В ролята на любовница .. Моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В ролята на любовница .. Моля за съвет
преди: 6 години, 1 месец, прочетена 4697 пъти
Всичко започна лятото на миналата година. Запознах се с мъж по-възрастен от мен с около 11-12 години (аз съм на 24). Започнахме нещо като връзка- излизахме без да се крием, не се притесняваше от хората, в последствие обаче разбрах, че има приятелка, с която живее. В началото отричаше, но реших да прекратя нещата в зародиш.
Истината е, че наистина искам този мъж и трудно преживях цялото това нещо с него... колкото и смешно, и наивно да звучи...
Преди няколко дни пътищата ни отново се пресякоха (ако мога така да се изразя) и започнахме да се виждаме отново.
Постоянно ми повтаря колко много ме харесва и желае. Каза ми и, че не обича жената, с която живее в момента, но и не може да я остави, защото един вид - тя му върши цялата работа - в бизнеса и в дома, получава нужната доза уют и спокойствие чрез нея.
Не мога да разбера, дали изпитва чувства към мен, как ме вижда и дали някога би погледнал сериозно на мен..
Моля за съвет..
Бих искала да разбера и гледната точка на мъжете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 1 месец
hash: f4f1d34f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той си ти го е казал - че не може да я остави. Вършела му цялата работа и прочие, което ти е наговорил, са само оправдания. Всъщност той предпочита нея пред теб. А това, че те харесва и желае не е достатъчно, след като искаш по-сериозни отношения. Много мъже ще те харесват и желаят, но това е, защото ще искат секс с теб. Трябва да бъдеш с човек, който не само те харесва и желае, но и не поставя удобството (в твоя случай това, че с жена си има уют) пред това да бъде с теб. По-добре продължи напред без него. Знам, че е трудно, защото и аз съм минала през това. Но не е и невъзможно.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2e5304013f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изпитва желание да топне чушката, иначе обича жена си.
Всъщност може и да не я обича, но да бъде с нея, "защото тя му върши цялата работа... ", а това е много удобно.
И двата варианта не те устройват, защото:
- при първия, няма да се раздели
- при втория, дори хипотетично да се раздели, ти минаваш в графата, в която се върши цялата работа, а той топка чушката в следващата

и те така...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: c2ef9f4696
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ние жените умираме да ни манипулират. Резюмирам накратко от това, което си написала - има жена в дома си, която не може да изостави по причините изброени от теб, а тебе желае да удоволствие, т. е. за секс. Хайде сега ти помисли искаш ли да си в тази роля и до кога?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 916fa5adbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По това което говори за приятелката си можеш да предцениш за какъв мъж става дума. Това си е чиста проба използвач. Нея ще ползва за уют тебе за секс. Тои ще е доволен ти ще излезеш счупена от тия отношения. И то само ако е вярно това което казва. Кои знае като го хване в изневяра за теб какви ще ги разправя за да се оневини?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5ae5e4c213
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трудно е! Трудно ще остави жена си!

 
  ...


...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 40cadfe1d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е много убедителен. Изкарайте малко време и го притисни да вземе решение. М

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3e29807e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Той е намерил в нея това което търси,ти си само за разнообразие,не храни илюзии,че ще си или по-добрата от нея или заместничката и в неговите бизнес дела.Поне ти е казал за какво му е другата и за какво си ти.Той е привързан към нея , а и ако гледа реалистично на нещата,би си останал с нея,защото му върши работа,защото така е по-лесно за обяснение на останалите хора и защото така е по-лесно въобще,някой трябва да му пълни и тумбака.Ти ще подхранваш временно мъжкото му достойнство и ще те смени.В най-добрият случай в теб ще остане идеята ,че си любовницата,която е с него за час-два,а другата ще е основната причина той да е добре.Ако приемаш да са така нещата,не виждам какво ти пречи да си втората,тайната,любовницата.Щом пишеш тук явно не те устройва,но започнеш ли да му правиш въртели ще те изпрати в девета глуха.
Жена 30 и отгоре.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 6ad4b680fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен само по това, което ти е казал за нея, би трябвало да си направиш изводите как мисли и как те възприема и теб. Тя му върши работата в бизнеса и у дома. Ти ще му вършиш работа някъде другаде. И така...

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 3b965b0f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Съвет? Разкарай го!
ж30

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 4752e13136
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искрено влюбеният човек не се оправдава с "половинката ми върши работата, дава ми уют" и дрън-дрън. Най-общо казано на човека му е удобна сегашната, но вече я няма тръпката, която се е появила с новата (теб). Имах един такъв господин - от 10 години беше с приятелката си, не можел да я остави, защото споделяли толкова спомени, били свикнали и т. н. Станах му любовница, защото се влюбих до безобразие. След известно време остави и приятелката си, и мен за жена, която искрено обикна и създаде семейство с нея за нула време. :)
Ако толкова много държиш на този човек, приеми, че ще е 90% вероятно да си останеш за разтуха и секс. Освен това непременно му обясни, че ти е пределно ясно какви са му намеренията и да не те смята за идиот, когото може да мотае. Приемай го като забавление и не му давай да си чеше егото как топи чушката на две (или повече? ) места. Все пак помисли дали можеш да разделиш физическото от духовното. Ако мислиш, че няма да се справиш, директно го режи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 88a04359aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какъв е този готованин?

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 9a15065955
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оф тоя мъж е ужасен. Не те ли притеснява това, което е казал за нея. Дори да те обичаше, каква полза. Той е топ егоист и обича само себе си. Да, може да е с нея само щото му е дошло времето, но цял живот или ще си любовница, или на нейното място. Отношението му към жените е като към прислужници. Съветвам те да понатрупаш повече опит с мъжете.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 45022b4ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Този мъж е ДОКАЗАТЕЛСТВО, че 99% от мъжете се женят за МАЙКИТЕ СИ. И е доказателство за това колко са слаби мъжете щом вместо да преследват до край жените в които са влюбени/или потенциално ще се влюбят/, се женят за жени, които да ги ''обслужват'' като майките им едно време.

ИЗВОДЪТ Е: мъжът е слаб пред една красива жена, която би/или удовлетворява напълно мъжките му потребности /така че да се чувства ИЗПЪЛНЕН и щастлив/, и е силен пред една жена, която не му дава нищо, не го удовлетворява и не го изпълва, но го обслужва както майка му.
Апел към мъжете: не се женете за майките си, чието НЕНУЖНО присъствие в живота ви ще ви накара да тръгнете по чужди жени, а преследвайте до край жената на живота ви.
В крайна сметка, всеки има някакви идеали и според мен не трябва да им изневерява, женейки се за първия срещнат, който дори не се доближава до този идеал.

Авторката, ако този мъж е щастлив с теб, но няма смелост да напусне жена си, значи не е за теб. Търси си смел мъж и по възможност свободен. Този само те използва, голям хитрец. Хем жена си такова, хем теб.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca21fc4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Здравей, мило момиче.

В ситуация като твоята са били и ще бъдат немалко жени. Това, което ги кара да останат в една такава връзка ("аз съм само негова, но той не е изцяло мой; не мога да го оставя, но и той не желае да изостави жена си и да бъдем заедно наистина"), са преди всичко два основни фактора: лековерието ("той ми обеща, че някой ден... ") и ниското самочувствие на жената ("никога няма да намеря човек, с когото да си паснем толкова добре, ами ако това е моя шанс").

Изборът дали да останеш в тези отношения е само твой. Но е от изключителна важност за самата теб да се запиташ следното:

1. Защо един мъж би изневерявал на жената до себе си под предлог, че не може да я остави, понеже тя му върши работа?
Възможно ли е някога да е гледал и на нея като на лъскава, желана играчка, която с годините да се е "позахабила" и той да я е превърнал предимно в своя черноработничка, докато се радва на вниманието на поредната млада и атрактивна жена? Постави се на мястото на приятелката му, как изглежда ситуацията отвътре? Какво ли е чувството да бъдеш използвана за работна ръка, докато ти изневеряват с по-млади жени? Възможно ли е той да гледа на жената до себе си само като на обект, предмет за задоволяване на егото?

2. Каква е вероятността, дори ако изостави приятелката си и започне на чисто с теб (което за самият него очевидно не е удобно, той сам го признава и няма намерения да я остави просто така), един ден ти да си на мястото на излъганата, позахабена жена, натикана в ъгъла? (Нека не забравяме, че няма да му бъде за първи път).

3. Как се държат стойностните мъже към жените си? С уважение, с откритост, с вярност и честност? Раздавайки се, обичайки я? Как се държи той към приятелката си? Защо, вместо да я освободи от себе си и да продължи на чисто с теб, той избира да има и двете? Възможно ли е да е умел изпечен лъжец, който да баламосва с красиви думи и теб, и нея, докато се радва на топъл дом (при жена си) и вниманието на младото поколение (при теб)?

4. Той вижда жената до себе си като ненужен предмет. Лъже я и изневерява. Достоен баща ли би бил един такъв човек? Можеш ли да разчиташ на него, в случай, че презерватива се скъса?

Мисля, че това е достатъчно. Не те съдя и не давам акъл. Моля те само да си отговориш искрено на тези въпроси. Да си отговориш самата ти, за себе си. Има жени, на които им доставя огромно удоволствие да бъдат любовници. Жени, които много пътуват, много работят, не желаят да имат деца и една такава любовна връзка (пък макар и зад гърба на другата) им е съвършено достатъчна. Не влагат кой знае колко емоции, просто задоволяват нагон и продължават смело напред. Ти от тях ли си? Или искаш ли топъл дом и верен мъж? Мъж, който не би те предал? Мъж, който би застанал до теб и би те защитавал с цената на всичко свято? Помисли за това. И ако смяташ, че си от втория тип, отговори си пак на въпросите по-горе. И помисли добре какво ще правиш по-нататък. Защото никой няма право да се подиграва с теб и да те ползва като чесалка за егото си. А ако го стори - то е само защото ти си му дала тази власт.

Прегръщам те и ти желая щастие - от добре взетите решения!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d80b5785ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не съм мъж, но според мен очевидно, че той просто иска секс с теб. Нищо повече.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dadd7ce8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   ОТ АВТОРКАТА:

Много ви благодаря за мненията и съветите.
Прекрасни сте и се радвам, че не ме нападнахте с тежки думи и обиди, а се опитвате да ми отворите очите, защото осъзнавам, че постъпвам адски грешно, спрямо жената, с която той живее.
Наистина, осъзнавам и че всички неща, които ми казвате са напълно верни, но явно не ми се иска да ги приема и упорито продължавам да се надявам.
Истината обаче е една- иска ме само за секс, удоволствия и повдигане на самочувствието. Явно му е нужна млада любовница, която да му чеше егото..

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 8a3fcd033a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ето ти съвет и малко въпроси от мъж над 30г. , за теб и за други като ситуацията ти.
Знаеш ли какво си говори той с жени си, наистина. Това което ти казва, сигурна ли си, че вярно. Я го притисни да си признае за теб. Я си направете среща тримата. Това са сериозни неща извършвани от големи хора, а не тийнейджъри, които още не знаят сърби ли ги, боли ли ги. Как може да живеете в криеница? За това ли сте си мечтали цял живот? Това ли искате да е реалността? Как изобщо живеете така? Как излизате на разходка или някъде на заведение и трябва да се лъже- къде сте, с кой сте и да се внимава, някой да не ви види и да разкаже... Това не може да е пълноценна връзка. Става за няколко пъти макс, но за по-дълго - не го разбирам. Аз наистина не го проумявам, как може да се живее така! Как така водите два живота паралелно, не знам. Как спите, мислите и се концентрирате върху каквото и да било с такива двойствени неща в живота, не знам.
Толкова ли не можете да видите, че има още много хора и опитахте ли с тях, че да си мислите, че този който ви лъже и вас и другата е принца на бял кон?
Аз като мъж не го разбирам поведението на такива мъже! По принцип сме полигамни и ако много му се иска на нагона да опита с нещо друго - има си компаньонки. Плаща си и всичко е ясно. Няма да се разиграва друг човек и да се обърква живота му и да се води този уродлив двойствен живот.
Аз не мога да си намеря една жена с която да си паснем като дялан камък и визуално и духовно и емоционално, а някои как си намират по няколко жени, също не го проумявам...
Моят съвет е такъв какъвто бих го сторил и за себе си. Или аз или чао! Живота е твърде кратък, за да го погубя в заблуда и очакване!

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 23e3ce3587
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   А въпроса е;дали ти искаш да се изчукаш с него или да си му постоянна?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 1b5b5fad59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм мъж на 32 и ти казвам, че е това е мечта на повечето мъже, дори някои да не си признават, вкл. и моята, но аз за разлика от него имам задръжки и морал, не искам хората да страдат заради моето его. Да има една жена вкъщи, защото си е много приятно, като се прибереш да ти е сготвено, изчистено, изпрано, сервирано. В същото време тази жена малко залинява с годините и страстта изчезва (да не се бърка с обич) и не е зле да си имаме по 1 млада любовница. Не е тайна, че повечето мъже си имаме слабост към млади 20-тина годишни момичета. Те са с идеална физика, лесни за манипулация, все още неочукани от живота, необременени и със свежа емоционалност. С тях се връщаме в нашата младост, чувстваме се мъже и енергични. Това е мечтата на много мъже, но въпроса опира до това какво ще предприемеш. Аз предпочитам да не го предприемам, защото всяко си има цена, а и няма да ми е приятно да градя кефа си върху чуждото нещастие, но някои не се замислят много-много.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: ca21fc4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ако решиш да прекратиш във времето отношенията ви - бъди готова за вълна от илюзии и красиви неистини, които ще чуеш от неговата уста. Той ще се опита да те задържи, защото си му много удобна така. Не позволявай това и помисли как ще излезеш от тази ситуация - не само заради другата жена, а заради самата теб. Не бъди изтривалка за егото му. По-добре влагай в себе си, развивай се, запиши образование или езиков курс, каквото и да е, стига да е в твой плюс - само така ще срещнеш един истински свестен мъж, който да дава живота си за теб. Свестните, добри, истински мъже си падат по жени, които се развиват. А това си личи, много си личи. Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dadd7ce8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От авторката:

Благодаря!
Потвърдихте нещата, които дълбоко в себе си вече знаех, но отказвах да приема. Тайно се надявах някой от вас да напише нещо от сорта на: "има надежда, бори се за него, може и да е влюбен в теб", но уви.. ;/
Време е да реша какво да правя оттук нататък и как да изляза от тази абсурда ситуация, без сериозно да "разбия"- както чувствата си, така и самочувствието си на пълноценна жена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: d2e1ddadba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Наистина те обича. Ако и ти го обичаш, какъв е проблема нещата да останат така? Защо всяка връзка трябва да се по стандартния модел? И защо жените започват винаги да искат повече, отколкото мъжът може да им даде?

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: ca21fc4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Любов? Любов? ! Номер 23, къде видя любов в подобно отношение? Ако твоята дъщеря някой я мами и подритва, и използва като изтривалка, дали ще кажеш същото или ще идеш да му разбиеш физиономията...

Авторката е сериозна жена, не глупава хлапачка с фалшиви илюзии.

 
  ...
преди: 6 години, 29 дни
hash: dadd7ce8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката до 23:
Здравей, проблемът е, че според мен не ме обича, а само и единствено ме използва, което не ме устройва. Някои сега ще кажат: „Щом знаеш, защо питаш и продължаваш да се занимаваш и надяваш” .. на което и аз самата нямам отговор за съжаление. Хем знам, че не гледа на мен сериозно, хем си мисля, че може и да има някаква малка вероятност да изпитва или в последствие да изпита нещо по-сериозно към мен. Не знам и аз вече

 
  ... горе^
преди: 6 години, 28 дни
hash: 0066bd29da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Миличка, не храни големи надежди, този май ви използва и двете, теб за забавление-защото със сигурно си по-млада и по-готина от "официалната" му приятелка, а нея за да има кой да му готви, чисти и слугува вкъщи. Така, че не си струва да си похабяваш нервите, че и времето заради един използвач, който разиграва две, а да не се окажат и повече, жени едновременно. По-добре го зарежи и потърси мъж, който ще е само и единствено с теб и ще те обича, а няма да ти разправя глупости, че те обича, ама не може да зареже другата защото... нямаш представа колко пъти сме го гледали тоя филм! С теб съм, обичам те, ама разбираш ли тя е майка на детето ми или пък имаме общ бизнес или каквото там друго извинение измисли. С две думи никога няма да зареже другата заради теб и ще разиграва и двете ви толкова дълго колкото му позволите. Е, да ама времето минава и накрая ще си пропиляла няколко от най-хубавите години от живота си в една напълно обречена и безперспективна връзка от която, освен емоционални травми няма какво да спечелиш. Поне е бил достатъчно честен, да ти каже, че никога няма да я зареже заради теб, така че защо си губиш времето? Да, знам обичаш го и ако кажеш край ще боли, но по-добре го направи сега, отколкото след 5 години когато ще си още по-наранена. Ти имаш право да си щастлива с някой, който ще е само и единствено с теб, а няма да те оставя да го чакаш сама докато е при другата. Е, ако те устройва цяла вечност да си втората и винаги да се съобразяваш и да се примиряваш, че плановете ви зависят само от желанията и нуждите на другата жена... ако не ти е проблем на всеки празник да си сама, защото той е при нея и т. н. тогава продължи тези отношения, но лично за мен не си струва. Ще ти дам един пример, имах една колежка която много млада се хванала с женен мъж. Връзката им продължила с години без жена му да заподозре нищо. Разбира се, тя бидейки само любовница, така и не се решила да му роди дете. Е, в един хубав ден той и се наситил и я зарязал. Ама тя вече била над 40, прекалено късно било да има дете и семейство и когато се запознах с нея беше пред пенсия и съвсем сама. Е, ако смяташ, че това е щастлив живот...
Мили момичета, които започвате връзка с женен/сериозно обвързан мъж, просто не си правете големи планове. Да, не казвам, че е абсолютно невъзможно да се разведе и да е с вас, доста такива случаи има, но в повечето случаи си оставате само с чакането и напразните надежди. А времето минава и един ден се оказва, че сме загубили години да чакаме някой, който ни се е подиграл и още от самото начало си е знаел, че никога няма да напусне жена си заради нас. А ние търпеливичко сме се надявали на чудо. Е, да, но чудесата са рядкост. От опит ви говоря, преди години и аз имах такава връзка, с мъж доста по-голям от мен и женен, на всичкото отгоре ме лъжеше и че ще напусне жена си за да е с мен. Е, ама разбира се, това прочуто "напускане" винаги се отлагаше във времето. Сега не можел защото еди-си-какво, после не можел, защото детето още било малко, после... причина винаги имаше, а аз бях достатъчно влюбена и заблудена за да не прозра истината. Той НИКОГА нямаше да я напусне, но му беше удобно да си намира млади момичета като мен, с които да се позабавлява и когато им се наситеше, просто ги зарязваше и минаве към следващата любовница. Сега даже подозирам, че жена му дори е знаела за всичките му забежки, но явно я е устройвало да е официалната му половинка и да е с него при нужда, пък това, че той е въртял някоя заблудена хлапачка сигурно не е било голяма драма след като е била сигурна, че той няма да я зареже. Е, да ама аз бях влюбена. И това ми разби сърцето.
За това поучете се от моя опит и не повтаряйте същата грешка, защото боли.

 
  ...

...
преди: 6 години, 28 дни
hash: e9b5f4394e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Правило номер едно в живота на една жена трябва да бъде, никога да не се оставя да бъде втората, особенно, когато е момиче на 24г. Той е играч и ти е завъртял главата. Директно ти е казал, че жена 1 е по-важна в много други отношения!!! Ако си глупачка, ще продължаваш, ако имаш малко останала невлюбоотровена нервна тъкан ще избягаш. Мъже по света е пълноо, има толкова много сойностни хора, които пропускаш, защото някой си играч, те е заплрнил и си МИСЛИШ, че не можеш без него. Никога няма да сте заедно, а ако бъдете бързо ще му писнеш, защото няма да можеш да му осигуриш нещата от жена номер 1. Ще си го изкарва на теб!!!! Бягай, бягай от порока. При това ако изневерява на жена 1, значи ще изневерява и на друга. Никога не си помисляй, че си с нещо повече от нея, както той те лъже, всичко е моментно.
Там някъде има един принц, който е сам и те чака, а ти си в капан. Опитва се да те намери, но ти си затворница в кула. Пусни косата си и избягай от затвора на измислената любов с изкуствения човек.
Пак повтарям погрижи се за себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 23 дни
hash: 23e7a16d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Сладурано,
Аз съм мъж над 40. Искам да ти кажа най-приятелски. Никога не се забърквай с когото и да било, ако е в някаква връзка. Никога!
На много момичета това им е „тръпка”. Именно това, да покажат на чичкото или баткото, че са по-отдадени... по-старателни... Сама ще си разрушиш щастието. Повярвай ми миличка.
Хванал те е с фалшива „искреност”. Казал ти е, че има връзка, която нищо не значи за него. Но това не е мъжкар. Просто шмекер, който си гали егото, че чука младо момиче...
Заради такива пичове, честно казано се срамувам, че ги има...
Ще те осакати емоционално и после ще нараняваш други свестни момчета, които ще се влюбят в теб и ще са готови да те обичат истински. Този човек ще те направи лоша. жена за в бъдеще. Повярвай ми.
Колкото и да е магнетичен, колкото и да те привлича, накрая ще пострадаш. Няма вариант, да си имаш взимане-даване с егоист, да не свърши зле... Защо ти е това? !
Никога не влизай във връзка с ангажиран човек, или някой, който не е приключил напълно предишна връзка. Никога! Ако ще да е Ален Делон или Брат Пит... Прояви сила и дисциплина и ще си спестиш много сълзи в бъдеще, а и... Ше спестиш много сълзи на свестни искрени момчета в бъдеще.
Това от мен. Дано послушаш старче като мен.
Търси Твоя човек. Не бъди играчка на никого, нито втора цигулка. Ако сама не се уважаваш, кой ще те уважава? ! Никога няма филми „само секс”. Винаги става играчка плачка.
Успех сладур! Дано срещнеш твоето момче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 4eaac3c109
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Естествено че няма да погледне сериозно на тебе, тоя дърт мръсник. Ще ти се насити и ще те зареже, бъди сигурна, но жена си няма да зареже, защото освен че и нея чука, тя му изкарва и парите на тоя мухльо, а той се чуди на коя да го навре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker