Не искам да бъда гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не искам да бъда гей!
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2656 пъти
Здравейте!
На 24 съм. От 14-годишен разбрах че не съм като останалите. Заглеждах момчетата/мъжете и ме привличаха. Чувството беше странно. Разбирах че не е редно. Към жените не изпитвам нищо. Дори сега...дори ерекция не мога да получа, ако не си представя някакви други неща...че съм с мъж...Вече имах връзка с момче...аз бях активния. Момчето беше много добро и прекарвахме добре времето заедно, но след всеки полов акт се чувствах страшно гузен...срамувах се от себе си. В крайна сметка се разделихме и страдах, защото го обичах със сърцето си, въпреки разума, който казваше че не е редно. Искам да съм с момиче, всичко да е наред, да създам семейство и да имаме деца. Искам да зарадвам и родителите си, които са направили много за мен и със сигурност очакват внуци...единствено дете съм в семейството. И мисълта че един ден ще остана самотен остарял гей съвсем ме депресира. Как да се променя, как...и да започна да харесвам жените...явно няма начин и целия ми живот ще е страдание... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: d644adc70d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората, които те обичат, ще те приемат какъвто си. Не си сбъркам, няма нередно. Намери човек, когото обичаш и който те обича. Какво като е мъж? Не се мъчи да промениш същността си

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3347f52503
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторе, винаги можеш да пробваш да се консултираш с психолог, но не очаквай чудеса - не е като да харесваш и жени и мъже и да не можеш да решиш накъде те влече, от написаното от теб е ясно, че нямаш никакво влечение към жените. Не смятам, че трябва да се упрекваш за това, не е избор, който си направил, това е природата ти. Сексуалната ти ориентация не те прави добър или лош човек. Опитай се да приемеш себе си какъвто си, успех!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e1a6012143
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Брат, господ те е създал гей, това е твоята роля. Сексуалната ти ориентация не определя стойността ти като човек. Ти си гей, аз съм хетеро, ти си с един цвят на косата, аз с друг. Тези неща не зависят от нас. Бъди достоен и добър човек, виж какво може да дадеш на света.
Няма нищо лошо в това да си хомосексуалист. Виждай се с хора от същия пол, ебете се, обичайте се.
Единствената ми препоръка е да не натрапваш сексуалната си ориентация. Да, сподели я с околните, не е срамно. Но недей да я демонстрираш, да кършиш китки, да се обличаш странно, да ходиш по гей-паради. Имам двама приятели хомосексуалисти, които се държат съвсем нормално в компания и на никого не му пука.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fd3558f95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много е трудно да си различен, знам го от личен опит. НЕ СЕ опитвай да се променяш заради другите, това ще ти донесе само единствено болка. А родителите ти, може и да са разбрали,че си различен. Водил ли си, момиче у вас? Ако не си, със сигурност може да са се досетили поне един от тях. А хомосексуалните им пише много често на лицето,че са такива. Не се измъчвай, и не страдай. А за деца има вече много,много варианти. Ти искаш ли деца? Обаче заради самият теб? Ако искаш деца има много начини вече!

Жената котка

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ca472132bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Гейовете могат да се жент за жени, да имат деца и да си имат любовник, споко

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a44cdd124f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 6, това е много подло, освен ако жената не е наясно и не е съгласна. Всеки може да е какъвто е, стига да не прецаква нечий друг живот.

Авторе, не можеш да се насилиш да те привлича нещо, което не те привлича. Но това не значи, че целият ти живот ще бъде нещастен. Просто ще трябва да приемеш определени неприятни неща и да се изправиш срещу някои трудности. Но това се случва на много хора и без да са хомосексуални. Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 4f742fecd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Споко пич! Аз съм гей, имам си мъж с който сме заедно вече над 5 години. Със сигурност нашата връзка е много по-здрава от тази на брат ми, който има жена и дете, обаче “семейството” му е пълен провал - караници, изневери, обвинения, правене на мръсотии един на друг. И детето му страда заради родителите си.

За разлика от него, ние се обичаме, правим си всичко заедно, и си решаваме конфликтите бързо и безболезнено.

Честно казано, убеден съм че бих имал много по-лош живот ако не бях гей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker