Какво е чувството при оралният секс за мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво е чувството при оралният секс за мъжете?
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 7380 пъти
Моля темата ми да бъде одобрено. Питането ми е сериозно и мисля, че това вълнува и други хора дори от другия пол.

Мъж съм. Правили са ми 2 пъти френска любов и нито един път не успях да свърша. Правят го горе долу като в порното. Аз останах с впечатлението че не е нищо особено и затова питам вас мъже какво мислите по въпроса.

1. Какво е усещаането за вас опишете до колкото можете какво усещате.
2. повече ли ви харесва от оралния пред вагиналния и аналния и ако трябва да ги подредите по удоволствие коена кое място ще бъде - 1 2 и 3.
3. Много ли е по-хубаво от мастурбацията?

Благодаря на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1f4996ecd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Аз съм жена авторе и не мога да ти отговоря на въпроса какво усеща мъжа, но за друго се включвам. Мисля че е много вероятно да не ти е направено както трябва за това и да не си получил необходимото удоволствие. Много зависи партньорката дали го прави с желание и с разбиране ( чисто анатомично имам предвид). Ако го прави ей тъй да отбие номера просто няма как да еазбереш колко точно хубаво може да е. Или ако иска но го жвака дърпа мачка с уста и ръце ако се лигава и мляска... абе схващаш. Аз лично така го правя с такава наслада че дори само това докарва до лудост партньора ми. Като гледам резултата при него, а и при бившите хич не изглежда да не е особенно преживяване. Но и аз съм любопитна какво ще отговорят мъжете. Питала съм се същото, но не съм имала смелост да задам въпроса. Пуст срам....

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 022304b696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   До №1: Вие Сте благодат за всеки Ваш партньор! Да има такава партньорка пожелавам всекиму. Проститутките го правят само за да отбият номера; често казват:"Айде свършвай вече, бе!". Друго си е да го правиш с чувство и разбиране, както го правите Вие и както е традицията при бразилските и кубинските проститутки: докато не изпразни мъжа, не взема парите! И тези пиърсинги на езика- това е неудобно за носителя и безполезно в повечето случаи за мъжа. Бих се радвал, да можеше да се запозная с Вас. От опит знам, че най- добрите майсторки на оралния секс са жените над 35 години.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: f1b731df66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За да се изкефиш на хубав минет, жената освен че трябва да е майсторка, но и също да го прави със страст, желание и удоволствие, защото това е загрявката, от която зависи качеството и количеството на това, което ще последва и за двамата, тъй като секса не е само за единия от партньорите!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 210acbafce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Зависи от умението, от зрителния контакт, дали ти харесва партньорката. Имах една бивша само с допир на езика какво неземно преживяване ми докарваше. И като ме погледнеше с мръсения поглед - няма такъв кеф. Другите мацки, както и жена ми не умеят. Едно като шмиргел все едно е усещането. Смучат, мачкат - няма нежно с желание и страст. То не е просто лапане, ама не го разбират и отбиват номер и затва въобще не искам и свирки повече. М35

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 6ba06993e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 2 сайта не предполага запознанства, но благодаря. Горе долу познахте наближавам 40. Пиърсинг, пръстени, гривни, гримове, парфюми в леглото не ползвам никога. Само аромат на любещи се тела искам да усещам. Партньора ми също. Тая нежна и чуствителна територи на мъжкото тяло заслужава да си я ползвам и да си я пазя. Не дай боже да го одера или нараня. И да.... да изпразня мъжа които страстно желая и да усетя вкуса му е спецялно преживяване за мен. Не знам дали съм майсторка, но определено съм ценителка на този така симпатичен орган. Когато мъжът е любим тои си е като един извор на удоволствието. И не разбирам защо много жени го приемат като мъчение или сякаш услуга правят на мъжа. Това е отдаване, взаймност. Които се лишава или не е попаднал на правилния партньор с които и оралната да е удоволствие -много е ощетен.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fd5849175c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм мъж и ще кажа, че свирката е половината ми секс. А и на повечето мъже. Дори да не е майсторска пак си ме кефи. А не както много жени си мислят, че е някаква екстричка или бонусче. Без свирка секса нищо не струва за мен. А то ако няма свирки, 69 ката е ясно, че и тя отпада по дифолт... и къде отиде секса-в кофата. То така и жената ми изстива-мислиш си че не те желае, отделно и кефът ти е нула.
Та дами, ако мъжът до вас иска свирки и не ви е приятно. Ок, не го правете, но се разделете-не докарвайте да е нещастен в секса и с вас. Защото или ще ви изневери или ще страда с вас.
Апропо мисля, че авторът е жена и подпитва, да да знае какво да прави. Ако пък не е, другите дами да си вземат поука.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 35eff825c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Зависи ОСНОВНО и САМО от уменията на жената, която го прави, но такива ЖЕНИ са рядкост ;)

Върховен КЕФ си е особено ако тя изпразни без твоя помощ. ;Р

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55bedc765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм съгласен с Н.1 Доста жени са ми правили, дори на повечето съм им казвал да спрат. Те си мислят, че като го налапат и олигавят и това е всичко. Дори на тези жени, които не знаят как се прави свирка не съм стигал до изпразване. Само една мексиканка знаеше какво да прави с пениса ми. Но никога няма да забравя една младичка японка. Когато отидох в нейната стая и се съблякохме тя ме попита какво искам с едно много наивно изражение на лицето. Казах й, че искам блоу джаб, т.е. свирка. А тя пак със същото наивно личице (беше не повече от 19г.) ме пита: "А това хубаво ли ще е за мен?" Отговорих ѝ, че това ще е много хубаво за нея и мноооого хубаво за мен. Като започна да го прави не можах да издържа дори една минута. Какви движения правеше и с устата си и с ръката си нямаш си представа. Само успях да ѝ кажа ннннека свърша в устата ти и така свърши всичко като аз изпитах сексуална нирвана. След този случай никоя друга жена не мога да сравня с това младо японче.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e217142bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Както вече са го казали по-горе - зависи от партньора.

Аз се включвам по друга линия - годините нямат значение.

Имал съм партньорки на по 25-26 години - то ти го мачка, все едно си го намерил на улицата братче. Дърпа, смуче, ужасна работа... Дори ми е спадал.
Но си намерих една мацка на 22, която успя да ме изпразни за първи път - е няма такъв кеф.
Та не са важни годините, те не ти гарантират умение и опит. Важно е да те обича мацката и да го прави с желание. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9ed0db9d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена и обожавам да го правя. Винаги с голям кеф и наслада. Всичките ми патньори са казвали, че най- хубавата им свирка е с мен. А ако секса не свърши в устата ми, даже малко бих се нацупила. От опит мога да кажа, че няма мъж, на който да не му харесва, когато е направена както трябва.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 23db367709
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 8, последно мексиканска или японка беше или току самоотвержено ни направи част от среднощната си чекия? ПС- Всъщност на кой му пука-важно е кеф да има.... а другото са просто граници!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 03ebba80ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Усещането е невероятно. Присъединявам се към писалите, че е важно жената да не отбива номера, да го прави нежно и старателно, дори да не е майсторка, ако го прави нежно и е красива жена, си падам от кеф, направо се разтапям. Жена, която ми го държи в устата си просто ме влудява от удоволствие. Мъж на 35 години съм, с предостатъчно опит в тая сфера. От тази си позиция ще кажа, че повечето жени не обичат да правят свирки, или в най-добрия случай е 50/50. Иначе, около 80% от жените правят, но много наистина отбиват номера и го правят едва ли не насила, което е много тъпо, особено що се касае за човек, който уж обичат. Поне половината жени, с които съм бил не обичат и трудно дават да им се свършва в устата, а 90% не гълтат. Последното не ми е никакъв проблем, но най-гадното усещане е да не довършат свирката. За това и на всички жени поне веднъж съм и пръскал в устата без предупреждение, ей така за назидание. А усещането да си излееш семето в женска уста е неповторимо, без значение дали ще глътне или не. Има мъже маниаци на тема гълтане, но аз не съм от тях. Най-много обичам, когато жената прави разнообразна свирка с различни техники (малко близане, игра с езичето, леко и по-силно засмукване, редуване на плитко с дълбоко поемане в устата и т. н. ). Много яка свирка се получава, когато дълго време съм се въздържал и не съм се празнил, възбуден съм като нерез, мерака ми е на макс. Няма да забравя преди няколко години как едно 20 годишно маце ме издуха в една горичка в тъмното. Не се бях празнил цял месец, а тя в цикъл. Гръмнах като шампанско.

Авторе, по-яко усещане от това да ти е в топла, влажна женска уста на красива жена е само да ти е в топла и влажна вагина. За това и винаги предпочитам да онождам. Свирките ги обичам като разнообразие в секса. Когато мацето е в цикъл свирката е идеален вариант да ме задоволи. Общо взето, правя секс средно 3-5 дни в седмицата, като свирка ми приисква около веднъж два пъти в седмицата и задължително, когато мацето е в цикъл.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b6daab7efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Добре де, помогнете малко с това разбиране - какво трябва да знаем, ние неопитните? Сериозно питам.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e9256343d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жена съм, но ще се включа в отговор на номер 13. С мъжа ми практикуваме суинг. Мацките от двойките, с които се срещаме, задължително му правят свирка. Той обича. Обаче не с тях, а с мен. Твърди, че с другите жени е пълно разочарование и никога не е стигал докрай. Защо? Защото ние с него не сме заедно от вчера и аз отлично зная кои са чувствителните местенца на "онова място", къде, как, колко силно, в кой момент, какъв точно да е натискът на езика върху тестисите и така нататък. А тези дами го виждат за първи, втори или хайде за трети път и особено, когато партньорите са повече, чисто и просто нямат времето да го опознаят и да намерят начина, по който да му доставят удоволствие. Така че тук учебници няма. Всеки мъж, както и всяка жена между впрочем, е индивидуалност. Има мъже, които обичат свирката да се редува с докосвания с език на ануса; други пък ненавиждат това; има хора, на които главичката на пениса е свръхчувствителна и там трябва много внимателно да се действа; на други пък точно там е съсредоточено цялото удоволствие. Няма рецепта, важен е усетът на жената към партньора й.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ae6e72399b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На мен не ми харесва чак толкова. Не че ми е неприятно, но не е нещо специално. Нямам представа защо. Или не съм попаднал на жена, или ми има нещо, или е защото съм обрязан.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b6daab7efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, много ти благодаря, че писа. Тъкмо това е, от което се притеснявам: за любимия си и аз ще съм "новачка", защото не го познавам там. Човекът може да се разочарова и да не ме чака да се науча. А не съм на 18. Излизам от дълга връзка, в която партньорът ми имаше други предпочитания, била съм само с него. Т.е. съм хем не съвсем млада, хем неопитна - много лоша комбинация. Желание да се науча не ми липса, само че не знам дали някой би ме чакал да се усъвършенствам върху него.

От 13

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: a113d3e26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ех, авторе, какви въпроси само задаваш.
Първо не бива да сравняваш оралния секс с мастурбацията, поради различното естество на желанието за това действие :) Физическо или психическо се налага да го правиш, с или без партньорка си и т. н. и т. н. За картинката (фантазията) по време на мастурбация пък да не говорим :) Чувал си едно време клишето от казармата:" Какво е най-кофти за войника? Ами да загуби образа по време на чикия" :) Конкретно на въпросите ти според мен:
1. Усещането е толкова различно, колкото и да правиш секс s различна жена. Индивидуално е и на физическо и психическо (духовно) ниво.
2. Няма как да ги сравняваш - това са си три вида коренно различни сексове и няма как да ги степенуваш. С една жена може да ти е върховно едното, а с друга друго. Да не говорим, че можеш да срещнеш и мечта - всичкият този секс и любов. Пожелавам ти го и на теб и на всички хора:)
3. Мастурбацията е четвърти вид секс:) В зависимост с каква жена си - този вид секс може да е на 1-во място или на последно:)

Нещата не са толкова прости, колкото изглеждат. Те са много по-прости:) Важен е човека до теб, ако има желание, ще се научи на всичко:) Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 55bedc765c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От Н. 8 до Н. 11 Драги, защо се чудиш за това което съм казал за мексиканката и за японката. Аз живея в Южна Калифорниа и тук има жени от цял свят. Ако ти кажа пък с колко жени съм бил направо ще ти падне шапката. Може да има мъже, които се хвалят, но аз не съм един от тях. Възрастта ми не ми го позволява.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker