Ненаситна съм, моля ви за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ненаситна съм, моля ви за съвет
преди: 5 години, 17 дни, прочетена 5530 пъти
Здравейте драги читатели! Ситуацията при мен е следната. След няколко седмици ще ставам на 18 години и проблема при мен, е че мастурбирам прекалено често. Под често имам предвид някъде от порядъка на 10-15 пъти на ден, понякога и повече. Когато го правя винаги свършвам и само да отбележа, че никога не съм си бъркала, а само стимулирам клитора. Започнах да мастурбирам от 11 годишна когато случайно открих порното. Тогава го правех всеки ден най-много по 2-3 пъти. Имало е периоди, в които нямах такова желание и го правех само един ден в седмицата по 5-10 пъти. Преди имах нужда да гледам порно, за да свърша, но от 2 години насам мога и без да гледам, и ако искам мога да свърша за около 3 минути. Трябва да вметна, че досега не съм правила секс, поради няколко причини. Първата, е че не съм привърженик на секса за една нощ, поради простата причина, че искам първия ми път да е с партньор, с който ще го правим редовно. Не виждам смисъл да преспя с някой за един път, после с друг, с трети и т. н. , просто искам редовен секс с един партньор. Тук се появява и другия проблем, а именно, че не мога да намеря такъв човек. Имала съм възможност, но в повечето случаи момчетата не ми допадаха и не бяха сериозни, а по-скоро търсеха флирт или секс за една нощ. Другият ми проблем, е че имам комплекси относно мен и тялото ми. Нямам перфектното тяло, но не е и толкова зле, дори когато нося клин много момчета ме заглеждат, но просто не е стегнато и има какво да се желае. С този проблем трябва да се справя сама. Но най-големият ми страх е да не би да се окажа нимфоманка когато започна да правя секс. Питала съм други момичета колко често мастурбират и повечето казват, че го правят 2-3 пъти макс за един ден, а аз моето състояние си го обеснявам само като някаква мания или това, че съм нимфоманка. Особено този месец не се търпи просто, правя го през ден, два по 10+ пъти на ден. Започнах да се чудя дали да не си търся секс приятел или просто да го направя с някой за един път, което не ме удовлетворява както споменах по-горе. Наистина ще се побъркам толкова съм загоряла, че няма накъде повече. Сигурно хормоните си казват думата, повечето ми приятелки вече имат много бройки, а аз все още не съм го правила, а направо изгарям от желание. Моля ви читатели за съвет, според вас какво да правя? Да търся ли секс приятел или да се опитам да потисна това желание, докато не намеря подходящия човек когото търся? Вие как бихте постъпили? Вече се уморих да чакам принца на бял кон, който не е ясно дали ще дойде. Явно моите фантазии няма да се осъществят на този етап и сигурно искам прекалено много. Просто е трудно да намериш човек, с който имате емоционална връзка и споделени чувства пък и добър сексулен живот. Затова на този етап се замислям да намеря някой, с който да задоволя нагона си стига да го правим по-редовно, пък кой знае с времето може да срещна точно това, което търся. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 17 дни
hash: d7f1417dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не бързай да губиш девствеността си. Ако толкова ти се прави секс, пробвай с някое момиче. Хем е по-красиво, хем по-забавно, а и от къде знаеш, че ти се прави секс, тъй като получаваш само клиторен оргазъм? Ако го направиш с момиче хем ще ти докара клиторния оргазъм, хем няма да си дадеш девствеността на когото и да било за една вечер. Помисли .. :)

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: bdc9bf197b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм същия, но не мога да открия жена, с която да го правим редовно, а причината е, че съм много перверзен, освен че съм ненаситен.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 2c8655b3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уж гледаш порно, а не виждаш ли, как се спасяват такива жени? По цял ден ходят с едни вътрешни вибратори като гумени круши. Пъхаш един такъв и цял ден ще си ОК.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 16 дни
hash: 16eaa9f817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Абе секса си е нещо нормално, мастурбацията също. Тва, че ти харесва няма нищо лошо, просто се научи да се контролираш малко, това ще ти е полезно не само в секса ами и в други неща в живота. В този живот човек ако няма самоконтрол е изгубен. Постоянно се сблъскваме с житейски ситуации, които изискват самоконтрол, работи върху това. А ако имаш съмнения за външният си вид, започни да ходиш на фитнес и няма да ги имаш! Не добре оформено тяло е равно на мързел. От спорта ще станеш по уверена, зялягай и над книгите по-често. Започни да градиш. А колкото до приятеля, за когото мечтаеш. Помисли какъв точно приятел искаш, кой ще бъде най-подходящия човек за теб. Примерно (да бъде добър, да не те наранява и т. н) Представи си идеала, който искаш да срещнеш, след това просто помисли къде можеш да го срещнеш в каква среда, в университет, в танци или нещо друго.. (Няма да е в дискотека повярвай). Съществуват много среди с много хора, различни. Там някъде има хора, които имат същите интереси като теб, хора с които няма да можеш да спреш да си говориш. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 6d2365045c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Удовлетворението от секса с друг човек, не е като от мастурбацията, много по-задоволяващо и пълноценно усещане е. Но е нормално на твоята възраст да си готова за секс повече от веднъж, нищо ти няма :).

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 8d5905f2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мисля, че не бива да изневеряваш на принципите си.
Не те знам как можеш да мастурбираш по 10 пъти на ден, но продължавай в същия дух. Не е нужно да чакаш принца, просто дочакай някой, с който искаш да си легнеш. Не прави секс заради желанието да правиш секс, а заради желанието да го направиш с някой конкретен. Така няма да те е яд. Важното е да си съгласна със себе си, да си доволна от решението си и то да не е опако на принципите ти. Още си млада, имаш време да правиш секс, не си закъсняла. Ако някой ден решиш, че ти е време и го искаш за една нощ, добре, но още не е дошъл този ден. Сега ще съжаляваш за подобно решение, то е против морала ти.
Пък и сексът не е като мастурбирането, много по-различно е. Сега си млада, хормоните ти още са във вихъра си, нещата ще се променят. Рано ти е да казваш, че си нимфоманка, не мисли за такива неща. Сексът е по-задоволяващ. Всеки е много ненаситен в началото на сексуалния си живот (по няколко пъти на ден; ако може поне всеки ден), но после уляга.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 16 дни
hash: d13837a499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До професор 4. "Вътрешния вибратор" е Бът Плъг и не вибрира, а е за ануса. Не е толкова за свършване, колкото за разширяване и удовлетворяване на чувството за пълнота. Моя съвет към девойката е да си намери някои/й с които да се забавлява докато придобие повече опит иразлична гледна точка, а не да пита по форумите. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 01bac2c23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мога да повярвам как го постигаш това да масторбираш по 10-15 пъти на ден, и същевременно да успяваш да удържаш когато има мъж до теб и да не му се отдадеш. До коментар но. 3 какво толкова перверзно си правил и искаш, много ме привличат перверзните мъже. Ж на 24г.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: fccd3072c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Намери някой на 24-25 да те разбива. Ако не стига ще прибавиш и втори. Все пак поне първия го подбери, че ако се задържат нещата да не излезе, че не става като човек. Най-вероятно няма да ти смогне на нуждите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: ff70143a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   От коментар 3 до коментар 10.
Ами ужасно много неща, които се считат за извратени и са табу, но в чужбина се считат за нормални. Даже ме е срам да споделя, затова не се сърди, о няма да го направя, тъй като ще зпозчнат обидите и никой няма да ме разбере, включително и ти. Другото е, че и аз правя секс с часове и искам още и още.

 
  ...

...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 01bac2c23c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   До коментар 3, ами трудно и ще намериш жена, важно е да се споделя все пак кой какво иска и какво харесва, поне при мен е така казвам какво искам от секса( от мъжа) и на 100% го получавам. Ж на 24г.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 3261413d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Според мен 10-15 пъти на ден не е нормална мастурбация, а психологическа зависимост. Както всяка друга зависимост това е вече част от връзките в мозъка.
И не, сексът не става за заместител, вагиналната стимулация е друго усещане. Всеки бъдещ приятел ще се чувства непълноценен и постоянно ще те подозира, че си с още 3-ма :)
Не може просто да спреш, трябва да тренираш мозъка да изгради други връзки, които му носят удоволствие. Стандарните препоръки са спорт и постоянно променяща се среда - нови занимания и начинания.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 дни
hash: 7fc3b9da77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не че нещо ама историята е писана от млад мъж а не от момиче

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: eb1d356db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Сподели.нет вие сте ужасен сайт. Вие сте изтрили 16 коментара а сте публикували само 13. Какво не ви хареса в непубликуваните. Можете да публикувате всички гнусни измислици на тази авторка а да публикувате всички адекватни /според историята/ коментари към глупостите й не позволявате. Личи си че сте я взели под ваша закрила, защото изпълва сайта ви с безброй просташки истории и това за вас е приемливо. Колко други истории тя сама си е публикувала /с ваше позволение/ от хейтърски по-хейтърски и вие позволявате това а в правилата ви в точка номер 2 казвате: ХЕЙТЪРИ НЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ. Лицемери, това ли сте вие. Вашето съзнание и морал е точно такова като на вашата психично болна безплатна колежка. Радвайте се на просташките й истории. Много мои коментари към нейните глупашки истории сте изтривали защото вие я защитавате, нали ви е безплатна. А мои истории които съм ви изпращал не ги публикувате. Зная че и този коментар няма да публиквате защото сте хора без съвест.

Модератор - непубликуваните комeнтари съдържат покана за секс и контактни данни.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: b1235a8de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Не вярно, бях написал коментар, че историята е измислена и не беше одобрен, вероятно и този няма да бъде одобрен!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 1e6e4cf229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   32, ми като смяташ, че е измислена, просто я подмини. Какъв е смисълът всеки втори коментар да е "историята е измислена". Естествено че няма да ти публикуват безсмисления коментар.

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 21bf46dc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравей, Авторке :) И аз съм като теб...ненаситен и много възбуден!
Как мога да те открия и следиш ли темата? :)
Поздрави!

 
  ...
преди: 5 години, 6 дни
hash: 09f71ef37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Има истории, при които от всякъде лъха на измислица. Но при почти всички други винаги може да се намери някой да каже, че е лъжа. Което дори да е вярно в някой случай, няма как да бъде доказано. За това е по-добре такива коментари да не бъдат одобряване, за да не се получават излишни спорове, а и да не остава автора на историята огорчен в случай, че е истина.
Към авторката, няма нещо нередно, просто наистина си намери приятел, човек, с който ще се чувстваш добре и започни да правиш секс. Ще си покаже дали си ненаситна или мастурбацията не може да те удовлетвори. Имай предвид, че мастурбацията носи много по-малко удовлетворение от истинския секс, а и ти си още много млада и хормоните ти бушуват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 дни
hash: 1e6e4cf229
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, абсолютно съм съгласен. Аз самия бях написал тема, че бях онкоболен и първия коментирал реши, че си измислям незнайно защо, сякаш с такива неща бива шега, а аз съм минал през деветте кръга на ада. Всеки, който е бил онкоболен, знае за какъв ад става дума.

И знаете ли какво написа първия коментиращ? Цитирам: "Пак поредния жегнал се от темата за озлобените грозни хорица, сега се мъчи да ги изкара манна небесна. Ами не, пак сте злобни грозници. Като ще съчинявате по картинка и ще си натяквате комплексите поне пишете, така че да не се разбира кои сте и кой коментар от коя тема."

Според вас как се почувствах аз? Може ли някой да си го представи или на чужд гръб и 100 тояги са малко? Може ли някой да се постави на моето място и да изпита душевната болка, която съм изпитвал аз и как съм се чудил какво ще прави детето ми без баща си, ако аз умра? И на това някой да ми напише такъв грозен коментар. Това е потресаващо лошо поведение и липса на елементарна човешка емпатия. Не че някой е длъжен да ми съчувства, но поне не наранявайте, а подминете.

Затова казах и по-горе, ако смятате, че история е измислена, просто подминете, не е необходимо да се спами и да се нараняват нечии чувства, в случай че е истина.

 
  ...
преди: 5 години, 5 дни
hash: 9da8266b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Напълно съм съгласна с номер 36. Не мога да разбера защо когато се осмелиш да споделиш нещо, хората веднага отсичат, че е измислица?
Нали сайтът е създаден точно за това-споделяне. Неслучайно преди да си напишете коментара, трябва да прочетете какво пише над полето за коментиране:

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Сега, разбирам, че е нормално да се стига до спорове и караници, но не ми е ясно, защо всичко се приема за измислица? Ако не е правилно да вярваме на всичко казано, тогава защо да вярваме на тези, които мислят, че авторите на историите, си измислят?
Че то тогава кое е истина?
Сигурно целия свят, в който живеем, е измислен. Няма тормоз, няма болести, няма проблеми, всичко сме си го измислили сами и няма нищо реално. Все едно живеем в „Матрицата“.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 7699eee97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Авторке, това че имаш желание за секс, не означава и че самия секс ще ти хареса, така както ти харесва мастурбирането.

Аз съм момче и не разбирам и не знам какво една жена изпитва при секс, но аз честно казано, нищо не усещам, или поне почти нищо.
И мога цял час да правя секс, без да усетя гъдела, който е сигнал че наближаваш оргазъма.

Просто прехвалена работа за мен е секса. Тъй че според мен, като цяло може и при момичетата да се среща това - или тоя тип организъм (не толкова чувствителен) и секса да не е нещо особено интересно откъм усещане.

Единственото което ми харесва е че мога да дам на една жена качествен и продължителен секс, да я задоволявам ми харесва, харесва ми как тя пъшка и се наслаждава и също интересното е на задна като й мачкам дупето - това е.

Тъй че, фантазиите са едно, а реалността е друго. А ти кога искаш да го направиш и с кой искаш и как - това ти си решаваш.
Първия път боли-при някои жени много, при други не толкова. Не знам че секса за една нощ за девствено момиче е добра идея. Не се прецаквай така, че може да останеш много разочарована.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 дни
hash: 81c3bd20c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Спокойно мила, има решение. Аз бях на твоята възраст, когато ме сполетя този проблем. Хубавото е че, проблемът се премахва.

Тялото ти е нещо красиво и сигналите, които ти изпраща са напълно естествени.

Когато ти дойде меракът да си разръчкаш кофата, само знай, че това са просто телесните ти енергии, излизащи под формата на ци. Ако не откликнеш, това ци ти запушва чакрите и се превръща в ца. Няма по-неприятно нещо от ци и ца на едно място.

Моят съвет: не се сдържай. Ако с пръсти не става, винаги можеш с краставица или пожарогасител.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker