Може ли вибратора да се яви като компенсатор на нейните физиологични сексуални потребности? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли вибратора да се яви като компенсатор на нейните физиологични сексуални потребности?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2396 пъти
Мъж на 25г. От около година имам сериозна приятелка на която държа, мисля че и тя на мен. Със скромен сексуален опит съм, тя е по-обиграна от мен, поне така го усещам, но не разпитвам много за миналото. Предстои ми няколко месечно отсъствие от страната, тя не може да ме придружи по ред причини основната е че е студентка и учи тук.
Та въпроса ми е - тъпо ли ще е ако и подаря един вибратор за докато ме няма. Да, знам че основно всичко зависи от човека и неговата воля да бъде верен или не, да си имаме доверие или не. Аз и имам доверие, но тялото си е тяло и си иска своето предполагам. Ние мъжете в това отношение май сме по облагодетелствани и преминаваме на ръчна. Но в случая тъпо ли ще е да и подаря вибратор, вие като странични наблюдатели как го преценявате този ход. Знам че нищо не може да замени човека, общуването с него … но може ли вибратора да се яви като компенсатор на нейните физиологични сексуални потребности? Сигурно и от физиологична гледна точка има разлика между истински и вибратор но дали това е някакво решение или е тъп ход от моя страна. Моля за съвет и без оплювки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a9fd9e4957
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това дали един подарък е тъп или не зависи от ситуацията. Ако и двамата сте разкрепостени в секса и обичате да разнообразявате всекидневието със секс играчки, вибраторът може да добър подарък. Обаче ако сте по-консервативни или просто никога досега не ви е хрумвало да пробвате скес играчки, ами в такъв случай наистина ми се струва абсурдно да и подаряваш такова нещо. Какво искаш да и кажеш с това? Ако имаш нужда от оргазъм, не ми изневерявай а включи вибратора? Наистина ми се струва нелепо. Първо, една машинка никога няма да може да замени един човек. Имам цяла колекция от вибратори и въпреки това, когато имам нужда от сек тези играчки не ми стигат. Имам нужда от тяло, от човек, от емоции, смях, топлина... Да давам и да получавам ласки. Вибраторът е играчка, ако скучаеш да си направиш кефа и дотам. Сексът не е само оргазъм, това си е вид общуване.
Второ, имайки предвид споменатото по-горе, ако приятелкатат ти реши да ти изневери, тя ще го направи независимо дали има или няма вибратор.
Освен това, на пазара има огромно изобилие от вибратори и подобни играчки. Няй-добре човек да отиде и сам да си избере това което иска. Всяка жена е различна, на някой им харесва един вид стимулация, на други същата стимулация не им доставя удоволствие. Хич не са евтини тези уреди и ще е глупаво да си харчиш парите за нещо което може да не и хареса.
Просто бъди уверен в себе си и не се притеснявай за бъдещето. Може да бъдеш 100% сигурен че тя като зряла жена знае как да се задоволи.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32f4576e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подари й! Моят мъж е моряк и ми подари вибратор. Ползвам си го и го чакам. Обаче ако не те обича и тука да си, пак ще ти изневери.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c8b79c257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Постъпи мъжки и не се занимавай с глупости. Мисля че по скоро ще има негативен ефект това което мислиш да направиш. Трябва да зваеш, че не можеш да бъдеш господар, организатор, повелител на ничии физиологични нужди освен на своите. А това което може би те притеснява... не го мисли ако има да става ще стане. Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f1626a1613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не знам защо си мислиш, че на жената й е нужен вибратор за да мастурбира. А причината да й го подариш е тъпа и ако се усети, а е доста вероятно да си го помисли, ще й паднеш сериозно в очите.

Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b0e7ea619f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Секс играчките са страхотен подарък, но повода по който си решил да подаряваш вибратор е кофти. Защо не и подариш вибратор без повод. Защо не го изберете заедно например. Сядате пред компютъра и разглеждате, говорите, обсъждате. Току виж ви хрумнало да си вземете и белезници, превръзки за очи, камшик или еротично облекло.. и да си ги ползвате и заедно да се забавлявате с тях. Тъпо е да подариш вибратор, понеже заминаваш. Прекрасно е да си правите такива подаръци докато сте заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker