Връзка без задоволеност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзка без задоволеност?
преди: 6 години, 14 дни, прочетена 2793 пъти
Здравейте, писала съм и преди тук относно проблем с моя приятел свързан със секса. На 23 сме и Живеем заедно от 2 години и първата година всичко беше повече от прекрасно в това отношение дори на моменти бих казала че ми идваше в повече, но винаги съм искала да е задоволен и щастлив с мен. В крайна сметка от близо една година той започна да предпочита мастурбирането пред секса. След като не разбирах къде греша аз писах тук и след многобройни съвети повярвайте ми опитах какво ли не.. всякакви съблазнителни варианти, говорене директно за проблема, сърдене, пренебрегване на проблема и т. н. В последните месеци наистина станах много добра в това да се преструвам че изобщо не ми пука а може би и наистина аз се изчерпах и нямам желание да променям това. Той продължава да избира мастурбирането.. ако отида до магазина за 15минути сигурно това е първото нещо което прави (100% съм убедена когато го прави защото винаги оставя “следи” по някакъв начин). Секса е 2-3 пъти в месеца а сега ще стане може би и цял месец без секс но явно за него не е проблем. И така стигам до въпроса ми: Заслужава ли си да поддържам тази връзка? Знам че има и много деуги неща секса не е всичко и именно заради това все още сме заедно, аз имам чувства но след като цяла година той ме сриваше и се чувствах като нежелана вещ сега се чудя дали не е просто привързаност.. той ме обича и го показва чрез деуги жестове, няма никакъв шанс да ми изневерява защото сме заедно и на работа и вкъщи и бих заподозряла. Не мисля че има някакви физически проблем свързан за който да се притеснява и да не иска да сподели защото в крайна сметка секс има и е добър но много рядко. Мислите ли че проблема е в мен тъй като очаквам и имам нужда от повече секс? Наистина ми омръзна да мисля дори над това и може би единственото решение е да се разделим но заслужава ли си заради секса да загубим всичко друго което сме изградили между нас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: 7c81a28eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен тази връзка трябва да приключи възможно най-скоро. Аз имах такава връзка и тя след години започваше да ме убива. Нямах друг избор освен да започна да изневерявам и той ме хвана и го нараних много по този начин. но нямах избор. Всяка жена има нужда от секс. Това е много важно нещо и не бива да го подценяваш. Разделете се като приятели. Трябва ти мъж който като те види по бельо и веднага да те хвърли на спалнята. а не да предпочита да мастурбира. Това не е нормално. Знам. че сте градили много. но си представи да живееш по този начин цял живот без секс? Първо ще ти се отрази на нервите. Ще станеш една нервна лелка след години. На хормоните влияе. Ще се сбръчкаш по-рано от твоите колежки и приятелки. Ще си по-нещастна без огразми и ще стигнеш до изневери и ще се чудиш как да се криеш. Приключи навреме по-добре.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 28ddce0390
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че ако подобри храненето си и започне да пие някои билки, ако започне да тренира с тежести или със собствено тегло това ще подобри хормоналния му профил и ще увеличи желанието му за секс. Сега до разните там жени които твърдят, че мъжете искали секс а жените платонична любов - недейте повече да пишете такива глупости и да се излагате, сами виждате, че ситуацията е точно обратната.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 74672dce52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма как ще се откажеш от този прекрасен човек само го помоли за едно дете да се прежали да ти направи и си живеите до старини така щастливи :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: 0639e6f0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си луда! Човекът предпочита чикийте и порното може би, пред това да се радва на половинката си, да и доставя наслада.
Аз не бих го търпяла това нещо в никакъв случай, в една връзка започне ли да липсва секс, всичко е погубено. Да секса не е най-важен, но е от голямо значение!
Аз живея с приятеля ми от 4 г и няколко дни не правим ли секс, започва ме винаги да питаме какво става.
Моят съвет е да прекратиш отношенията си, ако те обича ще се промени

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 28c5487f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Може би страда от пристрастяване към порното и не изпитва желание към нормалния секс. Порното действа като наркотик за човешкия мозък (особено мъжкия), ако е в по-големи количества, човекът губи желание за нормални сексуални взаимоотношения, тъй като е много по-лесно да си пуснеш някое видео в интернет, отколкото да се опитваш да правиш секс в реалния живот.

Можеш да се разровиш в интернет за проблемите свързани с порното и какво може да се направи, за да се реши проблемът, но ако той няма волята да положи усилия да се промени, ти няма какво да направиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 0d260c263a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз също съм го правил. Проблема ми беше в зависимостта към порното. Мислих си че мога да и двете заедно, ама от мастурбация бях уморен и нямах желание за жената. Трябва дя го накараш да спре масрурбацията

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: f7af6bb65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Привет!
Първо, искам да кажа, че напълно разбирам как се чувстваш! И аз съм имала този проблем. Това, което изброи като варианти за решаване на проблема наистина не проработи и при мен. В крайна сметка се създава един кръг от напрежение, който става все по-задушаващ - той няма желание за секс, ти се чувстваш отхвърлена/нежелана и се дистанцираш (дори несъзнателно), това го отблъсква от секса още повече, а ти се сърдиш още повече... Ясно е, че проблемът не е физически, а психологически.
Споменала си, че сте заедно и на работа и вкъщи. Не си споменала обаче, в каква степен прекарвате свободното си време заедно - когато не сте вкъщи. От свой опит мога да кажа, че според мен тази "залепеност" убива тръпката между партньорите. И при мен беше нещо подобно. Чувството да си постоянно с даден човек и да нямаш миг насаме може да бъде доста натоварващо. Имам две предложения:
1) Моите опасения във съвместното съжителсто винаги са били, партньорът ми да не ме възприема като домакиня, като даденост или едва ли не като майка (защото животът заедно предполага изпълнение на опредлени домакински задължения, които преди време е изпълнявала майка му)? Затова се опитвах да избягам от подобни роли. Това, което направих аз, беше да прекарвам повече време навън, с други хора. Опитах се да си имам повече "свой живот" - неща, които правя без него, само за себе си - хоби, спорт, развлечения, интереси. Ти правиш ли нещо от изброените сама или с приятели?
2) След като на партьорът ти му харесва да мастурбира, защо не му предложиш да го направи пред теб? Не знам доколко подобна идея ти допада, но съвсем не е необичайна, според мен. Вече друг е въпросът, че той може да не иска. А какво мислиш за това, ти да го правиш, но така, че той да те "хване"? Наистина, само гадая, защото не си дала много детайли, доколко сте разкрепостени.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 9785712ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Извинявай, ама на тоя мъж изобщо не му се прави секс. Не съм ти чела предишните теми, но от това, което чета, ми става ясно, че е пълен тормоз това. Ти на 23 години ако си с такъв мъж, какво ще правиш на 33, когато либидото на жената е най-силно. Започни паралелно да си търсиш друга сериозна връзка. С нормален, сексуален човек. Този не е сексуален грам. Разбираш ли, че и да ти изневеряваше, пак щеше да прави секс с тебе. Аз не знам жените защо се комплексират и си търсят причината в тях. Не е у жената. Не знам защо реши, че мастурбира при първа възможност. Той ли ти го каза, отъкде знаеш, че изобщо мастурбира редовно.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: f87a755bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мога да си представя как ще предпочета порно пред жена която намирам за привлекателна. Щом сте гаджета значи те харесва иначе защо да се хваща с теб. И при това положение ще предпочете порното пред теб? Начи, тоя ако ми беше син, щях да му отрежа пишката.
Донякъде разбирам да няма гадже и да гледа порно, ама при това положение бих се поинтересувал дали не е кастриран.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: cf8f7dcf76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:
Благодаря на всички коментирали и най вече за сериозните и искрени мнения.. наистина за първи път усещам разбиране в каква ситуация съм, понеже разбираемо аз не се чувствам добре да споделя с близки за мен хора относно този проблем. Относно зависимостта към порното мисля че не е точно така тъй като той мастурбира и без да си пуска клипчета. Моето предположение е че е твърде мързелив за секс а и когато сме говорили винаги ми е заявявал че няма проблем в мен и че не знае защо така се получава просто му е по-лесно за 1-2 минути да отпусне напрежението вместо 20минути да сменя пози.. което разбира се че ме кара да се чувствам ужасно, но не мога да стигна до там да го моля за секс. Относно хобитата спортувам редовно и все по често излизам сама и предпочитам да си даваме това време разделени но преди не беше така и по цял месец не сме се разделяли за повече от час.. да, знам че е в повече и никой не би издържал затова в момента правя всичко възможно да не е така..
той никога не би се съгласил да го гледам как мастурбира в това отношение не е до там разкрепостен. За мен е наясно че и аз го правя, до скоро изобщо не съм изпитвала желание сама да мастурбирам но някак си с цел да го накарам да се почувства както аз се чувствам, започнах да го правя и не го крия. Той е окей с това защото и той го прави и няма как да ме нападне тъй като аз не го отблъсквам и когато иска получава секс.. цялата ситуация ме тормози не толкова заради едното чукане и чисто физическото удоволствие доколкото за това какво отражение има върху самочувствието ми и емоционалното ми състояние. За мен е трудно да бъда във връзка която има всичко друго но не и страст и огън, не се чувствам желана, не се чувствам привлекателна, не се чувствам жена. Млади сме, нямаме деца, нямаме сериозни ангажименти и проблеми нито финансови затруднения нито други драми в живота и не мога да оправдая това отношение с нищо. Може би той не е влюбен в мен вече, но е с мен от привързаност, уважение и т. н? Казваме си че се обичаме но дали тази любов не е по скоро приятелска след като няма сексуално привличане?

Благодаря ви :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 12 дни
hash: c340319309
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жената е създадена да съблазнява и искушава.
Бъди топла предизвикателна, съблазнявай го ако не прояви интерес след няколко опита опитай друго.
Ако държиш на него без да знае виж в компютъра му историята на браузара(ужким че ти трябва да провериш нещо, сметки за ток примерно)какво точно му харесва в порното, какви клипове гледа.
Но бъди внимателна и деликатна, все пак се намесваш в личното пространство на един мъж.
В секса трябва да има и тръпка, привличане, любов а не просто едно животинско задоволяване.
Поговори с него ако и това не даде резултат и отбягва темата значи по някакъв начин си го загубила като интимен партниор и си му станала като сестра, майка.
Успех.
Р.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: c340319309
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Все мъжете са виновни, какво да кажем като има доста жени които са 'студени' като дърво в леглото и мъжете губят желание за секс или винаги ги боли главата.
Пусни мръсницата в действие. Кой знае може да стане така че докато гледате заедно порно да правите секс и да се подкачате кой какво иска и как го иска.
Обичайте се.
Р.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: a5a3c9630e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Заедно сте на работа и вкъщи и се чудиш защо не те желае? Нарича се омръзване. Много жени не го проумяват, но при нас мъжете обикновено е така.. Та ти си пред очите му 24/7, за какъв секс говориш.

Semtex

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: ad0546fccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вероятно мъжът ти има нужда от малко разнообразие. За съжаление се случва при нас след няколко години с една и съща жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker