Два несполучливи опита за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Два несполучливи опита за секс
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1974 пъти
Здравейте!

Надявам се да получа разбиране и добри съвети/гледни точки от вас, за което предварително благодаря. Темата е доста деликатна и затова използвам този анонимен сайт. Ще се опитам да бе изпадам в излишни подробности, за да не става дълго. Ситуацията е следната - жена на 30 и мъж на 31, натискане, милване, целувки, в един момент се стига до секс, на него му спада, отделно от презервативи му спадал (местно казано, преди мислех, че това е просто оправдание за мъжете, за да не използват презерватив), отделно не беше особено твърд, също така (не искам да обидя мъжкото его), но е и доста малък. Не се бях сблъсквала с подобен проблем. Стана доста неловко, той каза, че презервативите са му проблем, втори път пак се случи така, без да се споменава презерватив - нито беше твърд, нито нищо. Освен неловката ситуация и това че се чудя как да се опитам да говорим за това, после аз будувам няколко часа възбудена, а той спи. Според мен не е проблем само презервативът (ако въобще е той) или просто се оправдава така.
Ще се радвам да чуя и вашето мнение!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 5c125a600e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нерви. Случва се. Ще се оправи. Колко му е голям не знаеш докато не стане пълноценно твърд.
Няма смисъл да го обсъждате - пробвайте да смените обстановката.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e3517264fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах подобен случай със сегашния ми приятел в началото. Няколко опита за секс, при които той не успя да го вдигне, но за сметка на това още тогава ми подари няколко оргазма орално. Но от самото начало той ми каза, че е така от доста време и аз решавам дали да остана. Проблемът започнал след секс с една дама, която след дълго правене на секс го попитала дали само това може и че не може да я докара до оргазъм. Явно нещо го е пречупило и се е травмирал. За сметка на това е изключително отворен и обсъждаме всичко.
Доста време правихме опити, кой сполучлив, кой - не.. В един момент ми каза, че ще вземе хапчета за това. Бях изключително против, но той все пак взе. Няколко месеца по-късно си върна самочувствието и вече правим секс без необходимост от допълнителни стимуланти.
И на него му е малък, няма какво да се лъжем. В даден момент видя, че все по-трудно изпитвам оргазъм и ме изненада с вибратор. Като цяло е изключително отворен към каквото и да е, иска да ми е хубаво. Общуваме и изясняване всичко. По-добре го обсъди с него - може да е някакъв страх, травма от предишно изживяване, а може и здравословен проблем да е. Все пак, ако иска да продължите заедно, трябва да си информирана.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7d75597e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От горчив опит знам, че няма ли химия между двама души, всичко отива по дяволите!
Един мъж трябва да е готов при вида на момичето си, а тя самата да е подгизнала само при мисълта за момчето си!
Толкова!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 8563fbcda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На твое място не бих си причинила това. Няма ли хубав секс в една връзка, пиши я бегала. Независимо от всички качества на партньора. Все пак сте се събрали не да сте си дружки или да правите бизнес, а да имате любовна връзка, която има и физическа страна. И двамата сте на възраст, която предполага по-сериозни отношения, не сте пубери, изживяващи първа любов. Мъж на 31 трябва да е съвсем наясно с възможностите и желанията си. Този човек или няма никакъв опит или което е по-вероятно има проблем с ерекцията. Дали е хормонален, психически или нещо друго, може да каже лекар. Възможност има и да е гей, който си търси жена за прикритие. Но с някакви плитки обяснения за презервативите, обстановката (предполагам не сте го правили на улицата), притеснения от нова партньорка(след първия-втория път минава), няма да си реши проблема. Няма от какво да се притесняваш, започни разговор по темата. Ако държиш да останеш с него, разбира се. Ако не, просто го остави с обяснение, че не ви се получава връзката, нямаш тръпка, нещо такова. Той, ако е умен ще се сети сам защо. Предполагам, че му се е случвало и до сега. Изяснете се още от начало, за да няма после изневери, ревности и скандали.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 7d8d22fc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за съветите и коментарите! Проблемът се оказа на психическо ниво, подсъзнателно, някакъв блокаж. Има някакъв прогрес. Надявам се да се оправи. От моя страна няма проблем- достатъчно възбудена съм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker