Защо съм скапан? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо съм скапан?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте, Момче съм на 20 години(наскоро ги направих)
Проблема ми е огромен... от 17 годишен изпитвам нереално голяма омраза към ЛГБТ.. с две думи хората с различна сексуална ориентация. Преди да започнете да ми пишете глупости и клишета, че страдам заради нещо от миналото ми искам да ви кажа че, НЕ, НЕ Е ТАКА! Казвам го защото го чувам често.. както и да е.
Наскоро тръгнах с едно момиче в което се влюбих след 3 месеца отворена връзка, както и тя в мен. Наскоро покрай прайда разбрах, че е БИ и просто в този момент света ми се срина, защото тази помия ми се случи и преди и тогава директно зарязах момичето, но сега е друго.. сега я обичам и я искам, но не мога да съм с нея, защото не мога да приема това. Всичко друго бих дори да беше убийца, но не и това мамка му! Та започнах да си мисля и да си задавам въпроси от рода на - Защо света е извратен? Защо всички са такива? Защо в днешни дни няма нормални хора? .... и открих болезнената истина, която признах пред себе си. АЗ СЪМ СКАПАНИЯ! Явно тези откачалки са си наред, не знам.. явно аз не съм нормален.
Вече 4 дена не съм я чувал и виждал и не съм на себе си.
Не знам вече колко кутии цигари изпуших, защото са над 10 със сигурност, не знам колко пъти се напих, заспах и изтрезнях в собственият ми апартамент.. Днес се реших да я потърся, но не ми издържаха нервите и не го направих. Не знам защо пиша всичко това.. знам, че сега ще започнете да ми пишете, че това е яко и че трябва да я приема и да се гордея с това, да преборя манията и омразата си, но повярвайте НЕ МОГА.. Вече не се чувствам човек и просто искам да си излея всички думи тук за да ми олекне поне малко, защото няма с кой да споделя точно за това. За сега плана е да продължа с мизерния си живот без нея и да препия в стаята си. Жалка смърт би била тази.. недостойна за човек като мен.
Благодаря ви искрено, че отделихте време да прочетете това и се надявам да не припознаете себе си в мен. На никой не пожелавам да се превърне в това, в което съм аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: b257afe30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно. Нормален си. Намери си нормално момиче. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 620c28a4cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "... от 17 годишен изпитвам нереално голяма омраза към ЛГБТ... Преди да започнете да ми пишете глупости и клишета, че страдам заради нещо от миналото ми искам да ви кажа че, НЕ, НЕ Е ТАКА!"
"Защо света е извратен? Защо всички са такива? Защо в днешни дни няма нормални хора?"

Та викаш нормалните хора са тези, които изпитват "нереално голяма омраза" към други хора, без конкретна причина? Ок, щом казваш...

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: d8b2c8f0ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да говориш с нея и да приключиш с тая омраза, защото както виждаш тя те убива бавно. Или я приемаш такава или си тръгваш и я забравяш. Никой не е незаменим освен мама

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 04310882bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж какво ти въобще не си скапания, не мисли и не наричай себе си така. Такива са времената. Но това далеч не значи всички хора. Едва ли само на теб ти се е случило...Зарежи я тая и си намери момиче, което ще е подходящо за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3e54c6b8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И аз мислех, че съм толерантен към различни общности, докато вчера в трамвая един циганин не стана да бие без причина едно друго момче, при което трябваше да му счупя главата, ама го пуснах накрая, даже още съжалявам.
Споко нищо ти няма. Аз много мразя това навиране в очите, че видите ли ние сме различни искаме равенство. Ок правете каквото искате, ама трябва ли да се събирате и да затваряте центъра в столицата, за да разберем, че се ебете с мъже. Та си мислех, че съм толерантен, но грам вече не толерирам нито цигани, нито гейове, които ми се навират с измислените си маниери.
Дръжте се нормално гейове, не се дръжте, като жени, че наистина на моменти си просите боя, шото и курвенските ви номера са по-подли от на жените.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 29b77344af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ужасяваща тема, вие не сте наред с главата, модератори, от този момент никога повече няма да влизам в този сайт, това преля чашата!

Е авторе, аз съм ЛГБТ и съм горд с това, което съм и твоята омраза няма да ме промени, най-много да ти докара някой рак! Потърси психиатър, човече! Имаш нужда от сериозна помощ! Голяма драма, че гаджето ти се е лизало с друга, та това е мечтата на всеки мъж!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 5f077fbd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич аз не съм женен, но в периода 25-28 изключително много почнах да ходя по жени, бил съм с всякакви, и това ме направи доста капризен, не се правя на никакъв, просто в такъв се превърнах. Бил съм с жена която практикува страп-он на големи риби. Мен ме пита, веднага я отрязох, не можа да ме възбуди, просто нямаше нищо женско в нея, да не кажа нещо повече. Според мен стават би, щото знаят как да се задоволят, или от липса на секс. Не харесвам гейове, щото вярват че всички са като тях, много е гнусно. Но на shemale който практикува анален и се държи, и прилича на хубава жена, може и да не откажа ако съм много пил и съм на зор, но все пак факта че няма вагина ще ме разколебае може би, колкото и да съм пил. Тия са повече жени от жените, мислел съм да пробвам, но после сигурно ще се самоубия от гузност. А в твоят случай, не я мисли за би, голям процент от жените са така, може да си има друг. Просто е разгонена.
М29

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3cd4e9f84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Благодаря на всички коментирали освен номер 6ти, който ми показва, че омразата ми има причина. От деня в който я оставих нищо не се промени.. може да умра от липсата и, но ще умра горд хомофоб.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3cd4e9f84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с номер 7.. до автора - Зарежи я
колкото и да ти е трудно и аз съм хомофобка и бях с момче БИ.. веднага щом разбрах го отсвирих ии да ти кажа, че ако бях на твое място този номер 6 щях да го намеря и изкормя ако имаш как :D
Ж23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 02b9ab1b94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   6 - ЛГБТ била, никой не е длъжен да се съобразява с теб. Къш от сайта!

 
  ...

...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 42bd0167ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поговори с психолог. Не е нормално да зарежеш жена, на която е видно, че държиш и обичаш сама заради това. Да не харесваш ЛГБТ обществото е едно, да ги мразиш и то без да можеш да посочиш конкретна причина вече е съвсем друго. А и ти не говориш за тях по принцип, а за конкретно момиче, което значи много за теб. Потресе ме това, което си написал, че би предпочел тя да е убийца пред това да е би! Нещо явно не е наред, за това те съветвам да говориш със специалист. За сведение аз не съм нито лесбийка, нито бисексуална, хетеросексуална жена съм си, но просто не разбирам как можеш да се откажеш от любимия си човек заради това? !

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 3cd4e9f84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До номер 12 - Благодаря за съвета! Има много причини да ги мразя и най - вече заради този измислен прайд с който се бутат в очите на хората безцелно и се правят на интересни както каза номер 5, но може би това не е достатъчна причина.. не знам. Не ми се занимава с психолози щото ме изнервят допълнително.. ходил съм мн пъти преди години, а сега и приятелите ми ме съветват същото, защото явно забелязват, че нещо се случва с мен. Както и да е.. мислех си, че като минат няколко дена това ще олекне, но НЕ.. става все по - зле и по - зле. Няма преодоляване особено от вчера, защото разбрах от други хора, че и тя е в такова състояние и не живее нормално в последните дни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker