Тотална липса на секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тотална липса на секс!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 3784 пъти
Здравейте, щом стигам до тук да пиша, значи вече ми е дошло в повече, моля дайте ми съвет:) с моя партньор сме заедно от 13 години, 10 години живяхме при нашите и всичко вървеше супер, преди три години се изнесохме сами и обратно на всички мои очаквания, той загуби всякакво сексуално желание към мен, в момента от три месеца не ме докосвал, пък камо ли секс да правим. Говорихме, един път казва, че не бил в мен проблема, друг път казва, че съм прекалено напориста и това го плаши, за любовница със сигурност няма, не знам вече какво да правя, защото искаме бебе, а не знам как ще се получи без секс, хаххаха. Отделно от това, не съм очаквала липсата на секс така да ми се отрази, че чак да се заглеждам по-другите мъже с такава насоченост. Появи се в работата ми едно момче, което толкова силно ме привлича сексуално, че чак е плашещо, въздържах се мнооого, много време, но напоследък е все по-трудно, спасява ме единствено това, че той спря да идва и не го виждам, но пък често мисля за него, възможно ли е това да е в следствие на липсата на сексуален живот вкъщи? Възможно ли е пък постоянния партньор да усеща по някакъв начин, че имам мисли към друг и това да е проблема? Дайте мнения, може да ми се избистри ситуацията!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5abfe370c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А откъде си толкова сигурна, че не си е намерил друга? Доколкото разбирам, млади хора сте, тия 3 месеца без секс са крайно подозрителни. Ама и ти не си поплюваш-веднага хвърляш мераци на момчето от работата. Защо не вземете да се разберете, преди да сте създали дете?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 95cc862f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Три месеца не те е докосвал? !? ! Уау - и си сигурна, че няма любовница? Аз лично много се съмнявам. Има нещо гнило в цялата история!

М. 31г

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 064505c712
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко на светица се правиш, ама май си шавлива? Човекът го усеща и затова те отбягва, не му е до деца. 13 години заедно и не е направил бебето, няма и да го направи. По добре си търси друг осеменител, че времето лети!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 935b009d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Проблемът е, че сте заедно от много години, а нямате деца. От гледна точка на природата вашата връзка е празна и ненужна. Затова и чувстваш силно привличане към други мъже. За мъжа ти не знам как е, но той вероятно е сдухан от нещо, защото, за да не е пожелал деца при толкова дълга връзка явно има проблеми.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6ae4c3bb49
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Обикновено така се получава, когато на един мъж вече си му омръзнала или не иска да е с теб. Дали защото има друга или вече не го кефиш, или защото секса не е бил на ниво и вече секса му с теб е отегчение, може само да се гадае. За първите две не мога да помогна, но за последното, т. е. секса ако не е ок, мога да си кажа мнението. Това, че се е случило след като сте се изнесли може да е само съвпадение. Освен ако нещо нямам някакви фетиши и да се възбужда само, когато знае, че може да бъдете чути, видяни, че те чука в твоята къща и то където са вашите и т. н. и т. н. Та ако и това не е, т. е. фетиш, а е просто съвпадение, е напълно възможно когато връзката ви е била по-прясна, бил е влюбен в теб, просто секса да не му е бил водещ и да му е доставяло удоволствие дори само да сте заедно. Когато обаче оная тръпка изчезне, а и секса го няма никакъв, мъжът леко по леко се отдалечава и накрая хим му се не прави. Може да ме контрираш и да кажеш, че искаш секс постоянно, но само едното лигавене и вкарване и изкарване ако е, на човека просто му е писнало. Възможно е само в твоята глава да си мислиш, че всичко е ок, ама да не е. И за да ме разбереш по-правилно, ще те попитам: мъжът ти как е в кревата, има ли неща които му отказваш и да си мислиш, че не му е много зор за тях. Общо взето мъжете обичат секса да им се случва точно така, както го гледаш в порно филмите. Ако не е бил такъв, много вероятноте за това да се е дръпнал. Пък да го почнеш с една страстна, мръснишка и курвенска свирка, гледайки го в очите, пък 69, ти отгоре, той отгоре, пък после да се почнете, пък ткака пък иначе, да си свърши накрая където и както му е кеф /БУКВАЛНО/ и т. н. и т. н.
Казвам нещата точно както аз ги възприемам като мъж и как обичам да ми се случват, А И ОТ ОПИТ... А И НА ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ. Като не се случват така, не върви и това е. Жена ми и тя е като теб-постоянно иска секс, възбужда се лесно, обаче секса за нея се свежда до това да я поцелувам, лижа и да ѝ го вкарам. А аз, къде е моят кеф. За хубава свирка, еякулация в уста, върху лице, абе як мръснишки сакс и дума не може да става. Или например докато ми го лапа да се гали и т. н. и т. н., общо взето нормални стандартни неща... щото аз като я лижа не ми е проблем нейната течност. Да не ме обвинят дамите в нещо;-) И леко полеко и аз започнах по-рядко да я търся, поради което и тя като теб си вика: абе аз съм активна, а моя нещо мче не ще. Ами не искам такъв секс, чекията ми доставя повече удоволствие. Което за една жена е позор. Тъпото е, че повечето жени не го осъзнават и мислят, че всичко е наред, ама не е. Убеждавам се в тоталната липса на познание у масата жени за мъжката сексуалност и желания.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ecbb37fe31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Живеете заедно от 13 години и чак сега си се сетила за бебе? Айде моля!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f905f83712
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти говориш за партньор, а не за човек, когото обичаш. Явно след 10 години връзка нещата между вас са се изчерпали. Сто процента е сигурно, че ще тръгнеш да му изневеряваш. Мисля, че е по - добре да се разделите, като културни и цивилизовани хора. Нека всеки да потърси щастието си другаде.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3a022a7b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Зарежи го, едва ли ще се поправи. Приел те е за даденост. Или си намери любовник, но не се оставяй без секс.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 550ab63503
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей! Щом казва, че проблемът не е в теб, а след това, че си напориста, значи може би наистина има нещо върху, което да поработите заедно като двойка. Може би ако опиташ да го предразположиш - малко романтика, приятна атмосфера, наслада от прекараното време. Така по естествен начин ще има желание за сексуален контакт. Ако не е това опитай се да проведете разговор, възможно е нещо странично да го притеснява и да изпълва мислите му. Нека сподели, за да почувства, че дистанцията се скъсява.. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 83c6a928e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До номер 6
Жена съм, но съм в твоето положение. Аз искам повече неща и съм ЗА всякакви щуротии, той е по схема всеки път. Нещата, които описваш за мен са най-нормалното нещо в секса и бих допълнила списъка, но уви... И да, за съжаление, вече го отбягвам и не го желая. Умирам за секс, но не този секс, който ми се предлага. Самичка се оправям по-ефективно. Той само ме раздразва и ме оставя незадоволена. А вече ме и дебне дали нямам любовник, защото не правим секс, колкото често е свикнал.
Такъв е живота. Май сексуалната съвместимост е изключително важна за дълготрайните отношения.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 67905aa36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14- Ох като почнете с тая романтика... свещи, листенца от рози, шампанско, ефирно бельо и мъжът ришли като я види се надървя като бик и я просва на спалнята. ;) Т'ва да не е Холивуд?
Той е с нея от 13 години. К'вото е било за романтика, било е годинка две. Сега секса си е рутина. Ако му дойде я чукне, ако не е на кеф не го прави. Толкова. Никакви женски номерца не минават след 13 години.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 16bd437721
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Евалата на пича от коментар номер 6!!! Много точно си го казал братле.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 144a6682bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Много благодаря на всички за отговорите, всички тези неща които казвате ме карат да се замисля, към номер 6, знам му всички фетиши и той мойте, но за жалост не в това е проблема при нас, желание липсва:(, . към номер 9, малко рязко се изказваш, не съм сетила сега за бебе, имаме известни проблеми с това, но това е тема която не искам да задягам тук, но пък ме накара да се замисля, че проблема може и да е точно това:) продължавам да дерзая и да търся отговори, благодаря още веднъж:)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 34ede657b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   При Българките проблема е, че лесно печелят един мъж, но им е все по-трудно да го задържат до себе си, защото са тъпи и елементарни, затова!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8b0f6a47f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   1:1

http://old.bg-mamma.com/?topic=1059791;topicrefid=19

;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker