Какви са тези "мъже"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какви са тези "мъже"?
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3988 пъти
Какви са тези, които имат мъжки полов орган, уж мъже, ама само по пол, които постоянно обичат да говорят за себе си колко много се харесват, че и детайлно се описват колко много се харесват, имам много хубава коса, много..., и подобни, които аз не мога да разбера защо така говорят за себе си, имайки предвид, че аз не говоря за себе си, защото на мен ми е достатъчно, че се харесвам и дотам. Не харесвам самохвалството. И ще ми е интересно да разбера всичките гледни точки на всичките тук, защо мислите така, имате ли такива познати и какво ви е мнението за тези индивиди, хомосексуалисти ли са, бисексуалисти ли са, страшно самовлюбени ли са, какво по дяволите...

Наричам ги индивиди, имайки мъжки полов орган и дотам, защото просто аз не намирам за нещо нормално и мъжествено да се самохвалиш много колко много се харесваш... противно ми е... а на вас? И уточнете пола си, интересно ми е...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: a827d908ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това са новото поколение мъже, които доста от тях се "кипрят" - вежди, коси, гелове, дрешки. Аз ги наричам кифлички, защото са си такива. И аз не харесвам това, по някаква случайност приятеля ми изобщо не е такъв за което се радвам.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6e67dd1111
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М45
Самовлюбени са естествено. Незнам защо визираш само мъжете обаче. Пълно е и с жени във интернет които единственото което правят е да се снимат колко са красиви , мис Тигрова например.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 92c97a6123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм забелязал, че масово и мъже, и жени имат някаква мания за величие. Просто комплекса им избива и си мислят, че така прикриват слабостите си, а то отстрани изглежда меко казано нелепо и грозно. Няма лошо да имаш самочувствие, но това е крайност и парадиране.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0b934dc2f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Комлекси. Ако толкова бяха сигурни, че са толкова хубавки, свестни и морални, то нямаше да имат такава жестока нужда постоянно да го натрисат на останалите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 07f312b111
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   А какви са тия "жени" в кавички, с женски полов оран, но тотални уличници, от които никога няма да стане майки? Половият орган драга, не те прави автоматично нещо... Модерните мъже и жени живеят в неестествена среда, и имат доста деформирано поведение. Какво толкоз те е учудило, каква е толкоз драмата, че си срещнала мъж нарцис? Да, по-типична женска черта е, но в днешното "унисекс" време е малко тъпо да искаш "равенство", но в същото време да изпадаш в паника когато другия пол се възползва. Не можеш да си либерален към себе си, пък консервативен към другите...

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8fa9d1c125
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Болна тема, направо не ми се коментира. Имам чувството, че съвсем скоро няма да останат истински мъже в България. Мъжката и женската роля тотално ще се разменят и всичко, в което сме вярвали и сме почитали досега, ще претърпи коренна промяна. Надявам се все пак да не стане така де, но както е тръгнало... Жена съм и за беля съм от тези жени, които никак не харесват такъв типаж мъже, просто ми приличат повече на жени. Казвам за беля, защото това си е абсолютна тенденция вече при мъжете. Не мога да си обясня и аз на какво се дължи. Идеалите ни съвсем се промениха. Вече не е идеал да си мъжкар, да можеш да се биеш, да черпиш. Мъжкар е да си с перчем, с оскубани вежди, изкъпан в парфюм, може и малко фон дьо тен евентуално. Нямам думи. Изкуствеността, която пропагандират социалните мрежи води обществото до упадък. Дано това да е просто една временна мода, която да отмине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 3daf93a1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Избиване на комплекси. Реално тези хора не се харесват.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 28b9faa476
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Българките винаги са се надценявали, всички се мислят за красиви.. Чувала ли си жена да каже, аз съм нормална или аз не съм красива..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 42464e76ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това поведение не се обвързва със сексуалност - хетеро, хомо, би... Според мен мъжествеността не се измерва нито с мускули и тесни дрешки, нито с някакъв просташки "алфа" мачизъм, а се основава на това да си точен човек, да си държиш на думата, да проявяваш уважение, т.н. А кого харесваш е отделна и лично твоя работа.

Тези, за които говориш, са едни момченца с комлекси и доста недостатъци. Толкова им е акълът просто. Опростачването е навсякъде в Бг, така че това е само един от начините, по които избива.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 160551f531
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Джендери!
Липса на контрол. Липса на бащин шамар. Захвърлиха си децата на бабите и лелите и айде по чужденеция. Коя баба или леля ще хукне да възпитава чуждо дете? Гледали са ги като писани яйца. Не говоря само за момченцата. Кажат ли им лоша дума; веднага по скайпа се превръща в ад. Кой ще накаже или забрани на чуждото дете нещо? "Ела баби да хапнеш", " Имаш ли парички за обяд", " Няма нищо лельо, дай да те гушна. Тя майка ти ще си дойде". Мазалото се изрази още повече като премахнаха и казармата. Там се научаваш да отстояваш себе си. Сам да се справяш с проблемите. Да бъдеш единак и здраво стъпил на земята. Колкото и велик да смяташ, че си, винаги се намира кой да те смаже. И ето резултатите. Тесни ластични дънки. Нарязани като парцал. Джапанки с каишка м- у пръстите и перчем, засукан сякаш кварталната крава му е фризьор. Не веднъж са ме дразнили на барче. Станал с цяла глава по-висок от мен , обърнал китките и се лигави като девствена кифла! Погледнах го един, два, три пъти. Не млъкна. Разбра, че поведението му е на дрисльо. На четвъртия път извиках сервитьорката. Платих им сметката и учтиво ги помолих да си тръгнат. Тръгнаха. Докато се изнизваха като червеи, не спря да бърбори кой бил баща му и какви приятели имал. Можеш ли да обясниш на такъв на какво не го е научил баща му и за какво го ползват приятелите му? А най-интересното е, че момиченцата припкат след такива. И за какво? Че този ще ги спаси от мизерията ли? Или от тумба изнасилвачи? Едно време момиченцата търсеха подобие на бащите си. Да е мъж на място. Да гледа, да пази да обича да защитава. Как един такъв джендер ще излезе от маникюрницата да се притече на помощ на приятелката си?! Какво виждат в тях тези момиченца? Стабилни ли са? Или са "ужасно красиви"!? Дори и любовници не са! Имах възможноста да бъда с 19 годишна "отракана" дива. Два часа лежеше по гръб и едвам дишаше. Когато стана първите и думи бяха: "- Аз повече с малки кочове няма да легна"! Били зайци и ги интересувало само да си направят кефа без да се оцапат. Дано не доживея времето когато тези ще влязат в парламента.
Мъж на 38

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: bd1b956228
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък съм отвратен и от двата пола. Нито едните знаят какво искат, нито другите. Даже не искам да си търся приятелка, по-добре да си взема домашен любимец. Вярно е, че не е същото като да общуваш с хората, но животните поне са благодарни когато например ги нахраниш и са верни на стопанина си. Любовта не е на първо място в живота ми, за мен има много по-важни неща от това да си обвързан с някого.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9dfe111298
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не познавам такива лично, но прекомерната суета при мъжете определено ме отблъсква, прекалено женствено ми идва. Няма лошо един мъж да изтъква качествата си, но не тези, които се очаква да бъдат привлекателни у една жена. Да наблегне на това колко е висок, силен, стегнат, надарен дори, вече е друга работа ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fef706e31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторката съм, не визирам жените, защото тях няма какво да ги гледам и не ми са интересни, а само мъжете. И това не става въпрос за някакви момченца, а на възраст... 30 , представяте ли си? Опазил ме Господ от такива, но и разбира се, че ги резнах. Такива индивиди нямат място при мен, то било приятел, то партньор ли бе да го опишеш... Няма за какво да слушам постоянно "аз съм... аз съм... ". Отврат. Харесвам да слушам мъже на място, а не такива... как да ги опишеш, индивиди, хм? Моята милост... Един уж щеше да ми бъде мъж, да, ама не. В началото беше окей, но по-нататък се показа в светлината си... и докато ми приказваха за себе си, аз си мълча и мълча, милата, и ми прави страшно лошо впечатление и си чакам подходящия момент да ги резна. И дойде моментът да ги режа. Бляк.

Знам, че има мъже на място, разумни, здраво стъпили на земята. Немислейки, че парите ги правят нещо, не, доста жалък те правят, ако се фукаш с тях и с останалато. Знаят какво да правят, имат мъжко поведение, държи си на думата, абе общо взето стабилен и точен мъж на място. Откъдето и да го погледнеш. :)

№5, надявам се да си разбрал/а, че не става за равенство дори, има си теми за равенство и коментирай там, а ние просто коментираме това несъщинско поведение. За пръв път попадам на такова поведение, затова писах.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 30c557f0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Хора със самочувствие, граничещо с мания за величие има и от двата пола и това обикновенно са индивиди от които ама нищо не става-мърши!!!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e3337aa3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке аз имам късмета да съм омъжена за наистина красив мъж. Той е висок, отлично сложен, мургав, с чаровни трапчинки на бузите при усмивка, с топли тъмни очи, абе... страхотен е и жените се влачат след него. Е, значи, с това момче толкова години вече не може да се разберем именно за поддържането на външния вид. Я ще иде небръснат на работа, я ризата му ще виси от едната страна на панталона, я ще си запретне като каруцар ръкавите на сакото... трагедия просто. Подстригва се чак когато косата започне да му бърка в очите и да му боде врата. Иначе, поддържа идеална лична хигиена, но отстрани като го погледне човек, прилича на Тарзан в костюм на Уго Бос. Имам чувството обаче, че точно това му придава своеобразен стил и точно това привлича дамското внимание. Това че абсолютно не му пука как изглежда. До него мъж с оскубани вежди ще прилича на мадам Помпадур и моментално ще загуби по точки. Метросексуалните мъже, които се щавят като пилета, въобще не могат да издържат конкуренцията на един природно красив мъжки екземпляр, от който лъха първична потентност и сила, а ако тя е съчетана с добри обноски и интелигентност - пиши ги направо извън класацията. Наблюдавала съм многократно ефекта. В момента, в който двамата се появим в компания, където мъжката част е все от контета, мацките моментално зарязват разговора с тях и наобикалят новодошлия Тарзан с незавързани от мързел връзки на обувките.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ff50b4dfcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Имат полов член, но го ползват за друго, неза това което си мислиш. Джендърска работа, до това водят мамините глезотии, творят мамини синчета. Казарма трябва да има, иначе един свестен мъж няма да остане, ще се появи третият пол, той вече се вижда, момчетата станаха по суетни от момичетата. Затова и раждаемост няма!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6d4dbb3d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Вие не знам от кое поколение сте обаче вашето е в миналото и свиквайте с това че сега е яко да си като кпоп звезда с готина прическа обезкосмен и с оформени вежди!И аз съм такъв и момичетата ги кефи и искат да съм им гадже!Мутрите и батките не са популярни!Така че няма смисъл да ревете за миналите векове и влезте малко в тоя!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d724a294f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   No 6. На 39 години съм и нещо не мога да се сетя кога е било идеал да се биеш. Или си живяла до залата по бокс или е било преди 150 години по Турско време. Както ти написа и номер 10 да бъдеш мъж означава, да държиш на думата си (т. е. каквото си обещал да го изпълниш) и да отстояваш позицията си. А това да си побойник или кварталния батка не те прави нито мъжествен, а просто идиот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 2706850e26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Лигльовци са. Думите им говорят много за характера, както твоят речник за теб.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 30c557f0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   ПОКОЛЕНИЕТО на БРОЙЛЕРИТЕ!!!
Всички са като от един калъп! Липса на акъл, надменност, надувки и най- лошото=липса на желание за реализация, истинско образование и цел в живота!!!
Действителността не е само секс, свалки и раздувки, а работа, семейство и деца, на които трябва да дадеш бъдеще, а не ровене по кофите, като при циганите!
Това те прави човек, а не сваляч, бройкаджия и въздухар, каквито дал Господ в изобилие у нас, защото Тиквите искат поколения, които не мислят, за нищо не стават и лесно се манипулират-това е целта им, а маТриал, пълно и навсякъде!
НАЙ-МРАЗИМ ДА МИСЛИМ, казал Шопа, чул го Тиквата и решил да го направи с целокупният Български народ и резултата е налице!
Извинявам се на тези, които ще се познаят тук, по моето описание, сорри

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker