Девствен съм и не искам да се изложа! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствен съм и не искам да се изложа!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2169 пъти
Момче на 19 съм и ми предстои първи път. За да бъда точен, вече не мога да чакам, а и имам приятелка, която иска също. Преди съм имал възможности, но винаги съм се спичал. За разлика от други, които имат желание, но няма начин, при мен е било чисто от срам и все още го има. Сега ходя с момиче на 20 и тя е имала 2-ма преди мен. Мога да ви кажа, че е много сексуална, сама си поиска дори, защото вече 3 месеца сме заедно. А аз съм си срамежлив. Правили сме си френска вече и тогава свършвам бързо, особено първия път, обаче дори да ме подготви имам чувството, че в секса съвсем ще се изложа, защото почне ли да се търка в мен или да ме пипа, аз съм свършил. И е много готина и харизматична. Как да успея да се сдържа? Преди това и да мастурбирам няма да помогне, най-много да се скапя и нищо да не стане, а и не искам да развалям такъв готин момент с момиче, което обичам с ч*кии по-рано, да ме извините. Тя предложи като пръв път тя да язди, но така хич пък няма да мога да контролирам свършването. Аз или тя да е отгоре? Иначе терен си имаме, всичко е измислено и искаме някъде тази седмица да е. Искам поне 10 минути да издържа. Не е фактът да взема хапчета и да мога 10 пъти да го направя, аз и без тях ще се възбудя лесно отново, но искам един път, ама качествен. Дори бавно и страстно да се движим, както искам, пак ще свърша бързо, аз само като я гледам мога да свърша, а пипне ли ме откачам. Какво да правя? И тя знае, че съм девствен, да.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 95d6f0efac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продават спрейове купи си и се напръскай

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bf4b24640c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако чуя пак хапчета, ще те шамаросам! без такива глупости на твоите години!
Сега на проблема. Не и давай да е отгоре и ползвайте презерватив, докато се научиш да го вадиш! Важно е! Иначе, си прецени да не стане да не можеш да го вдигнеш, ако лъскаш преди секса. Забрави и за 10те минути. 10 минути издържат първия път само тия, дето не могат да свършат и им пада от притеснение. 10 минути не е реалистична цел за първия път. Въобще не си брой колко си издържал, просто като минеш 2 минути вече е приемливо и не е излагащо за първи път си мисли и така ще се успокоиш малко. Просто предупреди момичето, че ще ти трябват паузи от по 3-4 секунди да забавяте/спирате за малко, като вземе да ти идва да свършваш докато отмине и после пак, лекичко. Тя знае, че първия път е така, не се тревожи. Спирайте по малко, целувайте се, бавничко и след 4-5-6 минути си свърши спокойно, целунете се пак и вече няма да си девствен. Следващите пъти повече и по-уверено и така става. Първия път не е за впечатления или за времетраене. Само се гипсираш сам себе си с тези нереалистични цели, когато единственото важно нещо за първия път е да свършиш и да не стане гаф да е в нея. Това е успех за първия път, а ти с всичкото тревожене ще си причиниш единственото важно да не става, а именно да ти спадне от притеснение и да се чудите и ти и тя как да се държите. То и това се случва и ако момичето знае как да реагира и да овладее ситуацията се минава по-безболезнено. Случвало се е и заради умелата намеса на добри партньорки не беше толкова зле и си стана и го правихме след минута-две като се поуспокоих. Не прави така, а просто си го правете и си свърши след малко и ще е наред. Такова страхотно момиче със силна сексуалност като твоето може да го разочарова само, ако още малко я помотаеш и търпението и не даде нищо в резултат. Стегни се, спокойно и го направете. Тя това иска. И не го чака от първия път да я отвееш - чака те търпеливо да си готов за първия път, за да го махнете от реда си и да идват следващите пъти, от които вече може да очаква нещо. Не му мисли - тя просто иска да се случи, за да стигнете до актовете, които всъщност чака тя. Хич няма да си вади изводи от първия ти път. Той е специален за теб и за нея заради теб, но просто защото е първи, не защото го чака да я задоволи или да те види колко струваш. Глупости. Споко и давай напред да и станеш незабравим и незаменим задоволител след 2-2 месеца :D

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a99db16c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Колкото повече го мислиш,толкова по-лошо.Мятай се смело и ще се получи.И аз бях като теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 59d208b6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има презервативи, които удължават половият акт, та можеш да пробваш с тях.
И колкото по често започнете да го правите, толкова повече време ще трае всеки следващ акт.
Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: da038f97c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Психически девственикът толкова е затормозен от това "да не се изложа", така че има само два варианта - или не ти става, или свършваш още преди проникването.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7323f60bba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Минало е достатъчно време, сигурно вече си го сторил, но все пак ще го напиша и за следващите читатели - не го мислете толкова.

Моят първи път беше на 20г и момичето не разбра, че не бях правил секс. Преди нея си имах приятелка от разстояние, която ми беше правила 2 пъти свирка и и бях свършвал в устата. С нея не успях да правя секс, защото просто ми спадаше, тя също беше девствена, а и позата не беше подходяща (кучешка) и не уцелвах :D

А първият ми път - момичето някъде около седмица и половина преди това ми правеше свирки и много ни харесваше, но все се оправдавах с това, че нямах презервативи, макар че последният път, преди да го правим имах, но не ги извадих и казах, че нямам - нещо пак ме беше спряло и се бях сковал. Накрая просто си стана естествено, бяхме си говорили преди това, целувахме се, гушкахме се, направи ми свирка и си сложих презерватива. Влезна лесно, бях много възбуден, а и тя е имала преди мен. Не дадох да се разбере, че не съм го правил преди, тялото ти само би трябвало да ти показва какво да правиш, това си е човещинка. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker