Първият път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (96826)
 Избор на редактора (166)
 Любов и изневяра (22770)
 Секс и интимност (11247)
 Тинейджърски (20206)
 Семейство (4852)
 Здраве (7813)
 Спорт и красота (4071)
 На работното място (2161)
 Образование (5926)
 В чужбина (1297)
 Наркотици и алкохол (931)
 Измислени истории (735)
 Проза, литература (1503)
 Други (13142)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първият път
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 2764 пъти
Никой не е казал, че е задължително първият път на едно момиче да е с момче... Трябва да бъде с правилният човек, нали така? Момиче съм, на 20, от Пловдив. Аз се влюбих в друго момиче, от една година сме заедно, но имаме проблем в леглото. Тя е девствена, аз също бях, докато тя не откъсна цветето ми. Но с нея не става толкова лесно, защото много я боли. Твърди, че ако го направи с момче, би боляло по-малко, отколкото с пръсти. Аз просто си мисля, че ципата й е по-трудна за късане и дори да е с момче, пак ще я заболи, дори повече.
Това, което тя ми каза, е, че иска да си направи първият път с момче, обаче само дотам, после да сме си заедно. Но мен това ме обиди, защото: 1) мисля, че ако обичаш някого и не би си помислил да спиш с друг; 2) считам, че ако я боли от пръстите ми, от член ще я заболи още повече; 3) как очаква докато сме заедно просто да отиде и да се.... с някакъв и после да си дойде при мен. Нали първият път трябва да е с човека, когото обичаш? Наистина не знам какво да правя, чувствам се катастрофално зле...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: c925486f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Начинът на мислене на твоята приятелка ми се струва доста странен. Някак не звучи сериозно.
Но ако толкова държи на член... предложи и да си купите пенис-колан.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3dd9cebfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   ако наистина те обича ще го направи с теб,
ако иска да е с момче няма да може да преглътне болката но тогава на теб ще ти е гадно
наистина говорят че е естествено момиче с момче и обратното но според мен ако има любов не пречи
няма логика момичето да си мисли че от член боли по-малко, мен много ме боля, но е моментно, а и знаеш че си в сигурни ръце

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 32d46f5f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да, определено е гадно. Всеки би се почувствал така на твое място. Е, почти всеки. Понеже има най-различни хора. Но не трябва да се отчайваш - живота е пред вас. Нормално е след време да ти се случи и на теб да искаш да бъдеш с друг човек, дори е сигурно че ще стане. Ако бях с няколко години по-малък, щях да не повярвам на начина, по който разсъждавам сега. Обаче пораснах и вече не мисля по същия начин. И то е нормално, рано или късно колкото и да обичаш някого, без значение момиче или мимче, се случва нещо да стане и да ви раздели. То си е просто закон. Особено с първата любов... Това обаче не пречи да ти бъде най-хубавото чувство, което си изпитвала някога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f3c4d895dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   По принцип не само първият път, а винаги трябва да си с човек, когото обичаш. Но тялото си е нейно и тя решава какво и с кого да прави. А ти ако я обичаш, ще я приемеш каквато е. Ако не можеш - разделяй се с нея.
Лично аз за пръв път бях с човек, който ми е безразличен и повече нямах връзка с него. Така реших. Следващият е любовта на живота ми, с него съм и до днес. Аз също не съм първата жена в живота му, но това не ни пречи да се обичаме.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a5748eb3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Може просто да не е съвсем лесбийка? Може да е някое лесно манипулируемо би момиченце, което си си харесала и си примамила чрез властната си персона?

Като обичаш някой трябва да му дадеш свободата да бъде себе си. Щом не иска да е с теб, значи не иска. Ако ти е проблем - разделяте се и готово.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3dd9cebfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   И аз имам приятелка (момиче съм; на 17). Бяхме чували, че няма как момиче да изгуби девствеността си с друго момиче, но при нас стана. Мен ме боля, но го преглътнах, с всеки път ставаше по-добре. Иначе и аз мисля, че ако го направи с мъж ще я боли много повече. Пробвайте първо с един пръст, давайте с лубриканти, работи, ще стане. Пък ако тя иска да го направи с момче толкова много, съжалявам за теб в такъв случай.
А и имай предвид, че може и от ноктите да е проблема, изреди ги добре.
Късмет, дано се обичате и дано да й мине мерака за секс с мъж, не е кой знае кво, като пръчка е и е по грубо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1f12f90c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Направо ме разби с тази темичка :DDD

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7a52177b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Вземете се стегнете.... 1во : Не знам какви пръсти имаш но ако мисли че ще я боли по - малко от член... то това трябва да е азиатски.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 200aad8ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   " Тя е девствена, аз също бях, докато тя не откъсна цветето ми. "
Не зная защо, но вместо романтично, това изречение ми прозвуча отвратително... Може би защото се говори по-късно за пръсти и придобива почти буквален смисъл :-(

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 072c2c90d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Извинете ме за невежеството, но може ли да ми обятните как момиче може да изгуби девственотта си с момиче? Какво вкарва, пръсти ли, колко пръста? Значи ли, че ако си си вкарвал пръсти вече си девствена?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3dd9cebfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Към номер 12: Предполагам, че като се вкарат 2 пръста би трябвало да се скъса химена, следователно това се води отнемане на девствеността. Но не знам, при условие че я боли толкова много, как си въобразява, че от член няма да я боли..
Иначе относно отнемането на девствеността си съществуват спорове. За някои хора това става при първото проникване, независимо дали има кръв или не (при някои се случва така, че да няма кръв при първия път, но после може да има, ако се спи с друг човек с по-голям член примерно). За други пък е, когато се скъса химена. А той принципно се къса напълно при раждането.
ПО мое мнение може да се отнеме девственост и с пръсти, дано има и любов (виж коментара на номер 7).. Така би следвало да боли по-малко, но момичето от темата очевидно е на друго мнение, Нейният проблем може и да е по-навътре във влагалището, може да има някакви гъбички, които да я дразнят. Но да не си мисли, че ако от пръсти боли, от член няма. Просто трябва да се отпусне.
До авторката: Според мен ще е най-добре да се разделите, с този начин на мислене може най-много проблеми да ти навлече, свързани с изневери и нелоялност, просто ще се чувстваш зле... А щом я боли и иска да го направи с момче, то тогава се е наплашила вече. Предполагам, че не си от настоятелните, но щом тя не се отпуска.. значи не те обича на 100 и съжалявам. Но се съвземай, докато е време! Ще боли, особено ако сте заедно от повечко време, но ще се оправите.
В такъв случай не знам дали да посъветвам да останете и приятелки, така май на теб ще ти е по-тежко. Но горе главата. Имай предвид, че ще ти е много гадно. На нея с тоя начин на мислене (да си е с теб, ама да си спи с мъж) ще допринесе за непукизъм. Абе, изобщо според мен това момиче не знае какво иска и няма много ясна концепция за истинска любов.
Спирам да пиша, че коментарът стана по-дълъг от темата, хахах.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3dd9cebfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Извя се народът с това "огейчване"...
Нито останаха свестни момчета, нито такива момичета..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1b471dded1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16 <- Прав си, така си е.
Жените се имат за недостижими принцеси а мъжете стават все повече меки китки. Незнам на къде е тръгнал света ама не е на добро.
Р.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker