Приятелчето му не върши работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелчето му не върши работа
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 4600 пъти
Здравейте, ще помоля темата ми да бъде одобрена защото се чувствам малко като в капан и имам нужда да споделя с някой и да видя как стоят нещата отстрани, а не мога защото не искам да злепоставям партньора си.

Ще гледам да съм максимално кратка, жена съм на 21 години от град София имам приятел на 20. Емоционално и духовно се чувствам на седмото небе, но сексът просто не става. Приятелчето му трудно се втвърдява а когато се втвърди - омеква за секунди, тръгне ли да го вкарва и веднага става мек. Като човек е много мил и добър, няма от какво да се опача просто сексът ми липсва. Ходи на лекар, нищо му нямало, аз мислих, че може да е нещо от хормоните понеже е по-пухкавичък. (127кг/197см/14см) размера няма значение стига човека да е свестен и старателен, но определено харесвам по-едри мъже.

Той също забелязва, че сексуално нещата не вървят и някак избягва да говорим и да правим секс. Аз се чувствам нежелана понеже примерно вървим по улицата много мъже ме заглеждат, намигат ми тн. (Аз съм много красиво момиче). И се прибирам и моя човек не ме поглежда (сексуално). Пробвах много неща, и бельо, и гелчета, масажчета, мастурбирах пред него и пак греда.

За сега сме на френска любов, уж го вдига но не на макс и не го вкарва, отказа се вече нямало смисъл, само се бил излагал. Аз исках да бъда толерантна и разбрана, но той ми обясни, че буквално се чувдства предаден от най-добрия си приятел в тея моменти, и че, много се бил здухвал. Той сам се свършва много трудно, докато аз го галя по бедрата. Аз не свършвам изобщо( кучета ме яли).

С бившият ми приятел сексът беше страхотен, аз го свършвах винаги, правили сме какви ли не щуротии, и въпреки че беше с по-малко приятелче(12см) сексът винаги беше топ. Това много ми липсва в сегашната ми връзка. Обаче, пък бившия не беше стока като човек, и за това се разделихне. (Явно няма две добрини на едно място)

Според вас тази връзка има ли бъдеще? Можем ли да бъдем заедно и всичко да ни е точно ако няма секс?

Има ли вариант проблема да е в мен? Да не го възбуждам, да не го привличам, той отрича, но аз пак се съмнявам.

Другият ми въпрос е според вас да дълбая ли още, или да оставя нещатата така? Мислих да му предложа да си играе с мен с вибратор, но от друга страна си мисля, че е излагащо на 20 годишен мъж да кажеш "е*и ме с вибратора". Чувствам се малко като в капан.

Не искам той да се чувства зле, не искам да му сривам самочувствието, просто той няма като моята сексуална енергия, не ме задоволява и от това се поддтискам.

Моля за съвети.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: eade0f3954
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоят приятел има реален проблем и ако иска да го реши, трябва да се постарае. Ако физически е здрав, другият вариянт е сексолог.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0bb07a3c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе ти добре ли си, бягай далече - тоя ще се комплексира, ще почне да те бие и т. н. Такива дето не им става не ги чака нищо добро. А оня с 12см, вие как ги намирате такива с меки или малки.. Под 16-17 си е мъка голяма

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dfc2b6f3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Разкарай го за нищо не става

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: fe1a6bc840
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Промяна на храненето и спорт. Не е добре, токова млад човек да се примирява с наднормено тегло.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8a0ede32a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Пухкавичък? 130 литра?
Та това е гюбре. Айде висок е, което малко ще оправи нещата... ама...
14 санта на 2 метра?!

Т'ва жената е няма такова животно... значи седи и се мъчи в най-сплесканите житейски ситуации... а от друга страна... прави ебати проблемите, когато всичко ѝ е наред.

Нямате оправия, заклевам се...




Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: dfc2b6f3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до номер 9
Много добре сложен е, здрав, с огромен гръб и ръце, сравнително слаби крака и дупе и мнооого голямо коремче.
Не е "гюбре", и с много по - дебел съм била и всичко с патлака си е било ок. Не знам как да постъпя...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8e21169a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Проблема е в килограмите. Между тестисите и ануса има един мускул и се води PC мускул. От обездвижването и натрупването на килограми нещата се влушават откъм ерекция. Трябва движение, клекове, ходене и тичане за да се стегне този мускул и да може да прави нормален секс. 14 см се води нормален размер, а и с този размер трябва да му е винаги твърд, понеже не е някакъв супер голям да му трябва повече кръв. Тренировки и също е добре да пие бабини зъби за да си вкара повече тестостерон. Често от напълняването се обръщат мъжките хормони в женски и естрогена обърква нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b232616b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   130... Просто няма как да е "здрав" и няма как да не е с
огромен гръб... гърбът му със сигурност не е от мускули. Леля ми цял живот е 130 килограма и знам за какво иде реч... Това просто е прекалено много и пречи на целия му организъм, не само на секса. Та той сигурно и едва диша от толкова притискащи го сланини пък камо ли секс да прави...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 40c41a0952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От килограмите тестостеронът е намалял. Аз съм 185см висок и като кача над 100кг усещам как ми спада либидото като цяло.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 870366cf95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Братане, провери в речника, какво е "гюбре". Към авторката - млада жена си, що за вулгарен език използваш, малко по-културно, ако обичаш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 966a4cb5ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Леле, аз с 18 см се имах за малък размер, направо ужас. Сега по твоя въпрос, вземи му стрий една виагра в яденето и го опъни здраео, пък може да се отпушат нещата. Ако и това не помогне, нито спорт, нито други опити за промян ще имат резултат!!!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 0051c5730a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Едва ли точно килограмите и някакъв си там мускул са причината за проблемите с ерекцията. Има много дебелаци, които се справят добре в секса и имат стабилна ерекция. Даже има порно сайтове, в които дебели чичковци чукат готини мацки, и хич не им дреме. Подчертавам "чичковци", защото става въпрос за мъже на възраст, които освен това са и дебели. А този човек, за който става дума в историята, е на 20 години, което доста промения картинката. След като трудно му става, и не може да задържи ерекцията си при опит да проникне в теб, сигурно става въпрос за психологически проблем. Освен това му трябва и много време за да свърши след самозадоволяване, и то подпомогнат от авторката.... А когато се самозадоволява без присъствието на жена до него, пак ли трудно се надървя и свършва бавно? В историята не беше споделено дали момчето е имало и други сексуални партньорки преди авторката, и дали не е имал някакво травмиращо събитие свързано с тези връзки/а?
Може да е някаква комбинация между психологически и физиологични фактори, или само едно от двете. Физическото състояние определено оказва влияние върху ерекцията, но чак пък да му пада за секунда след като го е вкарал, едва ли ще се дължи само на лоша физическа форма. Има ли сутрешна ерекция?
Авторке, радвам се, че си толкова толерантна и грижовна към човека. Явно много искаш нещата между вас да се получат? Ако разбира се историята е истинска, смея да кажа, че рядко се срещат такива жени в днешно време. Твоят приятел обаче трябва да ти отговори със същата грижовност и внимание, ако иска да останете заедно. Вместо да се отказва, защо не пробва да те свърши с пръсти и език? Между другото, психическата травма може да е била още в детството му, но да е оставила дълбок отпечатък в неговото съзнание. Или пък е просто асексуален, което е пак някаква комбинация от психологични и физиологични причини. Питаш дали можете да бъдете заедно и без секс? Ами зависи от вас двамата... До колко и дали се обичате, или става дума за поредната авнтюра? В случай, че чувствата са големи и решите да продължите заедно напред, трябва всеки от вас да е наясно, че не може да прави определени неща. Приятелят ти не може да мрънка и да се тръшка, обвинявайки теб за неволите в секса, а ти трябва да приемеш, че той толкова си може и да затвориш завинаги тази страница от съвместния Ви живот. Аз предлагам все пак да се разнообразявате с любовна игра, а ако случайно ерекцията изкочи от някой ъгъл, ще бъде още по-добре и за двамата. Според мен, ако той ти има пълно доверие, и е сигурен, че за теб не е такъв проблем липсата на добър секс, ще започне повече да се отпуска и в любовната игра, а вероятно и ще повиши желанието си за секс. А за да се случи това, ти трябва много да внимаваш какви сигнали му даваш! Една крива физиономия може да прецака всичко. Трябва да посрещаш с усмивка и положителна нагласа, и дори с леко чувство за хумор, всичките му опити за активност в секса. Разбира се, не трябва да нарушаваш тънката граница между хумора и сарказма, както и между нормалното и добронамерено поведение и преекспонираното държание. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b125b0d960
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Авторке, искрено ти съчувствам, защото разбирам в каква трудна ситуация се намираш. Според мен, такава връзка няма никакво бъдеще. Мисля че сексът е изключително важен елемент, също толкова важен колкото любовта и уважението. И аз ако бях на твое място, не бих издържала без добър секс.
Не мисля, че проблема е в теб. Проблема си е в него. Така, както го описваш, явно не е никак привлекателен и най-вероятно се чувства подтиснат от факта, че си хубаво момиче. Може би усеща, че не те заслужава. Няма как да не е забелязал, че те заглеждат други мъже и това още повече го смущава. Сигурно е и комплексиран от тялото си. Според мен трябва да посети психолог. А отделно би трябвало да се заеме активно със спорт, като си постегне тялото ще му се вдигне самочувствието. Поговори с него открито на тази тема и му дай шанс няколко месеца (3-4). Но ако нещата не тръгнат към подобрение, не се залъгвай. Липсата на секс винаги се отразява много зле на една връзка и един ден, колкото и да го обичеш, ще се огледаш за друг, който да те задоволява сексуално. Такава е човешката природа, все пак сме донякъде с животински инстинкти и имаме нужда от секс.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4b6577731b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Абе номер 19 ти да не си маймуна...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5d3bacee95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   До Братан:
Ти си просто отвратителен. Груб,арогантен и изключително нетактичен индивид! Не една и две теми се "радват" на компетентните ти тъпи коментари...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6ff227428e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Еми торбалан се махна, като го разобличих, че пише вече без да се подписва от срам и веднага беше заместен от друг комплексар.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f51cf51d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторката харесва дебеланковци. Няма лошо, ама с този е ядец.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 5af3309677
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   А защо трябва да му пазиш мъжкото достойнство? Ще се заробваш ли? Да си намери някоя като него, която не се интересува от секс. Първо, не е сексуален. После, повечето дебели мъже имат проблем с естрогена. Трето, има ли опит изобщо, съмнявам се. Пробвай с Левитра като толко го обичаш, но после не се оплаквай, ако е гаден сексът, защото той досега си е карал така с всички. Имала съм такава връзка. Не беше дебел. Не реагирах в началото уж и аз да не го стресирам. Накрая той така ме стресира, че съжалих сто пъти за усилията. С Левитра само успя да му стане. Сексът беше мега зле, а той изведнъж почна да дава зор да го правим, защото си мисли, че като му става и вече всичко е идеално. Почнах да си мисля, че е девствен и нищо чудно... Най вероятно бях първата дето е пробвала с лекарства за 50 годишни. Той също разправяше, че е от притеснение. Какво очакваш да каже... Импотентен съм?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1c0483cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   По темата
Кофа виагра, пак заповядай.

Не по темата
№9, не се дръж сякаш разбираш от жени, incel. Колкото са ти активните неврони, толкова и бройките - 0.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b61d32c90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   24, що за безмозъщна, зла и безчувствена пачавра си ти?

От жена

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c57a04b3f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Със сигурност приятеля ти е за лекар, нека първо иде при андролог. Говорим за момче на 20 години. Както казаха по горе проблема може да е както психологически така и физиологичен, по вероятно е да е комбинация между двете.
Няма връзка между нивото на мъжките полови хормони /тестостерона/ и ерекцията. Евнусите в харемите са кастрирани /без тестиси/, но могат да правят любов с жени. Тестостеронът е свързан със сексуалното желание, окосмяването и размера на тестисите, но не и с ерекцията.
При 20 годишен младеж проблема не е от 20-те му кг наднормено тегло само искрения му разказ при лекар и кръвните изследвания ще покажат какъв е проблема.
На теб авторке като сексуален партньор той няма да каже истината, пък и изследвания не можеш да му направиш.
Мой познат имаше такъв проблем, работеше бояджия ходи на лекар и се оказа че от изпаренията на боите, смени работата и само след 4 месеца жена му забременя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 8e21169a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Това за PC мускула го знам от личен опит, не знам защо въобще спорите. Аз качвам килограми на крака и от там ми трябва по-здрав PC мускул, ако човекът е едър или по-дебел като цяло също ще го удари там. На мен скоро си правих изследване тестостерона ми е 18,27, като минималната граница е 9, а максималната 28.

Едва ли той ми е бил проблема. Колкото повече движение и тренировки на мускула между тестисите и ануса, толкова по-силна ерекция !

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 527d596b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Двадесетгодишен младеж, на когото му е казал ЛЕКАР че му няма нищо, да взима медикаменти за ерекция? Айде не!

А да бъде зарязан просто ей така, без да се изследват възможни решения и особено при положение че "емоционално и духовно" кара авторката да се "чувства на седмото небе" - съжалявам, но много повърхностно ми се струва.

Иначе потвърждавам написаното от 13/28 за PC мускула и допълвам - може да заякне чрез Кегел упражнения, които са също толкова полезни за мъжете, колкото и за жените. Напряга PC мускула за 3-5 секунди и го отпуска, по 10-15 пъти на серия, по 3-4 серии на ден, всеки ден. В рамките на 3-6 седмици би трябвало да има вече ефект спрямо "работоспособността" на "приятелчето". Който не вярва - да се поинтересува и да ходи да чете в интернет.

Има и друго - т. нар. психогенна ерекция, постигната чрез възбуждане и мръсни мисли, но... колкото повече се притеснява и се сдухва, мислейки си че няма да му стане и че пак ще се "изложи", толкова по-трудно ще му бъде. Мисля, че би му помогнало ако водите подробни, сексуално заредени разговори - какви позиции бихте пробвали например, къде бихте го направили, как бихте експериментирали и тн., като всеки намек от негова страна че може би няма да му стане ги отрязваш с позитивни и окуражаващи отговори като, "ще ти стане, няма де да иде" и те така.

Експериментация би си струвала и по принцип, с цел да разбереш дали приятелят ти има ерогенни зони по тялото си. Моите например - колкото и да ви се стори странно - са меките части на ушите ми...! Странно, странно, ама факт (индивидуален). Ласки и милувки по тялото; гушкане с натискане и други такива действия все ще събудят някакъв център в мозъка да прати нужните сигнали до "приятелчето".

А в секс шопа има и други продукти освен вибратори, като пенис помпи и пенис пръстени, но тук зависи и по какъв начин ще бъдат представени тези артикули на приятеля ти. Помпата например няма да е само колкото да се "закрепи положението", а терапевтичен и здравословен продукт, предназначен регулярно да предоставя кислород на пениса, което пък постига същите ефекти като нощните ерекции по време на сън. Източник, съдържащ подробна информация по темата и инструкции за всекидневни упражнения с пенис помпа: https://www.cmtmedical.com/mens-sexual-health-use-penis-pump/
Пенис пръстенът пък няма да е за "да не омеква прекалено бързо", а да осигури по-дълъг сексуален акт. Също така съществуват и вибриращи пръстени - те пък могат да бъдат представени като средство за експериментация, като нещо което би ти доставило на ТЕБ повече удоволствие.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b786e03031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   М38

191см/160кг/134см талия/16см....към днешна дата.
Мина ли 140кг,започват проблемите с ерекцията. Вземам Камагра гел за решаване на проблема и съм ОК.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1a26c6910c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Нищо му няма на момчето. Просто не от всяка жена му става. Сори, авторке, това е положението!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker