Защо се получава така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо се получава така?
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1945 пъти
Здравейте на всички, които сте заредили страницата!
Въпросът, който съм задала в заглавието, няма нищо общо с темата, която съм избрала. Защо ли? Защото така прецених.
Сега много от вас ще кажат "Като пишеш нещо, гледай и темата! ". Нарочно го направих, за да може повечето от вас да отворят написаното и да прочетат това, което искам от много време да напиша.
"Spodeli. net" е страхотен сайт-първо защото всичко е анонимно, второ-можеш да получиш съвет от другите и трето-темите са от различно естество и има свобода на писане. Но дотук.
Намерих сайта преди три-четири години най-много. Пускала съм много теми, коментирала съм също, но останах с някои и други впечатления. Сайтът е направен с цел да си помагаме взаимно, но напоследък забелязвам, че темите "Секс и интимност", "Любов и изневяра" и донякъде "Тинейджърски" са най-популярни. Нима само тези проблеми са важни и интересни за прочитане, щом ги отваряте?
Разбирам, че щом сме попаднали тук, имаме някакъв проблем, и аз не съм никоя, че да умаловажавам проблемите на хората, но не трябва ли всеки да получи съвет и еднакъв интерес? Защо изтъркани теми от сорта на "Той ми изневери" се прочитат от 1000 човека примерно, а тема "Кое е по-добре да уча? ", остава на заден план и едва 300 са и обърнали внимание? Някак си образованието остава на заден план, а за прозата да не говорим.
Целта на писанията ми е да отговаряме на хората, да дадем съвет, колкото е по силите ни, защото този човек, който седи зад компютъра е в нужда и очаква отговор. Тук искам да се обърна и към хората от сайта-публикувайте коментарите възможно най-бързо. Не подминавайте, а дайте адекватен коментар, без обиди, те са никому нужни. Нека си помагаме!
Надявам се, че сте разбрали защо съм избрала тази тема! Пожелавам на всички весели празници и хубаво изкарване на Коледа и Нова година, много здраве и късмет.
Благодаря на прочелите, ще следя коментарите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a36669f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сексът и интригите са най-интересните теми за болшинството от хората, затова и тук са с най-голямо внимание.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9499bd3913
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уау. Нито един коментар. Е, поздравления за хората, които влизат тук. Аз съм 100% съгласен с казаното. Всеки трабва да получи някакъв съвет. Тези, които пишат за проблемите с връзката и секса получават хиляди отговори, където им се дават огромни съвети и никой не ги критикува, а създателите на останалите теми не полочават повече от 5 коментара, в най-добрия случай. И то повечето са хейтърски, с намерение да им развалят настроението. Искрено съжалявам за цялата ситуация!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 98fc714cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От автора:
За съжаление, много малко хора са обърнали внимание на написаното, но нищо. Все пак благодаря за коментарите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f43c1c9580
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пускала съм няколко теми, свързани с образование и работа (било то за мен или не), но имат малко посещения и почти никакви коментари, докато на всеки втори, писал за изневери или пък за това, че е девствен или че му е малък, му отговаря целият сайт.

Онзи ден пуснах тема в раздел "Образование" - от 300 преглеждания има цели ДВА коментара, представете си! А неграмотник, пуснал тема с къде истинска, къде измислена история, получава две страници с коментари (друга е темата дали просто пишат, за да се подиграват или наистина да дават съвети - смисълът е, че отделят от времето си за глупости, а не в това да се помогне на някой, който наистина има нужда)... Но какво ли се учудвам, все пак народът се радва най-много на сеирите. Мисля, че това е достатъчно показателно за положението ни в България, но това, разбира се, си е мое лично мнение. Само ще кажа, че е много много жалко.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7d8167f283
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На всички които се оплакват от неграмотността ни... от простотията ни.... от ниско интелигентността ни.... и от това че ни интересува сексуалните и любовните теми повече от литературните теми ще им кажа само едно МОЛЯ емигрирайте от тук и ни оставете на мира... кои сте вие да ни съдите така нечестно и не компетентно... всеки е прав да чете ида избере каквото си иска.... трябва ли да гледаме ние всички света с вашите очила!!!! каква е тази логика? отивайте в библиотеката и намерете там хора които споделят вашите интереси.... и ни оставете в този прекрасен наш сайт насаме моля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker