Въпрос към мъжете за хигиената. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжете за хигиената.
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 4173 пъти
Питам тук, понеже няма кого да питам. Въпросът е нормално ли е, ако 2-3 дни не се къпете да се появява някаква бяла като обвивка там долу върху главичката. И понякога ме сърби. Нормална ли е тези бели неща, които се измиват. Или са някакви гъбички?

И всеки ден ли се къпете. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: 6a27a68fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И жена да си ако не се къпеш ще се появи нова за което говориш. Може да си го миеш сутрин и вечер с интимен гел и нама да имаш проблеми. Ако миризмата е силна отиди на лекар, не се притеснявай нормално е и почти всичко се лекува с хапчета.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 24028f3f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дори да не се къпеш всеки ден, трябва всеки ден да си миеш пениса. Може и на мивката.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bd8efaee3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Незнам за такива неща и да всеки ден се къпя. Къпи се по често и си измивай курс по хубаво

.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: f5c7d26211
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам, аз съм обрязан и нямам такива проблеми, но въпреки това за всеки случай се къпя поне през ден, а ако не си, е задължително да си го миеш всеки ден. Това да си го миеш на 2-3 дни, при положение че не си обрязан, е меко казано, несериозно.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 632f954a9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Мъжът най-малко да го мие 2 пъти на ден. Сутрин и вечер, както и жената. Не е задължително да се къпеш, за да измиеш само онази част! Също пенисът да се мие непосредствено преди да бъде пъхнат в устата на жената - и обратно. Ако не е обрязан, пенисът даже и да се измие , пак си мирише. А ако не го е мил в предните 4 часа даже 2, си мирише. Ако е обрязан - не мирише, ако не го е мил от сутринта. Това е. Обрязаният пенис ми харесва повече. Чист и не мирише.

 
  ...


...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 736ad18963
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Да, нормално е. Бялото, което се образува се нарича смегма и е индикация за лошата ти хигиена, което не е нормално. В горните коментари прочетох, че те съветват да си миеш само пениса често, но звучи малко несериозно. Поне веднъж дневно е хубаво тялото ти да вижда душа - хигиенично е, ще се чувстваш по-добре и няма да отблъскваш хората, миришейки. Много е грозно особено млад човек да е нечистоплътен, имам такъв колега и изобщо не е приятно. От далеч си личи, че не минава през душа всеки ден. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: bc11d7727e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пич, няма по-отблъскващо нещо от лошата хигиена! Аз съм мъж, но се къпя всеки ден. Освен това, понеже съм необрязан за да не ми се образува смегма, го нося заголен в гащите. Къпя се вечер като се прибера от работа. Преди като не го носех заголен от капките урина почваше да мирише понякога. Освен това, винаги като се изпикаеш, го забърсвай с хартия и подсушавай, защото както знаем колкото и да го тръскаш по закона на гадостта последната капка отива в гащите.

Впрочем, не само мъже мърлячи има. Срещал съм млади жени, но абсолютни мърли, чиито путки миришат на риба. Щях да повърна с такава веднъж.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ff0626d340
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Младо момиче съм и ще ти кажа веднага, че ако си ми гадже и забележа, че не се къпеш всеки ден, камо ли да не си миеш оная работа ще те изхвърля на секундата обаче преди това няма да искам да те пипна! Няма нищо по-отблъскващо от нечистоплътни и нехигиенички хора, особено ако си млад.. а и стар да си пак! Извинявай, ама какъв е тоя въпрос? Надявам се да е шега, иначе говори много лошо за теб. А и горните коментари.. "дори и да не се къпеш всеки ден.. " да си миел само пениса.. Абе хора, вие нормални ли сте? В 21си век сме моля ви!
Моят приятел преди да правим каквото и да е съм го наблюдавала внимателно какви са му хигиенните навици. Слава богу е добре възпитан, чист, къпе се по 2-3 пъти на ден дори и зимата въпреки, че не мирише на лошо дори когато се изпоти, долу няма никакви проблеми. Просто това е адски важно особено ако водиш полов живот. Виж, ако си хванеш някоя мърла дето не и пука ок.. не се къпи и си ходи си "белите неща" :D ама едно нормално момиче никога няма да приеме това за нормално! Направо ужасно гнусно..

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 268877c2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 9, това с носенето му оголен не върши работа защото по препуциомът има мастни жлези чиято роля е да поддържат главичката овлажнена и дори и да е оголен те си работят и се появява неприятна мирзма въпреки, че главичката е чиста.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 724d194015
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И в пещерите ли вече имате интернет? Или в гората живееш? Що за тъпи теми пишете? Да не се къпе няколко дни, та ти ще втасаш като кисело зеле, ще миришеш не, а направо ще смърдиш. Като не се къпеш целият, какво ти пречи поне набора си да измиваш, това може да става и със студена вода. Сега разбирам жените защо хленчат, че няма вече свестни мъже, ето извадка от тях. Такива са повечето днешните мамини синчета, нищо мъжко не е останало, затова вече има и трети пол - джендърите. Млади осъзнайте се, погубвате бъдещето, къпете се и се образовайте, иначе сте за никъде!

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2ed94bcd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   От мъж, 24 г.

Как може в 21 век хигиената да е проблем на някого? Силно те съветвам да започнеш с ежедневното къпане. Аз изключително много държа на хигиената си и винаги след пикаене си измивам кура с вода, ако пък ползвам обществена тоалетна го избърсвам с мокра кърпичка. От тийнейджър правя така, като съм си решил и проблема с винаги оставащите малки количества урина – хубаво го изтръсквам и после с няколко движения с пръстите и леко стиснал главата изцеждам последните останали капчици. След това го измивам. И никога нямам следи от урина.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b2b83e5a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   № 6, обрязаният пенис не мирише, но рязко пада чувстителността на главичката което води до проблеми, да ти омекне докато ебеш жена си защото нищо не чувстваш и възбудата ти спада. Не ми го хвали обрязания, заради вторична фимоза трябваше да се обрежа преди 4-5 години и оттогава имам проблеми в секса.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c4c10b1220
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   16, проблемът е другаде, не е в обрязването.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4268e28c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз съм жена и се мия абсолютно след всяко ходене до тоалетна. Мий се и ти, няма да сгрешиш :D

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ec5d021ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Обрязването първо е започнало при арабите. Преди години, в арабските държави хората са си вадели хляба само с търговия. Купували са стоки от едно място, прекарвали са ги с кервани от камили през пустинята до друго място, продавали са ги и след това обратно. Не са вземали жени с тях и вечер са се чукали едни други или пък камилите си. Тъй като в пустинята водата е лукс и се ползва само за пиене и в никой случай за миене, от лошата хигиена са получавали много възпаления и инфекции на пенисите. Така се е започнало с обряванията.
В нормалните цивилизовани държави, хората поддържат добра хигиена и такива проблеми никога не са съществували.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a382a7c059
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към 18. Как така се миеш след абсолютно всяко ходене до тоалетната? Аз съм мъж на 30, бих се мил след всяко ходене, но ако отидеш до тоалетна на места където дори ти е неприятно да си пипаш патката след като си пипал гнусните кранчета или дръжка на врата. Как така се миеш след абсолютно всяко ходене?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker