Секс за първи път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс за първи път
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2854 пъти
Мислех си че темата ще е обсъждана, но поне аз не можах да намеря такава написана от момче. Намерих само съвети за дамите. Извинявам се ако съм пропуснал нещо

Искам да попитам за съвети в леглото. Момче съм, на 19, малко старичък да ми е за пръв път, но какво да се прави, такъв е живота. На момичето няма да и е. Не ме интересува особено че ще ми е за пръв път на мен, не съм от тези дето се вманиачават по това, основната ми цел е тя да си прекара добре и за това и правя темата.
Всякакви съвети са от полза, стига да са сериозни. Неща които само от опит могат да се научат, какъвто очевидно нямам. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 148094c663
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забравяш думата "гнус" и действаш ;)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 440b02d450
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе брат прави каквото ти се прави. Пускаш се по течението да го кажем. Аз ги хапя лекинко навсякъде (много обичам да им хапя дупетата), дърпам за косицата, цункам ги навсякъде, шляпам ги лекинко. Повечето жени им трябват 3-4 минути от това и отдолу са вече водопад. Някои по-трудно се възбуждат или невъзможно или може би не са ме харесвали, не знам. Но като се повъзбуди почвам с пръсти малко - отначало само средния пръст вкарвам, после показалеца и средния и малко напред-назад. Да се разработи системата. Може да си го потъркам или да вкарам само малко без презерватив в този момент но като цяло след една случка в миналото вече не го вкарвам целия без презерватив. Впрочем приготви си кутията на презервативите разопакована защото ми се е случвало да не мога да отворя тъпата кутия няколко минути и така се убива импулсивността. Та вземаш презерватив, отваряш му пакетчето, слагаш го и лекинко вкарваш. Аз имах трудности с намирането на дупката отначало (особено в позата в която тя е по корем) и затова използвах пръсти да разузная къде точно се вкарва. После като вкараш и започне същинското чукане продължаваш да я цункаш и хапеш, някои се кефят на по-грубички неща като например да я държиш здраво за ръцете и да я пляскаш по-силно, да я хапеш по зърната, дърпаш за косата и тн., но други са ми казвали, че не обичат дърпане за косата например. Ами това е. Като свършиш завързваш презерватива да не се разтича и я прегръщаш. Кефят се на гушкане след секс. Апък това гушкане обикновено преминава във втори тек и така. Втората най-яка част на секса (след чукането) за мен е отпускането след самия секс.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a491cd8adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 2 никога няма да те пусна в леглото си. Непонасям такива неща и не знам на колко си но в 21 век много момичета също не го понасят. Нямам нито една приятелка на която това за което говориш да и хареса.
Към автора.
Най - важното е да не се притесняваш. Не бива да нервничиш. Не претупвай любовната игра. Това ще накара и двама ви да се чувствате комфортно, освен това ще убие напрежението и притеснението. Любовната игра също ще позволи да разбереш какво харесва и какво не. Колкото по - възбудена е толкова по лесно ще намериш правилното място и по - лесно ще влезеш. Няколко съвета.
1. Кутията с презервативите да ти е отворена предварително
2. Не бързай със слагането. Половият ти орган трябва да е напълно готов, ако го сложиш преди това презерватива ще се изхлузи. Не бързай и в слагенето по - добре да ти отнеме минута или две и да е сложен правилно отколкото за 30 сек и да е сложен грешно.
3. Най - лесно е да намериш точното място е ако тя е по гръб а ти върху нея
4. Ако не ти се получи от първият път е важно да запазиш спокойствие
5. Не бъди груб а нежен. Можеш да станеш по - груп след като е възбудена достатъчно. Не прекалявай с грубоста. Тя сама ще ти покаже колко грубост харесва. Ако иска ти да бъдеш груб.
6. Пръсти в нея когато си за първи път с нея и не сте имали сексуален контакт преди това заедно са напълно забранени. Защото не знаеш как би реагирала. Аз например мраза това убива удовалствието ми. Същото важи и за хапането и с него можеш да опиташ но ако видиш отрицателна индикация спираш.
7. Това с удрянето не ти го препоръчвам, освен ако не мислиш че и хареса това ще го разбереш в последствие дали би и харесала или не. Следи езика на тялото. Например ако запоне грубо да драска или тя да те скубе значи е позволено иначе не.
8. Нещо с което никога няма да сбъркаш. Целувки по врата, галене по тялато, притискане до себе си, но не задушай, и прегрътки.
9. Ако усетиш че иска да вземе контрола и позволи, същото важи и за позите. Ти ще си го усетиш това.
10. Ако те попита дали ти е за първи път и кажи истината в прав текст. Това ще и позволи да те научи на разни неща. Това ще ти спести проблеми в бъдеще.

Надявам се да съм била полезна.
Жена на 21 г.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker