Притеснение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснение
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2018 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 17. Ще споделя тревогите си с вас колкото и глупаво да звучат. От няколко месеца имам гадже. Мисля, че е дошло време за специалния момент-правенето на първия секс. Та се притеснявам не дали ще боли, а вече след премахването на девствената ципа какво става с кръвта, къде отива? Знам също че при свършване се отделят секрети, а те къде отиват? Веднага след акта бършете ли се, къпете ли се, какво следва? А ако е в кола?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2120d68095
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще се опитам да обясня.
1.
При всяка жена първият път протича различно. При някои жени изобщо няма кървене, не се притеснявай, ако си една от тях. Обикновено говорим за малко количество чиста кръв, което еднократно се отделя от теб. Може да остане по чаршафа или да го видиш по бельото си, когато се прибереш. При мен се случи второто, усетих, когато кръвта се стече надолу, но дори не беше попила в дънките. При моя приятелка се случи така, че кървенето траеше ден-два, но не беше страшно количество, оцеля с малки ежедневни превръзки без крилца, представи си го. При някои жени кървенето е по-обилно, но не си представяй кървава баня. Кръвта от скъсания химен няма общо с кръвта от цикъла.
2.
Тези секрети ще ти се сторят странни в началото. Аз лично малко се притесних. Действат като смазка, появяват се при възбуда, лигави са някак. Остават по презерватива най-често. Възможно е да се оцапаш и ти малко, примерно около свивките в областта, но не е страшно. При по-силна възбуда се цапат чаршафи, одеяла и прочие, но отново не е страшно, пере се. Друг е секрета, който е възможно да се отдели при оргазъм. Той не е толкова лигав, по-воднист е. При мен е малко количество, при някои жени е много (squirt). Това вече остава по чаршафа, няма как. Всеки акт е различен, някои път не си личи, че сте правили секс, а друг път имаш чувството, че от теб са изтекли водите на Ниагара. Пак казвам, пере се, не се притеснявай.
3.
По възможност се изкъпи, много по-хигиенично е. Когато започнеш да правиш секс, ще разбереш защо. Това си е активна дейност, има пот, има секрети, желателно е да се изкъпеш. Ако нямаш възможност на момента, можеш да ползваш интимни кърпички, но се изкъпи когато се прибереш и имаш душ на разположение. Не ползвай обикновени мокри кърпи, може да те подразнят. Или интимни кърпички, или сухи.
4.
Ако е в кола? Възможно е, много хора са го правили. Съветът ми е да постелиш чаршаф, за да не цапате колата. Движенията ви ще са по-ограничени, нищо фрапиращо. Ще се наложи да ползваш кърпички, което също не е страшно. Понеже ще ти е първи път, ако толкова нямате терен, поне свалете задните седалки, за да не ти е съвсем некомфортно. Стига ти да нямаш проблем с това, че сте в кола и да можеш да се отпуснеш там, добре, никой няма право да те съди.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8fc9bfa1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Здравей, много пъти съм си задавала тези въпроси в миналото, искаше ми се да го има някъде написано подробно, хаха...
Количеството кръв е различно при всяко момиче, но в повечето случаи става въпрос за няколко капки, така че няма смисъл да се притесняваш за това.
По време на възбуда и след свършването жената (както и мъжът) отделят секрет, да. Препоръчвам приятелят ти да използва презерватив, по този начин ще свърши вътре в него (само се уверете, че е поставен правилно - на върха му има "балонче", което трябва да остане издадено напред, защото в него се излива семенната течност) и така няма да имате проблем.
При жените секретът не е много обилен (пак зависи от жената все пак), но не се притеснявай, където и да сте вероятността да изцапаш е малка, а ако стане гаф - мокри кърпички. :) Всички тези неща са нормални и човешки, няма място за притеснение.
Момчето може да свърши и някъде по тялото ти, след което да те забърше старателно. :)
След секса може просто да се гушнете и да заспите или да минете през банята. Може да му предложиш да се изкъпете заедно - много е готино. Това е в общи линии, спокойно, скоро след първия път ще се отпуснеш и ще откривате заедно магията на страстта.
- от една кака

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 468233338b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   При мен боля самото проникване, а след това нямах никакви проблеми. И до днес докато влезе в мен изпитвам лека болка. Кръв нямаше при мен. Ако има кръв ще остане по пениса на приятеля ти и е възможно да оцапа чаршафа. (кръвта не е много според мои приятелки, а няколко капки). Когато момчето свършва, ако е с презерватив ще остане в него, ако не, ще свърши върху теб, след което ще те избърше или ще се изкъпете. Секрета от теб, получил се при възбуда, ако е в много количества може да протече и да намокри чаршафа. Повечето момичета при свършване не скуъртват, а леко се подмокрят, което остава незабележимо.
Ж18

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7e4f5e8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само не и в кола моля те!

Моят първи път болеше адски. Кръвта беше малко но си бяхми приготвили нещо да постелим закото знаехме какво следва.
После се къпеш, ако си тясна ще те понаболява ката сядаш и вървиш ден два
И след това всичко е наред

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: adcf4e1361
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте!!! Харесваме се с едно момиче от известно време, но мисля, че е девствена! Досега съм имал две връзки, но не съм бил с такава до този момент! За мен не е чак от огромно значение дали е или не е, но ако е такава искам да попитам. Мили дамите, ако нямате терен поради ред причини къде е най-подходящо да го направите за първия ви път? Колко време ще трябва да излизаме за да си поиска да го направи. Правили ли сте други сексуални практики преди да се стигне до сношение и колко пъти? Как показахте на момчето/мъжа, че искате да се стигне до полов акт! Използвахте ли презервативи по време на самия такъв

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker