Искам да ме доминира жена (момиче съм) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да ме доминира жена (момиче съм)
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 3004 пъти
Здравейте, на 24 съм и съм бисексуална. Винаги когато съм си представяла че съм с друга жена, съм си фантазирала че тя ме доминира. Например слага ми белезници, слага си голям изкуствен пенис и ясно какво следва, прави го грубо, тегли ме за косата и ми говори мръсотии. В момента има едно момиче, което харесвам, и съм около 99 процента сигурна че е обратна, наблюдавала съм я как се държи с други добре изглеждащи жени, а и съдейки по начина по който се държи с мен определено считам че ме харесва и мен (гледа ме продължително, смигва ми когато я погледна, закача се... ) Определено усещам нещо и то доста силно. А и между другото външният и вид е доста мъжествен, ходи облечена унисекс и с момчешка прическа. (да знам, че сексуалната ориентация не може да се прецени само по това, но предвид комбинацията от всичко определено накланя везните че е лесбийка) Всъщност вече съм и взела телефона, и сме се разбрали да се видим септември, когато ще е свободна от работа. Тук е момента да спомена че съм девствена, но знам, че съм бисексуална, тъй като през целият си живот съм се влюбвала еднакво силно и в мъже и в жени, но на различни периоди. Та... Имам въпрос-как да се държа с нея когато се видим, или по-точно аз знам как да се държа когато става дума за обикновен разговор, но по-скоро питам как и дали да и споделя какво харесвам като "идея" за секс... И дали директно да и кажа че много я харесвам.. Защото страшно много харесвам това момиче, и нямам нищо против да ми е първата дори това да означава да ме боли. Знам че ще ме боли ако тя е в "мъжката" роля, но изобщо не ме интересува. Част от мен дори би се радвала..
Въобще как предлагате да се държа с нея, въпросът ми е отправен основно към лесбийки и бисексуални жени с повече опит от мен, но бих се радвала на съвети от страна на хетеросексуални хора също. Не ме интересува особено ако някой реши да хейтва. Много моля това да бъде публикувано защото страшно много се вълнувам от бъдещата ни среща и имам нужда от съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7d317ff374
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Един съвет към теб и към всички като цяло. Научете се на комуникация хора. Кажи и ги тия неща на нея, свикнали сме да си говорим с някакви сигнали, да правим намеци, да не сме уязвими, да не изглеждаме слаби. Обаче тия неща са интересни до време, после става безсмислено. Кажи й, че те привлича, пък виж какво ще стане. На мен лично ми еписнало от недмлъвки. Аз съм в хомо средите от много време и жените са точно такив. Даси кажем нещо със стори, песен, статус, да премисляме какво, защо и как, но да не си говорим...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ba837cef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако на мен ми падне такава като теб ще я изчукам така, че да го запомни за цял живот :)
-Момиче

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ae430b2512
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ебе ти се, а си пасивна и срамежлива-това не го разбирам, егати логиката!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker