Да опитам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да опитам ли?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 3486 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24 години, почти 25. Не съм обвързана от вече почти 3 години и съответно не съм имала интимен контакт с мъж от тогава. Имам си фантазия от много време насам да бъде с доста по възрастен мъж или дори с няколко такива. Имам регистрации в сайт за запознанства, където изрично съм посочила, какво търся и желая. Пиша си с различни мъже, които ми предлагат да се видим и да се забавляваме. Единственото, което желая е секс, питам се обаче ако се съглася, дали ще има някакви негативни последствия и как бих могла да се предпази от такива? Все пак не бих могла да знам, с кой си имам работа? Бихте ли ми дали съвет, как да постъпя, дали да го направя и как да се опазят от евентуални проблеми? Ако има момичета, преминали през това, моля споделете опита и мнението си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0ee54835f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога недей да се срещаш с хора, които не познаваш, камо ли пък да правиш секс с тях. Да, със сигурност ще има негативни последствия. Сексът малко или много си е отговорност, макар и да е последното нещо, което се асоциира с тази дума. Отговорност към самата теб. А най-безотговорното нещо, което можеш да направиш, е да правиш секс с мъже, които изобщо не познаваш; не си мисли, че от интернет можеш да добиеш реална представа за един човек, колкото и дълго време да си пишете. Просто се опитай да си намериш приятел като излизаш повече и се опитваш да общуваш с повече хора. Или ако търсиш само и единствено секс се спри на някого, когото познаваш поне малко от малко - в крайна сметка мъже, искащи секс има колкото искаш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: cc7e420768
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гаранция няма никога. Можеш да направиш няколко неща които да внесат поне малко сигурност. Първо не преминавай веднага към интимност, а се опитай да комуникираш с човека колкото се може повече по нета, така ще извлечеш повече информация за него. Второ, за предпочитане е да си избереш чужденец, езиковата граница замазва гафовете, а разстоянието го ограничава. Трето задължително кажи, че си имаш приятел или съпруг. Четвърто използвай презерватив. Пето не отивай ти при него, а му кажи да дойде той тук за кратка почивка. Добре е да си наясно със здравето му най-вече има ли проблеми със сърцето, за да не станат гафове в кревата, че тогава е ужас.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3c271ee858
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Напротив (визирам 1). Срещни ги тия "чичковци". Щи направят дупето широко кът ябълка. Ще го поемаш там като за здрасти после. Ще ти хареса тя зайгравка, та ще си отвориш и още профили. (да ми звъннеш и аз ш дода)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 7a599c989e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Самата ти се съмняваш, че не е много безопасно да се виждаш с такива мъже от сайтовете. Те са като всички останали, които познаваш, само го играят други, представят се за какви ли не, някои може да са женени с деца, други да са алкохолици, побойници или абсолютно обикновени и скучни, самотни и неразбрани хора. Никой не може тук да ти каже на какъв ще попаднеш. Ако все пак се навиеш, гледай да сте на неутрална територия-нито в твоя дом, нито в техните. В първият случай веднага партньора ти научава къде живееш, което по-късно може да ти изиграе лоша шега, а във вторият на негова територия може да очакваш какви ли не филми. Една среща в кварталното кафе обаче не те обвързва с нищо и може да си тръгнеш и сама, когато пожелаеш или ако човека се окаже, че не е твоят тип мъж. А ако е за секс и си го закъсала толкова много, определено може да се пробваш в някоя професия, която да ти носи доходи, ако ме разбираш правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a32bd68fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Според #1 направо си отиди в манастир:-)
Аз съм на 49 и също имам профил в сайт за запознанства.
Пишат ми дами на всякаква възраст, но за жалост повечето искат връзка, а сексът е средството към нея.
Естествено, че в сайтовете има всякакви хора, има и нормални, има и психопати. При зпазване на елементарните мерки за сигурност няма да имаш проблеми.
На твое място бих процедирал така:
-след известно опознаване онлайн (характер, снимки итн) се срещате на кафе в оживено заведение. Ако се харесате, обясняваш на кандидата, че го харесваш, но имаш притеснения относно това, че не го познаваш и има всякакви хора... В такива случаи аз сам съм предлагал на дамата да види личната ми карта и да изпрати имената ми и датата на раждане на доверена приятелка, както и адресът на който живея. Така дамата е спокойна, че не се представям за някой друг и нямам някакви нечисти намерения. Реакциите досега винаги са били положителни и не е имало никакви проблеми. Успех!
Dirty Daddy

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5dcad0ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хората от сайтовете много лъжат, не е безопасно. Може да попаднеш на маниак. Говоря от опит! Трябва да е някой, който познаваш и който го познават и други хора, за да имаш странична информация за човека. В наши дни е лудост да го правиш, както си намислила. Освен това в интернет на снимките изглеждат по един начин, а на живо - бррррррррррррр, особено пък по-възрастните. Ще получиш инфаркт при реалната среща - недей!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: d59cf924c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Опитай, рисковете са си единствено за теб, нас няма да ни мислиш. Като опиташ и си счупиш главата пиши пак да се попосмеем

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: aa5808b559
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Болести, скрита камера - изнудване, вманиачено преследване, откачени бивши, настоящи, тайни обожателки - фпак преследване и тормоз... Засега това ми хрумва...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b052e3d98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм в подобна ситуация на твоята. Различното е, че искам сериозна връзка, не само секс. Аз също имам регистрация в такъв сайт и се отчайвам, че там е пълно със секс маниаци... Явно не ми е там работата....
Ще следя темата ти!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5dcad0ca1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди сайтове като елмаз ставаха поне за секс, сега и за това не стават... грозници, женени, откачалки и обратно. А за сериозна връзка, просто абсурд. Чудя се на наивниците, които го мислят.
Ти едва ли искаш просто секс, обикновено на жената ако й хареса секса, иска и връзка и става сложно... И аз съм в подобна ситуация, но съм се примирила и нищо не търся. Ако се появи някой подходящ ок, ако ли не - здраве. Няма да си развалям спокойствието с разни маниаци!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9073aaa5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   При такива срещи всичко си е въпрос на късмет. Можеш да попаднеш на страхотен човек, обаче може да се окаже и пълен психопат, за това не забравяй за собствената си безопасност. Да, няма лошо да се срещнеш с някой на живо, обаче има няколко правила.
1. Срещнете се посред бял ден на публично място с много хора, примерно в заведение.
2. Не приемай срещата като среща за секс, а по-скоро среща с цел опознаване на другия. Ако се харесате и като хора, по-нататък ще стигнете и до секса.
3. Преди да тръгнеш кажи на някого къде и с каква цел отиваш и ако да кажем не му се обадиш до определен час, че всичко е наред, човекът може да вземе мерки. Хубаво е поне един твой приятел или роднина да знае къде си и с кого си, че никога не се знае дали нещо няма да се обърка. Ей, така за всеки случай.
4. Ако все пак се стигне до секс, мисля че си знаеш за презервативите. Глупаво е да срещнеш готин човек, отношенията ви да потръгнат и после да се притесняваш дали не ти е лепнал нещо.
Умната и бъди подготвена за всякакви сценарии, от страхотна среща с невероятен човек, до бягане с 200, ако се окаже откачалник.
И все пак на твое място бих си потърсила "приятелче с екстри", т. е. бих спала с приятел, с който се познаваме от години, вместо да рискувам да спя с непознат. Защото да знаеш в интернет се лъже много и това, което ти пише може да няма нищо общо с реалността.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ae26c2b78d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката
Благодаря, за мненията и съветите ви, но си мисля, че ако дълго време общувам с някой, изляза с него на обществено място, а след това решим да достигнем до интимен контакт на неутрална зона, да речем хотел, в различен от моя и неговия роден град, не би имало проблем. Разбира се ще има предпазни мерки и не бих позволила нещо, което няма да ми хареса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker