Секс с платено момиче, ще сгреша ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с платено момиче, ще сгреша ли?
преди: 4 години, 10 месеца, прочетена 3939 пъти
Здравейте, тази година станах на 25. Малко след това в съзнанието ми се появи една мисъл, която ме стресна като удар от парен чук. Това е мисълта, че все още не съм правил секс и това ме тревожи все повече. Как се случи така? Ами може би неусетно. В училище ме харесваха няколко момичета, но ме беше срам да ги заговоря, а и исках да съм максимално съсредоточен върху ученето и това да ме приемат в добър университет. Е приеха ме, но отново се придържах към ученето и не успях да стана по-близък с някое момиче, може би защото за мен връзката между момче и момиче е нещо по-сериозно и ако не мога да отделя достатъчно време и внимание, по-добре да не се захващам. И така стигнах 25 и съм твърдо решен да променя нещата, по един или друг начин. Но нещата сякаш не са толкова прости. Първото решение, за което се сещам е да започна да излизам и общувам с повече момичета, но как? Та аз дори не съм целувал момиче по бузата. Веднага ще ме преценят и има да се лутам така до 30. От друга страна сексът с платено момиче би ми дал малко увереност, но така проблемът няма да се реши, напротив това е бягство от проблема, не искам да бъда смотаняк и мухльо, а и аз не искам само секс, а пълноценна връзка, харесвам романтиката. Ако някой ден приятелката ми или някой друг ме попита "как беше първият път", какво ще отговоря? Друго интересно нещо е, че вече имам 3 неуспешни опита да си уговоря среща с такова момиче(може би вече съм мухльо донякъде). И трите пъти се разбирахме за час и място, но когато дойдеше време да се видим, те просто не отговаряха на повикването. Това ме накара да се замисля, че може би не е това начина и ще сгреша. След това отново се върнах на идеята да заговарям момичета, но и досега не съм се решил и бих искал да попитам женската част от читателите, ако разберат по-някакъв начин, че момчето което ги заговаря или сваля е девствено на 25 , ще се отблъснат ли от това и биха ли продължили да контактуват с такъв човек? Не съм грозник или дебелак, тренирам и имам добра фигура, не че се хваля, но от това ми тежи още повече. Не мога да взема решение, ще се радвам на съвети от мъже и жени, благодаря за отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 10 месеца
hash: 2c50d8362d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Животът е кратък и времето лети неусетно...
За жените е важно да можеш да общуваш с тях.
Няма значение каква ти е фигурата и т.н.
Те "харесват" с ушите си, може да им обещаваш всичко, да дрънкаш всякакви глупости и жените дори да знаят, че ги лъжеш, все пак си мислят: -"Да видим дали ще направи както е обещал" и ти се връзват на глупостите...
А при мъжете - те "харесват" с очите си, т.е. важното за тях е жената да е колкото се може по-красива, да изглежда възможно най-добре.
Изводът е: Научи се да общуваш с жените и ще си добре с тях. Заложи на комуникативни умения и ги развивай!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b7428d7ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "...за мен връзката между момче и момиче е нещо по-сериозно и ако не мога да отделя достатъчно време и внимание, по-добре да не се захващам." - ето това ти е основната грешка. Тези неща се учат от опит, не от теории. Започва се от 15! Естествено първите няколко "връзки" нищо не излиза :) До секс се стига на 17-18. Човек опознава другия пол, себе си... Без тези неща няма как да скочиш в дълбокото.
Платено момиче.. не знам - за тебе може и да е някакъв вариант, но според мен, има ли пари в уравнението - всичко се изкривява. Ще получиш изкривена представа за реалността, най-малкото... Освен това с парите ще си "купиш" неща, които без тях би могъл да си "купиш" само със старание, с отношение... А не свикнеш ли "автоматично" да ги правиш тези неща, след това много трудно ще наваксаш.
Дано съм лош пророк! Пробвай, но не проявиш ли особено старание - пиши работата бегала!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d4858b5ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моят съвет е да действаш без да го мислиш много. Казва ти го момче на 19, което си направи сефтето с платена жена преди два дена. Разбери че нямаш какво да губиш. Накрая всички хора сме храна за червеите и никой няма да си спомня за нас хиляди години след смъртта ни. Просто не приемай нищо твърде насериозно. Сега не казвам да станеш лентяй, а да живееш по-пълноценно и в мир със себе си. Ако не можеш да се разбереш с момиче от обява потърси къде има такива клубове с момичета и отиди на място. Успех и никога не губи вярата си в утрешния ден, защото тогава спираш да живееш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: f6a7e4b1f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, чудо голямо. Какво всички сте се хванали с тоя секс като че ли е най-важното нещо на света? Не бива да си мислиш, че като не си правил секс е някакъв недостатък. Просто гледай да не се изолираш, да контактуваш с повече хора и ако имаш късмета да срещнеш някое свястно момиче, всичко се нарежда. Не се занимавай с проститутки, няма смисъл.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c33f0368f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Каква романтика и любов бе човек, ти да не живееш в сапунен сериал? Няма такива неща в живота. Плащаш и чукаш - това е. Аз за пръв път ходих на проститутка като бях на 15. Не казах, че нямам 18, а и тя не ми е искала лична карта, да не е катаджия? Тогава го вкарах за първи път, хареса ми и до днес не съм спирал. Не ми се занимава с гаджета защото те се правят на ударени и искат първо срещи, разговори, целувчици...да не сме малки деца? Но така е, срам ги е да пуснат на първа среща, а аз нямам време за глупости. Кучето и кучката да не ходят на срещи? Не, подушват се и след няколко секунди знаят ще го правят ли или не.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26c806a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Всъшност номер 5 е типичен пример как прекормерното ходене на проститутки изкривява съзнанието. Моето мнение е всичко да се прави с мярка. Не ти казвам да не ходиш. Ако това би ти дало някакво самочувствие и вяра в себе си, от които имаш нужда и ще ти помогнат, го направи. Но само до там. Не го превръщай в мания и начин на живот като номер 5, защото това си има цена и ще я разбереш, едва когато вече е късно.

За мен истината е в златната среда.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c33f0368f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм никак изкривен, много съм си добре даже. Както се пееше в една обичана българска песен на Ъпсурт:
"Аз съм сам в държавата на проститутките."

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 26c806a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   7, това, че дори не разбираш колко си изкривен, е даже още по-зле. Но не те упреквам, защото имаш някакви сериозни дефицити от детството, за което не си ти виновен.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b0bc4c204d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Въпреки, че съм жена, бих те посъветвала наистина да отидеш при проститутка първия път. Защо ли? Ами нека бъдем откровени - когато нямаш какъвто и да е опит със срещуположния пол си личи страшно много. ( не говоря само за неопитността в секса, а като цяло за отношение, връзки). Нямаш опит, защото те стряска мисълта какво ще стане като се стигне до интимност. Сексът с проститутка няма да те научи как да се държиш с жените, но поне като му дойде времето да си с жена, която харесваш, повече няма да се притесняваш, че ще ти е за първи път и ще бъдеш малко по-уверен. Така предполагам само, може и да греша.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6b2e9e0890
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък го упреквам номер7, защото тия дефицити вече отдавна трябваше да ги е отработил, вместо да блее колко са лоши жените!

 
  ...

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: ccbad9f866
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Към 1

Не харесваме с ушите си, поне аз. Харесвам делата, а не думите на мъжа, но и визията е от значение, има толкова много неща във визията, които са ми важни и от значение за това - дали ще сме познати или нещо повече.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 7ffb06dbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Три провалени срещи не са нищо. Аз съм имала десетки срещи, за да попадна на няколко по-читави индивиди, които стават за гаджета Трябва да опитваш на различни места - сайтове, запознанства навън и като цяло да използваш всяка възможност. И не се занимавай да си пишеш само с една месеци наред и накрая да се разсъхнат нещата. Колкото повече - толкова по-големи шансове имаш. Щом си романтична натура, недей да си правиш сефтето с проститутка. Скоро ще намериш момиче, което си заслужава. И никоя няма да те разпитва за първия ти път и дори за предишни връзки. Съсредоточи се върху настоящето и забрави, че нямаш опит. Бъди уверен в себе си и всичко ще се нареди.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: c33f0368f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Сега пък и дефицити ми открихте. Ами кажете кои са, че да ги отработя?

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 0f46773f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Каквото и да си говорим - истината е, че който не е тръгнал на фитнес, той не си е оправил живота...

;)

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: b7428d7ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   13, ще отработиш ти... Живей си в държавата на проститутките, плащай си и "чукай"...
Добре че няма да оставиш наследници с твоя ген и мислене.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 498e71b1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Млад си. Разбирам да беше на 50 и да беше женен. Според мен е по-добре да не си плащаш за секс на тази възраст.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 1e34a88863
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   7, хех, ти ходи само по курви, пък после разправяй че жените били гадни!
Каквото си си постлал, на такова си лягаш...

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9ea94f4b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Липсват ти умения с жените,и това не се оправя с час секс. Не можеш да говориш с тях, и това няма да изчезне за един час в някой хотел. Всяко момиче би се погнусило, ако разбере, че си плащал. Оправи си мисленето, и ще видиш как ще стане.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 53a01a41aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Въобще не се занимавай с такива долни и гнусни твари като проститутките, а си намери някое стойностно момиче, което ще те обича такъв какъвто си. За такова момиче девствеността ти няма да е проблем, а подарък! :) Знаеш ли колко са ни гнусни разни типове, които са спали с десетки или стотици? Гнусни са ни и тези, които са ходили при проститутки. Моля те, недей да се цапаш с тях. Ще съжаляваш цял живот.

Аз, например, ако излизам с някое момче и ми каже, че е девствено, ще се зарадвам много. :) Повярвай ми, няма от какво да се срамуваш! Никое стойностно момиче няма да те остави или да ти се смее заради девствеността ти. Ако все пак се случи някоя да постъпи така, значи е боклук и не е заслужавала вниманието ти. Наистина си направи услугата да не ходиш при онези. Има толкова много девойки, които копнеят за любов и за свястно момче като теб. Да, на фона на многото използвачки и развратници не се виждат особено, но не мисли, че всички са така. Не са, уверявам те! И отново те моля, не се цапай с онези! Ще си благодариш след време.

Желая ти много скоро да намериш момичето на мечтите си, което да те обича безкрайно и да сте много щастливи! ❤️

Ж, 22

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 241314089e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Момче, викай си проститутката за първия път! Секса си е секс! Човек не може без него! Ти си на 25 не си на 15!!! Аз дори съм си викала ей така за купона!
Момиче, 31

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 918a324320
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   И защо се правите на такива светици? Ако срещнете 25-годишен мъж, който е девствен изобщо няма да му обърнете внимание, камо ли да се стигне до секс. И не защото е грозен или глупав, а просто ще е комплексиран заради девствеността си и ще го изрази по един или друг начин. Нали имам такива познати, виждам как е.
Ако той сам не си каже, че е ходил по проститутки никоя няма да го пита специално това.
А и изобщо не говорим само платена любов да прави. По-скоро за 2-3 пъти, докато не придобие увереност.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 32268ab44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Хиляди пъти бих предпочела девствен, пред това да е бил с проститутка!
Ж 22

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9ea94f4b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Единственото, което ще получиш е един фалш. Заради парите ще симулира, ще те хвали, но само заради парите. И не защото си неопитен, а защото им е заложено в професията да хвалят клиента и уменията му. Ще ти каже едни заучени фрази, ще има завидни актьорски умения, и това е. Нещо, което би трябвало да е красив спомен, ще е подплатен с актьорските умения на жена, която днес ще си и поредния. Ще го направите в някой хотел, за който пак ще се изръсиш. Гледай да не стане някой гаф, и после да се лекуваш. Дано след предният да се е поизмила поне. Работила съм в хотел, и съм виждала мъжете с какви идват. Предимно жените бяха от етносът, или не толкова симпатични. Внимавай и да не те окраде, че и такива случаи имахме. Един чужденец остана без телефон и доста пари от такава платена любов.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa73f768fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Не се правим на светици - такива сме. Поне аз. А ти си един адски ограничен и неадекватен тъпунгер.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0f4af8ab0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Здравей, авторе, прочетох с голям интерес темата ти, защото съм в твоето положение, но съм 5 години по-голям от теб. Много пъти съм имал твоите дилеми дали да ползвам такива услуги и понякога си мисля, че почти няма вероятност да се получи по друг начин при мен. Ти обаче си още на 25 - според мен имаш шанс да се запознаеш с момиче, с които да си допаднете и да имате връзка или просто да правите секс веднъж или повече пъти. Явно си се концентрирал върху ученето за сметка на личния си живот и сега плащаш цена за това, но от написаното не усещам да имаш сериозни проблеми със самочувствието, което е добре. Бъди по-активен, излизай с приятели, търси възможности за запознанства с хора като цяло, не само с жени. Ако се затвориш вкъщи и мислиш само за проблеми това ще влоши положението. Мисля, че е рано да прибягваш до платения секс, дори и той да ти хареса физически трябва да си наясно, че не това е истинското нещо, той е просто вид услуга, за която заплащаш и нищо повече, няма как да замести топлината и близостта между двама души. Дори да правиш секс с някое момиче за една нощ поне ще знаеш, че си спечелил доверието й, че те е харесала, а не просто си платил за услугата.
Аз самият все още не съм не съм си отговорил на въпроса от заглавието на темата. Не съм ползвал досега тези услуги, защото ми е трудно да гледам на проститутките само като на "стока" - мисля си какво ли ги е накарало да работят такъв тип работа, какъв ли живот имат, дали семействата им знаят с какво се занимават и т.н. В същото време знам, че както има жени, които са били принудени от бедност и безизходица да се занимават с това, така има и жени, които го правят с идеята да натрупат пари и да си подсигурят живота и дори биха ми се изсмели на разсъжденията. Така че много зависи...
Желая ти успех, пиши как се развива историята ти!

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8eb8bd55c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Подкрепям 21... няма начин да се занимавам с такъв! За пълноценна връзка е нужен добър секс, а той идва с опита. Честно казано предпочитам мъж с опит, т.е. да е бил с повече жени. Не ме отблъсква по никакъв начин, просто за мен е нормвлно.
Ж23

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa73f768fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Авторе, ще бъда откровена с теб. Навярно няма да ми повярваш и няма да ми отговориш, но все пак ще опитам.

Ти страшно много ме впечатли. Изумена съм, че е останало поне едно чисто, неопетнено и добро момче в този адски гнусен, деградирал и аморален свят. Предлагам ти да се запознаем. Не просто заради секса. За мен би било огромно удоволствие поне да се запозная с момче като теб, а нататък - както се получи. Не съм нито грозна, нито дебела, нито к***а, нито проститутка. Не искам абсолютно нищо материално да ми даваш. Просто съм впечатлена и наистина много бих се радвала поне да се запознаем. Ще следя темата и ще ти бъда благодарна за какъвто и да е отговор, дори и отрицателен.

Номер 19

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 6385ed8edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Първо съм жена. Не знам дали съм ограничена тъпунгерКА :D, но не искам и да правя мечешка услуга на автора като твърдя, че за жените 20 е подарък мъжа да е девствен и прочие.
Всяка жена иска мъжът да е уверен, да знае какво прави, да има страст. Защо да се лъжем и то в анонимен сайт, че и да се определяме като, , светици"? И грешници не сме, просто казваме как в реалния живот стоят нещата. Ако мъжът не излъчва увереност, попада в графата, , отчаян"и няма да стигне и до среща. Сексът ще му даде увереност. Като поработи и върху комуникацията си нещата ще се наредят и ще си намери някоя жена.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fa73f768fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Здравей, Авторе! За мен също не би било проблем да бъда с теб и това, че си девствен наистина е голям подарък.
Хич не обръщай внимание на примитивни, тъпи, неадекватни и безморални курви като 29. Не са всички такива.

До 29
Тъпа си като гъз. Ама мега тъпа. Описанието ти за мъж всъщност не е за мъж, а за путьо и селтак. Твоите разбирания, а и ти самата не важите. Скривай се и недей да даваш акъли на другите, че даже за себе си нямаш. Ти като си курва и търсиш курволяци - твой проблем. Не всички като теб, за щастие. Прочети някоя книжка за морала и истински ценното в живота, пък дано поне малко вденеш.
'Айде със здраве.

От най-голямата и най-моралната светица. (Да, съществуват и светици. Преглътни го. :) )

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e8e3ab1d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   От автора, благодаря за коментарите, получиха се интересни дебати. В крайна сметка отговора на въпроса, може би все още не е ясен. Но знайте ли какво, според мен верен отговор няма. Всеки сам за себе си трябва да реши. Ако прецените, че ходенето при проститутка ще ви реши проблема, тогава вървете, ако след това се чувствате по-добре, ами поздравления решили сте си проблема. За мен нещата стоят по следния начин - ако отида при проститутка, да ще придобия увереност, ще съм правил вече секс, ще ми е по-лесно да заговарям момичетата и вероятно ще стигна и още много пъти до секс и с нормални момичета в бъдеще, толкова е лесно, плащаш и готово. Това, което в бъдеще никога няма да се случи, е да получите 2 шанс да решите този проблем по друг начин. Може би за някой това е без значение. Но аз не искам след време да си спомням, как съм избягал от проблема си, няма нищо мъжко в това, нима като вече си правил секс ще станеш по-голям мъж? А и нима тези, които ходят при проститутки, са по-различни от тях? Кой всъщност се продава?
Аз винаги съм постигал целите си с много труд и постоянство, а какво исках да направя сега? ... без да съм си мръднал пръста да стигна до секс, ами няма как. И може би горе не стана ясно на всички, че 3-те несъстояли се срещи бяха с проститутки. Съжелявам, много ми беше дотежало. Но ето, че съдбата ми даде 2-ри шанс, дори цели 3 шанса, за да подходя по друг начин. По прицип не вярвам в такива неща, но е факт, че се случи, може би съдбата иска да ми даде нещо повече, нещо, което може да се случи само веднъж и не може да се купи, нещо, което исках да прескоча и да стигна до секс, без дори да знам името на момичето, бе дори да съм я поканил да излезем, без дори да съм я държал за ръка, без дори да съм я целунал по бузата, а после и по устните. Май трябва да спра вече, този коментар стана прекалено философски, но ако не се вълнувате от такива неща няма смисъл да четете, пиша го за тези, които го рабират. Номер 19, благодаря за подкрепата, нямам нищо против да се запознаем, стига да се спазват правилата на сайта. След време ще пиша или ще постна друга тема за да разкажа как са се развили нещата.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e8e3ab1d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   И няма смисъл да се карате, мисля, че 29 има право донякъде, ако мъжа няма увереност, то за съжаление няма да има голям шанс. Само не знам защо смятате, че ако няма увереност в секса, то няма увереност и в другите неща и че е отчаян и смотан и т. н, автора.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 47bf3b1b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Не съм сигурна, че те разбрах съвсем правилно, но доколкото схванах, вече си си харесал някоя девойка. Няма да отрека, че съм леко разочарована, но все пак ти желая да се получат нещата и да си много, наистина много щастлив. Заслужаваш го.

Спомена нещо за след време, само че мен тогава няма да ме има тук. Не съм редовна посетителка, защото, уви, в този сайт силно преобладава простотията. Още веднъж ти пожелавам успех и дано много скоро откриеш това, което търсиш. Също и благодаря за отговора! Не вярвах, че ще пишеш.

И държа да отбележа, че увереността не всички я намират за привлекателна. Някои търсят скромни. :) Така че шансовете ти не са толкова малки, колкото си мислиш.
"Скромността краси човека". Чувал си го, нали?

Номер 19

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 32268ab44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Номер 22 съм, затвърждавам още веднъж мнението си, особено след като прочетох коментара ти. Звучиш интелигентно момче, не позволявай на нещо подобно да пречупи принципите ти. Само не разбрах защо не са се състояли въпросните срещи? Ти ли се отказваш в последния момент? Защото ако е така е ясно, че не ти идва отвътре - просто се чувстваш притиснат от обстоятелствата.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 958e3e781c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Истинското удоволсвие от секса идва когато докараш жената до полуда от възбуда и е готова да направи всичко за теб в този момент както и ти за нея.
Това удоволствие с птоститутка не можеш да го докараш братле! Бъди с жена която найстина желаеш и си готов да обладаеш с чувство и страст.
Някой ден ще ме разбереш...


Тони. 30г.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7d260af6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Благодаря ви отново за подкрепата, това ще е силен коз в борбата ми да не се предам, не бих искал да ви разочаровам и само да съм ви изгубил времето. Номер 22, и 3-те пъти се разбрахме долу горе къде да се срещнем и трябваше, когато пристигна, да звънна за да се уточним, но и 3-те пъти не ми вдигнаха, а бяха много навити преди това. Решението не бе мое, точно това ме накара да се замисля, че може би въпреки твърдоглавието ми, нещо ме предпазва, и пак да кажа не съм по тия неща и не вярвам, но имам едно на ум и знам, че ако има следващ път, вече няма да стане така. Не исках да го правя разбира се, докато звънях на 3-тата се молех да не вдигне и да стане като предишните 2. Но как да се боря със себе си, това е най-силния инстинкт, инстинкта за секс и размножаване, според мен по-силен от този за глада и самосъхранение. Номер 19, в коментара си визирам това, че знам кой е отговора за мен, не съм харесал никого засега.
Това за скромността е вярно да, за мен това е едно от най-красивите неща и знам, че има такива момичета, когато се разминем, разменим поглед, тя леко ми се усмихне и след това свенливо наведе глава. Ами нека се запознаем тогава, как да те открия? Дано само не изтрият темата, но аз казах каквото имам, благодаря ви още веднъж за подкрепата, доста ми помогна през изминалите дни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cdaccc0812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Тук, за съжаление, не може да се оставят координати. Погледни коментарите под това видео, там съм оставила нещо за теб. :)

https://youtu.be/q-WR9g-8Uus

Номер 19

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker