Този тип връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Този тип връзки
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1971 пъти
Здравейте! На 21 години съм, карам 22-ата. Винаги са ме привличали по-големи от мен жени. Тези на моята възраст са много, много глупави (не са всички в кюпа, но масово). По-големите жени знаят какво искат, какво правят и имат много познания в различни сфери. Обожавам да съм с такива жени, да гледам телата им, да съм в едно легло с тях. Сега "актуалната ми приятелка" е на 35, с две деца и в процес на приключващ до дни развод. Майка ми е с 8 години по-голяма от нея, баща ми с 10, ама хич не ме интересува. Единствено се стеснявам в леглото, което е продиктувано от огромния й опит и моя относително скромен такъв. Тук идва един лек проблем, който се отключи с времето - "влюбих" се в тялото си, понякога се гледам в огледалото и си галя определени части. Тя по този начин често ми сваля напрежението, когато натегна пружините много и нещата станат близки до взривоопасното. Това наистина ме притеснява, така го усещам, въпреки че ми е много хубаво с тази жена. Нейното тяло не е "идеално" в съвременните представи за "идеално", но не ми пречи, а и е раждала два пъти. Има леко натрупване в коремната област, под пъпа, но май около 90 % от жените имат там. Изключено щастлив съм, чакам и първото си дете, надявам се дълги години да съм с нея. Вие какво мислите за този род връзки? Очаквам, че мненията ще са на най-различни полюси, като ще са включени и понятия като "майка ти", "баба ти", "извратеняк" и други подобни. Важното е обаче да се прочетат тези различни мнения. Поздрави и успешна седмица!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: e86eb2ee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не слушай никой и не гледай другите хора. Живей си живота и си гледай кефа.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 38750a56b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз теб те разбирам. Нея не я разбирам. Аз също съм с 10 години по-възрастна от съпруга ми, но когато се запознахме, той беше на 35, самостоятелен, с професия. Това все пак е някаква зряла възраст и по тази причина ние не усещахме, а и до днес не усещаме емоционално и интелектуално разминаване. Сега щерката за първи път доведе на вилата гадже да ни запознае. Момчето е на 22 години. Ами... то си е дете. Майка му ми звънна вечерта, да ме помоли да го нагледам дали си е обул чорапи. Аз импулсивно се обръщам към него с "моето момче". Седни тук, моето момче; искаш ли още салата, моето момче, ще закусваш ли, моето момче - ей така. Да си представя секс с това хлапе просто не мога, а и то ми вика "госпожо", което е нормално.
Авторе, моят съвет е да послушаш онова, което ще ти каже майка ти, ако споделиш с нея, че скоро ще я направиш щастлива баба. Проблемът не е в разликата във възрастта. Проблемът ще изскочи малко след като се роди детето ви, да е живо и здраво. Няма нормална жена на 35 години, разведена и с две деца, която да иска да роди и трето от 21-годишен пубер. Ако има такава, тя е или луда, или тъпа, или най-малкото емоционално нестабилна, но във всички случаи е неадекватна и безотговорна. Ти с какво ще го храниш целия този катун, бре, момко? Четири човека, пет с теб, ще са ти на главата. И всеки от тях има ежедневни нужди, които струват пари. След една година ще започнеш сам да си говориш и това, на което му викаш любов, ще се изпари. Мога ли да направя едно предположение, не си длъжен да ми отговаряш. Беше девствен преди да срещнеш тази жена, нали?
А ако и тя чете тук, бих й казала: "Мадам, в момента имате твърде много проблеми за решаване, за да си навличате и нови. Няма да се справите сама с четири деца! Две ваши, едно ново и още едно, което вече се бръсне. Стъпете си на краката, организирайте си живота, погрижете се за спокойствието на децата си, защото един развод е травма за тях. А младото лъвче нека ви е за утеха, докато срещнете мъж, с който да изградите ново семейство".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b8f6b37097
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   #3 - буквално мислех да му напиша същото.
Авторе, любовта и сексът са голям кеф, но ежедневието в семейството и гледането на деца не са. Максимум година след раждането на бебето ще забравиш да се гледаш и пипаш, че да пипаш и нея, а всяка клетка в теб ще плаче за нощ без рев, биберони, за вечери без скандали, разправии с деца и за пари. Да не говорим, че каката ще се сбръчква, коремчето ще стане торба,след 6-7 години ще я друсне критическата с всичките и "радости", децата ще искат и ще искат , а издръжките са капка в морето. Аверите ти ще са по купони, ще пътуват, ти ще дондуркаш бебе и ще се разправяш с две чужди деца, които може и да не те признават за нищо. Тогава ще разбереш какви си ги забъркал. Каквото и да ти кажем сега, няма да го повярваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1ea7cf91ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Честно казано, не вярвам това да е истина, защото е абсурд. Но дори да е вярно и ти и тая жена сте чисто луди. И да те светна, любовта не е по-силна от всичко, това е в романите. А то вашето дори не е любов, а секс, който бъркате с чувства. Забъркал си се в страшна каша и се моли вашите да не получат някой инфаркт, че...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d9712f4a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех тия жени, направо разбиха момчето. Абе то иска за се занимава - искал я.
Пък ако вземе та се случи някой усойница от отровните, само да го мерне и почва да съска и да му се зъби. Може и на льольо да го обижда и на гей, некадърник, дришльо, путю, чехлю, може и да му посяга или пък да иска тя да го чука отзад. Аз съм горе долу на такава прекрасница.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7d5c1cd865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не бях девствен, с две преди нея го бях правил, пак по-големи от мен. И от два дни съм баща, поне една мечта ми се сбъдна - имам дъщеря, и утре да умра, ще съм направил нещо на тоя свят. Иначе немалко ми предлагат номера, питиета и т. н., но са по-малки или колкото мен на години, не мога да го взема насериозно и да се "пусна".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 95ee89276a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахахаха аз като мъж на 35 ще ти кажа че ти и тая гъска моята наборка сте си вкарали голям автогол.
Разбира се ако е вярно всичко това.
Значи тя има 2 деца и чака още едно едно от теб.
Само след 5 най много 6месеча ще сежаляваш че не си си держсл пилето в гащите.
Айде успех хахахах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker