Мисля че съм бисексуален!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мисля че съм бисексуален!!
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 2170 пъти
Здравейте за първи път пиша тук, но не ми хримна къде другаде нито мога да кажа на приятел/ка та така ще ви разкажа какво става в моя живот и защо не съм сигурен.

На 14 години започнах да се съмнявам в ориентацията си, защото съм имал 1 гадже през живота си което както се вика е било детски театър винаги са ми харесвали мъже или момчета (не знам как да напиша) с хубаво тяло или лице и много съм искал да съм с някой такъв от страна на момичетата което и да си харесам и те ме познават доста добре никога не искат да бъдат с мен по някой причини за които аз се сещам не съм като другите с хубаво тяло или лице има момичета от класа които ме намират за хубав но не знам нямам никакво самочувствие, прегърбен съм, но се опитван да се оправя по каквито и да е начини но все не се получава слаб съм знам че ако имах гадже нямаше да мога да го защитавам.

Мисля че съм би защото намерих в интернет сайт с гейско порно и ми харесва да гледам него отколкото нормалното харесват ми момчета но винаги съм знаел че няма как да съм с тях не съм общителен затова не съм говорил с тях мислех си че просто искам да изглеждам като тях не знам до сега не съм бил с момче или момиче не знам какво да правя никога не съм се целувал или правил нещо друго а сега съм на 16

Дори съм си мислел за самоубииство, но като се сетя какво мисля и си викам "бе какви глупости мислиш"

Моля ви пишете само смислени коментари на тези които не им харесва публикацията да подминават
Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 38c1f6199b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не бързай със самоубийствените мисли. Няма толкова драма. Хоосексуален може да си, само ако реално превърнеш фантазиите си в истина, т. е. трябва да практкуваш хомосексуален секс, за да можеш да кажеш, че си гей. Ти не го правиш! Човешкото съзнание и сексуалност реализират безброй различни видове фантазии. Само заради фантазиите си не може и не трябва да се класифицираш като хомо-, би- или хетеро сексуален. Важното е какво се случва в реалността и как точно изживяваш сексуалността си. Много хора (много пове е отколкото си го признават) имат хомосексуални фантазии, но не ги изживяват. Това не ги прави хомосексуални. Моят съвет е да се успокоиш малко. За секс има време, не си престарял. Поработи над себе си, израстването и съзряването си. Чети, спортувай, събирай се с приятели, намери си хоби. Когато хормоните спрат да бушуват в организма ти, ще можеш по-спокойно да размишляваш.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2b8a63443c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не разбирам какъв е въпроса ти, но както и да е.
Ако се съмняваш в сексуалността ти... аз също съм би и винаги съм го знаел. Щом се възбуждаш от гледане на гейско порно и от момичета най-вероятно си такъв. Изчакай да пораснеш малко не се впускай в експерименти в даскало, защото туко видиш, че някой разбрал, че имаш хомосексуални наклонности и жив ще те изядат от подигравки, освен ако не срещнеш някой, на който имаш доверие. Аз така изчакаш до университета и сега съм си перфектно. В университета хората са малко дори много по отворени и да намериш някой, който те харесва за такъв какъвто си е много по вероятно. Не се отчайвай, живота е пред теб. Просто живеем в едно смотано време, в което ако не си го правил преди 18-тата си годишнина, значи си бавен и забил. Няма нищо лошо да изгубиш девствеността си след това.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bb36f07a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виждам един проблем - имаш нужда от физическа активност за подобрение на фигурата. За да си изправиш стойката, ще ти трябва повече енергия. като си слаботелесен, бързо се изморяваш и се отпускаш(прегърбваш). Прави отварящи гръдния кош упражния съчетани със дихателни упражнения. Виси и/или се набирай на лост, наклони назад с протегнати ръце, кръгове с ръце, комбинирано клякане и протягане при изправяне, ръце на тила извъртане наляво и надясно. Потърси в интернет специални упражнения за лечение на изкривявания. Тренирай внимателно, нямаш нужда от контузии. Провери си храната, дали доставяш достатъчно нужни вещества за физическото ти развитие. Намали чекиите, какъвто си слаб не ти трябва да пилееш енергия. Ти най-добре прецениш какъв си, по това, което те влече. Имай предвид, че на професионалните порно филми и клипове нещата може да изглеждат много по-добре отколкото в действителност. Връзката с мъж или жена е много по-обширна от секс и приятно прекарване.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: b23aab54a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че имаш много свободно време ;)

Никой не може да каже какъв си. Ако толкова ти е интересно пробвай с мъж и ще разбереш сам дали си или не си.

И умната ... после и русата ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cc02ead808
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич, няма лошо да си би, три или четири сексуален, но не е добре да пишеш едно изречение на 10 реда и без препинателни знаци. Залягай над уроците и си оправи правописа, имаш цял живот да си намериш партньора/ката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker