Въпрос към дамите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към дамите
преди: 4 години, 7 месеца, прочетена 2628 пъти
Здравейте,
В една друга тема прочетох че според жените е супер нагло, нахално, дебилно и какво ли още не да заговриш жена на обществено място(говореше сее за улици, молове, паркове и т. Н). Та любопитно ми стана вие когато харесате някой на такова място(защото сто процента се случва според мен) показвате ли си или просто подминавате и толкова?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 7 месеца
hash: caa0e7252b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи каква е причината за спирането. Аз съм жена и като видя някой симпатичен мъж, който бих искала да ме заговори не спирам да го гледам. Но да не би ми харесало много така да ме спрат.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 22b4f0eee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май не ми се е случвало да си харесам някого така, но дори и да се случи, вероятно няма да се осмеля. Доста срамежлива съм.

В обратния вариант не виждам абсолютно нищо лошо. Даже току-що пуснах дълъг коментар в темата, за която говориш.

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 7520a47077
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами да... Не е приятно просто някой да те спре и да започне да ти говори в повечето случаи - пълни безсмислици.
Не съм го приемала сериозно пък камо ли да завържа някакъв контакт с този човек. Един от пътите се чудех дали някой не ми прави скрита камера просто толкова беше нелепо, а друг път откровено си мислех, че момчето просто не е добре с главата... Та лично на мен не ми е приятно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e22034fa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм жена, ама как си представяш, тръгнал си за някъде, имаш някаква работа, бързаш или просто си излязъл да се разходиш, мислиш си някакви твои неща и изведнъж ни в клин, ни в ръкав някоя, която най-вероятно не харесваш (защото човек не харесва всеки втори дотолкова, че да излезе с него) идва и ти се лепва и почва да ти говори някакви глупости, колкото да се намира на приказка и да те има за какво да те заговори? Аз съм мъж, но и на мен не би ми допаднало, освен ако жената не е симпатична и в същото време съм в настроение за подобни неща.

Това по първата част, по втората - обикновено харесването при жените се случва малко по-различно отколкото при мъжа. Жена трудно ще види някой мъж в мол и ще го иска толкова неистово, че ей така от раз, без да го познава да иска да го заговори с надеждата да ѝ върже. Не че не може, ама такива случаи са редки. Може би ако мъжа е младия Брад Пит, може и да се случи.

Ако пък толкова го е харесала, по-скоро ще му прати някакъв сигнал, с който да го подкани той да я заговори примерно със зрителен контакт, но да тръгне да го сваля, едва ли. Лично са ми го споделяли това жени, че ако искат да бъдат заговорени, те самите си пращат сигнали. Но ако си некакнен, трудно да ти върже според мен, освен мжое би ако си супер неустоим или си много добър откъм дар слово. Но такива са малко.

Мъжете обикновено сме тия, които харесваме много по-директно, първосигнално и от раз, често на база само визия в сравнения с жените. Казвам "обикновено", да не ми се сърдят четящите. На жената и трябва малко зона на комфорт, предразполагане, леко опознаване преди това. Аз само веднъж до сега съм виждал и чувал жена на обществено място да види непознат мъж и толкова да го хареса, че да го заговори. Но в случая мъжа беше доста секси, а жената една от кварталните бръмчалки. Въпросният случай завърши с 2 чукания без предпазни средства, аборт и кой от къде.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b58358e867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на отговорилите до момента. И все пак в мен остава питанката като един свободен млад мъж къде е най- удачно да заговриш жена? След като както вече разбрахме за повечето просто ей така някъде си не е много приятно.

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e22034fa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, аз не съм голям сваляч, но все си мисля, че трябва да направиш така, че да имаш среда, да се срещаш с повече хора и ако имаш търпение, все ще се намери някое момиче, с което да се случат нещата. Повечето двойки се запознават я покрай познати, я покрай работата, я покрай някое хоби и т.н. Но не го превръщай във фикс идея, защото ще изглеждаш нийди и сам ще се саботираш. Когато му дойде времето ще се случи. Аз така едно време все исках да имам приятелка, все нямаше къде или ако имаше, никоя не ми харесваше, не усещах някоя да е мой тип. Аз не съм тип сваляч, който може просто ей така да сваля всяка втора, аз трябва да усетя, че това е жената за мен, да ми легне на сърцето, както се казва. Много пъти съм се отчайвал дори и съм си мислел, че ще си умра сам. Но след доста години когато не очаквах, просто я видях на снимка съвсем случайно. И я почувствах, че е тя. Не знам как и защо, но така го усетих. Беше съученичка на моя братовчедка, покрай която се запонзахме после на живо и от приказка на приказка, взе, че стана, че и оженихме след години връзка, че и дете ми роди. Така че не се притеснявай, имай търпение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 099872d349
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има начини, авторе, но те не са да спреш непозната жена на пътя. На мен ми се е случвало например, мъж да избира подарък за майка си в магазина и да ме помоли за помощ: този шал копринен ли е, подходящ ли е? В този дух. Любезно му оказвам услугата и си излизам, понеже не проявявам интерес към самия човек, но си давам сметка, че това е бил опит за запознанство, понеже иначе можеше да се обърне към продавачката. Ако бях свободна и мъжът ми беше харесал, със сигурност щях да си затворя очите пред тази хитрост и да отиграя положението така, че после да седнем на кафе.
Случвало се е и в пълно кафене мъж да помоли да седне на моята маса и да завържем приказка. Хората все нещо общо намират помежду си в процеса на един такъв разговор. Но не винаги е уместно той да продължи, то това се усеща. В повечето случаи сме си пожелавали приятен ден и всеки си е поемал по пътя.
Летища, автогари, паркинги - това са все места, на които хората понякога си оказват услуги и се запознават. По-приятно е да убиеш времето до полета в разговор с някой, отколкото да четеш вестник. Но пак казвам - тези срещи не винаги водят до продължение.
Едно от добрите места за запознанство са курортните бази на принципа ол инклузив, защото там се срещате практически три пъти дневно - на закуска, обяд и вечеря, а често и край басейна. След четвъртия ден всички започват да се поздравяват и да се обръщат един към друг на име. Пенсионерите си правят тяхна си компания за табла и шах, семейните си събират децата на площадката, а младежите се групират да обикалят нощем дискотеките.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ac72b6e5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Удачно е да заговориш жена от твоята среда например, която виждаш всеки ден и да не бъдеш нахален. В социалните мрежи, сайтовете за запознанства също. Иначе да, нахално ми е. Ако отида в мола с приятелки или сама и искам да се забавляваме (или на кафе, кино, каквото и да било), не искам някакъв да ми се натрапва. А най-малко, когато бързам за работа или имам друго задължение.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 20ad0307d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами да, не е приятно. Представи си да си на мястото на красива жена и всеки втори да е решил, че ще те заговаря с тъпите си свалки.
А аз като жена не ми се е случвало да харесам мъж, който не познавам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f6476de51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Заговори която пожелаеш, жените обичаме да бъдем охажвани и заговаряни, стига да имаш подход, защо не. Еее повечето ще те отрежат, ама какво ти пука. Все пак ще си опитал, все някоя няма да откаже и тя ще е сигурно твоята.

 
  ...

...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: b046998f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лично аз като жена изобще не харесвам да ме заговарят по улиците. По принцип като тръгвам нанякъде имам някаква цел къде да стигна, мисля си някакви мои неща и последното, което искам е някой да ме заговаря. Мен лично това страшно ме изнервя. Но да речем ако съм някъде на заведение с приятели и атмосферта го предполага бих се запознала с някой ако се заговорим. Просто самата среда в ежедневието бързане насам-натам не ме кара да искам някой да ме заговаря. Също така и аз не бих заговорила мъж на улицата, дори да ми е харесал. Струва ми се че ще изглеждам като някоя закъсала досадница, дето дебне хора по улиците и не бих го правила.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 1be968fbc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не ме разбирайте погрешно. Написах темата от чисто любопитство.. Никога не съм го правил а и не мисля че ще се случи просто ей така да си измисля нещо да заговора жена просто не съм такъв.
Понеже така казват е нахално. И понеже съм чувал и да казват че социалните мрежи било несериозно та да разбера къде е най удачно според самите жени.
Иначе да отговоря на номер 6 не го правя на фикс идея дори не се и опитвам. В момента нямам нужда от връзка но това е съвсем различна тема.
Поздрави
Автора

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e5c386927d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да питаш жени как да сваляш жени е все едно да питаш златната рибка как да я хванеш.. Абсурдно е.

Едно време са ми давали номерата си жени, които казват че "по принцип не се запознавам на такива места". Хаха. Виж само тука в тоя сайт колко жени има дето "обичат мъжа си, ама без да искат му изневеряват" или прочети някое признание от някой спасител на плажа как оправя по Х на брой омъжени жени на седмица. Жена ми чете в бгмама от темите дето майките споделят как са се запознали с мъжете си. Половината само са на "нормални" места като училище, университет и работа. Другата половина са я в бар, я на улицата, я във влака.

Смелост, хъс, увереност, що-годе поддържан вид, малко лудост и да не ти пука много-много. Ако някоя много ти се дразни ще си проличи и просто няма да се занимаваш с нея.

Има нужда от смели и луди мъже, защото напоследък путьовците са в повече.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 101631169d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Има доста фактори:
1. Как изглеждаш
Ако жената я заговори готин мъж, добре облечен, мирише хубаво, ходи уверено, издава "висока оценка", то шансовете ти се увеличават значително.
2. Много е важно тази "висока оценка", да е максимално автентична, т.е да си успешен или да имаш изглед да бъдеш такъв. Повярвай ми, ако в живота ти има потенциал и се чувстваш добре, това ще си личи в цялото ти поведение и няма да ти пука да заговориш някоя непозната, чак толкова.

Жените също донякъде издават "сигнали", дали е в настроение, дали е мн заета с конкретни цели или изглежда отегчена.

Моя съвет е да стоиш далече от "Pick Up" техники - тва е лъжа, дори да имаш резултати в краткосрочен период те отдалечава от целта, като мъж, просто да бъдеш победител. Може да пробваш ако си под 22 примерно, но фокуса ти като мъж трябва да е върху "целта" в живота ти. Когато го имаш това и ти се получава - жените ще се появят.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 65110b83f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мъж съм около 40-те, работя паркинг контрол синя зелена зона и нося жълта жилетка по улиците, постоянно ме заговарят и мъже и жени … НО … не във връзка с работата ми, тоест въпроси свързани с паркирането а за какви ли не странични неща - къде се намира еди коя си улица, наблизо има ли еди каква си банка, къде е спирката на еди кой си автобус и т.н.
И сега какво, трябва да ми е неприятно и да се държа като ощипана невеста като някои дами от този форум че са ме заговорили за нещо странично. Ми просто упътвам накратко ако мога да помогна и това е.
Не виждам какво толкова ужасно и обидно виждат префърунени превзети жени че някой за нещо ги е заговорил на улицата. Отговаряш му с две три думи сдържано, кратко и си продължаваш по пътя ако не ти се говори с този човек или не ти е до приказки.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 77d24b4a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не ме разбрахте.. Не исках да ми кажете как да го направя... а защо масата го мислят за нещо Мнооого просташко и как не е такова според тях..
Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker