Силно желание за нещо ново. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Силно желание за нещо ново.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 4283 пъти
Здравейте. Момиче на 23год. съм, имам сериозен приятел от 6 години, той ми е първия и единствения. Правя секс с него по задължение, а не по желание. Секса винаги е скучен и отегчаващ. Не си правим взаимно френска любов, ами директно започваме половия акт, който обикновенно трае 10мин. Неме задоволява сексуално, дори смея да твърдя, че не знам какво е удоволствие от секс.
Изпитвам желание да бъда с друг мъж, с по голям пенис за да разбера какво е наистина удоволствие, но в същото време не искам да нараня моя приятел. Постоянно мисля за едно момче и искам да спя с него, много ме възбужда, но не знам какво да направя. Ако го направя, дали моя приятел ще разбере
Искам луд и див секс за една вечер, искам да разбера какво е страстен секс, а в същото време се страхувам.
Дали проблема е в мен или в него, понеже члена му не е много голям.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: dc6a24ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен се разделете , аз също имах 7 годишна връзка с асексуална жена. Секса за мен никога не беше напълно задоволителен. Тя не изпитваше удоволствие от него , и нямаше нужда. Разделихме се , тя плака , искаше да се самоубива. Но в крайна сметка , аз намерих жена , с която се чувствам така както винаги съм си мечтал, тя си е намерила половинка , ние имаме дете , тя също. Между другото и аз не съм особенно надарен , около 14-15см ми е, но половинката ми винаги ми е казвала , че секса е супер. Свършва си редовно , клиторно и вагинално, от скоро и анален секс правим даже и от него изпита оргазъм. Аз лично не държа да ми прави френска , но аз на нея обожавам да и правя. Съвета ми е , първо се разделете. Кажи му , че не изпитваш това , което си изпитвала в начото. Не му казвай , че не си задоволена от секса , това много ще го нарани, нещо като благородна лъжа, само защото не каза , че се е държал лошо с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c09559e1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, недей! Не се превръщай в поредната курва! Ще съжаляваш

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3b2bf63c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Опитай, пробвай, сега ти е времето да се наживееш, насладиш и налудуваш а не когато се омъжиш и имаш семейство и деца. Ако потискаш това твое желание проблема само ще се задълбочава. Секса е много важен за самочувствието на един човек. Затова не си причинявай травми самата на себе си. Опитай с различни мъже, така си увеличаваш шанса па намериш подходящия за теб. Никъде не е казано че първия трябва да ти е единствен и че какъвто ти се е случил трябва да го търпиш. А и това че му е малък е утежняващо обстоятелство. Кой каквото иска да ти разправя но размера има значение. Опитай и сама ще се убедиш. Успех и късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6a55193e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Завалииката, оправи си проблемите сега, че после ще страдаш доста от твоята собствена неориентираност да вземеш някакво решение в живота си

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d0385fd8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Оффф, поредната незадоволена кифла, купи си вибратор, да е голям и виж какво е

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 411675223a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма проблем нито в него, нито в теб. Има обаче желание от твоя страна да грабиш от живота с пълни шепи, а човекът до теб не може да ти отговори на желанията, което не го прави неможещ ;)

Не наранявай човека, не си цапай съвестта (ако я има), ами се раздели с него и прави каквото, както, където и с който си пожелаеш. Сигурен съм, че ще си щастлива така ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c49fb9272c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е до размера, миличка, а до уменията на твоя приятел. Аз съм била с момче с 18 см пенис и не получих оргазъм, а момчето беше секси, но не знаеше какво точно да прави. Приятелят ми с който съм сега е с 15 см пенис, като го видях ми беше смешно колко му е малък, но като правим секс ми дава страхотни оргазми, направо полудявам, така че си е до човека, не до размера.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 01f099ffd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Много интересно как имаш нужда от нещо, което не си опитвала все едно аз мъж на 25г. да имам НУЖДА от това да бъда с черна жена. Спрете порното хора вредно е и ви изкривява психиката.

Много ми е интересно какво ви облъчва така че да мислите курвенски. Как една не каза, че мисли как има нужда от личностно развитие, защо превръщате секса в приоритет номер едно във връзката.. никой не го нарича любов вече всеки го мисли за ебане и това е проблема. Една връзка символизира едно цяло, а в днешно време едната половина гледа единствено какво консумира от другата така не се постига единство само това ще ви кажа на теб и всички жени с такива помисли!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3c9b97dc64
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Първо си дай сметка, дали искаш да си с приятеля си или сте заедно по навик. Ако е второто, разделяйте се по живо по здраво.
Ако имаш чувства към него, опитай да поговорите. Кажи му какво искаш, бъди инициатор, не го питай, а му го налапай. После му седни на лицето, за да ти върне "услугата". Ако това му помогне да преодолее сухарщината си - добре, ако ли не, връзка на млади хора без добър секс я пиши бегала.
Дали ще ти е по-хубаво с по-голям, няма как да ти кажем, има само един начин да разбереш.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2741694a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бях написал няколко реда повече, но прецених че не си струва.
Прост съвет, чети книги. Дали за да откриеш как да се разделиш без да лъжеш приятеля си или за това как да останеш с него и пак да ти е интересен, а и ти на него.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0cfefe5c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Годподи , Боже!!!! Проблемът не е размера на пакета на приятеля ти, а в размера на мозъка ти. Пълна 0!! Ужас, ужас....остави момчето.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 97942701eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблема, не е в размера. Проблема е и в двама Ви.

Първо научи го малко да те уважава и да се постарае за това, което получава от теб.

Второ научи какво искаш да си с него или не след като оправите първото, защото ако си с човек, който иска само дупката, а не уважава човека на която е доста грубо от негова страна. Ако не искаш да си с него и искаш да си друг трябва да си честна с него и себе си в това отношение преди да скочиш на друг чеп.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9320f49b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Първите три коментара съм сигурна, че са мъжки. Аио тук някой мъж се бешв оплакал от уменията на гаджето си в леглото дали щяхте да коментирате по същия начин? Номер три, писал си да си купи вибратор. Ами ще те иззненадам, но удоволствието не е само в размера, а и в човека отсреща. Явно нейния приятел не е добър в леглото и тя го усещя, но няма как да е сигурна, защото няма база за сравнение. По тая логика ако някоя жена не става вие си вземате секс кукла или просто й кръшвате, ей така само да питам?
Сега мила, да ти кажа как беше при мен. Точно както и при теб първия ми не го биваше, нито втория, нито всеки следващ преди сегашния ми приятел. И сред тях повярвай ми имаше такива с много внушителни пениси и все пак аз така и не получавах удоволствие и вечв даже бях свикнала. Раздавах се да им е хубаво на тях, а за себе си бях приела, че просто явно не мога да свършвам. Сега обаче е съвсем друго и то не е от раЗмера, а от самия човек!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 77ff5e9cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Хайде стига с тия фейк теми вече, омазахте се.
Модераторчетата, вземете се и вие в ръце:
Това е, може би, единствения форум в света, в който абсолютно всяка тема и всеки отговор трябва да преминат през модераторско одобрение, да не би да има престъпмисъл, и въпреки това вече всяка втора тема е фейк.
И е крайно време да има някакви зачатъци на потребителски имена, защото 5-има шизофреници си пишат сами и сами си отговарят.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fd1e5f8cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ако държиш на човека до себе си и искаш връзката ви да просъществува, поговори с него за проблема и се постарайте да промените нещата.
Ако не, остави го и тогава си лягай с когото си искаш.
Само недей да въртиш курвенски номера. Не е това начинът.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a4baddb59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Номер 13 е само да вметна явно типичният женски представител, видимо във всяка тема поддържащ правото на жената да спи със стотици, без дори да имаш правото като мъж да се възмутиш. А редовния отговор, "ами ако беше мъж как щяхте да реагирате", "вие как спите с много". Очевидно е какви са подобни жени, дори анонимно успяват да ти станат антипатични. Аз съм против двойния стандарт, но много "леки" жени започнаха да оправдават лекотата си често на безпочвени обвинения за двоен аршин.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7f28fd40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   От авторката.
Темата не е fake първо и второ моля спрете с нападките.
Аз съм била и все още съм честна с моя приятел, обичам го, но секса си е секс все пак. Не съм спала с 10 момчета за да ме наричате курва. Искам да опитам нещо различно и ново за мен. Аз съм на 23 години и съм била само с един мъж, а и съм сигурна, че и той изпитва желание да пробва с друга.
Мислихме варианти да разнообразим секса със тройка, първо с мъж, след това с жена, но се отказахме. Дали пък наистина да не опитаме? Това не се брои за изневяра

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d833fe3711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   17, само да попитам къде видя "жената да спи със СТОТИЦИ"!!!
То бива преувеличение, ама си смешен вече!
И кой е двойният аршин, с който се оправдават жените? !? !!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17a73d43ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Пълен идиот да си. Ще разбереш , че това е измислена история с цел да събира интересни мнения. И може би с цел да убива самочувствието на някой с малки (нормални) пениси. Не искам да обиждам по никакъв начин този форум, защото е добро място да си излееш душата за какво ли не , тъй като никой не те познава , и да споделиш. Но много хора започват да злоупотребяват със това ! Моля модераторите , да измислят вариант за ограничение на темите от даден адрес или ID, или да отворят регистрация за потребители .

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a2471b9c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Я не ги слушай тези комплексари.. пробвай нещо ново... страстно... С ГОЛЯМ Пенис.... Пробвай и тройка и с мъж и с жена... Пробвай анален Секс.... Абе времето минава бързо но недей да го правиш с познат... никога.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0c6aceea66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Жена на 30 години съм, спала съм с 40 и няколко мъже. Проблемът е в гаджето ти. С малък пенис сексът никога не може да е невероятен. Освен това гаджето ти няма и опит и не знае как да те задоволи, скучен човек е освен всичко друго. Аз започна да правя секс късно, на 19 години. Понеже нямах база за сравнение, не можех да осъзная, че сексът с него не ми харесва, а всъщност никога не бях свършвала с него. Една сладка грешка, изневяра с топ женкар, ме накара да видя, че сексът е уникално нещо. Но ако е с правилния човек. Освен че му беше много по-голям, той си е истински Дон Жуан. Правихме романтичен секс, усетил е, че това ме влече. Но той имаше доста опит, а твоят приятел явно не може и малко дори да компенсира за малкия си размер....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2ec73adaae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   От жена
Повярвай ми размера няма никакво значение, важно е да има химия и мъжа да знае какво прави. Най-важно е първо да те възбуди. Аз те съветвам да опиташ с друг. Ако искаш да запазиш връзката си го направи дискретно. Съмнявам се, че след толкова време ще го напуснеш поне опитай нещо ново.Явно много го искаш след като си набелязала мъж. Никой не може да те вини. Ти не си лека жена. Мъжете постоянно изневеряват, а и жените все по- често. Та ти си толкова млада боже живей.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 395371485f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Авторке, въобще не обръщаѝ внимание на нападките. Разни хора, разни идеали. Не живееш за тях, а за себе си. Когато нещо в една връзка не те удовлетворява, просто късаш и продължаваш нататък. А дали ще бъдеш удовлетворена зависи и от теб. Няма неудобни теми между най-близки хора, инициираѝ разговор за това, което искаш и което липсва. Нещата може би са поправими, има сексолози и пр. Малко алкохол обикновено забавя еякулацията, например. Опитай се да промениш рутината и скуката в секса, да бъдеш с друг винаги можеш. Но нищо не ти гарантира какъв ще бъде той. А човек оценява какво е имал едва тогава, когато го загуби.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a15a5d6983
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Номер 22, ти чак след 40 мъже ли разбра какво е реален секс. Значи всички 40 мъже бяха с малки пениси. Още ли си с този Дон Жуан с големия пенис или вече сте разделени с него. Ако сте се разделили вече как е новия ти любовник. И той ли е с голям пенис. Ти сигурно вече си голям експерт, след 40 бройки, как да избираш мъжете по пенисите им. Караш ли ги първо да си покажат пениса преди да имате каквато и да е интимност. Питам защото не много отдавна и мен една хубосница ме помоли първо да ми види пениса, а той не е толкова голям като на твоя Дон Жуан.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0a296d5756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Размерът няма значение, но с лош любовник не се живее. От личен опит ти казвам. Разделете се.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7f28fd40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От авторката до номер 20. Ако искаш да ти дам контакти за да се свържеш с мен и да разбереш дали историята е fake или не.
Търся мнения и съвети по въпроса, без нарадки както казах вече. Аз нямам вина, това са просто чувства, които искам да изпитам. И относно размера на моя приятел си е нормален, но мен самия той вече не ме възбужда, някак си ми е омръзнал, няма страст, но го обичам.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 363ef59b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Трябва добре да си помислиш какво искаш за напред от тази връзка. Или да се разберете помежду си да се виждате за сеск с други хора. Защото щом сега толкова те "сърби" за напред незнам... по добре докато си млада да се начешеш, че после става страшно. Жените най много ги тресе в тинейджарските години и после като ударят 30-35 а тръгнат ли на тия години по любовници и насам натам спиране няма.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3b2bf63c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   до номер 22 - По всичко личи че не си губиш времето, на 19 си започнала да правиш секс а сега си на 30 години и имаш актив от 40 и няколко мъже. Кога и как ги навъртя? Това прави средно аритметично по 4 любовника на година, тоест сменяла си ги през три месеца и то нон стоп, не е повод за гордост, горкия ти мъж който те вземе такава, с четири футболни отбора зад гърбът ти. Дано поне използваш презервативи за да не ръсиш зарази натам насам.
Ако имаш дъщеря в същия дух ли ще я възпиташ?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d10abdc0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   "Не си правим взаимно френска любов, ами директно започваме половия акт, който обикновено трае 10мин. " - това е проблема. Явно нямате необходимата фантазия и техника. С две думи - и двамата не сте особено активни и еротично настроени. За да промениш нещата, просто пуснете порно филмче от по-нежните и го дублирайте. Прилъстявай го на необичайни места, организирайте си различни сценки. Гледайте заедно еротични филми, не порно филми, а еротични. То качественият секс не е за мързеливите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7f28fd40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   От авторката.
Имам огромно желание да бъда с мъж, който знае какво точно прави. Да бъде груб с мен и да задоволи нуждите ми ХА-ХА.
Искам да бъда мръсница с него и да му правя хубави неща, а и той на мен. Нямам си на идея какво изпитват жените там долу, когато някой мъж го прави...
Нямам никакво желание да правя това на моя приятел, защото не ме възбужда, и като го правим е по задължение, не желание.
Харесва ми много идеята да бъда с 2ма мъже и това много ме възбужда, но моя приятел е категоричен, че това няма как да стане. Но може би това ще спаси връзката ни, нищо не пречи и след това да опитаме със жена.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7f28fd40a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   От авторката.
Дори се рег. в сайт за запознанства, но някак си изпитвам страх да спя с непознат, поради това че не знам дали е болен от нещо или не. А ако го направя с познат, не съл сигурна дали това ще си остане тайна.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 395371485f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Авторке, от всичко, което пишеш, разбирам едно - връзката ти с твоя приятел е на финала си, изчерпана е и няма смисъл да съществува. Остава само официално да и сложите точка. Щом желаеш секс с друг, че даже и тройки и пр., пък вече и го търсиш в саѝт, сегашния си приятел не го обичаш, макар да пишеш така. Секс без връзка може да има, но стабилна връзка без хубав секс не. Когато си тръгнала с твоя приятел си била достатъчно зряла само физически, без база за сравнение, а сега си вече жена и напълно осъзнаваш дефицита във връзката ви. Реши ли единия от партньорите да се нае*е с друг, неминуемо го прави и това е краят на връзката. Само бъди достатъчно честен и достоен човек и ПРЕДИ това сложи краѝ на историята с приятеля си. Така няма да го обидиш и нараниш толкова, колкото ако го лъжеш и спиш с друг. За 6 те години, в които сте били заедно му дължиш поне това. А и на себе си, ако си достоен човек, а не просто поредната недоклатена... (не искам да пиша грозен епитет).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker