Обичам я просто - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам я просто
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 4833 пъти
Адски сгреших. Нараних единственото добро и свястно момиче, което може да има изобщо в тая мизерна страна. Знам че сигурно ще приема много критики в сайта...

Тази година се дипломирах. Момичето ми (това за което съжалявам) още учи. Бяхме заедно 4 г. и половина, а се познавахме от около 6 г. В началото ми беше много добра приятелка, почти не е имало момент в който да ме оставя сам. Подкрепяше ме винаги, беше до мен плътно. Но сме имали сме и друга раздяла, обаче тази ме кара да си мисля, че е окончателна защото конкретната девойка вече не ми звъни, пише, изтрила ме е навсякъде. Не контактува и с наши приятели. Въобще както изглежда, е дълбоко обидена от мен и донякъде с право. Донякъде и сама си е виновна. Явно, че нямаше финансова възможност за ученето и се налагаше да изкарва пари. Разбира се, предложих й помощта си. Отказа.

Нормално, познавам я, тя просто е много по-различна от всяко друго момиче и в принципите си и в разбиранията си за живота. Живее си в нейн си свят. Бедно момиче, но искрено. Обаче с работата, не отделяше никакво време за мен (то не че и аз имах време покрай моята). Същевременно така стана, че се появи едно друго момиче. И не знам какво ми стана, обаче не можех да избера между двете. Виждах, че бившата ми приятелка (аз скъсах с нея) се ядосва и я тормозя, обаче исках да й покажа как аз се чувствах докато нея я нямаше до мен. Молеше ми се да не правя нещата такива и че не е така, както го мисля (че все се навъртат други момчета около нея и на нея това й харесва), но не ми пукаше много тогава. Накрая ме напусна...

Поради това, че съм мъж, и ми трябва женска ласка и внимание, останах с другата. Пък и исках да пробвам нещо различно, а и така ме посъветваха мои приятели. В крайна сметка не се оказа човекът, за който я мислех и въпреки че в определени моменти се държи добре с мен, аз с цялото си сърце явно, че продължавам да обичам предишната. Скапано. Често се питам за причините, поради която останах с тази, не ги виждам. Просто в нищо не може да се сравни с предишната и съжалявам, че съм се опитвал да ги сравнявам. Тя никога няма да може да ми даде всичко това. Нямам желанието да излизаме, защото не се чувствам така влюбен и пленен, не може да ме впечатли.

Знам че съм голям глупчо, знам че бившата ми приятелка сигурно няма да ми прости никога това, макар и да знам че може би ме обича още, но все пак според вас има ли някакви шансове да се оправят нещата? Съжалявам искрено, че така я нараних. Обичам я просто. Знам че не е достатъчно и навярно късно го разбирам, но това е самата истина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ba558bbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Колко време мина от както се разделихте?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2abeb69604
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ди ми-дойди ми.... май си изтървал влака

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 38332a657d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто й кажи това, което си написал. Не знам дали ще помогне, но друг начин не виждам. В крайна сметка, нищо не губиш, пробвай се.

П. П. Да не забравиш букета цветя само... :-)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 4386b68d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не може да знаем...
пробвай за да разбереш
преди това премисли много хубаво какво ще й кажеш и какво ще правиш!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 34611a7944
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   подиграл си се с тази новата колко време си бил с нея и защо не е могла да те впечетли

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0392127a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не бих ти дала втори шанс. Откъде да знам какво ще те посъветват утре приятелите ти и дали няма да ти се прииска пак да сравняваш. Явно тя те познава много добре и е усетила, че на теб не може да се разчита. Аргументите, с които се опитваш да оправдаеш предателството и изневярата си са толкова смешни и глупави, че просто не е истина. Нито един от тях не струва пукнат грош. Дано поне да ти е за урок. Не тормози момичето, достатъчно си се постарал по въпроса. Остави я да си намери човек, който ще я цени както заслужава.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 0207e33738
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не я заслужаваш и честно казано ми се ще да ти кажа много обидни неща, но знам че няма да ги публикуват. Сам си си надробил попарата, сега си я яж и да ти е сладко!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b7796a1df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поредната глупост на мъжете, не мислите с ума си, а с онова там долу в гащите изпуснал си момичето, което макар и бедно може да ти даде много повече от колкото една богата, разглезена мацка, която не знае какво иска от живота.

Ами какво да ти кажа друго вземи да мислиш с ума си и не слушай хората господ не напразно ни е дал глава и мозък, но ако си тръгнал да си я връщаш ще ти е много трудно достатъчно си и причинил!!!

Поли

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5a843057f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Милото момиче, съжалявам наистина за нея и за времето, което си е изгубила с теб. Нали знаеш поговорката, ако трябва да избираш между две, избери втората, защото ако наистина ти пукаше за първата, нямаше да има втора. Ти си си взел решението, направил си си кефа бе човек, наранил си момичето, сега вече ти писнало от новата, за която също съжалявам, не й трябва такъв като теб. Остави наистина момичето намира, ако наистина я обичаш, ще я оставиш да намери човека за себе си, които да я направи щастлива, това няма да си ти. И щом веднъж се е случило, значи ще се случи пак. Помечтай си примерно, че отново сте заедно и мине известно време, какво й дава гаранция и на нея и на теб, че пак няма да ти омръзне и да искаш отново да пробваш нещо ново. Поучи се от грешката си за напред и внимавай в следващите връзки. Сега остави това момиче на мира!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: abf2cc6a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От Автора: Фактически последният път когато имахме интимни отношения беше преди половин година. И от половин година си имам нова, така да се каже. Така че раздялата ни е от половин година.
До Номер 5: Новата "любов" ако изобщо може да се каже, че е любов, защото към нея не изпитвам нищо вече (не че някога съм я обичал така пламенно), не ме привлича. Нито външно, нито вътрешно. Не се оказа човекът, за който я мислех. Иска ми пари често, виждам че се гласи и ми харчи парите за глупости, не е умна за каквато я мислех, не е сексапилна, не е по онзи начин срамежливо сексапилна, т. е. да не го показва, по който е моето момиче, облича се със скъпи дрехи, но това не я прави и на половина скъпоценна, колкото момичето ми... Приятелите й не са стока, не е постигнала и наполовината колкото моето момиче. Сигурно се питате защо я наричам "моето момиче" след като сме разделени, ами тя винаги ще си остане МОЕТО момиче, защото много неща сме преживели, много споделени хубави и лоши моменти заедно, Нови години, 8-ми декември, рожденни дни... Всички мислеха, че ще се оженим. Никога не съм си мислил, че ще ме накара да постъпя така, да я изоставя... Бях много самотен. Знам че нищо не е оправдание и че постъпих лошо с нея, но ми липсва. Да ме прегръща нощно време, да ми казва че вярва в мен, да ме държи за ръката, да си е просто моето момиченце... Честно казано, бих обезумял, ако разбера, че е била с някой друг. Тя си е само МОЯ и винаги е било така. Винаги аз съм бил по-разумният, по-тактичният, по-големият от двама ни. Тя в началото беше малко несериозна и лигава, искаше детски работи, но явно и защото беше мъничка още. С времето се оправи.
Може би малко хора биха ме разбрали, но аз наистина държа на това момиче. За нея знам, че пак учи и работи и все така й е заангажирано времето. Сигурно бих й го загубил, вместо да учи. Но искам да бъда до нея и да й помагам, с каквото мога, ако не мога да й бъда вече любим (с което не мога да се примиря), то поне приятел. Но тя не ме искаше просто като приятел и сега ми е неудобно да й го предложа пак. Но че разбрах какво означаваше тя за мен, разбрах го. Не искам друга, за какво ми е друга, искам нея. Обичам си точно тази девойка!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2ba558bbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Наясно си със себе си, какво те спира да и го кажеш всичко това, което си написал тук? Нека и тя бъде наясно с това, което преживяваш. Ако е останала и капка любов в сърцето и към теб тя ще ти прости и би се върнала при теб. Бъди честен, откровен към нея и действай преди да стане твърде късно!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 2adb4ac63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Отивай при момичето! С цветя и не си мисли, че ще ти е лесно. Този път ти трябва да се бориш за нея. Не само че си я наранил, ти си я предал и си и изневерил. Опитал си се да имаш нова връзка. Това не се прощава лесно. Запаси се с търпение и се готви да понесеш всичко. Трябва да си готов да поемеш отговорност за това, което си направил и то пред човек, който ти няма доверие вече.
Не и се обаждай по телефона, защото със сигурност няма да ти вдигне. Не я търси и в интернет.
Покажи се като смел човек и отиди до тях, когато знаеш, че тя си е в къщи или я изчакай пред тях.
Помоли я да поговорите само 10 мин, и мини направо на темата. Кажи и, че осъзнаваш грешката си и и кажи всичко, което си написал тук.
Ако искаш изобщо нещо да се получи, ти трябва и да прекратиш отношенията с новата и да започнеш разговора с това.
Тя трябва да е сигурна, че не и предлагаш паралелна връзка. Ще ти е трудно, но не е невъзможно. Ако има чувства към теб, тя ще ти прости.
Явно ти е дошъл акъла в главата, не отлагай за да не стане прекалено късно и тя да си намери някой друг. Късмет ти желая!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1f8cbf3de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм в същата ситуация, само че в ролята на бившата ти приятелка. Моето момче в момента има интереси към друга и иска да приключи отношенията ни, защото някакви дребни неща у мен не му харесват вече. Нашата любов беше невероятна - от пръв поглед. В продължение на 3 години всеки ден си показвахме колко много се обичаме, но ето че той вече няма чувства към мен, защото онази му е завъртяла главата.

Ето как се чувствам аз: Предадена от най-близкия си човек!
Все още го обичам с цялото си сърце и тайно се моля той да се върне при мен преди да е станало късно, защото ако ме нарани както ти си наранил твоето момиче, аз ще го намразя.
При вас е минало доста време и има вероятност тя вече да те е превъзмогнала, но все пак според мен бъди искрен с нея. Ще трябва много да работиш, за да поправиш грешката си (ако тя ти прости), но ще си заслужава. Не изпускай любовта и не се залъгвай...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 844bf89193
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   хората са казали господине има грешка има прошка въпроса обаче е когато момичето ти прости да не сгреши ако наистина си си взел поука добре ако не и ти се даде втори шанс трети наистина няма да има/ нооооооо няма безгрешни хора ако наистина си се осъзнал е хубаво да пробваш отново с момичето/

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76536d3f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Интересно ми е на колко години си. И толкова ли не виждаш светлината в тунела. Щом сте се разделили, помисли дали така не е най-добре за нея. Да, със сигурност те обича още, но дали би жертвала бъдещето си, заради човек като теб. Дали вече не е срещнала мъж, който да я прави щастлива? Ясно е, че съжаляваш, но да си мислил, когато му е било времето. Обърни гръб на миналото и продължи напред!

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 52858477df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От Автора: Благодаря на всички, окуражили сме. Искрено ви благодаря!
Сега ще разкажа какво се случи: Събрах много смелост и отидох при нея с голям букет цветя. Първият път не я намерих, но на втория. Тя беше като шашната, пребледня, прие букета, забелязах лека усмивка... Държеше се странно, някак дръпнато и все едно се пазеше. Протегна ли се да й хвана ръката, тя се пази и се дърпа цялата... Сякаш не ме познаваше, сякаш бяхме непознати... Поговорихме! Обясних й как се чувствам, обясних й че съжалявам и й се ИЗВИНЯВАМ, но тя не показа никаква реакция. Казах й че я обичам още и никога не съм спирал, което наистина е така, не знам защо направих тези неща. В крайна сметка тя каза, че й е необходимо време не само за да помислела за мен, а и защото много била заета с учене, тъй като й е последна година, и аз се съгласих да я чакам, колкото й е нужно. Каза ми, че не може да ми обещае абсолютно нищо и ако искам секс няма да го получа... Прегърнахме се но това знам, че нищо не означава. Но оттогава до сега (минаха 3 дни), не сме разговаряли, нито да сме излизали. Някак е студена и се пази като от огън, донякъде разбирам реакцията й, но аз не съм лош човек... Не съм! Страх ме е, че нищо няма да се промени, заради болката която й причиних. Вие мислите ли, че нещата вървят на добре? Знам че всяка борба за нея си заслужава, в сърцето си го чувствам. Само дано всичко да свърши добре.
Номер 17: Почти на 25 г. съм, тъй като си ме питал за годините.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 66ad9d6678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От тук нататък ти трябва да я търсиш, а не да чакаш тя да се обади! Ти си този, който трябва да поеме инициативата и то цялата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker