Моля за съвет от жени. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за съвет от жени.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 3337 пъти
Здравейте,
моля мъже, обясняващи колко са велики и как в мен е проблема, че съм слаб любовник да не коментират.
Бил съм с доста жени, някои са свършвали, други не съм успял да докарам до оргазъм, поради ред причини, предполагам всеки е имал несполучлив секс от мимолетна връзка. Имал съм и сериозни връзки. Там е по различно, знаеш какво, как, кога се харесва на партньора ти и наблягаш на него, за са му доставиш оргазми. С бившата ми приятелка я докарвах до много клиторни оргазма, един след друг, както и вагинални. Общото е едно свиване на мускулите, затваряне па краката инстинктивно, промяна в звука, който издава и много други. Бил съм и с жена която, свършва пръскайки, при нея нещата та сходни само, че излиза течност. Проблема е, че попаднах на жена, която си пасваме в секса, винаги е готова за секс, не си омръзваме вече сме 2 години заедно, но не усещам кога свършва. Просто все едно имитира оргазъм, но не точно, защото накрая като питам свърши ли казва да. Няколко пъти съм усещал, че трепери питам я свърши ли тя казва не още. ( не я питам защото искам да ми казва, че съм добър, а защото искам да разбера кое й харасва, за да наблягам на него) Та въпроса ми е, може ли да свършвате без мусколи стягания и видими белези присъщи за повечето жени. Наистина съм объркан и започвам да се притеснявам от секса, все едно тя казва, че свършва само, за да не ме обиди, а всъщност не успява.
Ще съм много благодарен, ако някой ми разясни повече нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1e002fde06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм. Свършването и оргазна са две различни неща. Не всяко свършване на жената е придружено с оргазъм. Да може да свърши и да е тиха. За мускулните стягания, ако тя е по-широка може да не ги усещаш ясно, може би. Обаче пак казвам . . . свършването и оргазма са две различни неща. И мъже, ако сте имали жена, която твърди, че при всяко нейно свършване с вас е имала оргазъм, то тя или ви лъже, ако сте спали повече от 2,3,5 пъти или още не е получавала оргазъм. Във всеки случай говори с нея да бъде максимално честна с теб за усещанията си, за да извлечете възможно най-голяма полза и за двамата от секса, обясни че е важно за теб, че няма да се сърдиш или да се подтиснеш. Кажи и, че още и още те влече да я опознаваш сексуално и на ниво усещания, в една дълга връзка това е музика за ушите на една жена и мисля, че ще я накара да се отпусне да говори.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4035f7cff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Така както го описваш, по-скоро бих казала, че тя не свършва, но не иска и да си каже. Вероятно никога не е свършвала и затова не знае как да го имитира качествено. Някои жени се срамуват от това и предпочитат партньора да не разбира.
Прецени дали е удачно да поговорите открито или да не повдигаш темата ако мислиш, че тя ще се почувства неудобно.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ac68d71ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1, каква е разликата между свършване и оргазъм, че за първи път го чувам това?
И не вкарвай в заблуда по-неопитните с това изказване, което даже не разбрах напълно - как се свършва без оргазъм? Аз лично никога не съм симулирала оргазъм и свършвам в 99% от актовете без пипане и допълнителни стимулации с ръце... и в повечето случаи свършвам за около 5 мин секс, някой път повече, но някой път и след около 20 вкарвания, тоест за по-малко от минута.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1e002fde06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От номер едно до номер 3. Възможно е да свършваш в 99% от случаите, аз казвам, че не всяко свършване е придружено с оргазъм, а не, че ако почти винаги свършваш симулираш оргазъм. При мъжете свършването се бележи с еякулацията, при жените този термин не се използва. Идеята е в това, че така нареченото свършване се отнася до физическото състояние, отделянето на течност придружена с конвулси при мъжа и конвулсите придружени с различно количество влага или течност при жената.
Оргазма се интерпретира по различни начини според различните източници, но в същността си това е процес, който засяга значително по-силно нервната система и хормоните.
Оргазмът започва в мозъка, а еякулацията е рефлекс на гръбначния мозък.
От физиологична гледна точка, оргазмът е усилено освобождаване на невромедиатори и хормони, под контрола на вегетативната нервна система. Успоредно с еуфоричното усещане, създадено от освободените невромедиатори в мозъка. Оргазъм могат да получават и двата пола, но при мъжете това се случва по-рядко и далеч по-трудно тъй като ние имаме късмета да сме облагодетелствани с повече нервни окончания в съкровенната си част, а тази биологична подробност си е голям фактор.
От към усещания и психичното си състояние в този момент различните хора могат да опишат оргазма различно според интензитета на оргазма и начина по който реагира организма им на този процес, като при един може да има 5 от 5 черти посочени като характерни, при друг 3 от 5.
Оргазма може да се овладява и да се прекъсва, подтиска, като това не води до болка, както при контролираното прекъсване на свършването "еякулацията", което се наблюдава при мъжа. Еякулацията е рефлекс, който обикновено не може да бъде спрян, след като вече е започнал, без болезнено свиване. Не мога да твърдя има ли го при жената, защото аз "свършването"си не съм го прекъсвала или подтискала, докато оргазма, да. Обикновено, за да се случи това трябва да си овладял себе си в секса и да познаваш достатъчно добре тялото и съзнанието си в тези моменти, защото това е състояние в което понякога много трудно можеш да овладееш някои от проявите на оргазма, какво остава за самия оргазъм, но често се случва неволно от притеснение, особено при нас жените. Така лишаваме себе си от приятните усещания съпътстващи оргазма, което е загуба за самите нас разбира се. В моите случаи аз си знам защо съм процедирала така, все пак не съветвам останалите да се лишавате от това удоволствие.
За симулирания оргазъм изобщо няма да говоря, защото аз не одобрявам това. От залъгването между партньорите никой не извлича истинска полза.
Съществува и така наречения сух оргазъм. При нас жените може да се наблюдава подобно явление няколко дни преди или първите дни след цикъл, когато сме по сухи. В този период сме особено чувствителни като често жените получавали такъв го характеризират като най-силния. Сух зашото е придружен с изключително минимално количество влага, разбира се, когато стихне опиянението от оргазма, протъркването е гарантирано, но при мен поне си струваше. При мъжете сух оргазъм се нарича, когато те получават оргазъм, но вместо в резултат на това да настъпи еякулация семенната течност, която е вече по тръбите се връща обратно, като усещанията са същите. Пример, за да ме разберете по-добре, за това, че оргазма и свършването казано жаргонно, еякулация е термина, не е едно и също.

Та номер 3, надявам се съм задоволила любопитството ти. За написан отговор толкова. Ако искаш да знаеш повече, вече ще търсиш информация и надявам се ще я синтезираш правилно, защото има източници, които са не само неточни, а направо подвеждащи.
Авторе, ще прощаваш, но мисля, че и този дълъг коментар може да бъде полезен за теб или за някой друг читател, който иска да си обясни разликата. Няма сборна статия или книга с изброените факти, информацията ми е набавяна от ралични източници и това, което може да се докаже, при мен и партньорите, които съм имала поне се е доказало във времето. А не е лоша идея да се направи подобно нещо!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 1e002fde06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Пак съм аз, номер 1. Пропуснах да изясня. Някои източници отъждествяват момента на по-кратко и доста по-слабо като интезитет удоволствие преди настъпване на еякулацията с оргазъм. Аз не смятам, че това е точно. Когато говоря за оргазъм аз говоря за същинския оргазъм, който понякога разграничават като го наричат мултиоргазъм заради продължителността и силата му, и на места се описва като преливащи един в друг оргазми. Това е, което мъжете и жените търсят като усещане, когато говорят за оргазъм. Тук бих отнесла и скуърт оргазма, защото в същността си има характеристиките на оргазъм, просто еякулацията, течността, която отделяме жените е доста по-обилна и от тази гледна точка погрешно го наричат женска еякулация. Аз това го виждам като оргазъм. Това е процеса, който буди интерес и научно в самото начало само при жените. Едно от може би първите изследвания във връзка със женската сексуалност. Минавал ми е през очите много интересен исторически труд по темата, но не си спомням нито източника, нито дали носителя беше електронен или хартиен. Другото е момент на удоволствие преди еякулация "свършване".

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e3630dc6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз мислех, че жаргонната дума "свършване" означава точно получаване на оргазъм. Колко невежа съм била.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d609fb58af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1/4/5, в три пространни коментара не каза нищо, което да помогне на автора, още повече - написа някакви глупави теории, в които вярваш само ти. В ежедневието и в разговорната реч оргазмът се се нарича "свършване" и толкова. Няма нужда да споделяш увлечението си към разни изчанчени сексуални практики - въпросът на авторът е съвсем друг. Съгласна съм с мнението по казуса на коментиращите под номер 2 и 3, а на 3 благородно ѝ завиждам и искрено се радвам за пълноценния сексуален живот.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d609fb58af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   от 7
Моля да се чете: "въпросът на авторА", мерси.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 530871237c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Когато усетиш, че трепери, не досаждаш с въпроси (секваш я така) а само продължавай в същия ритъм или съвсем малко по-бързо. Можеш да включиш и ръката масажирайки съвсем нежно, но бързо, клитора. Не говори, а действай!!!
Ако усетиш, че ти свършваш в него момент и ще я изпревариш, включвам пръсти, език или дори свършил-продължавай без да спираш докато съвсем ясно усетиш, че и тя е!
Подозирам, че в нейният сюблимен момент, ти я изпреварваш със секунди, а въпросите ти не само, че не помагат, а вбесяват.
Иначе до колкото разбирам, нямате проблеми и двамата със секса, просто се разминаваме във времето така да се каже... включвай пръсти в последните минути.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 257a9c87b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично мисля, че тя не получава оргазъм.
При мен никога не е имало „ свършване” без съпътстващите го от оргазъм конвулси.
Дори мога да споделя от личен опит, че аз също лъжех в началото на сексуалния си живот за получаване на организми.
С напредване на възрастта запомнах да усещам по-добре тялото си и това как да го докарам до край.
Поговори с нея и покажи, че за теб това е важно- тя да бъде задоволена.
Отново от личен опит ще кажа, че съм имала приятел, за който проблема беше в мен. Т. е. аз съм нещо дефектна, а той е супер любовник.
От там, може би имах насаден комплекс до откриване на партньор, който се интересуваше от потребностите ми и за него беше важно да съм задоволена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 4e26302cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Случвало ми се е да съм с мъж, който не усеща като свършвам. Даже ми е ставало кофти, че не разбира какво удоволствие ми е доставил. Така че е възможно, но е възможно и да не свършва, а да лъже. Няма как да си сигурен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: d4c770cf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   6, разбира се, че е така! Невежият/ата е другг/а....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 451e835143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз също в последните години симулирам оргазъм, със сегашния ми партньор няколко пъти съм била на секунди от оргазма, но не става, а с бившите ми изобщо не бях и близо...а като се сетя за началото на сексуалния ми живот, свършвах всеки ден и то по много пъти! И то само с един човек, с него нямахме почти нищо общо, освен секса, беше божествен...и от тогава не мога да свърша с мъж, много ми е хубаво, не спирам да правя секс, либидото ми е високо определено,даже много високо, винаги съм мокра отдолу...нямам идея какъв е проблема..но се притеснявам да говоря за това с приятеля ми, той го познава този мой бивш и ако му кажа, че от както не съм с него, не свършвам, някак си много неловко ще е, той ще се изнерви, ще му стане много гадно, защото е страшно ревнив, а и ще е учуден, защото то си личи...че много обичам секса, перверзна съм, личи си, че съм много доволна, когато правим секс и раздразнителна и нервна, когато не правим, просто не стигам до края..най-вероятно е в мен проблема, мисля си, че не се отпускам достатъчно, но честно казано не знам какво да направя, много искам пак да свършвам по време на секс., и само да спомена, че като маструбирам свършвам всеки път и то за кратка симулация и оргазмите ми са дълги и продължителни...ако някой има идея какво мога да направя за да свършвам пак, ще съм му много благодарна! Пиша в тази тема защото размишленията ми над моето състояние може да са полезни и за автора, но ако трябва ще направя нова тема. А колкото до него, приятелката ти може би наистина не успява да свърши по някаква причина и просто и е неудобно да ти го признае!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 692b5e44ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   С клиторния оргазъм всичко е ясно, но с вагиналния... може да продължавам 10-30 мин., но "белезите" при клиторния не ги усещам, виждам и чувам при вагиналния ( ако въобще има такъв). Коментирали сме със съпругата този "проблем", отговорът е свършвам тихо!!?? , което дълбоко ме съмнява, но и някак си ме натъжава. Ако има някакъв проблем в мен или в нея, нормално е да го сподели, а не да го таи, не сме женени от вчера!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker