Защо иска да се видим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо иска да се видим?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1873 пъти
На 23 съм, запознах се с едно момиче от университета, на моята възраст. Излязохме и срещата беше... ок. Не беше нищо особено. Всичко нормално, нямаше нищо разочароващо, но просто беше някак скучно. Тя не бих казал че проявяваше кой знае какъв интерес към мен, но тъй като сме в една и съща сфера имахме за какво да си говорим. Излязохме втори път след няколко дни, аз вече нямах кой знае какви очаквания, просто имах време за губене, момичето не беше лоша компания, казах си защо не. И пак, не беше зле, но не беше кой знае какво. Излязохме трети път, когато дойде имах чувството че е пила, но не беше пияна. Отидохме ние на бар, тя пийна малко повечко и започна да става "интересно". Започна да ми разказва за проблеми в семейството и подобни, нищо фрапиращо, сравнително нормални проблеми и караници с техните. Обаче сега нещо се бяха скарали, за това се и държеше така. Продължи обаче да пие, като честно казано не е изпила кой знае какво, но просто явно не държи особено на алкохол. Аз също пих, но определено не бях като нея. Започна да ме целува, тръгнахме си ние от бара и тя поиска да отидем в нас. До тоя момент не и личеше да е кой знае колко пияна, просто поотпусната, пък и аз като леко бях пийнал, си викам защо не. Отидохме ние в нас, започна от вратата да ме целува, отидохме на леглото, всичко си върви сещате се към какво. Тя определено го искаше и то не само защото така изглеждаше, а направо си ми го казваше. Съблякохме се, целуваме се, обаче започнах да осъзнавам колко яко е пияна и започнах малко да не се чувствам комфортно. Ако бях трезвен изобщо нямаше и да я заведа в нас пияна, но за съжаление не бях та стигнахме до тук. Обаче в същото време тя буквално не ме пускаше, та гениалната ми идея в тоя момент беше просто да и направя на нея кефа. Какво лошо в това, не бих го нарекъл възползване, в крайна сметка секс не сме правили, нито пък съм я карал да прави нещо друго на мен. Целувах я, стигнах до долу, език, пръсти, ала бала, сещате се. На нея доста и хареса. След това леко задрема. Аз вече тотално бях изтрезнял та станах. Тя се събуди след около 20тина минути като още си беше пияна въпреки че беше малко по-добре. Попитах я как си, тя каза - пияна. Попитах я искаш ли да те заведа до вас, тя каза - може, да. Не беше ядосана или нещо подобно, държа се доста добре. Заведох я до квартирата и, тя ме прегърна и си влезе.

На следващия ден ми писа да ми се извини и се разбрахме да се видим пак по натам. Аз честно казано нямах особено желание. Ще прозвучи леко егоистично, но очевидно си имаше проблеми и не виждах причина да се набутвам между шамарите. Нямаше да я игорнирам де, ако ме беше поканила щях да дойда, но щях да го изиграя приятелски, без нищо повече.
Обаче тя така и не ми писа повече за около месец. Предположих че и е станало тъпо и я е хванало срам, но е искала да се извини за да не остава нещата така. И си мислех че всичко е приключило.

Да обаче наскоро ми писа че ако искам ще се радва да се видим, писахме си малко и се разбрахме скоро да се видим.
Какво според вас се случва от нейната гледна точка и какво да очаквам? Не ми се струва да е хлътнала по мен, първите два пъти беше леко безразлична, пък и изчезна за месец. Даже имах чувството че може би си мисли че сме излезли като колеги просто да се видим. Нормално ли ви се струва това което се случи на третата среща или да предполагам че е нещо което практикува редовно. И какво според вас очаква сега като излезем? Какъв е шанса (колкото и нарцистично да прозвучи) да и е харесало толкова, че да иска да се видим с цел секс. Не е някакво срамежливо момиче, че да кажеш че съм и единствения вариант, но пък и на курва не ми прилича. Нямам представа. Моля ви за мнение. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9a43f9b389
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво го мислиш толкова - излезте и ще разбереш. Може да и се прави секс, може да си търси компания, може да и си се строил добър слушател, може да иска да се реваншира, че ти не си свършиш миналия път... Ние няма от къде да знаем какво и е в главата, но щом е изчезнала за месец, едва ли е влюбена в теб.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 36fb77b210
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелю, твърде много ги мислиш нещата - чак мен ме заболя главата!!! :D Действай и не се чуди, а се пускай по течението, пък каквото стане. Ти жените да не ги приемаш за светици нещо? !? Не са от стъкло и не се чупят толкова лесно. Може пък и двамата да имате повечко време за губене и така между другото да се случат нещата. Екстрасенси в този сайт няма, да ти кажат кое е правилно да направиш, така че прави това което сметнеш ти за добре и каквото се получи.

Успех.
>>М. 32г<<

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker