Сайтове за срещи със секс за една нощ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сайтове за срещи със секс за една нощ?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 33105 пъти
Здравейте, наскоро открих един сайт за запознанства с цел неангажиращ секс (или секс за една нощ) и дискретни връзки.
Този конкретно има някакво тъпо и странно име (wadanga), но това настрана. Интересно ми е да разкажете, който е ползвал такъв тип сайтове с цел бърз секс и нищо обвързващо, имали ли сте успех и изобщо какво ви е мнението?
Тиндър е пълна боза, абсурд да давам пари за глупости, при положение че там алгоритъмът се базира на взаимни анонимни лайкове (просто абсурд).

Нямам желание да търся сериозна връзка, имам си фирма и уча задочно - идеално ми е така. Остава да си уредя и секс от време на време, като най-важното условие е да е по взаимно съгласие и без никакво заплащане. По проститутки никога не съм ходил и няма и да почвам. По барове и дискотеки също не ходя, нямам желание да плащам сметки след безсмислени разговори (не пуша и не пия).

Темата е отворена и към двата пола, разкажете за впечатления или преживявания с подобен тип срещи само за секс без обвързване. Ще е супер и да споменете как сте се срещнали и къде (в интернет ли, на живо ли), предпочитани тактики и т. н.

М28

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: bdc32e7267
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   "абсурд да давам пари за глупости", "без никакво заплащане", "да плащам сметки след безсмислени разговори" - пич, ясна ми е идеята ти, но вярвай ми, като мъж ти го казвам, без пари няма да минеш. Този филм с безплатния секс го няма. Дори и да имаш приятелка ще даваш и още как - ще плащаш сметки, ще слушаш безсмислени разговори и накрая може и да не правиш секс даже, ако тя не е на кеф.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a0b7bede44
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Тактики? Пич ти не си готов да дадеш нищо от себе си, но очакваш да получиш? Е няма как да ти се получи, че даже и за тактики питаш, че си опрял до сайтове за запознанства, което говори че си крайно ляв бек и не ставаш за нищо

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 39de274348
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Е ти искаш съвсем тънко да минеш - така няма да стане, освен ако не си с външността на холивудска звезда.

Аз след половин година ползване на Тиндър, без да съм плащал, успях да правя секс с момиче от там. Започнах с някакви леки закачки и тя сподели, че била нимфоманка и много обичала секса и ѝ викам айде да се видим да ми разкажеш и така... Обаче се оказа, че ми е тъпо. Правих секс с нея няколко пъти, като цяло на физическо ниво беше удовлетовярващ, но всеки път се чувствах като някакъв парцал след това (явно и мъжете можем да се чувстваме така). Понеже и предната ми партньорка беше пак такава подобна повърхностна история от фейсбук и пак не изпитвах емоционална удовлетвореност се отказах вече от такъв тип "отношения". Вече си търся сериозна приятелка с която сексът да е нещо повече от механичен акт.

Така че трябва или да имаш късмет и да вложиш време (както аз), ИЛИ външността ти да е много добра (защото външността е водещия фактор при избор на партньор за такива повърхностни отношения), ИЛИ да дадеш пари (за проститутка).

Тиндър е най-добрият избор в момента за безплатен секс иначе, няма спор.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0ea61cdfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   АлоБГ - телефони, тарифи, работно време - всичко както си требе ;)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: bc42572d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ще ти отнеме доста време начинанието. В подобни сайтове се подвизават много малко жени, които си търсят просто неангажиращ секс. Повечето са проститутки или прикрити такива, което е същото. Моите впечатления - по скоро нашите с мъжа ми - са от сайтовете за суинг-запознанства. Там е пълно със сами мъже и не е никакъв проблем да се намери такъв, но сами жени практически няма. Затова общуваме само с други двойки. Понякога се появява някоя мома, но когато се установи контакт с нея, веднага се започва - от Варна съм, в момента съм малко затруднена, пратете ми пари за път и идвам. Добре, мацко, казваме - тогава ние ще дойдем, дай адрес. И край, тя повече не се обажда. Това е само един от случаите. Така че не съм голям оптимист за приключението ти, авторе.

 
  ...


...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f074fd10f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Тиндър е най-добрата ти опция за това. Просто бъди честен и казвай какво търсиш предварително, за да няма обръквания. Имам приятелки, които наистина го ползват само с тази цел - необвързващ секс, не всички жени там търсят сериозна връзка, тъй че е окей. Това, което не е окей, е да им сваляш звезди и да ги караш да се влюбват само, за да спиш с тях.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: f9562c35aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Здравей! Нямам наблюдения върху сайта, който си споменал. Преди около година се регистрирах в баду и тиндър. Първите ми впечатления бяха отрицателни, такива и останаха за тиндър. В баду успях да осъществя няколко запознанства, което ме накара по активно да сърфирам там. Излезназнах с няколко момичета, като абсулютно всеки един опит за неангажираща връзка беше неуспешна. Всички "красавици", с които се запознах и блокирах в последствие търсиха уж сериозна връзка, ясно се виждаше че греша някаде, защотото знаех че масово по тези сайтове са податливи към неангажиращите връзки. Така и не успях да направя нищо, най големия ми усех бе да се натискаме с 2, 3 що годе прилични и нищо повече. Прекратих търсене, създадох сериозна връзка и активен полов живот. Приятелката ми беше заминала за около 4 месеца, инсталирах баду на ново, този път нещта бяха различни, бях директен с всики които излизах, те знаеха че съм обвързан, знаеха и какво искам, . Разказвах им вдичко както си е още при първа среща, с половината не стигах до втора, а с тези които стигна знаех, че са съгласни. Така имах доста успехи в това отношение. Мисля че трябва да си директен

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eb7cab0b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Малко сме стистани, а? Ще се наложи да се поизръсиш някой лев все пак, поне за вечеря и кино - жените не са машини. И да проведеш някой и друг безмислен разговор, преди да ти се отвори парашута. Ако изглеждаш добре /поддържан, атлетичен/ може да се уредиш с някоя обвързана загоряла мацка без да плащаш на нея, но поне терена ще се наложи да осигуриш ти най - вероятно.
Иначе аз преди време имах регистрация в Twoo и ми пишеха много мъже /жена съм/, с един даже се срещнахме на живо, но не стигнахме до секс. Но аз, както вече казах, съм жена - на жените пишат много мъже в такива сайтове и за тях е много по - лесно да си уредят срещи и секс. За мъжете е доста по - трудно, трябва наистина бая да хващат окото.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a05f694160
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Аз лично ползвах Тиндър, преди да намеря сегашния си приятел и бях много доволна, 4-5 пъти правих секс за по една, или в повечето случаи няколко нощи и намирах все свястни хора.
Ж18

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 55f26f676e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Изобщо не си схванал как работи Тиндър. Това, че евентуално не си имал успех, си е твой проблем, не на сайта.

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 43983f64ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   От автора, до #9

Направих си регистрация в Тиндър точно преди 2 дена и се бях отказал (тия пусти реклами и swipe-пакети буквално ме издразниха).
Сега, след като прочетох коментара ти, реших да вляза пак там и се оказа че имам вече съобщения от две момичета, та може би и наистина да работи.

Мерси за коментара, беше полезен!

(странно, пише номер 9, но предишните 8 коментара просто липсват. Сигурно са ги скрили модераторите, явно са били от "онези" дето само знаят да критикуват)

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 2bd4f83957
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Уоу ...
Тиндър си е супер. Явно не са ти харесали снимката. А кажи ми, на какво, да се базира друго? Харесали сте общи неща, живеете наблизо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a426af4b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Много по-мъжко е да си го казваш директно, вместо да лъжеш, че си влюбен. Затова ще те подкрепя, но определено съм против сайтовете. Тези сайтове са подлъгващи, прекалено лесно звучи, че във всяка ситуация да се случва така. Като всички сайтове от този тип, дори и този, в който е съвсем ясно, че се търси само секс, пак има рискове да попаднеш на човек, който не схваща. Сигурно ще намериш жени, които да са съгласни да си легнат с теб за една вечер, но надали е много по-добре от това директно да отидеш при проститутка. Пък може и да си намериш елитна такава, по-добре е от онези на околовръстното. Нормалните хора искат да се чувстват поне малко сигурни със сексуалния си партньор, а'бе, ще ти го кажа в прав текст, нормалните хора се съгласяват след като са видели човека на живо поне веднъж. На снимка всеки може да е чист и спретнат, но не е сигурно, че се поддържа и иначе. Ако попаднеш на жена, която си ляга с всеки, който ѝ е писал, каква е разликата между нея и онази, на която ще платиш. Тоест, срещата не ти мърда, ако искаш да бъдеш с човек, който не ляга с всички, има нормална хигиена и е здрав. Успех в сайта ще имаш, но не се знае на какво ще попаднеш и дали няма да се окаже безплатна проститутка.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 43983f64ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   От автора

Благодаря на всички за коментарите, напълно съм удовлетворен от изразените мнения.

Моята позиция е следната - аз не правя обещания, не манипулирам и не желая да ми бъдат прилагани същите неща спрямо мен. Цялата идея за подобен вид "приключение за една вечер" е още в началото да й кажа да го разбере в прав текст и че не търся нищо сериозно. Каква според мен е разликата между платените проститутки и неангажиращите връзки - при проститутката получаваш същото, но винаги в платен вариант и дори с ограничение за време (всичко е пари там). При доброволния вариант, двамата определят по съгласие условията и никой не остава длъжен никому ;)

Относно коментарите на номер 2, 8 и 10 - пичове, успокойте топката. Да, не съм фен на идеята за платен секс, особено когато искам и двамата да останем задоволени от него. Няма логика да плащам, ако и дамата получи оргазъм и удовлетворение, нали така?
Терен и пътни разходи - или ги делим, или аз ги уреждам (зависи изцяло от нейното държание). Ако се държи като все едно съм й длъжен - директно НЕ и чао.

Нали вече обясних - търся секс, не сериозна връзка. В момента в който завърша задочната си специалност и напредна още в бизнеса си, тогава вече ще търся сериозни отношения и нямам проблем да водя кандидатките на ресторанти, кино и където решим. Тогава става дума наистина за сериозна връзка и намерения.
Иначе, както са в момента нещата, няма логика просто да говорим глупости и да кибичим по кафенетата, при положение че аз съм казал още в началото че искам само секс. Нямам особено желание дори да опознавам жени в такива неангажиращи срещи, тъй като няма да градя бъдеще с тях ;)

Това е, мерси за коментарите на всички, ще следя темата.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eb7cab0b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   От номер 8 Сори, ама не смятам, че ще те огрее, с този ти начин на мислене. И между другото, съм жена, както вече написах.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 8fda7a4303
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   1, много ти е тежък живота на теб, щом плащаш, слушаш, а накрая дори секс не правиш с жена си, направо не ти завиждам, горкия! Но с кой акъл реши, че всички мъже са като теб?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 7b768d7aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Имаш голямо самочувствие така се държиш все едно момичето ти е длъжно. Нямало да плащаш нищо , не си искал тъпи разговори. Никога не бих спала с такъв надменен човек. Хората са казали - ДАЙ за да ти се ДАДЕ. Нали трябва да говориш с жената, малко или много да проведете разговор? Какво значи това " тъпи разговори не искам". Момичето е пътувало от друг град ЗАРАДИ ТЕБ, и да се държиш като задник? Само като човек те чете, може да се ядоса. Ти какво искаш, още от вратата и да ти скочи без приказки ? Е, ще трябва да се изръсиш малко все пак тя е дала пари за да пътува до теб. Като не искаш да даваш нищо на никой по-добре си стой самичък. : )

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 43983f64ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   От автора до 8, 15

Ти може да не смяташ, но аз пък смятам ;) (и според теб жените не може ли да бъдат пичове...>)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: eb7cab0b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   От номер 8, 15 до автора: Ще поживеем, ще видим, както казват руснаците. Кандидати на опашката за безплатно неангажиращо чукане има много, трябва с нещо доста да ги превъзхождаш, че да ги прередиш.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0ea61cdfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Един стар виц:

Влиза Щирлиц (руски разузнавач аналог на Дж.Бонд ) в един публичен дом, избира си момиче, оправя я и си излиза.

Професионалистката търчи след него и вика.

Алооо, парите, парите.

Щирлиц се обръща и казва:

Ние руснаците за такива неща пари не вземаме ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 0566f513fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Брат, когато прекараш 6 месеца по тези сайтове и почти никоя не те върже, върни се тук и прочети коментара на номер 20. Защото съм сигурен, че ще се озлобиш към жените, вместо да потърсиш причината в себе си.

Мъж съм, но съм съгласен с нея. Просто нещата не работят по начина, който си ги представяш ти. Да, ако си Брад Пит на младини, се извинявам.

Замисли се, че в такива сайтове съотношението жени:мъже е 1:5 поне. Всяка жена може да избира измъжду 5 мъже. Даже не измежду 5, защото половината жени от сайта въобще няма да излязат на среща, понеже го ползват, за да повдигат самочувствието си или да си сверят часовника, а другата половината ще си лягат само с 20% процента най-вървержни мъже от сайта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: c69b86d61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Човече такива мъже като теб са ми най-противните в живота: Стиснати и надменни. Такива като теб не трябва да съществуват нищо лично кръгла нула си като мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 1909f15b86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Уоу ... сложи костюма (не този за погребение, а онзи, за партита), дай на някой сестен фризьор 30-40 лева, докарай се в прилична форма, бъди забавен и ... Воала - секса е на лице! Толкова ли е трудно, не мгоа да разбера?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 6b358790b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз лично ползвах twoo и съм много доволна. Излязох с 3-мата мъже, с които си допаднахме най-много. Благодарение на този сайт намерих мъжа си, но винаги съм търсела сериозна връзка и съм го казвала от самото начало.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 012f2e90bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   н25
А стигна ли до секс с тримата ? и след колко срещи? а този сайт плаща ли се нещо на сайта ? има ли измамници и некоректни хора ?

 
  ...

...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 012f2e90bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   н22
Брат Пит на младини и даже на старини никога няма да влиза в такива сайтове дето се посещават от хора като нас, дърти моралистки, или грозни младоци, или незадоволени мъже и жени от половинките си които са оставени на сухо месеци или години, или комплексари я от малките им размери на пенисите или с малки гърди, или от това че, никога не са спали с друг все още или, извратеняци които се възбуждат от дамски крака или чорапи, или педофили които искат малки момичета на 13-14 годинки, или лелки дето умират за млад с твърд корав кур на по 18-22 годишни, или някои педерасти които се правят на жени тук, ... а бе мога много и много още да ти броя типовете на хората тук, тук всеки е такъв което не се показа в реалността и за това е уникален сайт и за дискретността за всеки.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a44c861237
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Правила съм няколко пъти секс с мъже от сайтове и винаги съм оставала разочарована. Единия път дори се оказа че мъжът не беше сам а имаше и приятели така че не се учудвайте ако трудно ви връзва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4833acfe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Леле колко идиоти има... Човека пита за сайтове и приложения за секс само... тия пък го критикуват, че не давал пари. Някой май не е чувал секс за една нощ.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 982df39abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Авторе, яко си стиснат и егоистичен. Жената да си плаща пътя и половината от цената на терена, за да спи с теб? Ама на нея къде й е ползата от цялата работа? Да не би да си хубав като Брад Пит или надарен като чернокож? Защо не вземеш направо ти да искаш пари на жените за уникалното щастие да правят секс точно с теб?

От сайтовете Гепиме едно време беше популярен. Сега всички са в Тиндър. Но с този ти начин на мислене не мисля, че ще постигнеш много. И бас ловя, че и в секса си същият егоист и използвач - ще си гледаш само твоя кеф, пък жената ще я ползваш като кукла за самозадоволяване. В тоя ред на мисли - най-евтино ще ти излезе със собствената ти ръка, няма да ти се налага да водиш и тъпи разговори.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: dc5d9e27c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Авторе, щом други имат успех, и ти ще имаш-само чети разумните мнения. Такива като 31, няма да ти помогнат с нищо. Колко пари ще даваш, за какво, по какъв начин, на кого ще ги даваш, решавате двамата-хора всякакви, всеки влак си има пътници. Включително и такива хора, които не разбират, че темата не е за собствената ти ръка, а за собственият ти член. Оказва се, че спасение от тъпи разговори и в интернет няма-има тъпи мнения, като споменатото.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bf6647697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Според мен Тиндър си работи. Лично познавам момичета който го използват, но не по начина който ти се иска, а по скоро заради самият флирт и вероятността да намерят нещо добро там. Но коментара на номер 20 е изключително правилен и на място. Жените не търсят секс за една вечер, а си избират такъв, когато имат нужда от него. Увери се, че ще изберат теб защото кандидати има много. На една красива жена и трябва само да отвори телефона си и е пълно с такива предложения в Facebook и Instagram.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 35090f28ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Брато, имаш малко нереална представа за сайтовете.
Няма шанс да правиш безплатен секс. Даже мога да кажа, че някои хора са неадекватни в тия сайтове. Даден мъж е способен да си забие нещо на живо, а той си губи времето там, пък по снимките се вижда, че е някакъв готин пич. Добре, коя ще повярва, че този е опрял до сайтове за запознанства? Даже и аз си писах с един и се шокирах. Той кисне там часове и за една година регистрация, една среща няма. Интелектът и визията му бяха на прилично ниво.Просто такива профили лъхат на fake за жените, пък много от тях имат ниско самочувствие и се сдухват. Има ги и предразсъдъците. Какво щял да прави някакъв готин пич там, ами да си търси жена примерно. Но сред това море от отчаяни чикиджий свестните са погълнати и се сливат с общата картинка.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a85985fa6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Интересно ще е авторът, ако още е в сайта да сподели какви успехи постигна? Вързаха ли му мацките от сайтовете и бутнаха ли му безплатно?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: d6cec18e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Много искаш!!!Ти ако си много хубав сами ще ти се лепят...Искаш много а нищо не дават във замяна къде дават така?Нещо много си се заблудил...

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 1372033ef5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Тоя уеб сайт е много добър

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: e57f975fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Ще трябва или да си доста очарователен и харизматичен, или да си в добра физическа форма. Ако е силно и взаимно привличане, може да си легнеш няколко пъти, но не ми се вярва. В тоя филм съм бил с две, знам какъв край има. Ти си супер пич, докато се усетят, че няма какво да им предложиш, пък това става сравнително бързо, до седмица!. При теб е още по-лошо, защото ти се стискаш. Едва ли, ама ще го направиш два-три пъти. Радвай се на тези мигове, тъй като са много кратки. Трябва да лъжеш, това е истината. Жените лъжат непрекъснато, а кат се влюбиш не им пука.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f4bac24ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Ако не държиш на външния вид не би трябвало да има проблем да намериш "безплатен секс". Например ако на външен вид ти самия си 5 по десетобалната може да намериш някоя 3 по десетобалната за "приятели за секс". Но ако харесваш хубавелки трябва да смениш стратегията.... парите не са водещото, но с нагласата "не ми се плаща за безсмислени разговори, вечери" няма да стане...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5ebb862459
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Този Сайт Wadanga е пълна глопост. Влизаш в него регистрираш се плащаш такса от 6 лв. В сайта нищо не се случва има много недеиствителни профили. Много малко абонати ви отговарят. Мисля, че всички жени работят за сайта срещу пари. След като платих таксата не мога да вляза въобще в в саита и в профила си. Така е от 18. 08. 2020 г. Писах им няколко пъти не оправиха проблема. Не се записваите въобще там. Писах им, че ако не оправят проблема ще пиша по форумите, но и това не помогна.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 328231e9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Имаше един в един сайт май беше Елмаз, който беше написл - не търся нищо, предлагам същото. Е с такава нагласа на циция няма нормална жена да ти върже за каквото и да е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 844b614eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

43.   От коментарите разбрах следното :

1. Жените тук очеизвадно се държат като проститутки. Явно за тях мъжа тряба да Даде , за да дадат и те. Звучи като сделка на годината
2. Те хубаво ще дадат ама го изкарват, че те кеф от цялата работа нямат. Демек някой все едно ги насилва , а те да затова трябва да вземат някакви пари или пък облага..че да не са валат.
3. Българките си мислят, че контролират мъжете чрез секса. Щом мъжа иска секс , те трябва да се дърпат ,за да могат да го хванат тоя мъж за зурлата и така да го контролират. Доживот най добре. Интересното е ,че като попаднат на някой НОРМАЛЕН мъж , за който секса не е приоритет номер 1 (80% от мъжете), те не го харесват. Върху такива те нямат контрол...те дори не могат да водят нормален разговор с тях (цитирам: безмислени разговори) и понеже са манячки на контрол се хващат с останалите 20%, които са разгонени като нерези..виж тях могат да си превъзпитават , юркат , насъскват, държат под каишка и какво ли още не.

Живея в Лондон и тук за последния месец вече си лягам с трета девойка , която ми плаща сметките , плаща си и таксито да дойде до вкъщи и всичко което иска е просто секс, на който тя се наслаждава на 100%, след забързаната седмица в офиса. Нищо повече.
От българките си напатих и изобщо не искам да имам сериозна връзка с никоя жена заради тях. Така и мен ме устройва и подкрепям автора на 100%.

А, и преди да побързате да си изхвърлите наивната феминистична помия и да ни сложите единичните - вижте първо демографията на България... И второ , аз проблем с намирането на секс другарче нямам. Нито имам социален проблем , нито мразя жените ...просто българките паднаха трапа с гов**та и прогресивно изпростяват , обедняват и правят деца на абсолютните малоумници.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 32d6a24950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Много меркантилни ги изкарахте жените. Жена съм, когато имам среща с някого държа сметката да се дели на две. А идея си нямате в какъв преразход влизате с тези единични нощни стремления.

 
  ...
преди: 9 месеца, 13 дни
hash: ba82f11849
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Аз лично като жена влизаща в такива сайтове мога да кажа, че жените получават прекалено много съобщения и няма как да ти се получи освен ако не я впечатлиш с нещо. Вариантите са пари(това отпада), външен вид или мило държание. Сам може да прецениш дали имаш външния вид, че да те забележи сред останалите, ако ли не ще ти се наложи да си малко по-мил и да проведеш поне няколко разговора.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: e99865bc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   До номер 47: и да си по-мил и да подходиш по-различно от масата, пак вероятността нищо да не стане е голяма, повечето жените, в тия сайтове харесват нацепени бацинки с анаболни мускули и татуси и такива парадиращи с евтино перчене. Отношението на мъжа и това, че не е прост много малка роля играят. Това е моето мнение.

 
  ...
преди: 8 месеца, 26 дни
hash: 4efb4eafa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Автора принципно правилно се е ориентирал, радвам се да попадна на единомишленик, друг въпрос в сайт с подобно име колко жени ще намериш, че и от България.
Но си напълно прав в разсъжденията, на запад това е нещо нормално. За съжаление в България продължава да битува една гадна селско-патриархална култура, според която секса е едва ли не нещо с което жените да търгуват. И като се има предвид как изглеждат повечето - на какво отгоре? Ама иначе претенции до небесата.
Ще ти кажа едно: тези селски пръчки просто не ни заслужават. Тегли им една майна и продължавай напред по пътя си. Да си намерят по някой нещастник да им плаща, те са под нашето ниво.

 
  ...
преди: 8 месеца, 25 дни
hash: 672e3fb89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Точно така. Някои коментиращи правилно са се ориентирали.
От моя опит мога да каже, че на жени басма не трябвада се цепи. Даже тези, които усещаш че с тях няма да я бъде, трябва да бъдат зацепени и забравени по-бързо. Друг е въпроса че няма как да ти се изсипят една дузино но при всяко положение иска търпение, но гаранции няма.
За една регистрация ни хляб и вода се иска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker