Съгласни ли са жените на "просто секс" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съгласни ли са жените на "просто секс"
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 3301 пъти
Тези тема ще бъде някак в две части. От една страна моля за помощ и мнение за мен самия, от друга искам да попитам жените като цяло нещо, да видя тяхното мнение какво ще е.

Първо, към дамите, какво е мнението ви за приятелите с облаги или приятелския секс. Ако сте в приятелски отношения с едно момче/мъж, не прекалено близки или най-добри приятели, но не и просто познати, бихте ли искали взаимоотношенията ви да включват от време на време и секс. Ако приемем естествено че и двамата го искате и се харесате (физически), проблем ли е за вас да не влагате чувства? Примерно колеги сте в университета, естествено ще си запазите взаимоотношенията в тайна, устройва ли ви подобно нещо? Дайте мнение и преживявания.

Вторият ми въпрос е: Как да накарам момиче, да сме в такива взаимоотношения? Става въпрос за колежка от университета с която сме приятели, изглежда страхотно, свестен и земен човек е, разбираме се доста добре, аз също не смятам че съм грозен, имам хубаво тяло, тренирам, с риск да прозвуча нарцистично, не виждам защо да не ме харесва (физически). Като цяло ми е вървяло с момичетата, но тъй като съм доста зает през последните години с учене, работа и други проекти, просто нямам особено време за каквото и да било. Имал съм само веднъж преди подобни взаимоотношения с момиче, но то беше с бивша приятелка и нещата не се получиха защото и двамата имахме чувства все още и се оказа че не сме за подобно нещо.

Та какво бихте ме посъветвали, смятате ли че може да имаме някакви подобни взаимоотношения, нормални ли са подобни взаимоотношения и по възможност съвети как да и намекна или как да процедирам, за да разбера дали тя има желание за нещо подобно. Дали да го подхвърля в разговор е добра идея или просто да действам някой ден, да видим дали ще ме отреже.

Има и други подобни теми, но мисля че тази доста се различава така че моля публикувайте я. Благодаря ви много! И моля за сериозни коментари!!! Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6c2586c0b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Аз съм жена на горе-долу твоите години. Ами виж, в днешно време няма нищо ненормално. Ако и двама искат и не пречат никому, всичко е ок. Аз съм имала такива взаимоотношения. Мои познати също. Но... не всичко са облаги. Възможно е един от двамата да хлътне. Или двамата. Или пък един от двамата се окаже ревнивец. Вярвай ми, хиляда пъти по-сложно е отколкото да сте гаджета. Не ти го препоръчвам. Всички имаме нужда от секс и плътски удоволствия, но да си лягаш всяка седмица с един и същи човек и да очакваш да не се влюбиш или поне да не ти трепне нещичко, е абсурд. Хора сме, не сме статуи. По-добре си търси различни и не лягай повече от 2 пъти с тях. Или си хвани гадже (по-сигурно и много по-хигиенично).
На твоята приятелка може да и подметнеш нещо, да видиш дали ще клъвне. Дали ще се обиди или не, зависи от човека. Не би трябвало. Ама няма начин да я "накараш". Ако не я прившичаш, нищо не може да се направи.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 57a78e88c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените не са като нас да тръгват с идеята да е просто секс. Те са по-емоционални и по-малко рационални. Те имат нужда от емоция, от идеята за нещо повече от секс. Дори и някоя да иска повече секс от реална връзка, никога няма да си го признае и ако и кажеш директно, ще даде задна. Ако за нас секса е причина, за тях е следствие от връзка. Почти няма такъв филм жена да прави секс и да няма някакви чувства или поне емоции, освен ако не е меркантилна и го прави, за да получи нещо в замяна.

Не че няма такива жени, но са малко. Ти как сипредставяш да и кажеш, че нямаш време за срещи и глупости, а само да се виждате набързо за секс и айде. Няма как да стане. Това би било кръвна обида. Дори и да предположим, че стане чудо и се съгласи, тя пак няма да иска просто да идва у вас, да ти пуска за половин час и да си тръгва. Винаги ще иска да излизате, да се черпите, забавлявате и между другото да правите секс. Никоя уважаваща себе си жена няма да падне толкова ниско като проститутка на повикване само да ти пуска за половин час и да си тръгва веднага без разговори, без нищо.

Искаш да клецаш дявола във въздуха, ама не става за съжаление.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e532d159e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Като жена ще ти отговаря твърдо против съм на такива отношения.
Много мразя като като чуя " приятели с привилегии " такива връзки за мен са неприемливи и винаги ще е така. Никоя морална жена и уважаваща себе си НЯМА да приеме "просто секс" тя иска обич, връзка и след време семейство. Писнало ми е от такива хора като автора които искат " само секс". И защо тези отношения да се запазват в тайна? Аз никога няма да приема мъж който крие в тайна връзката ни. Това показва, че се срамува от мен - от нас! И ако тази жена е наистина стойностна ще прекрати отношенията си с теб. Намери жена която да искаш да живееш с нея, и да си създадеш семейство. " Просто секс" такова понятие НЯМА, нормално е да изпита единия обич. И стига вече с това " приятели с привилегии " истинското име му е " курвенска връзка". Приятел означава приятел, любовник означава любовник. А това, че тренираш изобщо не ме трогва вече всеки втори е с мускули и плочки...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 34ee8a13cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За една нормална жена това е почти невъзмжно. Винаги се включват емоциите - на хормонално ниво е заложено. Аз съм пробвала, но не е вариант. Винаги се появяват чувства, дори да сте се разбрали друго и накрая страдаш, защото връзката не се развива. А за мъжете виждам си е доста лесно да го правят без никакви чувства. Нещо като фитнес.
Обаче ти на твоите години ако бягаш от сериозна връзка, искам да ти кажа, че когато според теб ти дойде времето за такава- няма да има къде и как да се запознаеш с подходящото момиче. Ще ходиш на работа, там пълно с мъже, лелки или пенсионери и ще стане бау.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 767adb11d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не!
Не съм съгласна, нито на просто повърхностен разговор, нито на просто работа, нито на 'приятели', нито на просто секс, нито на връзка без брак.
Вярвам в истинската любов, брака и семейството.
Ако не срещна истинската любов, нямам проблем да съм сама.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4e4126f69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз напоследък съм все в такива връзки. Бях обвързана много дълго време и сега ме е страх да започна сериозна връзка наново.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a3b354e458
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не мога да отговоря от името на всичко жени, но за мен не е вариант. Ако сме приятели с мъжа, изпитвам физическо привличане към него и си легнем, няма да остана безразлична, в смисъл, че ще хлътна рано или късно.
Съгласна съм с номер 2 - много малко вероятно е да намериш момиче, което ще иска само секс - тоест да се видите, да свършите работата и всеки по живо, по здраво. Ако е като повечето, ще иска и да излизате, да прекарвате времето заедно, да се забавлявате и сексът да допълва картинката, което неминуемо води до поява на чувства.
Аз имах такъв случай с приятел. Излизахме често, беше ни много приятно заедно, нещата стигнаха до секс, продължихме да прекарваме време заедно. В един момент се усетих, че непрекъснато мисля за него, искам го не само в леглото, а и извън него, че го търся всеки ден...един вид без да исках се влюбих. За него обаче нещата не бяха същите - той ме приемаше просто като приятелка, с която си ляга, макар че имахме прекрасни моменти, хубави разговори, занимания, свързани с общи интереси. Но това го имахме и преди да правим секс - мен именно сексът ме накара да се влюбя.
После е кофти, защото щом осъзнаеш, че си влюбен, но отсрещният не е, трябва да се отдръпнеш и така губиш приятелство.
Може би за теб като мъж това няма да е проблем, но за момичето, което си набелязал, вероятно ще е. Според мен ако просто търсиш някого, с когото да си лягаш, е по-добре да пробваш с Тиндер или нещо подобно в интернет. Там поне знаеш, че и отсрещната страна търси същото и няма да попаднеш в драми и конфликтни ситуации.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 98cca7011d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Жена съм и такива като тебе авторче съм ги рязала много
Представи си тази въпросната за която толкова се косиш да ти е само временнна привилегия без ангажимент да ти каже, че ще спи с тебе само за финансови облаги-ще ти е кеф ли да чуеш подобно нещо? И да ти каже, че ако нямаш пари, няма време за теб?
Помисли си добре и си отговори сам на глупавите въпроси, които си задал
И да, повечето жени директно ще ти прекършат мераците, а ако някоя се съгласи да я използваш като носна кърпа ще иска нещо в замяна!
По-добре спести присъствието си на всички жени около теб и не само

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1e447d64c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 5, ако хипотетично едно момче иска такава жена, но ти не си му първата, би ли му дала шанс или не.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b1e4a13381
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   Българките са жадни за секс, по всякакъв повод, но ги е срам да си кажат!

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a65f0f28ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами насочи разговора натам, без директно да заявяваш желанието си. Просто да разбереш какво мисли тя по въпроса по принцип. Ако е благосклонна, вече може да помислиш за конкретни действия.
Жените сме различни. Някои биха били съгласни, а други - не.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b393fe87f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Зависи как момичето или жената приема секса. За някой жени секса е обвързване и носи поредица от проблеми, затова е много важно, да е със човек, на когото могат да вярват.
За други се е "натискане" и толкова. Нужда, която задоволяват и не му мислят много, когато не са във връзка. Проблемът е, че последните са по-малко, но гледат на мъжете, повече от към чисто физическата страна. Тоест - зависи от предпочитанията, но трябва или да си като онези модели на бельо, който са по 60-70 килограма, но имат преса, като на бодибълдъри, или да си нещо, като актьора, който играе Тор, Бога на Гръмотевиците. Ако си "по-обикновен", ще ти е малко по-трудно. Първите жени, също искат красив мъж, но ако си забавен човек, с когото е прияно да се прекарва времето, няма проблем, че лицето ти не е на 100% симетрично и че скулите ти не са, като на ренесансова статуя.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b128ae9eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Приятели с облаги. За теб облагата секс, а за нея каква е облагата? Тя секс може да си прави под път и над път, това не е облага за нея. Жените правят секс заради емоция, породена от интересен мъж, властен мъж, подаръци или пари.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 605de02f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 8, финансовите облаги не са за пренебгреване...:)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 4a18d26ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не можеш да "накараш" жена да влезе в такива отношения с теб. Тя трябва да поиска. И то много.
Аз бих се съгласила на това само с някой мъж, който ме привлича изключително много и няма никакъв друг шанс да го имам в леглото си.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 767adb11d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Към номер 9 - не очаквам от мъжа ми да е девствен, важно е само да почувствам, че се обичаме. Важно е да имаме общо виждане за живота и за общото ни бъдеще.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7559cf8878
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен е възможно, но не всяка ще се върже. Аз винагш съм била по сериознити връзки и секса съм го свързвала с обич и отношение, но да си призная и винаги (тайно) съм си искала просто точно такива неангажиращи взаимотношения.. между връзките ми онези месеции дори години, в които съм била сама ми се е искало просто да има някой с когото да си легна, ей така без обвързване, без ангажименти и чувства, за жалост не ми го позволява достойнството. Имам чувството, че ще падна вного нива надолу ако го направя и все пак имам приятелки, които си имат такива партньори, само звънка и вече са в едно легло.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 11cdb5531b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не са, само чешкините са, тука жените не пускат

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b155381c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ще напиша няколко неща по темата, които вече имам, след определен житейски опит.


Жените в 90% от случайте се влюбват или просто разбират, че не сте подходящия човек за тях, но стъпките са няколко и жените се интересуват от секса, също колкото и мъжете, но подбират и не го правят с всеки срещнат. Има си такива де, но не всички.

Обикновено класическият и най-добър подход е да изградите приятелство, може и за няколко седмици във Фейсбук, след това среща, след това вече вие трябва да й спечелите доверието и следващата стъпка е секс-а, ако си допадате. И след няколко пъти секс обикновено момичетата се влюбват и или става сериозна връзката или я прекратявате, защото вие не сте. Само секс може, когато мацката е обвързана и гаджето й не й обръща внимание (класически вариант и оправдания на ку*вите), но просто секс е малко вероятно. В определени етапи от животът си има жени, които ще ги устройва и този вариант, но си е нож с две остриета.


Между двама приятели чувствата винаги се повявават, ревността също. Опитал съм, видял съм и ви казвам, че е невъзможно да сте си добри приятели и да си правите секс цял живот, когато имате нужда, без нищо повече. НЕВЪЗМОЖНО !

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d27b498ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Противно на логиката българките са много по-склонни да изневеряват (около и над 50% са го правили поне веднъж), особено след дълги години връзка или брак, но като че ли не са толкова склонни на чисто физическа връзка, при положение че са свободни.

Вероятно обяснението е, че и при изневерите често влагат някакви чувства и пак не е просто секс. Друг е въпроса защо ако имат чувства към друг, продължават да са във връзка, но явно си имат техни причини - къде реални, къде за успокояване на съвестта.

Между другото правило ми е впечатление, че за разлика от по-младите по-възрастните жени след развод са в пъти по-склонни на такива отношения, понеже много от тях са уморени от брака и сериозните отношения, направили са си изводи (къде реални, къде не), че брака не струва и носи повече разочарования и респективно поне известно време не искат сериозно отношения, за да си починат, но в същото време пък си имат нужди.

Ако на автора му харесват по-възрастни жени, може би не е лоша идея да се насочи към гореспоменатите типажи

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 01c3b048f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Какво е това "просто секс"?
Защо примерно не се съберете "просто" да изиграете една партия шах заедно, или "просто" да сготвите някое ястие заедно, или "просто" да почистите нечий дом заедно, ами постоянно търсите "просто секс"?

Сексът нещо като пакетче чипс ли е? Или като дъвка? Консумираш и хвърляш - "просто" така?

Сексът, освен удоволствие, си има някакво много важно предназначение, свързано с продължаването на човешкия род, свързан е с някакви рискове, предполага поемане на някакви отговорности и от двете страни, предполага някакво ниво на отношенията между двамата...

"Просто секс" има в публичните домове. Колко е "просто" се отразява на цената...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker