Секс с приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с приятел?
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 3147 пъти
Здравейте!
Ж на 30г съм. Наскоро започнах нещо като афера с един приятел от детството. Натискали сме се, няколко пъти му правих свирки. Но това не повлия на отношенията ни. В другото време всичко е чисто приятелство, просто между другото се задяваме. Нямаме чувства, не искаме връзка и т.н.
Скоро обаче май вече ще правим и същински секс. Но се притеснявам малко по следните причини:
1. Имам притеснения от тялото си. Едра съм, имам стрии, има белези от операции. До сега не ме е виждал чисто гола, тревожа се, че няма да го привличам вече ако видя това, а се забавляваме и не ми се иска да спрем.
2. Притеснява ме и това, че все пак същинският секс е някак по-интимен и докато натискането и свирките до сега идваха някак между другото, след като спим заедно, може вече да не гледаме съвсем по същия начин един на друг, да не можем вече да се държим също така приятелски, както преди.
Някой от вас бил ли е в подобна ситуация? Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 2a6cb58fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дефинирай "едра съм" и ще ти кажа дали имаш поводи за притеснение.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 93bd5d0fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здр. М на 32год. съм и ще ти кажа че според мен повечето мъже харесват пухкави жени, все пак кажи колко кг. си колко си висока и малко се опиши за да имаме и ние представа как изглеждаш

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f832145e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми се е случвало да имам позната или приятелка, която да ми прави свирки 5-6 пъти а пък да няма секс. Откъде сте?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: beec790674
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съветът ми е относно тялото ти-щом не се харесваш го правете на много лека светлина, а стриите могат да се закрият с добър грим независимо къде са.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 14a0193d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж сега, мъжете не забелязват тези несъвършенства, които ние жените забелязваме да ти кажа честно. Първо, ти с дрехи и без дрехи, все си едра, той в момента не те вижда като 40 килограмова като си с дрехи, той е наясно, че си едра под тях. За стриите, аз също имам стрии и съм правила секс с мъже и след време съм ги питала дали им е било гадно, че имам стрии и те са ме питали за какво говоря смисъл дори не са забелязали, защото са били възбудени, а моите стрии са по дупето и бедрата и са видни, но мъжете като им дойде възбудата не гледат. Съвета ми е да не му насочваш погледа към несъвършенствата ти. По-скоро си сложи секси прашки, хубав сутиен, високи токчета и бъди уверена. Ако той ти каже нещо за белезите и стрите му кажи, че това е просто кожа, а не дефект на самото тяло, но ме съмнява да те пита. Изглеждай уверена.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 82b7faf291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Да, с една съученичка, но не на 30, а на 26 год. Но ние винаги сме си споделяли. Тя беше скъсала с едно гадже и се побъркваше без секс. Аз бях сам за момента. Направихме го няколко пъти. С нея правих първия си анален секс, по нейна инициатива. Тя имаше опит. И според нея, дория любовник трябва да побърква жената от кеф и на двете места. Сега сме семейни и двамата и си ходим на гости. Половинките ни не знаят за онзи период. Само веднъж жена ми, след едно гости у тях, леко пияна, ми каза по път за вкъщи, че Диана е много яка мадама, и е трябвало да я изчукам в ергенските години. Отговорих и, че говори глупости, че не ме привлича като жена, и че сме били винаги приятели с нея.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: c72f384dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако свирките не са ви променили отношенията и сексът няма. То от свирка до секс не е голяма разликата, само дето и ти ще се покефиш.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 61d38dcc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: под едра имам предвид, че съм доста пълна. Не просто приятно закръглена. Така съм от ученическите години. Но всъщност той бе този,който първи ме целуна, пусна ми ръка и т.н.
Аз се чудя много и за промяната на отношенията. Смисъл, сега ни е добре. Хилим се, пием, някак между другото се 'забавляваме', и всичко друго е постарому. И поне за мен това е оптимален вариант - не искам връзка, не искам и да живея като монахиня. До сега с натискане и свирки няма проблеми. Но в повечето случаи според мен сексът е по-интимен. Чудя се има ли шанс да си запазим сегашната динамика ако преспим заедно. Ще се радвам някой , който е бил в подобна ситуация да сподели опит.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: fa8f471f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, не се притеснявай. Аз съм сравнително слаб, но последните няколко момичета, с които имах сексуални контакти, бяха пълни. Не ме притесняваха стриите или коремчетата, няма идеални тела. Нито сме се ограничавали в нещо, защото имаше сексуална енергия между нас. Може би единствено по-рядко те бяха отгоре

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker