Девствена на 23 :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена на 23 :(
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7530 пъти
На 23 съм и съм девствена не съм правила секс. Конкретни причини за това няма. От няколко месеца се виждам с едно момче, но връзката си е само за секс. Той си има приятелка с която живее. Той знае че нямам опит в секса, но ако му кажа че съм девствена ще бъде шашнат и изобщо става мазало. Опитвахме се да праим секс но нишо не стана той си мисли че ме е страх и си мисле че вината е в него. А не е така харесвам го. Правила съм му свирки няколко пъти казва че много му харесват и че съм много добра. Но незнам какво да правя с секса искам го но ме е страх и не се получава а и ако разбере че ми е първия нямам идея как ще реагира, при положение че е връзка за секс. Искам все пак да правя секс, принца на белия кон няма да дойде!!!
кажете какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 87788161eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво като си девствена, може ли да те е срам от подобна глупост? ! Толкова ли е срамно да не си правил/а секс.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e1c913451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ето ти съвет от друга девственица:
Аз също се отказах да чакам принца и съм си казала, че много скоро ще се престраша да го направя. За тези, на които им звучи смешно думата "престраша", ще кажа, че всеки си има някакви причини, за да е в такова положение. Аз лично изпитвам страх от мъжете.
НО не мисля, че е правилно първият ти да е за просто секс и че си има приятелка. Аз не бих го направила. Трябва да е с човек, който не те възприема само като сексуален обект. Хвани си истинско гадже и го направи с него. И няма да съжаляваш. В противен случай ще ти се задълбочат чувствата към първия ти и ще страдаш, защото е обвързан.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e1468810ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами това е добре че несис счупила деция прозорец но, маи ти е време. Кажи му, че ще си му първата тои ще се зарадва, мяма да изяга но по добре си кажи за да е по внимателен.

Таз

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4ccb4ab049
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напротив, принца на бял кон ще дойде и още как - е, аз съм девствена на 29 години и преди половин година срещнах моят принц на бял кон :-) - в началото не му казах, че не съм правила секс до момента, но и той не процедираше както всичките ми познати до момента мъже - от вратата за краката - още на първата среща си поискват, ако стане - стане, ако ли не - опитват с друга... След като му казах, той беше най- щастливият мъж на земята - каза ми, че ще ме изчака, колкото време ми е необходимо - и сега ни предстои едно хубаво лято - изпълнено със секс и дай боже - и години напред!!!
И държа да отбележа, че моят приятел не е със сексуални проблеми, живял е с бившата си приятелка на семейни начала - не е някой сбъркан тип - напротив - той каза, че цял живот е търсил момиче като мен и най накрая я е срещнал - ДЕВСТВЕНОСТТА Е НАЙ- ЦЕННИЯТ ТИ КАПИТАЛ - ПАЗИ Я ЗА ПОДХОДЯЩИЯ И БЪДИ ЩАСТЛИВА!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 42f4eba40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Това приказките дето ни ги разказват като малки, явно много зле ни влияят... Какви принцове ви гонят всичките и какви коне не ми е ясно... така, това е заради пследното ти изречение, а сега по темата.

Прави ти се секс? Ами прави, никой не те е спрял, но го направи с някой, който не е обвързан и на който можеш да се довериш. За пръв път ти е, трябва да си спокойна с партньора ти, а не и за него да е шашкаш. Така че, съветът ми е зарежи го тоя, намери си необвързан мъж, обясни му какво искаш и какво е положението и се забавлявай.

Лола

П. П. Не мога да разбера, защо всички жени си мислиете, че мъжете се шашкат ако си девствена... ако има някой, който да ми го обясни ще съм много благодарна. (това включва и мъжете, които се шашкат)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 09aa8b8e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   модератор - не публикуваме контактни данни, фейсбуци и скайпове особено!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e1c913451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз се пазя девствена, за да вържа някой чужденец, или богаташ :)Благодаря за обидите, коите ще отнеса предварително:)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 42f4eba40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   4, ако ти като жена и личност освен дествеността си, друго няма какво да предложиш, пази си най-ценния капитал. Едан жена е много повече от една девствена ципа, но ако ти се принизяваш само до парче кожа, твой си проблем.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 35a9197baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласна съм с Лола. Не става въпрос за принцове, но наистина е хубаво да се прави с по-сериозен човек. Ако все пак си решила да е с него, по принцип няма от какво да се срамуваш, но зная, че има хора, които се подиграват, което е глупаво. Това е още една причина да не е с него.
Ако си със сериозен човек до теб може и да се зарадва.
4, приятелят ти може да не е сбъркан, но за теб се съмнявам. Разбира се, че е хубаво да си бил първият на човека до теб(което е доста егоистично), но да си на почти 30 и да се пазиш така.... Всички мъже пробвали от първия път... Ти явно такива привличаш, защото при мен е точно обратното. Девствеността била капитал... Ти за предмет ли се имаш? Мислиш си, че най-важното за мъжа в една връзка е жената да е девствена и това я прави нещо повече....
Девствеността на тази възраст не е нито повод за срам, нито повод за гордост, просто е човешко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8acf1bb318
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Противно на някои мнения тук ще ти кажа, че няма от какво да се притесняваш, камо ли пък да се пазиш. Млади хора във времената в които живеем е нормално да правят секс. Все пак това се прави за удоволствие.

*Syndrome

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7abf8ff793
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако ще съм от помощ и аз ще споделя, че на 25 бях девствена все още. И аз преминах през период, през който мислех, че искам да правя секс заради секса, но не се получи. Осъзнах, че това трябва да се случи естествено, от само себе си, а не на сила. И така си живеех, докато не се появи моят принц и после всичко се случи... Бях супер спокойна с него и беше много хубаво. Мисля, че не си срещнала своя принц още. Малко търпение и това ще стане.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7efe92e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11. много добре си го казала, но аз например на вярвам в принцове.
На почти 18 го направих и не ми хареса. Не знам какво си обещаваме дамите от този секс - едва ли не да станем от щастливи нещастни, да бъде перфектно и т. н.
Година по-късно срещнах мистър Right и сега нищо не ми липсва. Какво толкова... ако се бях пазила за незнам кого и не знам какъв кон, до сега щях да съм изпуснала страшно много.
И какво му е толкова странното да си девствена или не - просто естествено състояние - казваш си да знае партньорът и го правите. Не е голяма философията и хамалогията

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f72f02113c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Евалаа 4, сори за другите, че не ги дочтох, но 4 е прав! Браво, момичета само така!

Рони

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7efe92e915
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Рони, ти пък...

цитат от 4 ДЕВСТВЕНОСТТА Е НАЙ- ЦЕННИЯТ ТИ КАПИТАЛ - ПАЗИ Я ЗА ПОДХОДЯЩИЯ И БЪДИ ЩАСТЛИВА!!!

ей това е - девствеността в 21 век била най-ценния капитал на една жена!
Господ ни опазил от такъв вид капитализъм, в който ценността ни като личности, партньори И ЖЕНИ се свежда до наличието на една ципа и до опитът ни в креватната гимнастика.
Нямам нищо общо против девствениците - ако щете до 80 чакайте принцове, ама не свеждайте, моля ви, жените до една ципа и една девственост - отдавна мина времето на „Железния светилник“ и в днешно време никой няма да вее чаршафите на сватбата ви, а ще ви пита - какво сте учила, колко печелите, какво семейство имате, как изглеждате дори и да, мадами - новоизлюпеното ви мъжле ще иска да му извъртите една хубава свирчица в брачната нощ, защото ще е твърде скапан и алкохолизиран, за да ви яхне и да скъса девствената ви ципа - „най-ценен капитал“.
Действително, от гледане на турски сериали масово затъпя народа и си живее в един свят, който няма нищо общо с реалността, в която обикновено принцовете не само са жаби, ами и обичат свирките, тройките, анално, какво ли не... бедна ви е фантазията, докато си пазите „капитала“ вашият принц кой знае с коя се ч---а.

И не - жените не сме коли, ние нямаме брояч на километража и не ни пада стойността като жени и личности, когато загубим „капитала“

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 40ca859422
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Подкрепям Лола. Аз мисля, че в днешния модерен 21 век не е кой знае какво богатство да си девствена и то на 23! Изпуснала си толкова много... Имам предвид не безразборен секс, а нормални физически и емоционални преживявания с любим човек. Нормално е първата интимна връзка да започне към 17- 18 годишна възраст, дори днешните тийнейджъри го правят много по- рано. Мисля, че ти просто живееш в изкуствен свят, като в стъклен аквариум и се страхуваш да излезеш на свобода. Аз също имам морални принципи, но това да си девствена на тези години ми се вижда странно. Толкова ли не се е намерил човека, който да обладае първо душата ти, ти самата да го желаеш лудо... Тогава ще паднат задръжките ти. Това момче, за което пишеш не е за теб, още повече, че си има гадже. И какво иска от теб - хубави свирки си му правила... Защо не ти покаже магията на страстта, защо не зареже гаджето си и не прекарате истински вълшебни нощи двамата... Момиче, ти си заблудена. Знам, че си мило и чисто същество, но ти просто не можеш да си намериш подходящия човек. Помисли си по въпроса. Подкрепям мненията, че ти трябва необвързан мъж, а не такъв лигльо, който обича да му правиш свирки, а още не те е накарал да се почувстваш жена!
Шери

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: c7070f660a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 12, нещо не разбираш логиката. Те не са се пазили за коня, а за принца!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8039cc0a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Сори, мацки, принц Уилям се бракува вече... търсете си реални мъже

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8144ab8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 577c38262a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   до номер 18, пази се девойко само така можеш да разбереш, че времето на тази земя ни е ограничено, а и що касае до колко стойностна е една жена, нейната девственост се нарежда на последно място в списъка, защото ти може да си девствена, но може да си ужасен партньор в живота, ти може да си девствена, но може да си и ужасен родител, може да си девствена, но може и да си ужасна домакиня, може да си девствена, но може и да си нелицеприятен човек има много но, но ти се пази детето на принц Уилям вече започна да расте.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b20ae35b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Браво, номер 18! Не съм девствена и съм малко по голяма, но ми харесва как разсъждаваш. Понякога е по добре така отколкото да си изтривалка за някого. Да отдадеш тялото и сърцето си на определен човек, а след това той да се подиграе с теб и да те захвърли, много е кофти и на никого не го пожелавам!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: b3eda0ff0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз също бих искал да срещна такова момиче като теб номер 18, пожелавам то скоро да срещнеш твоето момче!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4c9e0a121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До номер 20 - тотално си в грешка - защото всичко е свързано - мислиш ли, че една разпоретина с татуировки и пиърсинги може да е добър партньор в живота и добър родител - бих казал абсолютно не. Номер 18 е идеална - жалко, че са много малко такива останали и някой от тях се водят по акъл на стадото. А стадото е масово деградирали селяндури обожаващи принципа, че един път се живеело - с тоя принцип е въпрос на време да изневерят или да направят друга глупост.
До номер 18 не знам с какви хора се срещаш ама май обкръжението ти не е хубаво - от моите познати повечето не са фенове на лесния секс и определено ценят жените си. Познавам и няколко човека, който са с приятелките си от тиинейджърските си години - тогава не вярвах, че ще изкарат дълго, но сега 20 години по-късно са още заедно. Така че се навъртай около интелигентни хора - тия дето ги описваш са с празни глави.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 600d585a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Браво, 18. Единственото кофти нещо е че не се намираме хората с такива ценности. По-затворени сме, не ходим по най-шумните места и купони и откриване общо взето няма с подобни. Ако този проблем успеем да решим, можем да покажем на останалите, че чувствата и човещината са много по-красиви от позьорщината и изкуствените връзки. Всички тези егоистични поведения са заучени и са лишени от всякаква оригиналност. Затова нека бъдем себе си, така сме уникални. Пък майната му какво ще кажат другите.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 5e5d9ccb5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Защо някои си мислят, че като "отдадеш тялото и сърцето си" на определен човек девствена, няма да доведе до "да се подиграе с теб и да те захвърли"? Или освен да подпишете договор преди славното събитие с клауза: "понеже ми е бил първият, партньорът ми е длъжен да ме търпи и уважава безпрекословно цял живот". :))) Дефлорирането трае 1 секунда, а после накъде? Поведението и принципите в един мъж нямат нищо общо с едно парче месце, повярвай ми.

А защо №18 си въобразява, че един "зрял, улегнал мъж" няма да гледа в нея именно външния й вид, та те тия най-много гледат външния вид, освен ако улегналостта им не се състои в това да са отчаяни застарели чички, готови да се примирят с всяка грозновата, може и девственица.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a968ac64fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   то може да нямаш брояч, но не може да не те знаят с колко си била.... а пък такива не са ценни...

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 51b5c1a309
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Според мен ако спиш с него това ще е голяма грешка той си има приятелка и никога не би я оставил заради тебе, девствеността е нещо ценно както казва номер 18 пази я и ще дойде принца

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 273496d0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Няма лошо, че си се пазела до толкова. Та аз и малко повече се пазех... и не съжалявам въобще аз лично.
Попаднах на разбран човек, въобще ме прие такава, каквато бях... нз. твоя как ще го приеме.
Но за този. Щом си има др. приятелка не се наемам, ако бях на твое място да ми е първи.
Но ти си решаваш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: eeab3f9f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   20, може да си недевствена и да си ужасна и грозна.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 2b3e5b3cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   20, принцовете са за принцеси! а ти май не си от тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker