Платен секс с мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Платен секс с мъж
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 4470 пъти
Въпросът ми е съвсем сериозен. Не пиша това, за да си правя майтап! Вече съм на двайсет и... години. Винаги съм била отцепница и самотница. Вярвам в любовта, но не и за мен. Искам да направя нещо, което може би ще кажете, че се случва само по филмите. Искам да си платя за секс с мъж. Сигурно ще кажете че все някой ще намеря и без да му плащам - сегурно е така. Въпросът е там, че не искам. Искам някой мъж на моята възраст с който да прекарам 1 нощ и да се разделим. Да не знае коя съм, как се казвам. Възможно ли е това? Как да го намеря? Как да се свържа с него? Къде да отидем... не искам да разбира къде живея. Това не е просто прищявка. Имам нужда да бъда с такъв човек... на който ще му платя и ще правим секс както аз поискам. Пробвала съм да правя секс, но все неуспешно (болки, ревове, сълзи) Искам човек, който да се съобрази изцяло с мен... и стигнах до извода, че такъв ще бъде само този на който си платя или истински влюбен човек. В мен няма кой да се влюби- аз не позволявам, а и не съм лесна за обичане. Свикнах с мисълта, че цял живот ще съм сама... не ми ли се полага поне 1 красива нощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: dac0195acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти имаш психологичен проблем, който няма да го оправи един платен секс. Отиди на психолог. Едно е да си самотница, да си имаш страностти и по-осо ен харектер, но друго е да не умееш да общуваш на сексуално ниво.
Може би имаш някаква стара травма, комплекс на подсъзнателно ниво, страх.. Платения секс е пародия на секс. Сексът е страхотен и задовошяващ когато и двамата партньори се желаят. Ако се прави по задължение или единият го прави за пари, се губи тръпката.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fbcffe6f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Съвсем нормален си ти е въпросът. Аз работя тази професия, която отговаря на въпроса ти. Ползвам я за допълнителен доход, тъй като са по-рядко дамите, които бих платили на мъж за секс, поне в нашата родина. Просто българите сме по-консервативни. За мен най-важното е, клиентката да е доволна и да я предразположа. Първо разгоовори(може и на по чаша винце), после се започваме, когато се от пуснем. Тук няма да можем да разменим координати, затова се обърни към някой от колегите в сайтове заобви-жиголо.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5331336ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това което искаш, може да се получи само с дилдо! Какъв секс ще бъде ако нямаш чувства към мъжа който те чука? Мъж при проститутка е съвсем друго, за мъжа не са нужни чувства, там нагона е водещ. А и условието ти, да прави секс както ти му кажеш, та той трябва да е робот, когато му натиснеш копчето да заработи. Може би си търсиш осеменител, това вече е друго, може и без чувства!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: be7baecadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мда.. повечето от младите (в това консуматорски общество) явно не сте разбрали, а и вероятно никога няма да разберете, че:
1) не всичко на този свят се постига с пари. (е... с много пари се постига някаква... да я наречем задоволителна имитация...)
2) за да получиш нещо от живота, първо трябва да вложиш, от себе си. Не винаги това са пари :)
3) парите не ти гарантират нищо, освен желанието на другия да ти ги вземе ;)
и накрая 4) най-ценното в живота е това, което не можеш да си купиш с пари...
Запиши си го с големи червени букви над леглото и медитирай над него всяка вечер.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2b5b654731
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нищо не ти пречи да си направиш обява в обикновен сайт/не платен/. От години съм на сухо и моментът в който жена ми каже "ела да те яздя" и съм там. Винаги съм бил внимателен с жена в леглото. Над 20 различни съм ги подканял да казват какво искат и как го искат. Само веднъж ми се получи и то с кака. Лично мен не ме бърка да си платиш щом настояваш. Тези пари ще отидат за наем на хотелска стая. Де да имаше повече жени като теб!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b97981b3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че това на мен ми е мечта! Аз съм мъж, на 20 и кусур като теб, пари не искам (изкарвам си ги, работя и уча едновременно) и нямам време за сериозна връзка. Не знам защо си решила, че трябва да плащаш за секс, като съм убеден че бая мъже ще ти се навият за без пари.
Ако модераторите позволят, драсни един мейл на trashcontainer(at)abv.bg или остави някакъв скайп, примерно. Не знам какви други начини за връзка има, анонимността е важна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 123e0fecf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Гледал съм документален филм в който бяха включили един италиански жиголо. Лично на мен изражението му вървеше към противно и мазно, и като физика не беше кой знае какво. Просто поддържан. Играта му явно беше най-вече психологическа, и наистина беше доста вървежен. Търсеха го и млади момичета които като теб явно искат да ги дефлорира професионалист... Съмнявам се такива услуги да се предлагат тук. Според мен тукашните жени го предпочитат грубо и я свършват тая работа докато са на около 15, и ако не им се получи до 18, вече има рев, особено на тоя сайт...

Имаш и още проблеми:

"някой мъж на моята възраст". Значи, твоята възраст не си я казала, но да очакваш да намериш мъж около 20 който има достатъчно опит за да е жиголо... доста наивно. Италианеца беше над 30, мъж. До 30 години, ще става въпрос за момче. Повечето бройкаджии навъртат само число, не опит...

Другото интересно е, че тоя италианец всъщност плащаше за постоянни консултации с психолог, щото имаше проблеми с депресия и агресия срещу жените. Точно щото работата му беше каквото искаш, да им угажда в абсолютно всичко, това го било изправяло пред истинската женска природа и я беше намразил. Т. е. ако тая "красива нощ", включва не само идеята, че на другия реално не му пука за теб, а може и скрито направо да си мрази "работата"... нямаш проблем.

Да си говорим реално, в платената любов, и като цяло секса без любов няма нищо "красиво". Търсиш изход във фантазии които също толкова трудно ще реализираш, особено в България. Съмнявам се никой да не се влюби в теб, най-вероятно ти си тая която не се влюбваш, и имаш високи претенции. Болката момиче е част от тоя живот. Но трябва да се замислиш за какво е цялото нещо. Както давате живот чрез болка, така и губите девствеността си чрез болка, за да се замислите и наистина оцените какво получавате в замяна. За мен няма по-пропаднала жена от тази която губи девствеността си от мъж който не обича, и ражда дете което не обича, абортира и т. н. Женската роля в тоя живот се върти около сексуалността и ако сексуалността на една жена е "пропаднала" и тя самата е пропаднал... Ако наистина искаш нещо красиво, научи се да обичаш и позволи на някой да те обича...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e47f7c48f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Както казва №1 - не жиголо, психолог ти трябва на теб. Имаш проблем с общуването. Ролята на аутсаѝдър е интересна до време, после самотата и чувството за ненужност убива. Не пропиляваѝ най-добрите си години, няма връщане назад! А секса за 1 нощ с непознат и в хотел няма да те направи се чувстваш по-добре, възможно е да ти стане по-гадно. Сексът е красив, когато се прави с любов, ако не е подплатен емоционално е само едно механично клатене и триене на повърхности. Не се лъжи- и най-добрият жиголо, не може да ти даде повече от любимия. Мъжът, който държи на теб го прави внимателно и нежно, без да мисли само за собственото си удоволствие, може да не стане от първи, втори път, а постепенно, но след това е невероятно. Не се отказвай да го търсиш- той съществува!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 455ad2cf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравей,
Според мен не си за психолог, просто всеки човек е различен и има различни нужди, пиши ми на stamp3 в абв не виждам нищо лошо да си платиш на някой без имена и координати. Провери в обяви в сайтовете.
Сега може всичко да ти изглежда далечно, но може пък в бъдеще да се събереш с някой, ако не сама също има предимства.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker