Той иска да съм отгоре - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той иска да съм отгоре
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 8965 пъти
Здравейте! На 20 съм и от скоро водя полов живот. Винаги съм била срамежлива и притеснителна и това продължава и до ден днешен. Обичам приятеля си, но все още не мога да се отпусна напълно, нищо че е адски добър :D. Миналата седмица като стигнахме до правенето не секс, той ми каза: сега се качи и действай. Искаше сама да си вкарам пениса му. Почервенях от срам, не знаех какво да кажа и да правя. Изпитвам срам от това как изглежда тялото ми, ако съм отгоре, изпитвам срам от това, че сама трябва да го направя и се страхувам от неуспеха.
Казах му, че не искам да съм отгоре и искам той да действа.
А той отговори: Ааа не, не. Все аз действам, все аз да се мъча и да контролирам нещата. Твой ред е.
Аз се качих, но не го направих. Той е много избухлив човек и се изнерви, че не направих това, което искаше и ме свали и почна да действа.. Очите ми се насълзиха от това, че нищо не можах да направя, искам той да е щастлив, искам да му доставя удоволствие, но съм прекалено неопитна, с липса на самочувствие, със страх от провала. В този момент си мислех колко лесно може да ме замени за друга, която сама действа, опитна е и може да му достави 100 пъти по-голямо удоволствие. Знам, че сексът не е всичко, но доколкото знам за мъжете е много важен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 826a37c6f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Секса не е най-важното, но ако не върви и останалото не върви.
Научи се да приемаш тялото си.

Ж22

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ddb1abbbfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Държанието на приятеля ти не е никък добро. Би трябвало да проявява повече търпение към теб, като се има предвид, че до скоро се била девствена.

Иначе няма от какво да се страхуваш толкоз като си отгоре. Просто прави движение, които ти доставят удоволствие.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 829c59a72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Горкото момиче, тоя верно е пълен тъпанар

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96393292ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти кво правиш с тоя бе??? Я му кажи да ходи да си раздава командите някъде другаде

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0d6fc6e694
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Достатъчно съм опитна, но и до ден днешен тази поза ми доставя нулево удоволствие. Не се притеснявам от тялото си, нито от нещо друго, но отгоре ли съм, не усещам нищо. Не ми е проблем да го правя, ако мъжът настоява, но просто за мен усещането е никакво. Все се надявам, че ще проработи в един момент и затова не отказвам, когато се отдаде случай, но досега не се е получавало. Това, което се опитвам да ти кажа е, че не всяка поза допада на всеки и не е и нужно. Да, хубаво е от време на време да даваме почивка на мъжете като ние сме отгоре, но ако не ни харесва, далеч не е задължително. Затова е важно да търсим партньори със сходни на нашите вкусове. Лично за мен най-приятно е когато той е отгоре и краката ми са на раменете му, а аз съм сгъната на две. Вероятно много акробатично звучи, но за мен не е било проблем никога и си идва естествено, особено по време на секс. Тялото ми много се отпуска сякаш и мога всичко да правя. За мъжа естественото е той да води и да контролира нещата. Твоят приятел е постъпил неправилно в случая. Щом вижда, че ти е трудно и не се справяш, да ти помогне, да ти покаже кое как става. Вероятно е наясно с това, че си неопитна, не разбирам защо очаква да му скачаш на кура като порноактриса, с извинение. Нещата се напасват с времето. Дори сексът между опитни партньори е въпрос на напасване и не става отведнъж, а се развива във времето. Поговори с него и му обясни как се чувстваш, помоли го следващия път да ти помогне малко, щом иска да го яздиш. Дори да е по-избухлив като човек би следвало, ако те обича, да се владее и да не реагира по този начин и то за такива дреболии. Защото това е незначителен и отстраним проблем, който с разговори и практика може лесно да се разреши. Мен ако питаш това просто не е твоят човек, защото ако му пукаше за теб, щеше да е по-деликатен и да подходи по-внимателно към проблема. Един мой бивш например инстинктивно явно видя, че не ми доставя удоволствие тази поза и спря да иска да я правим. Обясних му, че не я мога, не ми харесва, той ми показа как обича, но забеляза, че го правя заради него и не ме е тормозил. Най-важното в секса е каквото и да се прави да е приятно и на двамата. Всичко останало е мъчение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b23d775b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз бях така преди, с бившия, много рядко бях отгоре и като цяло не правех нищо, само той действаше. Но със сегашния ми приятел се "разгоних" и сама се качвам и му харесва това, което правя. Аз преди не исках, защото имам малки гърди и също се притеснявах от тялото си, но той ми вдъхна малко самочувствие и това се отрази на сексуалния ни живот от към хубаво. Явно той не те предразполага достатъчно, за да се чувстваш поне малко секси и желана.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a55205fd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Реакцията му показва, че не показва никакво съчувствие спрямо теб. Опитай се да обясниш, че те е срам от тялото си и затова не можеш да се отпуснеш и да поемеш нещата в свои ръце. Ако бъде търпелив и внимателен с теб ще се отпуснеш. Ако те обича, ще харесва тялото ти с всички недостатъци и няма да избухва, ако не искаш да направиш нещо, все пак сексът е за двама.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c92c3cc35c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Може би си чувала за това че една жена в леглото трябва да е мръсница....напълно вярно е,постарай се да не мислиш много когато го правите и ще разбереш че и ти ще изкараш дивиденти и ще се почустваш по добре и по желана отвсякога

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1a12ad7b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Когато си направила изборът да си с някого срамът трябва да го няма. Огледай се около теб какви жени има, всякакви ако разсъждават като теб, какво ще правят, ами като остарееш. Чети по въпросът и не се насилнай да му доставиш на него, а на двамата, защото сексът е за 2-ма. Защо не се самопредизвикаш, какво толкова. Почервеняваш защото ще те гледа. Младо 20 годишно тяло.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 737623401c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, мило момиче! Напълно разбирам за какво говориш, защото аз самата имах този проблем. Трябва да знаеш, че не си единствената жена, която се срамува и притеснява от нещо. Всеки има различни проблеми в секса. Някои не искат да го правят, други прекаляват с това, трети имат странни фетиши, които не могат да споделят и куп други проблеми. Недей да се притесняваш, защото няма нищо фатално и непоправимо във твоя случай. Целият проблем, който те тревожи е срама. Срама от тялото, от неопитността. Разбирам! Но все пак водиш полов живот от скоро, което е напълно основателно за притеснението ти към неопитността. Ако този човек не харесваше тялото ти, нямаше да прави секс със теб. А щом го прави, значи иска. Замисли се над това. Секс е важен, но трябва да го тълкуваш по правилния начин. Тялото е просто инструмент, всичко е във главата! Хубавият секс е този, който прелива от емоции. Трябва да се чувстваш повече от добре в кожата си, да си освободиш чувствата. Трябва да летиш! Опитай да свалиш синджира на комплексите, махни го само за една нощ и виж. Една жена е привлекателна и секси, когато се държи свободно. Когато прави това, което наистина желае. Срама ще изчезне, когато му отвориш вратата да си тръгне. Нещата няма да се оправят, като му отказваш всеки път. Така не решаваш проблема, а напротив - задълбочаваш го!
Единственото, което ти е нужно е смелост. Повярвай си поне за малко, дай си шанс. Ако един човек е стегнат, студен, безчувствен, притеснен, мислиш ли, че ще е добър в леглото? Мислиш ли? Не! Трябва да го усетиш. Секса се гради на много неща, не само на движения, тяло и т. н.
Има всякакви хора. Хора, които нямат крака, ръце. Има инвалиди, които са приковани. Жени без една гърда и още купища проблеми. Ами тези хора? Те биха ти завиждали, че имаш всичко, само трябва да се научиш как да работиш с него. Как се научи да караш колело? Ами като си опитала! А това ти е нужно. Опитай само за една вечер, само веднъж и тогава си направи равносметка. Но трябва да знаеш, че един проблем се решава, когато направиш усилието да го разрешиш. Ако цял живот отлагаш заради срама, няма да се научиш. Вярвам, че си една прекрасна и привлекателна жена, която има уникално тяло. Радвай му се такова каквото е, защото аз бих дала всичко отново да проходя...

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5528905119
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Милаа, ти нямаш вина недей си наслагва вина! Момчето явно гледа много порно! И сигурно е виждал как порно актрисите си го слагат сами е, ти си нормален човек а не такава! Кажи му го " Аз не съм порно актриса, а нормално момиче". Ти като си срамежлива трябва да се съобразява а не да те натиска. Даже, че правиш секс с него е много, но като гледам той НЕ МОЖЕ да те предразположи значи не е твоя човек. Опитай се да говориш с него ако не те разбере, не е твоя човек.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fd58e9d295
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж сега... и аз мисля, че не е направил хубаво, но хората са различни и всеки реагира по различен начин на определени ситуации. Следващият път, когато поиска, се качи отгоре и му кажи "Покажи ми как" или нещо от този сорт. Той може спокойно да те напътства с ръце, за да видиш кои движения са му приятни на него, а с времето ще разбереш и кои на теб. Все пак в тази поза ти водиш парада ;)) Късмет

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: dfcc27297b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Срамът далеч от леглото. Мъжете умират за това пусто яздене отвреме-навреме. Не съм перфектната красавица, , нито ми доставя кой знае какво физическо удоволствие, но ми харесват реакциите на мъжа под мен. С тоя пуст срам изпускаш много.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c932e1a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Вие всички вярвате, че авторката до скоро е била девствена. Боже, кой знае колко преди него е сменила, но сега се прави на скромна. Имах една приятелка която ми беше споделила как с един от нейните бивши се преструвала на много неопитна и срамежлива. Попитах я защо така е постъпила а тя ми отговори, че искала да си направи експеримент и да види как той ще реагира. И как той реагирал ли. Ами будалата й повярвал. Докато ми разказваше този случай тя през цялото време се смееше колко глупави били мъжете.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f75f9baca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Нормално е, да искаш разнообразие, обаче ако ясно виждаш, че на другия нещо не му е комфортно, щом държиш на него, не е ок да го насилваш и да му се сърдиш. Какво значи "той се ядоса, а на мен ми се насълзиха очите"? Я, моля ти се, вие секс ли правите или той се изживява като шеф, а ти покорната изпълнителка-каквото каже шефът. Това да не ти е офис, а той да не ти е шеф, че да ти нарежда какво да правиш и как да го правиш, че и когато не се получава да се ядосва? Следващият пък ясно му казваш, че не ти харесва и точка. А ако те смени с друга заради това, явно изобщо не те обича и не държи на теб, а те използва само за секс. Предполагам не искаш такава връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3738c8a478
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Чета и си мисля, дали секса не е открит от българи!? То големи познавачи на секса имало тук, все специалисти и акъллии!? Той това, той онова!? Какво толкова трудно има да се нанижеш на шиша му, ако е достатъчно твърд и възбуден? Сякаш те карат да пълнеш бахур в черво!? Дядо Господ така ни е създал, че твърдият член сам намира къде да влезе(ако наистина е надървен), от жената се иска само да се отпусне и да пъшка от кеф. Ако това ви е трудно, по добре не се захващайте, секса не е пълнене на бахур! Пък то било срам, пък било трудно да седне, пък това, пък онова, все насила работа и на това му викате секс!? По добре не се мъчете, и пак мъжете станаха виновните. Не стига, че трябва да се измъчват с разни гумени маншони, ами и специални пози трябва да измислят, а жената иска само да лежи по гръб, като на плажа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a8b60f4637
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Този звучи като пълен кретен. Ясно ми е, че мъжете харесват поза Ездачка, но е хубаво и да има предвид, че отскоро водиш полов живот. Тепърва ще трупаш опит.

Замисли се обаче искаш ли избухлив и нервен човек в живота си. Мъжа трябва да е спокоен и да умее да се владее. Жената също. Мразя разни истерици и нерваци.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 53bfba31bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Може да прозувуча несериозно, но да допълня идеята на номер 12, защото тя няма да ти даде точна представа какво точно да правиш.. Значи следващият път, като поиска да си отгоре му кажи да ти покаже, нека той е в тази поза отгоре, а ти отдолу, с един вибратор. Така ще видиш нагледно и разбереш много по-добре, отколкото да ти казва и да се ядосва, че не изпълняваш командите му. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c932e1a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Н. 17 Ти наистина ли мислиш, че авторката е на 20 г. и отскоро води полов живот. Дори да е на 20 аз ти гарантирам, че тя е започнала полов живот на 15, 16 годишна и за 4, 5 години тя е яздила най-малко 15, 20 мъже, а сега се прави на много скромна, срамежлива, притеснителна и Боже какъв "ужас", тя трябва сама да хване пениса му и да си го вкара. Почервеняла от срам, че трябва да му хване пениса. Вие жените сте такива големи лъжкини, когато става въпрос за секс и сами си вярвате на лъжите. Ами жени!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f228f51658
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   19, ако авторката наистина е на 20 и е била с един- двама партньори и е със скромен опит? Как определи, че е била с 15- 20 мъже от 15- годишна през сайта?


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a8b60f4637
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Предишният ми коментар не беше одобрен, дано този го публикувате.

Номер 19, как можеш да гарантираш с колко мъже е била авторката и от кога води полов живот? Да не си й светил? Поредния женомразец, отчаян от жените.
Има действително доста разкрепостени млади, които започват от рано с половия живот. Но нека не поставяме всички под общ знаменател. Нелепо е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f9603317e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   За първи път чувам на жена да не й харесва да е отгоре .Спрямо това ,което прочетох мнозинството обича да лежи и да чака .Може и да съм се заблудила ,де ..Аз не обичам мъжа ми да е отгоре и да ми тежи ,даже само когато съм отгоре свършвам .Обичам сама да си контролирам нещата и оргазма ми рядко оставям да зависи от мъжа .В смисъл хубаво е да е опитен,моя мъж помага с ръка например когато съм отгоре ,за да свърша по силно или ако нещо не се получава.Но разбира се и жената трябва да знае как да стават нещата .Не знам до колко опит има момичето ,нормално е да се притеснява ако е нова в секса .
Авторке ,човекът е бил малко груб и нетактичен ,но той не е обект на твоята тема.Опитай да се отпуснеш ,правете секс на тъмно в тая поза докато се отпуснеш .Или пийни нещо за кураж ,не да се натаралянкаш -за настроение .В позата жената отгоре е притеснително най вече зрителния контакт с мъжа .Има мъже които гледат втренчено и това разсейва и може да дразни .Когато си отгоре затвори очи ,отпусни се и плавно започни да се движиш както ти хареса .Ако те смущава да те гледа в очите в подходящ момент можеш да му направиш лека забележка .
Всичко се учи ,дори и секса .Спокойно .Пусни един еротичен ,не порно ,филм и виж как става .Няма нищо срамно ,дай си време и ще се научиш .
Поздрави .

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 3814a69b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Аз съм авторката. Първо искам да ви благодаря за мненията, всяко едно е много важно за мен. Не знам защо някои хора си мислят, че лъжа, че от скоро водя полов живот. Какво ще постигна с това? Стана ми много смешно. Това е анонимен сайт и не ми пречи да казвам истината. :) Има разлика от човек до човек. Не съм споменала в началото, но освен в секса, той ми е първи и като всичко останало. Първият човек, в когото се влюбих, първа целувка и т.н. Колкото и странно да ви звучи. До сега винаги съм чакала подходящия, не съм искала да бъда с тоя и оня, само за да трупам опит..

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b5bbbec21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Аз пък не мога да разбера защо се акцентира върху самия секс? Наистина ли е там проблема? То техники, акробатики... Кой какво можел, кой какво знаел, как трябвало??? Абе секса не беше ли за кеф? Ако ти е хубаво с някой ще ти е хубаво всякак. Една и съща жена може да е дърво с един мъж, а истинска мръсница с друг! Опира до голяма степен до мъжа дали умее да предразположи! Ами и на мен да дойде един да ми нарежда как да застана и какво да правя ще ми се изпари всякакво желание. Че и да ми се сърди. Авторке, проблемът не е твоята неопитност, а че си попаднала на кофти мъж. Той е неопитния в случая и от там са ви проблемите. А те са, че момчето твърде вероятно прекалява в порното, представите му за отношение към жената са сбъркани и не само. Освен да ти създава чувство за малоценност не виждам какво друго. По-добре бягай от него!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c932e1a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Авторке, невероятна лъжкиня си. Макар, че сайта е анонимен и ти би могла да кажеш истината за себе си, но въпреки това пак не говориш истината. Защо лъжеш и какво ще постигнеш с това ли!? Ами в очите на посетителите искаш да изглеждаш интересна и да заинтригуваш мнението на четящите, че виждате ли има момичета като мен на 20 и още са неопитни и скромни и срамежливи и се изчервяват да хванат пенис с ръката си. Не бяха една или две лъжите ти авторке, ти вече си лесно разпознаваема. Макар и в анонимен сайт ти искаш да се представиш за изключителна. Твоето поведение се казва изключителна грандомания.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1d28a9537
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Тоя само те използва. Щом те и разплаква.. най - добре скъсай с него. Не трябва да се оставяш така да ти мачка психиката който и да било!

 
  ...
преди: 5 години, 3 дни
hash: b71e77f96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз съм авторката (отново). Номер 27 много ме ядоса, честно :D. Според мен познаваш супер кофти жени:).. Ще те разочаровам, но съм далеч от това, което описа. Макар и рядкост, все пак съществуват такива свестни жени като мен, които не се нахвърлят от малки на всичко живо. Няма смисъл да ти се обяснявам и доказвам по някакъв начин, нали аз си знам каква съм, не мога да разбера какъв ти е проблема и що ми се нахвърляш. Нямам време да си съчинявам глупости, за да се правя на велика. Написах поста с цел да чуя мненията на хората от сайта. Никой не те е карал да се бъркаш в истории, които мислиш за фейк. Щом не ти допада, не си прави труда да коментираш. Благодаря :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6a0ef7a8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Стига де. Моята приятелка беше на 25 и беше девствена. Не всички са разпоретини от 15 годишни.
Та по темата - на мен когато съм отдолу ми харесва това че ръцете ми са свободни и мога да мачкам каквото си поискам - я дупе, я гърди. В същото време някой друг върши работата.
Моята приятелка също се притесняваше, но го преодоля, дори по едно време почна да свършва сама. Странното е че по-малко се притесняваше да ми прави свирки, от колкото да е отгоре.
Цялата работа е да намериш начин да се забавляваш и да си доставиш удоволствие. Не трябва да се мисли много, най-вече за това какво си представя другия - това убива всичко и у двамата. Повярвай, ако на теб ти харесва, на него със сигурност ще му хареса. А той вече те харесва, щом сте стигнали до там. Няма по-яко нещо от това мацка да се забавлява нанизана отгоре ти докато ти си я мачкаш.
Няколко пъти се е случвало да я докарам до там че да не може да мисли и само да се забавлява, няма такъв кеф, да наблюдаваш това.
Между нас да си остане - женското тяло изгрежда по-секси гледано отдолу отколкото отгоре ;-)
Забавлявай се, това е целта на секса!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ac1735bf8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Лошото при вас, авторке не е ,че той иска такава поза, а че не знае как да я поиска. Въпрос на възпитание, култура, манталитет, характер. А тези неща са за цял живот. Извинявай, но така може да се държи и говори само един простак. Не си длъжна да правиш нищо, което не ти харесва и не искаш заради никого. Запомни го това. Аз не бих свързала живота си с такъв като твоя приятел. Помисли си как ще се чувстваш като ти поиска и още неща (сещаш се какви- орален ,анален секс, задна прашка)? Те са съвсем естествени в секса, но трябва да са желани и от двама ви, да се искат с такт, уважение и нежност. Помисли си първо за себе си, а не за него, той не те обича толкова, колкото ти него. Направи си изводите сама.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ee980544c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ !
Моята хубавица страшно се кефи да е отгоре;сама си го слага,намества и язди,а така й е страшно хубаво,защото и аз и тя си играем с големите й цици,което пък е другата й радост,така че за всеки влак си има пътници !

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 6a0ef7a8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 34. То пък голямата работа, дето я иска нейния приятел. Отдолу и отгоре са двете най-практикувани пози. Зависи кой иска да е активен към момента. Ние често се редувахме, че понякога се и боричкахме за това кой да е отгоре (или отдолу - и двете са се случвали).
Общо взето еднообразието убива желанието, но и насилието също.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker