Срамежлив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срамежлив
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2431 пъти
Здравейте, на близо 30г съм и имам голям проблем-прекалено съм срамежлив. Имам нормално тяло, висок съм със спортна фигура, но дотам. Попадна ли сред красиви момичета се спичам яко... или нищо не продумвам, или ме обливат топли вълни в горещи дни като този. Имал съм случаи да изляза на среща лятото и целия се изпотявам... изключително е неприятно. Досещате се, че втора среща не последва с въпросните момичета. Въпроса ми е към момичетата. Какво си мислите за момчетата като мен? Донякъде с приятна външност, но прекалено скромни, срамежливи и притеснителни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: c2ace872eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип не харесвам разни мачовци или правещи се на клоуни мъже в женска компания. Но и ти идваш прекалено плах. Все пак си на 30. Ако беше момче, някак по-щях да го приема. На тези години си мъж. Извинявай за въпроса но девствен ли си? Ако не, как досега си свалял гаджетата си?

Не знам какво да те посъветвам. Лесно е да се каже давай по-смело. Пробвай да броиш до 10 преди да заговориш някоя жена. Поеми въздух и по-уверено.
Донякъде е сладко да си срамежлив, но често пъти създава проблеми и пречи на хората. Дали в общуването с другия пол, дали в работата...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fe4e8f2a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Научи се да се преструваш на по-уверен отколкото си. Аз не бих искала момчето до мен да е твърде срамежливо. Разбирам, че е трудно, но помни, че тези момичета не са по-различни от теб, всички сме хора. Това че са "красиви", не ги прави извънземни.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1d8982ea60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не си прави генерални изводи от коментарите на момичетата - и те са различни. Някои, като горните две, няма да те харесат, но сигурно има и други, които търсят точно такива, като теб. Проблемът е, че срамежливите по-трудно се намират помежду си. А може би е по-добре да се ориентираш към некрасивите момичета, щом спичането е заради красивите, а?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e6541eb4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Срамежливостта в един мъж, особено на твоите години е крайно неприемлива. Трябва на всяка цена да я преодолееш и няма кой друг да го направи вместо теб... няма и пряк път.
Започни да заговаряш всякакви хора, не само момичета. Особено благодатни са възрастните хора, те обичат да си говорят, защото им е скучно. Постепенно воденето на разговор трябва да ти стане втора природа. Към жените подхождай абсолютно небрежно... заговаряй ги за разни неутрални неща, нямащи общо със свалките. Лек разговор и после "Беше ми много приятно да си поговоря с теб. Довиждане! " Прави това с всякакви жени, просто за забавление и без никакви очаквания.
И накрая.... трябва да си набиеш в главата като непоклатимо убеждение, че ти сам по себе си си прекрасен мъж, с прекрасно самочувствие който е абсолютно независим от мнението на хората. Така няма да ти пука какво мислят жените за теб и ще си много по-отпуснат в комуникацията с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b0fcd841b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Пич, аз съм момче, по - малък съм от теб, но имах същия проблем. Има няколко варианта, да се преструваш на уверен, докато самия не станеш такъв или да излизаш с толкова много момичета, че накрая да спре да ти пука, тоест да придобиеш опит.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fcb6e51750
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Значи, ти си кошмара за всяко срамежливо момиче и в същото време това, което търси!!! Защото срамежливите момичета никога не заговарят първи, и няма как да се получи контакт. На 30, трябва ти да заговаряш момичетата, особено срамежливите, когато видиш, че те са по-притеснени от теб, може и да ти стане по-добре.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a1a1270a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На повечето жени, поне тези с опит им е писнало от бройкаджии и отворки. Така, че биха оценили едно интелигентно, скромно и добро момче, като теб. Но без комуникация как да стане? Намери начини да имаш повече вяра в себе си, работи върху това. Какво те спира да повярваш, че можеш? Вероятно твърде много премисляш нещата и това те спъва. Преодолей себе си, заговори някое момиче, което харесваш, без да му мислиш (каквото стане такова) и с малко опит и самочувствието ти само ще дойде :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6ba419b420
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо не прабваш някакво леко успокоително - като "мента, глог и валериан" или направо само валериан преди среща? Аз на алкохола залагам при притеснение, но мога да "нося" :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker