СТРАХ ме е от първия път - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

СТРАХ ме е от първия път
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2749 пъти
Здравейте, на 19 години съм, момиче, имам си приятел от почти 2 години, с който много се обичаме, но
още не сме го направили и двамата сме девствени, каним се от много време
да го направим, но ме е страх че ще ме боли и това винаги ни спира, ако може
да ни дадете съвет, как да го направим и да преодолея страха си. Напълно сме наясно с нещата от сорта, че трябва да съм много възбудена и влажна, че ако ме отвори с пръст няма да е толкова болезнено, но това изобщо не ме успокоява и нямам смелостта да го направя, няколко пъти сме се пробвали, но винаги се отказвам в последния момент. Моля да ми кажете вас боля ли ви много и с какво може да сравните/опишете болката. От скалата 1-10 колко ви боля и има ли някакви начини, които облекчават болката? Вие как го направихте за първи път? Моля за сериозни коментари :) Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 85b8d8eedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мен също ме беше страх. Направих го на 21г. Ползвайте лубрикант, ако не си достатъчно влажна, намалява болката, помага да проникне по-лесно. И без пръсти. Няма нужда от 1,2 пръста, че после и знаеш.. не е загрявка, само боли. Няма нужда и от алкохол, притеснението си го има всякак.
Болката не е голяма както си мислиш. Просто да проникне в теб и да постои няколко секунди докато свикнеш. После продължете, но не прекалено бързо, сменянето на пози и блъскането го оставете за друг път. Кръв може и да има- МАЛКО. Аз имах на следващия ден, не е казано, че като влезе в теб и ще кървиш. Спокойно. Не е толкова страшно.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 5a55ad18a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами то си е много страшно!
Като гледам - едно 90% от жените загиват при първия път...

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b82664ece8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пий едно-две питиета, той също, ама без да се напивате съвсем, помага. И да питаш, точен отговор няма- при всяка жена е различно. Погледайте порно (макар че живота е не като на режисиран клип), важно е да има добра ерекция, да ти го вкара внимателно, когато си съвсем готова, поиграйте си малко първо- свирка, лизане, стмулация с ръка, но не да се прави на гинеколог и да ти бърка, има пенис за тая работа.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: d266822bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Всеки първи път е различен. Това, че при някого е било лошо и болезнено далеч не означава, че и при теб ще е така. Искаш да събереш истории и ще ти разкажа своята, но не се влияй от по-неприятните истории, индивидуално е. Всичко ще бъде наред. Първият път е странен като усещане, но изобщо не е толкова страшен, колкото го описват в интернет.

Когато го направих за първи път бях в 12 клас- влюбена, спокойна и уверена в тялото си. Бях чела разни страшни истории за кръв и болка, които ме накараха да се подготвя психически за лош сценарии, но всъщност всичко беше прекрасно. Преди да го направим, веднъж се бяхме съблекли и се гушкахме, нищо особено. Не сме правили орален секс, само сме се докосвали малко- без никакво проникване. Аз съм такава, че не си падам по половинчати истории, искам всичко наведнъж. Както и да е, сексът не беше изненада. Няколко дни по-рано си бяхме купили кондоми 'за всеки случай, ако нещо решим'. Усамотихме се, разгорещихме се, чувствах се спокойна и дори не коментирахме, че ще правим секс. Телата ни се следваха, но аз не се страхувах и изобщо не мислих за нищо странично. Не мислих за болка, не мислих за кръв, не мислих, че в момента губя девствеността си. Съзнанието ми беше напълно отдадено на момента. При мен липсваше всякакъв стрес фактор и до днес вярвам, че това е причината да имам прекрасен спомен. Бях възбудена. Имаше болка, но тя не беше нищо особено. Честно ти казвам, през живота ми ме е боляло в пъти повече в други моменти. Ако сравня кола маската с първия ми път, то загубата на девствеността ми е по-долу по скалата на болката. Усещането беше много странно и малко некомфортно, отне няколко минути да стане по-естествено. В един момент се притесних, но няколко целувки ми помогнаха да се върна на вълната и да забравя всичко останало. Искаш да степенувам болката, което много ме затруднява, но ще кажа 3, 50 по десетобалната. После имаше малко кръв. Тук е важно да спомена, че тази кръв няма нищо общо с онова, което си чела вероятно. Аз си мислих, че ще е като да съм си срязала вена, едва ли не си представях цяло кърваво море- нищо подобно. Имах пълно доверие на човека до мен и се чувствах отлично. Помня, че след като свършихме тази голяма работа, лежахме отпуснати и си казах: "Това ли беше? То изобщо не е страшно. ". После повторихме... до такава степен не отразих болката и не се страхувах, че веднага след първият ми сексуален акт бях готова за още. Как го направихме- ами, аз бях малко тромава. Не стоях като дърво, но определено не бях особено гъвкава. Простено ми е, толкова можех и нямах представа какво да правя. Но бях толкова заета да се чувствам влюбена и щастлива, че не ми пукаше за нищо. Сърцето ми биеше много бързо през цялото време и нито за секунда не се концентрирах върху болката, защото бях заета да търся някакво удоволствие... нали споменах, че бях възбудена? Надявам се, че и при теб ще е нещо такова. И аз бях чувала разни страшни истории, но вярвах, че при мен ще е друго. Мисля, че нагласата е много важна.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9ee4d8bf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен срамът от това да видиш голото му мъжко тяло е по-голям от болката. А и самият акт също.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 40d4141022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   няма нищо особено и страшно, общо взето боли да в началото после не толкова .Момчето е препоръчително е да е по-внимателно ,за да ти останат добри спомени ,макар че моите изобщо не са такива ,то зависи от партнюра Един път да стане и после ще ти е по-спокойно

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7baf3e451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не се притеснявай. Не е болка за умиране. По скалата от 1 до 10 мен ме боля 3/4 - тоест нищо особено и то когато пишкам или седя. Болката я има и при втория път. Важно е да си отпусната, да му имаш доверие и той да бъде внимателен!!! Ако усетиш силна болка спрете за момент, няма нищо срамно да си говорите по време на акта. Опознайте си телата добре, комуникирайте, предразположете един друг. Винаги е по-добре мъжът да има опит, но в случая просто се доверете на себе си и на телата си! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: fd659b0f01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му духай. Никакви свирки.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 39795709a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами то си е за страх наистина. Чувала съм да казват, че било нещо подобно като Баташкото клане през турското робство. Аз ще чакам докато навърша 25 години и когато реша да правя секс първо ще отида при гинеколог и той да ме отвори безболезнено. Момичета не бързайте с първия път, чакайте до към 24,25 години и тогава правете секс за пръв път. Мъжете ще ахнат от изненада като разберат че сте още девствена.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8c338e1cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При мен беше малко по-комично и не толкова розово, но спокойно - не е страшно, :D А и не означава, че и при теб ще стане така.
Беше на рожденият ми ден когато ставах на 18 и леко бяхме подпийнали. Вечерта, когато си легнахме с приятеля ми всичко започна нормално - прегръдки, целувки, страст - желаехме се. И тогава реших, че искам да го направим. Той запали свещи и пусна тиха и успокоителна музика за фон. Уж бях възбудена и мокра и много го исках, той разбира се като добро гадже си поиграя с мен, обаче когато дойде време за същинската част не можа да проникне. Отне му доста време, мен в същото време започна да ме боли от самия натиск (без да бъде вътре, ами само на входа), възбудата ми отиде по дяволите и... В крайна сметка успя сигурна на 10-тия път да го вкара и то доста рязко, потече кръв - мноооого кръв и бяхме до тук, защото станах да се мия в банята, а това тече ли тече и не спира. Реално не ме заболя когато проникна, а преди това на входа. Бих описала болката като 4/10. Тази кръв тече, ако искате вярвайте, 5-10 Мин и и двамата много се уплашихме. Да отбележа, че той не беше девствен и имаше 2-3 момичета опит преди мен.
На другият ден трябваше да ходя на почивка и това ми даде 10 дни, през които да се "възстановя" от първия път.
Когато се върнах той искаше да опитаме отново и съответно опитахме, но пак не можа да проникне дълго време, после самият акт не ми хареса, болеше ме иии да, пак нищо не стана. Тогава мъжкото му самочувствие мисля, че се срина и от там започнаха и проблемите ни - започна да ме ревнива от всичко, едва ли не бих си легнала с някой друг, защото той не струвал, което доведе до раздялата ни.
Година и нещо по-късно бях с нов приятел, в началото - първите 5-6 пъти продължаваше да ме боли и да не успявам да се отпусна, но той поне успяваше да проникне без да се затруднява.
Така че... строго индивидуално е при всеки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8c338e1cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ползвайте лубрикант, може да е скъп, може да те е срам да го закупиш, но е по-добре първите пъти да разполагате с него! Иначе се получава едно гадно търкане и е неприятен самият акт, не толкова "отварянето". А това с пръстите е някаква пълна глупост, ще те боли повече от тях, от личен опит ти го казвам.

Мен лично по скалата от 1 до 10 ме боля може би 2-3, но изтече една кофа кръв. Всички около мен ми казваха, че ще е 2-3 капки но при мен бликна по-силно отколкото първите дни в цикъл и доста се уплаших, пък да не говорим за момчето - стана му лошо от кръвта :D След като спря да тече като водопад (след едно 10-15 мин) и той се съвзе и спря да му се гади (като си припомням тази случка ми става много забавно), опитахме отново и вече беше по-поносимо.

Общо взето хората (момичетата) трябва да спрат да се вайкат толкова много за първия път, защото колкото повече си представяш романтика и идеални моменти, толкова повече се разочароваш после когато всичко отиде по дяволите. Аз тогава много се бях сдухала, защото исках да е като по филмите и да е съвършено, а то какво стана... водопад от кръв, повръщащо гадже и отишла на кино възбуда :D Ааа да, и след това имах цистит и тичах до тоалетната през 5 мин - затова с лубрикант :)

Ж 22

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 93270ab9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Зависи от човека до теб. Моя съпруг беше много внимателен, аз бях на 18г когато го направихме за пръв път, той имаше повече опит от мен. Но почти нищо не усетих, той беше много внимателен и спокоен, а и при мен нямаше кръв, нищо. Така че при всеки е различно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker