Страхотен секс....и нищо повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страхотен секс....и нищо повече
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 4480 пъти
Приятели с привилегии, които се познават от 4 години, минали през какво ли не, от приятелство и споделяне до просто секс.. но през всичките тези години успяват да запазят страстта и привличането един към друг. Възможно ли е след всичко това момчето да продължава да иска просто секс и да си играе с чувствата на момичето като в един момент е лъскаещ и мил, а в друг момент абсолютно незаинтересован? Как мъжете успяват да правят просто секс с една жена толкова време и да не изпитат нищо друго към нея и защо?
Ж(21)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e8b7df5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е проблема на Българките-лесно може да свалите един мъж и да спите с него,но много трудно е да го задържите и да бъде заинтересован !

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b02216832f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към 1 - Същото важи и заголяма част от българските мъже - скучни, тъпи, безумно прости и задръстени. Трудно е да срещнеш различен от това, който да си струва и да искаш да го задържиш, но се намират.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 97991ce7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Всичко е заради естествения отбор и еволюцията на мъжа и жената.

Ген, който подтиква мъжа, който го притежава да прави секс с много жени, бързо се разпространява в генофонда на популацията, защото такъв мъж би забременил много жени и би имал много деца. Така всички тези негови деца от мъжки пол биха имали същия ген и същото желание за секс с много жени.

От друга страна жените имат ограничен брой яйцеклетки, могат да раждат по едно дете на всеки 9 месеца, след което трябва да губят време и ресурси в отглеждането му. А когато самотен родител отглежда дете, има вероятност то да остане недохранено и да не доживее до полово съзряване и така няма да успее да предаде гените на майката. Докато през това време мъжът може да е оплодил още 20 жени и шансът неговите гени да продължат живота си е много по-голям, защото все някоя от тях може да се справи със задачата по отглеждането на детето сама. Следователно успешни са тези жени, които избират внимателно мъж, който да остане с тях и да им помага при отглеждането на потомството.

Това е фундаменталната разлика между мъжете и жените.

След като уточнихме това е лесно да се разбере защо мъжете могат да правят секс с жените без да имат чувства към тях. Мъжете са създадени да разпространяват гените си по най-ефективния начин, а това става чрез много секс и то секс с много партньорки. По същия начин ако мъжът ви изневери, това не винаги означава, че не ви обича. Мъжът може да прави секс с други жени и без да ги обича. Мъжът може да прави секс с много жени и то докато обича друга. При жените сексът е свързан с любов и обвързване, защото преди появата на контрацептивите, всеки секс е с голяма вероятност жената да забременее, а тя не иска да отглежда детето си сама. При мъжете не е така. При тях сексът е просто секс в мисленето им. При тях евентуална бременност на любовница не е обвързана със загуба на ресурси. Те могат просто да избягат и да оставят бременната си любовница да се оправя сама.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 3f905a3e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпросът е защо спиш с мъж, който реално не иска да има връзка с теб? ! Защо се подценяваш така? Нека да ти е само приятел, защо се събличаш за него? ! Мъжете могат да си правят секс с всяка, без чувства, защото знаят какви са ви отношенията, той не си прави илюзии за любов. За него си тази, която винаги пуска и не му се налага да търси. Жените бъркаме секса с любов, а за мъжете си е просто секс, задоволяване на нагона. Мъжете ще искат просто секс, защото могат и защото са преценили, че друго не искат от дадена жена. Причини бол. Никога не съм го разбирала това приятели с привилегии, или сте във връзка или не, средно положение за мен няма.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8073f62fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Мъжете са устроени различно от жените. Могат да правят секс с една жена без да влагат нищо с години. Те не са така емоционални като жените. Правят го за спорта, за тонус, за да гъделичкат егото си. Жената е друго нещо. Иска сигурност, страст, отдаденост, внимание, грижа и тн. Дано не попадне на играч, че тогава има да я разиграва и да съсипе живота й без да му пука изобщо за нея. Внимавай, момиче!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 53e8e763fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   За съжаление, болшинството от мъжете са безчувствени, извратени, болни същества, които гледат само интереса си. По тази причина главоломно расте броят на мъжемразките. Мъже, сами си го правите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 286b785f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката- Правя секс с него, защото много ме привлича, знам, че е адски тъпо и, че това няма никакъв смисъл, само се измъчвам, но не мога да спра да мисля за него и да се откопча... Не знам как да обясня на мозъка си фактите... Как да постъпя? !

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 308dc5371a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8

Виж, ако мнозинсвтоот е "такова", то това е нормалното му състояние, следователно определенията "извратени" и "болни"; просто не са на място. Може би са ти в много емоциите? Да не си в цикъл?

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e8b7df5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Към № 2 ; Като гледам броя на жените, с поведение на кифли, фолк-гърли и обикновенни помиярки, не преставам да се чудя, защо мъжете си купуват гумени кукли от секс-шоповете, а ми се струва, че е затова, защото куклите НЕ ГОВОРЯТ, т. е. на мъжете масово им е писнало от говоренето на жените!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f31ce835d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до 8: За съжаление и броят на женомразците расте. Жените харесват само високи, красиви и чаровни мъже, а ние по-обикновените мъже сме някак си на заден план. Високите и красивите мъже знаят, че жените ги харесват и си чукат на воля, обаче жените не могат да ги задържат (защото има ограничен брой такива мъже) и намразват всички мъже. Обикновените мъже пък се чувстваме отхвърлени и намразваме жените.. Жените гледате само интереса си, но по-жалкото е, че не можете да го осъзнаете. Даже имаше статистика в OKCupid за това, че жените определят 80% от мъжете като по-грозни от средното, което е статистически невъзможно (потърсете в гугъл "80% of men are below average in looks according to women")

Жени, сами си го правите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8ba1e14957
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Офф, като почнете с това плюене по българките. Нали ви е ясно, че на нас ни е ясно, че това идва от комплексирани мъже, които за секс не ги искат, пък да не говорим за връзка? Ясно, като си нежелан се озлобяваш и жените почват да ти се виждат като някакви изродени създания. Но нищо няма да промените, като се опитвате да ги мачкате. Пък и се съмнявам да ви е приятно да се съберете с някой, който сте успели да свалите на вашето ниво на комплексираност и смачканост. Не случайно такива хора са нежелани.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 6df094cae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Към авторката от 4
Не бъркай физическото привличане и възбудата с това дали те харесва като човек. Може да му става от теб, но да не те иска за гадже. Може да съм с остарели разбирания, но не одобрявам такива приятели с привилегии. Мъжът получава физическите облаги от дадена жена, без реално да се обвърже с нея и да каже на всички, че това е приятелката му. Може да си спи така и с много други, освен с теб, и да ти вика, ''Ама ние сме само приятели, не гаджета, защо ревнуваш? ''. Гаранция ти давам, че това ще каже. Следващият път като ти каже, че иска секс или те докосва, се отдръпни и си го питай направо какво иска от теб. Сигурно и хал хабер си няма, че ти имаш чувства към него. За мъжете секса е секс. Жените са тези, които се превързват и развиват илюзии за любов. Жените си мислим'' Ето, спи с мен, желае ме, значи ме обича. '' Нищо подобно. Кажи си му смело всичко, нищо не задържай. Изясни си какво очаква от теб и очаква ли нещо изобщо. Научи се да си отстояваш позициите, иначе не само този, ами и други ще те ползват. Ако му пука за теб, дори и малко, ще се отдръпне, ако не може да ти даде това, което искаш. Иначе ще паразитира и ще те използва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: a18cc0ce9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Броят на българките, женени за чужденци е пъти по-голям от българите, женени за чужденци. Пита се в задачката кой е пи-желан? !

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 874cc20cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   16, от абсолютно всяка една нация жените са по-екзогамни (склонни към връзки извън етноса). И във всеки един етнос самотните мъже са повече от самотните жени, бездетните мъже са повече от бездетните жени, както и самоубийствата са повече при мъжете отколкото при жените.
Природа, кво да направиш. Няма връзка обаче с "качествата на българката".

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7e8b7df5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Самите чужденци твърдят, че определено Българките са лесни, евтини и непретенциозни, добри слугини и още по-добри слагачки, така че дори в сравнение с Филипинките са предпочитани, но за секс чужденците предпочитат не тях, а съвсем други жени!
Като човек, обиколил половината свят, това са ми впечатленията от дългите разговори с тях, тъй като владея 5 езика и не съм учил в СССР!!!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 53f2d64e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   18, доста си измисляш, което явно е породено от злоба. Не е имало коя да те обича и затова са се настанили такива мръсни чувства у теб. Същото важи за номера 10 и 12. Но не ви е късно, може би...
Първата стъпка е да се отърсите да се отърсите от омразата и да погледнете трезво на нещата. Голям процент от жените са лоши и не стават. Ок. Но си признайте, и без това всички знаем, че мъжете са също толкова зле. Даже в някои отношения много повече.
Промяна е възможна само с общи усилия, но трябва да започнем от самите нас. Плюенето по другите не е направило никого по-добър. Енергията и времето, които губите в бълване на помия, ще ви е много по-добре да ги "губите" в самоусъвършенстване. Опитайте. Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 53f2d64e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

20.   Българските жени не искат и да чуят за нашенци просто защото НЕ СТАВАТ откъдето и да ги погледнеш.

1. Грозни и непривлекателни са. Сигурно от 1000, най-много 20 да хващат окото. Останалите са пълна скръб от главата до петите.

2. Глупави са. Не може да се проведе и един нормален разговор.
При запознанство почват с баналности.

3. Адски извратени, психично-болни и егоистични същества са. Мързи ги да чукат или имат комплекси за размера на члена си, затова е това натягане за свирки и анални гадости. Предназначението на женските усти и ануси, не е секс. От всичко живо по Земята, само човекът практикува извращения и като гледам е цъфнал и вързал отвсякъде. Особено пък в България.
Жените дето ги правите на парцали, на нищо не приличат. И те като тези, които са ги докарали до такова положение.
Интересно, като не ви привличат женските полови органи, защо не си намерите мъже??? Имат и ануси, имат и усти. Гейове и бисексуални - колкото щете.
Другото кофти, което развали мъжете, е порното. Когато от малки почнете с него и гледате редовно извращенията там, представата ви за нормален и правилен секс, отива по дяволите. Още по-отблъскващи ставате, когато го отричате. Манията по порното също е БОЛЕСТ, изискваща ЛЕЧЕНИЕ. Пенисите ви не са център на Вселената и никоя нормална жена няма да им слугува.

4. Заблуждават се, че жените трябва да се съгласяваме с тях за всичко, да нямаме собствено мнение, да ни ограничават както си пожелаят. Да, ама нЕма да стане. Жени, като за вашия ориенталски манталитет, има в Арабския свят. Съгласяват се за абсолютно всичко. Пробвайте се там.

5. Пълни са с психични разстройства (проявяващи се най-вече в сексуалността) и комплекси. Миналата година бяха убити 12 българки от мъжете си (не съм сигурна дали точно 12, но не бяха малко)

6. Търтеи са. Чакат всичко наготово от жените - домакинска работа, грижи по децата, и то от жени, които работят. Тоест, жената първо робува на работа, после на дома, след това мъжа. И, междувременно, трябва винаги да намира време за спорт, фризьор, маникюр, прическа, за да може нейният "хубостник" да се хвали наляво и надясно, колко красива робиня има.
Е, тука пак не познаха. Няма откачалки, които да търпят подобно отношение.

7. Курви са. Във всеки един смисъл на думата. Мъчат се да лъжат (ама не става), изневеряват (ама не става) и после се оправдават, че такава е мъжката природа, хаха. Природата на българина е такава, а не мъжката.

8. Не носят на критика. Някой като им каже грешките, направо се побъркват от злоба. Почват с нелепи, смехотворни и най-вече банални оправдания и даже се опитват да изкарат другите, че не са наред, а всъщност те не са.

Ето затова ходим с чужденци. По-добри са във всичко и най-важното - държат се като хора, а не разгонени песове.

Не искам да обидя никого, има и изключения сред нашите, но супер редки и не стигат за всички.

Жените искаме просто психично-здрав мъж (или поне с желание да се оправи), свестен, разбран, верен, честен, да ни обръща внимание и да се грижи за външния си вид. Това е всичко, което ни е необходимо. :)

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 286b785f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката: и все пак аз търсех съвет от вас... Как да се справя с проблема?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 7e8b7df5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   №19=много прибързани оценки от Председател на ОФ-организация-тъпо, кухо и необосновано, с незачитане на фактите и от позицията на разсъблечена феминистка на партийно събрание, без комсомолско поръчение!
Омръзнало ни е от нравоучения, все пак не сме в градивният социализъм?
Образованието, учено в АОНСУ просто не е на дневен ред, а отживелица!!!

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 4c8ace497a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Към авторката : Има два варианта. Или е емоционално-импотентен, тоест не може да обича, или го е страх да си признае чувствата. Може да е бил нараняван преди, а може и да има някакви детски травми (те не се лекуват). Или пък родителите да са го възпитали грешно и съответно да има крива представа за отношенията между половете... Варианти безброй. Опитай да говориш с него и да се изясните. Много хора правят грешката да не си говорят и да взимат съвети от странични индивиди, които често се оказват неправилни.

 
  ...

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f31ce835d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   20, цялото ти изказване се основава на омраза, предубеденост, расизъм, повърхностно виждане за нещата. Не знам с какви български мъже си общувала, но явно поради личните ти феминистки комплекси и недостатъци не си успяла да общуваш с тези хубавите и качествени български мъже, за които говориш и затова си се примирила с чужденец. Разбирам те - на Запад жените са вече екстремни феминистки и мъжете там не ги искат, затова много западняци търсят жени от Източна Европа. Ти, въпреки всичките си комплекси, все още си доста по-женствена от западните жени. Но изчакай само още едно-две поколения и дъщерите ти и внучките ти ти ще бъдат същите екстремни феминистки, които с радост биха развявали кастрационния си комплекс навсякъде.

Препоръчвам да прочетете откъса "Жените-мъже" от "Жената и нейната дълбинна психология" на Пиер Дако.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 73ae344ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   На мене ми се е случвало нещо подобно, но за половин година. Както обясняваше, че не търси сериозна връзка, почна да живее на семейни начала с друга жена. Просто оправдания са това. Не те харесва. Но ти си влюбена. Да ти доразкажа историята. След две години връзка с нея почна да ме търси пак за секс. Изневеряваше й с мене. Рядко, защото няма как. В момента са разделени. Пак се виждахме, но този път нищо не е същото. Хем е супер надарен и винаги съм търсела такъв. Почна да не ми харесва толко с него. Преди само аз му звънях. Сега само той. Накрая до там стигнахме. Че му казах да махне презерватива. Мислех, че в него е проблема, ама не. Проблемът знаеш ли къде е.? Влюбена съм в друг. Айде пак си помисли сега за теб само секс ли е това или любов?
Ps Не мога да се позная, само знам, че тия секс връзки са пълен кошмар....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker