Изпитвам отвращение от женско тяло (жена съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изпитвам отвращение от женско тяло (жена съм)
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2943 пъти
Здравейте, колкото и странен да е проблемът ми, колкото и да ме е срам, реших да споделя...
Жена съм, няма значение на колко години. Проблемът е, че изпитвам ОГРОМНО отвращение към женската фигура, по-точно от широкия ханш и бедрата. Проблемът е, че изпитвам такова и от моите собствени. Само като си погледна широкия таз и ми се повръща.
Темата не е измислица, наистина не мога да направя нищо, никой не може да се накара на сила да започне да харесва нещо или поне да не се отвращава от него.
Не знам, това да не е нещо точно обратното на хомосексуализъм, т. е. природата така да се опитва да ме предпази от хомосексуализъм, но така да се е стигнало до друга крайност. Има ли и други като мен?
Моля, не ме съдете, не е нещо, което мога да избирам или контролирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 47ef0c7022
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Беше ни писала същата тема и преди.

http://spodeli. net/1/story-135089. html

Какво желаеш пак?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3bb0cfcf97
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, желая да ми пишат хора, които няма да търсят проблема там, където не е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7b7ab00da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Широкият женски ханш се свързва с плодовитостта.
Какво ти е отношението към децата и раждането?
Можеш да пробваш да решиш проблема си с регресия. За Петър Петров виждам добри отзиви, потърси в интернет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6e884a12a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си жена и не си харесваш широкия таз, който е характерен за жените, а какво правим когато става въпрос за широк таз при мъже? И аз не го харесвам.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 47ef0c7022
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не й пишете, не виждате ли, че същата, абсолютно същата тема я има отпреди шест месеца? Просто е копирана и пусната наново! Да си пише в нея, коментари има много, да си ги чете.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69c8f4dabd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   2< и как очакваш хората да те накарат да започнеш да харесваш женското тяло или да решат проблема в главата ти вместо теб?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c233bc5fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз моя таз не съм го виждал в цялост от години...
Стига се зяпа в огледалото гола, че ще се побъркаш допълнително.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 295f35cbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до н. 3: Изцяло положително ми е отношението към децата и раждането. Т. е. искам да имам. Никога не съм правила връзка между тази грозотия и плодовитостта.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ea1b34cddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Може би имаш влечение към жени и подсъзнателно се опитваш да го подтиснеш по този начин. Според мен си лесбийка, но просто още не го знаеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5a3d3f59ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, ако искаш сериозен отговор, мислех точно над същата тема и аз преди няколко седмици. Дори се чудех дали да пиша някъде тема и да я обсъдя с хората, само дето нормално хора вече няма... А тъпи коментари вече не ми се четат.

Та, според мен нищо ти няма. Женското тяло наистина е неестетично и това е обективен факт. Аз съм мъж, хетеро, и ти го казвам. Замисли се

1) Защо в модната индустрия търсят толкова слаби жени? Не, не е прищявка, просто мъжът има нормалното балансирано телосложение. И това което се опитват да симулират е реално слабо мъжко тяло. Да не забравяме и че женското тяло е и по-ниско, а безусловен признак на красота е височината (изключително за мъжете, но и за жените). Всеки иска издължена фигура, дълги крака и т. н.

2) Защо огромна част от мъжката сексуалност граничи с фетишизъм? Говоря за цицомани, гъзомани и т. н. Аз никога не съм бил такъв и като младеж растях с комплекс, че нещо ми има и не си падам по такива неща. Е, наистина ми има - не съм фетишист. Само че за да поддържат нормален полови нагон към иначе неестетичното женско тяло, повечето мъже си изградждат такива фетиши, които са напук на естетиката. Повечето мъже са фетишисти, и обикновено когато имат естетически вкус, какво се оказват... гейове... Интересно съвпадение.

3) Женското тяло в крайна сметка е следствие на една функция - раждането и износването на дете. Докато мъжкото тяло е следствие на множество функции. Т. е. то е плод на балансирана еволюция, и като такова няма как да не ни се струва по-красиво.

4) Мъжкото тяло е по-издържливо. Примерно кожата е дебела, което способства да се сбръчква и губи еластичност далеч по-късно от женското. Освен това му се отразяват по-малко зле неща като алкохол, цигари, и на всичкото отгоре не преживява такъв огромен стрес като раждане.

5) Основна част от мъжкото тяло е мускулатурата. И чрез тази мускулатура, човек може да го променя, моделира. При жените - напротив, единственият контрол е колко ще напълнееш, което след 30, и особено след едно раждане, става все по-трудно... Т. е. жената има много по-малък контрол над тялото си и за това е ЦЯЛАТА КОЗМЕТИЧНА И МОДНА ИНДУСТРИЯ, която да КРИЕ недостатъците.

Т. е. като теглим чертата, "парадоксално" мъжкото тяло е ОБЕКТИВНО по-красиво, по-естетично. Макар подобна мисъл да е шок и ерес за днешната крайно сексуализирана култура, това изобщо не е било така за други цивилизации, примерно древногръцката, където възхищението към мъжкото тяло е било факт.

Вероятно това не е отговорът който ще ти хареса, но мисли положително и практично:
1) в крайна сметка главната цел е някой мъж да те хареса. И както споменах, поради фетишисткия характер на мъжката сексуалност, все ще се намери такъв, както и да изглеждаш. Еволюцията го е измислила.

2) ако търсиш "добра партия", не чакай много. Все пак мъжете които имат по-голям избор, развиват и някакъв вкус, не са слепи, и правят разлика между една жена на 25 и 35... Не се лъжи от феминистката пропаганда. Женското тяло може да изглежда добре, но това е до генетика и години, и само над второто имаш някакъв контрол.

3) Все пак ако искаш да минимизаш негативите, гледай с какво се храниш, ходи на фитнес. Една жена не може да си позволи да развие сериозна мускулатура, както един мъж, но поне до някъде да се възползва от това, че мускулатурата е главното което оформя тялото. Ако лично ти не можеш да се възприемаш, няма друг начин освен това да контролираш колко ядеш и поддържаш подходяща мускулатура.

А на въпросът ти, има ли други като теб, да, според мен има, и то много. Но жените са същества с много комплекси, и главният инструмент с който се спасяват е - затваряне на очи и компенсация. За разлика от повечето мъже, вие жените може да се оцените естетически, и по-ясно осъзнавате недостатъците си. Огромна част от грижата за външният ви вид е именно поради това, НЕ ЗА МЪЖЕ. Повечето мъже не ви гледат ОБЕКТИВНО, естетически. Ако го правят, те са най-вероятно гейове.... Гледат ви през призмата на сексуалният си фетиш, а иначе им е все тая. Докато вие прекарвате часове в опити да скриете този или онзи недостатък, защото го виждате.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8cf9e0f0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Чичка, айде спри се! Изпадаш в абсурд - имаш се за голям "мъж" и т. н., а киснеш постоянно в Сподели. нет - по-женско поведение едва ли има. Ти си латентен хомо, нищо че си женен и имаш две деца (женски :-D)! Пукни се през кръста - жена съм и ти се смея!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 366ca446ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Номер 12, говориш пълни глупости. Жената си е прекрасно създание, а формите са част от природата и, а са различни защото има различна роля. Какво по-хубаво от добре(типично женско) оформено дупе и красиви гърди...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: 85b9082903
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Развиваш психоза, това е. Иди на психолог, защото иначе ещ стигнеш до психиатър и ще развиеш т. нар. нихилистична налудност - отвращение от собственото тяло.
Иначе аз като мъж харесвам жени с широки тазове и едри дупета, естествено в комбинация с големи цици. Няма нищо по-красиво на тоя свят от една естествена гола жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker