Привличат ме единствено възрастни мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Привличат ме единствено възрастни мъже
преди: 6 години, 10 дни, прочетена 3888 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 21.
От както се помня, ме привличат единствено и само по-възрастни от мен мъже. Израснала съм без баща (майка ми се ожени за друг мъж, когато бях на 8, но никога не съм го приемала като баща) и предполагам, че от това се е получило това разминаване. Просто никога не ме е привличало момче на моята възраст - нито пък аз - тях.
Имала съм две връзки и двете са били с доста по-възрастни от мен мъже (15+ години). Сега нямам приятел, но много ми липсва мъжката компания и имам нужда да бъда интимна с някого. Тук идва обаче и проблемът - не мога да намеря човек, когото да харесам. Движа се в среди с млади хора, които не ме привличат. Обаче се чудя - докога така? Винаги ли ще ме привличат 40-годишни чичковци? Приятелките ми го намират за странно, че харесвам възрастни мъже, като се замисля, наистина не е нормално, но в същото време за мен винаги това е било нормалното.
Не знам как да се отърва от това фиксиране. Искам да си харесам някое момченце на 20 години и да сме заедно, но ми става смешно при мисълта. Дори физически не ми харесват - белезите на възрастта (бръчици около очите, прошарена коса) отключват нещо в мен, което гладката кожа и мускулестото тяло на мой връстник не може.
Не съм особено красива, така да го кажа, и не получавам особено внимание от мъжете. Но дори и някое момче да ме хареса, аз не мога да го възприема като потенциален партньор. Все едно да предлагаш пържола на заек... Какво да направя? Мога ли да се променя според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 дни
hash: affab1a445
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Израстването без двама родители (и то на място) водят до всякакви подобни проблеми. Често въпросът не е дори до възрастта, а патологично търсене на внимание от другия пол. Дали човек може да си оправи психиката... сигурно, но малцина полагат нужните усилия това да стане. Повечето повтарят все същите модели на поведение, докато се отвратят и от другия по, и от себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: de9fab0c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз самият съм мъж в третата третинка от живота... :) Какво да Ви кажа, връзката с драстично по-възрастен мъж, поне статистически, е обречена, освен в 1% от случаите. Има щастливи изключения на такова голямо съвпадение на личности, че ЕДИНСТВЕНОТО, което се явява различно - това е възрастта, но те си остават изключения. Обикновено става дума за много духовни личности, за които телесното общуване е второстепенно, и притежаващи огромна способност за взаимно нагласяване.

Животът не е пазар, в който всеки да търси това, което най-му харесва. Така сме се научили в наше време, но това "харесване" и дори, "влюбване" много често има катастрофални последици. Хората са престанали да се смиряват пред обстоятелствата и, доколкото виждам, един размер на съответния орган за тях се превръща в огромна драма. В този смисъл следва да не забравяте за последиците - и за Вас, и за Вашето обкръжение от такива връзки, и да изчакате. Нямате гаранция, естествено, че запознавайки се с младеж нещата ще вървят, особено имайки предвид развратното ни време, но поне някои основни параметри ще са спазени... Твърде е вероятно влечението Ви да произтича от отсъствието на баща в детството, което си е изкривявяне. Това е още по-силен довод в полза на себевъздържането. Зрелите мъже имат безспорни предимства пред по-младите си събратя - говоря не само в материално положение, а, ако са наистина зрели, за по-висока търпимост, готовност за помагане, изтънченост и т. н., но искам да знаете, че такава връзка е добра почва за възникване на ревност - зрелият мъж подсъзнателно ревнува от връстниците на своята млада партньорка... Не си струва - следва да изключите тази възможност от изборите си, тъй като участието в такава лотария е обречено в голяма степен на неуспех. Пиша това, тъй като самият аз съм бил изкушен да се впусна в такива отношения (от отсрещната страна се чакаше само знак от моя страна), но с огромно усилие се удържах. Не бих искал да причиня такова нещо на никого. Също така, следва да помислите и за евентуално бъдещо семейство (предполагам, не ще се хванете с някой само за да си прекарате добре). Такива мъже обикновено или имат вече деца, или няма да искат деца. Имайте всичко това предвид.

Лоши времена за искрени и чисти отношения - всеки се свързва с някого след редица предишни провали, което пък привнася напрежение във връзката, а често - и лицемерие.

Кураж!

Агапе.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 61e84c657a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Фактът, че си израснала без баща, е дало своето отражение. Според мен има хубава страна на връзката с по-възрастен мъж, но не повече от 10-12 години. 40-годишните не са чичковци, но от позицията на 20-годишно момиче, вероятно са. Но с мъж около 32 ще си паснеш идеално. Не търси набори, няма да ти дадат това, от което имаш нужда. Но и 40-50 годишните също. Не се занимавай с женени и с голяма разлика, ще си загубиш времето. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: f0360d802b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също харесвам такива. На 31 съм и гледам само 50 и нагоре годишни. Очаквах да ме фрасне метеорит и да се оправя, но не стана. Очите ми все в такива. Жена съм голяма и майка вече и пак не ми се ходи с младоци, които да ме разбират. Щом не си с тях за пари или за играта да ги откраднеш от съпругите им всичко си ти е наред смятам.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 0996f891b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От един чичко ако е правилният може да получиш много повече от 20 годишен а това какво мислят другите не трябва да ти пука те така или иначе в скоро време повечето от тях няма да са в живота ти и пътищата ви ще се разделят. Гледай си кефа и интересите и много добре премисляй последствията.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 дни
hash: e4b2e48500
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен е нормално това, което изпитваш. Аз например познавам моя баща и с майка ми не са разделени, но още от дете той отсъстваше от живота ми и пътуваше постоянно и никога не сме били близки. Заради това аз също бях започнала да харесвам по-големи мъже. Два пъти се целувах с мъже на неговите години и чувствах бащината обич, която ми липсваше от него. Те ме возеха където трябваше да отида, прибираха ме. Нещо което той никога не направи за мен. Само дето аз се осъзнах и не спах с тях. Аз съм на 20 и сега съм свалила критерия да гледам мъже до 30, защото по-големите си имат деца. Не е приятно да знаеш, че приятелят ти има дете от друга. Опитай се поне някъде на 30 да харесаш някого, а не чак на 40 и нещо. Прекалено е. Има едно приложение за телефони казва се Tinder. Правиш си профил и отбелязваш със сърце ако някой те кефи и ако той също ти натисне сърце автоматично ви свързва и не могат да ти пишат мъже дето ти не искаш. Там ще намериш и по-големи. Пробвай го. Нищо не губиш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 дни
hash: 685d9183c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да се промениш разбира се, иска се повече смирение. Не ти отива а и на никоя истинска жена да критикува мъжете особено затова, че били на нейната възраст. Вгледай се и ще забележиш качества в тях на които не си обръщала внимание.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 848fa6713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Абсолютно същата работа и при мен. Като бях на 17, ме привличаха 40 годишни, като станах на 30-50 и нагоре годишни...
Аз пък израстнах с деспотичен баща и на туй отгоре осиновена. Съпругът ми е с 20 години по-голям от мен и се чувствам щастлива с него, имаме и син. В секса е невероятен повече от връстниците ми.
Преди време съм имала връзка и с 30 год по-голям. Не, не е нормално.. но какво да направим..
Много бих дала да усетя сексуално привличане към млад човек, но не би..
Всичко което си написала, го изпитвам и аз откакто се помня и така ще бъде докато живея. Само че съм на близо 50. С мъжа ми сме от 15 год заедно. Обичам го мнооого, но съм му казвала, че.. ако не беше моята съдба и баща, едва ли щях да бъда с него.
Част от теб е. Това според мен не се променя и няма как.

 
  ...
преди: 6 години, 9 дни
hash: 9a0ecb43c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз преди бях като теб, все по по-възрастни се заглеждах и се чудех докога ще я карам така. После започна сегашният ми приятел да ме сваля (той е с една година по-голям от мен) и нещата се случиха страшно бързо. Сега мноооого си го обичам, даже вече рядко се сещам как беше преди и ми се струва като в друг живот :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 дни
hash: 8bb55d3e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Младите мъже са бройлери, от един калъп направени, неграмотни, необразовани и умственно ограничени, това е така!
Липсва им култура, възпитание и обноски, а при възрастните не е така!!!
Много зависи и от жената, да не е кифла, селска пръчка или яка мърла!?
Всичко останало идва от само себе си!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 дни
hash: 4708914462
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз съм на 19 години и от както се помня харесвам мъже поне с 20 години по-големи. Обяснявам си го с това, че с баща ми не сме били никога близки. Дори самото внимание на по-големите чичковци ме прави щастлива. Първата ми любов е на 44 години. Запознахме се когато бях на 16. Винаги ще обичам този мъж. Той е всичко, което баща ми не е. Мила, и аз понякога се чувствам объркана и си мисля че нещо не съм ок, но явно това е в нас и не можем да го изкореним.

 
  ...
преди: 6 години, 8 дни
hash: d65f1a4c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До Номер 2

Намирам се в положението на жената, която си отхвърлил. Не мога да разбера защо мъжете на тези години си мислите, че искаме непременно брак и деца от вас. Понякога една жена може да се влюби толкова силно, че да ѝ е все едно за всички изброени прагматични подробности. Подобно отхвърляне с аргумента "Не бих искал да причиня такова нещо на никого" ми разби сърцето. Само споделям. Много ми е тежко, а няма на кого да кажа.

Alpha

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 дни
hash: dcbd48e9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Освен ако освен възрастния мъж, повече те привлича пълния му портфейл, чичко-паричко, ако си такава, има много като тебе, ако не си, а търсиш любов и секс, не си струва, Слес 20 г. когато си на 40 г. и ти се ебе много повече отколкото сега, 60 год. ти приятел/съпруг физически няма да може да го вдига. Разликата в годините не трябва да е голяма дори и от чисто физиологическа гл. точка. Друг е въпроса, че трудно ще намериш нищо общо с човек от друго поколение и с други разбирания.

 
  ...
преди: 6 години, 7 дни
hash: 54dc5e215f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз веднъж съм била с по-голям мъж, с 16 години разлика. Голям женкар бил. Ужас! Все едно си легнах с дядо ми. Предполагах, че ще е опитен и ще ме побърка от кеф. Нищо подобно не се случи. Секса беше съвсем посредствен. След първия път трябвало да си почива. То втори път така и нямаше. Никога не повторих тази грешка.

 
  ...
преди: 6 години, 6 дни
hash: 04230b9f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Виждам, че има доста жени, които пишат едно и също.. и не мога да повярвам... защото и аз съм в подобна ситуация.
На 18 съм. Израстнала съм без баща също. Харесвам по-големи мъже, но не след 45. Имала съм кратки забежки и с мой връстник, с две години по-голям. Причината да не сме заедно? Непостоянен беше. Много прикрит и всеки път, когато видех, че е харесал гола снимка на някоя от фс откачах. Драми, ревност, напразни обещания.. такова нещо го няма в по-зрелите връзки. В момента имам връзка(от две години) с мъж който е на 40, много добре сложен, много сериозен, стабилен.
Но ще бъда честна с теб. Макар и глуповати, несериозни, нестабилни и т. н връзките с младите са ТОЛКОВА ПО-ЕМОЦИОНАЛНИ! Такава емоция.. почти няма в сегашната ми връзка. Правим секс 2-3 пъти в месеца, но не защото не искаме а защото не можем да се виждаме често. Никога не бих се върнала при старото ми гадже, защото
нещата никога няма да се получат, но.. емоцията, разбирането с
поглед... просто така ми липсват. Оставам в сегашната си връзка само заради стабилния човек. Защото ще издържи във времето.
Искам да ти дам съвет. Не се фиксирай в даден човек, само заради възрастта му. Щом е млад не става, щом е голям всичко ще е песен.
Много ми харесва коментара на 2. Животът не е пазар, от който да избираш това, което ти харесва. Животът е това, което заслужаваш. Добро или лошо.
Щастие ти пожелавам!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 дни
hash: c5975ca61d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Отиди на психолог. Второ, пробвай с някой вече по-узрял мъж на 28-30. Мисля, че ще ти хареса. Тези на 40 са физически и емоционално изхабени и не предполгат дълготрайна връзка особено за млада жена. Като не им стане, какво ще правиш? ! Е, сега ако искаш от него жилище, пари и подаръци, а секс от някой друг, отделен въпрос.

 
  ...
преди: 6 години, 4 дни
hash: 9f5b474047
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз пък съм обратното - харесвам все по-млади мъже, направо момченца всъщност, защото съм на 20. Повечето ми приятелки са като теб, също е и сходно това с бащата. По принцип аз познавам двойки с големи възрастови разлики, някои са щастливи, но има и доста пречки - например на една жена на 30-35, когато е в разцвета на силите си, й се живее, пътува, ще иска повече секс и т. н... а един мъж на 50-50 и нещо, най-вероятно винаги ще е изморен, никъде няма да му се ходи, нищо няма да му се прави.. и оттам идват разни пречки.. така е например при леля ми, която има 16 години разлика с мъжа й. В началото е интересно, докато има на какво да те научи, все пак по-възрастен човек, с повече опит, по-начетен, но по-натам разликата си казва думата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker