Не иска да правим секс.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не иска да правим секс..
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2562 пъти
Здравейте!
Искам да споделя анонимно нещо с вас и се надявам някой да даде адекватно решение или някакъв съвет. На 18 години, момче, обвързано от около година с момиче на същата възраст. Щастливи заедно, прекарваме страшно много време заедно, но къде идва проблема ли? Идва от там, че не правим секс или каквото и да е било по интимно. Говорели сме много на темата, но не стигаме до никъде а само се натъжаваме и караме. Казвала ми е, че я е страх, притеснява се от страшно много неща, не е гледала дори порно и не знае какво да прави как да действа и т. н. Също така сподели, че проблема не бил в мен. Честно да ви кажа не знам какво да правя и да си мисля. Знам, че хората идват и си отиват, но наистина имам чувства към момичето и дори един ден да се разделим искам максимално дълго да се радваме на живота заедно. Харесва ми да съм с нея и искам да споделим всички хубави моменти заедно, но съм на 18 за бога, искам да правя секс, толкова по добре ще е да го направя с нея. Помогнете ми! Как да действам? Какво да правя? Споделете ако сте били в подобни ситуации.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 9943bd8994
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На сила хубост не става. Тя е израстнала или в много консервативно семейство, или не е преодоляла женската форма на Едипов комплекс – комплекс на Електра, но може също да е била жертва на сексуално насилие като много малка (и да не си спомня), може просто родителите ѝ да не са ѝ обяснили навреме за секса, половите различия и да се е панирала.... знам ли, но нещо не е наред. Ако и не мастурбира, не знам. Тя ако желае сама може да отиде на психолог и да види къде е проблемът.
Не ти давам обаче големи надежди
Собствената ми сестра е такава, асексуална, и вече е на 37 г. , но не търси лечение и на нея си е добре така в интерес на истината.
Загуби девствеността на 19 г. , но само, защото едно момче се мъкна 3 години с нея и накрая на нея ѝ омръзна и го накара да ѝ обещае, че ако спи с нея, ще я остави на мира, защото съвсем ѝ беше додянало от този „перверзник“. Накрая дори не си е свалила сутиена по време на половия акт.
Отиде в София да работи. Там пък съжителства години със скрит гей, който я използва за параван, защото е мъжествен и има мъжка професия, в която гейството не се котира. Спа с този човек на едно легло 4 години и не смяташе, че е нужен секс.
....
Накрая хвана един абсолютен баламурник, с когото все пак успя да създаде дете и му пускаше само за тази цел. Сега си гледа сама детето и секс не е правила може би от 3 години. Хич не ѝ дреме. Дори детето е за параван, просто да мине за нормална жена
От малка намираше сексуалността за нещо „мръсно“, а не сме израстнали в такова семейство. Деляхме си стая и я чаках да заспи, за да мога все пак да мастурбирам като млада девойка, но тя не спеше, само за да ми пречи да върша „мръсотии“, а като бях дете дори ме портеше на нашите за такива неща, а нашите изобщо реагираха много зряло като не реагираха. Поне аз останах нормална.
Като бяхме на село имаха родителите ни разтракано легло. Тя ме будеше в 1 часа през ноща, когато се чуваха все пак някакви звуци от стаята на нашите, за да ми каже, колко „гнусни“ са и тем подобни. Ходили сме на почивка на море и Тя нон стоп се натрапваше на нашите, за да им пречи да правят секс. До там бяха стигнали, че се заключваха следобяд и ни лъжеха, че са болни, за да ги остави на мира.
Затова и предполагам, че при нея имаше непреодолян едипов комплекс или нещо такова, но при всеки е различно. Това е най-честата причина и особено ако е силно привързана към баща си, а към майката изпитва враждебност.
Никога не съм я виждала да гледа порно или нещо такова, а имахме вкъщи такъв канал и нашите като си легнат аз съм гледала. Дори баба ми беше гледала „по погрешка“, но не и сестра ми.
Фройд не случайно е казал, че има само един вид ненормална сексуалност – асексуалността.
Всички сме били девствени, но когато ходиш с момче и го желаеш, обичаш, вярвай ми и на нас жените ни е трудно да се контролираме и също имаме желание за секс. Е, поне нормалните момичета и жени. Дори женската сексуалност се счита за по-силна от мъжката.... Може да има при нея и хормонални причини, нека си провери яйчниците, но надали и при гинеколог ще отиде. С такова момиче не виждам как ще имаш нормална връзка

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 04c02ebbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Лелеее аз съм потресена от коментара на № 1, ама наистина има такива хора. Тя много добре е описала какво е асексуална жена. Според мене в случая момичето е наплашено подсъзнателно от майка си да не забременее. Дори да не й забраняват директно, се насажда лесно чувство за вина. Аз съм минала през такъв етап, почнах да правя секс чак на 19. Майка ми уж ми беше най-добрата приятелка, пък като я питах Често ли се късат перзервативите, ми каза Да, което е пълна лъжа. Само пример да видиш как се насажда страх. Изхождам от възрастта й, 18, по-веротната причина е наистина страх от забременяване. Ако не е сексуална, няма да мастурбира изобщо. Аз се скъсвах да мастурбирам. Има и вариант да не я привличаш сексуално, който ми се струва много малко вероятен.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1a04cee49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   "На сила хубост не става", просто когато няма желание от двете страни, не може да се получи нищо!
На 18 години, а не е гледала порно? :О
Не вярвам да е заради родителите й, защото аз също израснах в консервативно семейство, но от 12 годишна гледам порно.
Първия ми път беше на 19, след сефтето се отпуснах супер много, още по-извратени неща ми се правят. Ммм да, определено бих се притеснявала, ако с човекът до мен изчакваме вече цяла година.
Вие сте пълнолетни, като такива имате право да правите каквото си искате, а тя очевидно е асексуална, не че се притеснява, просто няма желание, ако имаше, щеше да сте иманали отдавна на орални ласки.
Може да я изчакаш още малко, да видиш дали ще се промени, ако ли не по-добре да скъсате, за да си намериш нормална приятелка.

Пебълс, 20

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0cae0629b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора: :| :( честно.. не знам какво да кажа, мисля или правя...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker