0fe935f9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Теоретично няма право да казва, но аз като трябваше да ходя на гинеколог, лекарката (позната на майка ми, но това не го приемам много за оправдание) викна майка ми вътре с нас (на 21 съм) и започна пред нея с - "ти водиш ли полов живот", "ама ти със спирала ли си", пък и специално показваше спиралата на майка ми на ехографа. Сега, достатъчно голяма съм, за да ми е общо взето все тая какво мисли майка ми по въпроса, че на 21 години водя полов живот, но това бяха неща, за които не бях говорила с нея, и намерих ситуцията за неуместна. Така че да, лекарска тайна, но в България нещата понякога стоят по друг начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 26 дни
hash: aa0c79f355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   от авторката: много благодаря на всички

 
  ...
преди: 6 години, 22 дни
hash: 2b58b7fbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Любопитно, защо си "готова да го правиш"? Толкова ли се мислиш за изостанала, ако и ти не "минеш под ножа"? В наше време целомъдрието е нещо много рядко, но е много ценно. Пази го, и не се изкушавай от филми, които ви натрапват на вас, младите. Има време - узрей, срещни сериозен човек, а не продавач на фантазии и фокуси, създайте семейство. Нищо, ама нищо няма да загубиш - само ще спечелиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker