Моля за съвет от жени минали през демотивация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за съвет от жени минали през демотивация
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3143 пъти
Здравейте. Мъж съм, семейни сме от няколко години, оженихме се три месеца след запознанство, на 40г съм. Първите месеци беше секс по много, луда работа. Съпругата ми е прекрасен и разбран човек. Едва ли има жена повече обичана и прегръщана, целувана от нея, не се хваля. Тя също си ме обрижва, повече от двойка сме дори. Готвене, чистене, навсякъде сме заедно. Дойде момент, тя ми сподели че не е толкова по секса /вече се бяхме оженили/, заради мен сне го правили. Стана ми тъжно, почувствах сякаш съм я притискал, да не кажа насилвал. Намалих темпото и се опитвам вече няколко години да се напасна към нея сексуално. Един път месечно е. Изчислява го да съвпада с овулацията, винаги е около 21. 45ч, плюс/минус 15 минути. След сватбата секс през деня не сме правили, тя не обича. Отскоро купих маломощна нощна лампичка, свети колкото свещ, иначе беше само на тъмно. Майната му на последното. Иначе обича да я галя на голичко, да я облизвам, да се чувства желана. Обаче до реален секс се стига примерно в 1 от 30 мои опита. Започнах да се обезсърчавам. В осталото време от месеца се самозадоволявам, болят ме топките от възбуда като я галя и после без секс. Така постепенно стана така, ;че при секс не мога да свършвам. Жена ми се изморява примерно след 5 минути и това е. В рамките на една или две седмици два пъти секс не може да прави. Това някак го разбирам, примерно тялото й е такова. Вече правихме опит за инвинтро - неуспешен. Всички показатели са ми в пъти над минимума. Лекаря като ме пита колко често сме опитвали с нормален секс и ми стана кофти, не му отговорих.
Втора точка. Живеем на квартира в периферията на БГ. От известно време систематично търся друга работа с преместване и купуване на собствено жилище. Жена ми показва тотална демотивация. Само аз обикалям, после показвам снимки и тя се мръщи. Като говорим за работа и жилище не се ограничавам само за в България. Имам опит с чужбина и там би ми било по-лесно и по-бързо. Нивото е малко по-високо, но това не ме притеснява никак. И тук тотална демотивация от страна на съпругата ми.
Има ли жени минали през такова чудо? Моля споделете. Взех да се изморявам от липсата на желание и не зная как да угодя, а времето минава. Диалогичен човек съм, сядам и говорим кротко, но тя не знае точно какво иска, сама го казва. При мен е лесно, инж. съм в душата и това и работя. Да, бил съм и камериерка, не ме е срам като е борба за хляба. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 69c12d9b22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом в началото сте се разбивали от секс, значи не е такава и нищо не е изгубено. Трябва да има някаква причина. Пробвай с различни работи, игрички, смяна на роли, перверзии и т.н., като следиш внимателно реакциите и. Виж кое я възбужда. Всеки има фетиши, рано или късно ще напипаш нейните и тогава се напасни по тях. Послушай ме, пробвал съм го - работи :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 847f3e5c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те, мъжа ми на мен също ми отказва понякога... Просто варианта е примирение, на колко е? Аз преди можех и без секс, сега имам повече желание..

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a4d4c72cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Историята звучи леко измислена, но ако не е, то
това е 99/100, че ти изневерява трайно с някой наблизо!

Имало е и други такива разкази тук и е нормално, когато
поведението на единия партньор се промени за по-дълго 1-2 месеца, да търсите причината в любовна връзка с друг/а.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4af46e55a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А жената малко е? Доктора му дреме за вашите комплекси, ако и тя наближава 40 с път около овулация, не се надявайте да стане. Ако искате и двамата дете опитайте с донорска яйцеклетка. Аз наближава 40 и искахме още едно дете,.но не стана, защото просто защото яйцеклетките остаряват. А ние сори секс не правите, за да стоне чудо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1687f193f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Както се описваш си много разбран и работлив човек. Не казваш жена ти на колко години е ,какво работи ,има ли висше образование? Какво ин витро ,ако всичко ви е наред.Поговорете сериозно ,без секс деца не се раждат. И как така и е омръзнал. Та това е най-приятното нещо , при жените регулира съня, хормоните ,оттам и апетита и килограмите. Има нещо сбъркано при нея , не обича секса ,не се вълнува от избора на жилище . Голяма апатия . Идете на лекар, вижте и хемоглобина, може да има анемия ,вижте и основните хормони -тестостерон,естроген,прогестерон. Аз съм ж.на 43, обичам секса и то много,но за съжаление с мъжа ми не го правим често и аз усещам как полудявам . Не го разбирам това поведение,поговорете и ако тя няма интерес към тези толкова основни житейски неща -дете,секс,жилище се разделяйте. Не си губи времето ,ще си намериш страстна,сексуална и мотивирана жена. Аз също съм инженер , и като цяло съм амбициозна и рационална ,стремя се винаги да намирам решение на проблема.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 20b3f0cc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Любовта не е само секс !
Докато нуждата от сношение ръководи мъжете, то света няма да тръгне на по-добро... Ами и жените сами са си виновни, че ги използват като заместител на лявата ръка и надуваемите кукли !...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6c367a7049
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Така става като се жените/омъжвате за практически непознати хора, едва ли не първите, които се навият за това. Ти си понапреднал с годините, тя също, макар, че не пишеш на колко е, искала семейство. Как си го е представяла не знам, но е намерила някой да и играе по свирката. И е постъпила нечестно, преструвайки се, че иска секс, а ти разкрива истината след като вече сте се оженили. Още тогава не ти ли светна червената лампа? И да я пуснеш да си търси някой импотент, вместо да се мъчиш да и угаждаш за всичко? При вас има тотално несъвпадение не само по отношение на секса. Ти си човек с активно отношение към живота, а тя е някаква заспала пихтия, с извинение, която само ти пречи да постигнеш нещо. Вързал си си камък на шията и се мъчиш да плуваш с него. Не знаела тя какво иска?! Ами остави я да кюта на квартира там в прованса, намери си работа, премести се другаде, нека да си изясни сама какво иска и да спре с фасоните. На първия месец ще дотърчи с рев. Защото отлично съзнава, че няма да намери балък да я търпи. Сори, ама така ги виждам нещата.
Грешката ти е, че прекалено много се мъчиш да се променяш за да и угодиш. Едва ли е нещо от типа на Меган Фокс, но и такава красавица да е пак не си струва да си пилееш живота на вятъра за нея. Тя дори не те и желае, не може здрава-права жена да се измори от 5 минути секс и то един път в месеца. Но пък и е кеф да я обслужваш като роб и да се чувства желана? Това е един завършен егоист и ти подхранваш егото и с опитите си да правиш всичко както го иска тя.
Аз съм жена, но ако правя като нея, мъжът ми досега да ме е зарязал.
Годините наистина вървят, времето никого не чака. На 40 гониш последен влак за дете, нов дом, работа, въобще нещо смислено. Но няма как да го постигнеш с тази- не само , че не ти помага, тя ти пречи. Постави и ултиматум - или е с теб във ВСИЧКО или всеки по пътя си, вместо да потъваш и ти с нея. Друг начин да се спасиш и да се запазиш като личност няма, според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cbbfe12a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е типично женски номер - да прави, каквото знае че харесваш докато ти метне въжето , после си показва истинското лице...не казвам, че не те обича , но си е двулично да разбереш, че се е прикривала. Каква честност в отношенията ако за едно от най-важните неща в една двойка те лъжат. Утре ще е нещо друго. Може да не ти хареса каквото ще кажа, но според мен жена ти е от онези, които се търсят донр и сътрудник в живота - да и направе дете и да се гржи за нея, а тя да му “пуска“ когато е на кеф. Същевремнно да получава важнит ез анея неща, без да дава важните за другия неща... Сперд теб колко време ще ти трябва докато се усетиш ?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: beeac5db7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Еех, по млад съм, на 27, ама как да не пиша, като историята непрекъснато се повтаря. Поредният мъж на 40, който се оплаква от жена си,че не иска секс.
Жена ти, не е толкова изморена мой човек, нито е асексуална. Да ти разкрия ли една тайна? Има нужда от нов мъж, да не кажа няколко. Има нужда да я чукат чужди мъже, да усеща чужд пенис, по-голям, различен.
Чукне ли 40,особено без деца и особено след сватбата, мисленето на жената тотално се променя. Като ключ, щраква и ти се чудиш какво става. Не ви ли прави впечатление как мъжете все се оплакеате от едно и също.
Женените мъже са по-зле от ергените. Сексът тотално спира. Това, че мъжа прави секс в брака е абсолютен и тотален мит. Жената иска сватба, да се види в рокля, но не и самия брак. В ума на жената почват да се променят много неща след 40 и тя наистина не може да те търпи,но не значи, че не иска секс. Бракът е тотално обезличаване на мъжа. За нея ти вече не си никакъв авторитет. Все и е едно какво ще правиш. Тя иска да се чука с друг, ако вече не го прави. Женените мъже не привличат жените си след определен период. Чуждите женени мъже обаче са друго нещо. Предложиш ли брак на жената, това означава, че вече си се предал, като личност в нейно име,а тя точно това не иска. Жените не искат нон стоп да ги обригжвате и да им обръщате внимение. Не искат да са целият свят на мъжете. Не иска да я питаш за всяко нещо. Иска да взимаш сам решенията, да имаш собствен живот отделен от нейния, с хобита интереси, цели. Тя не иска да е целта и всичко в живота ти. После се чудите що се ебат и изневеряват с комшията майстор дето кара Опел Вектра. Нищо лично колата и майстор, просто като пример го давам. Пуснете се малко от тея жени, дайте им свобода, дори да ви зарежат кво толкова. Пак ще се върне.
Честно казано няма оправия при тебе, докато не я хванеш просто с новия, който ше я чука и не я зарежеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b6026fbeda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Позната история.
И на мен и на мои приятели им се случва същото. Много секс първите години и изведнъж "сексът не е голяма работа" и от много се стига до нула.
Мъжете, обаче първо това ни отблъсква, защото това, че една жена не желае физическа близост с мъжа си е много унизително за него като мъж. Започва да се чуди какво не му е наред, на 35-40 години си в разцвета на силите си, жените те заглеждат и т.н., но като се прибереш вкъщи си в ролята на най-добра приятелка, вместо на мъж. Едно от най-унизителните неща за един мъж е да си проси секс от жена си, все едно е някакво нищожество и все едно актът носи наслада само за него.
Второ, мъжете си имаме нагон и като не правим секс няколко дни, започваме да се оглеждаме след всяка втора жена и да правим глупости.
Общо взето ситуацията се развива по следните възможни начини:
1) двойката се отчуждава, Мъжът понеже се чувства нежелан физически, се чувства и необичан. С времето всеки си заживява собствен живот и семейството или се разпада, защото жената среща някой, който да й обръща внимание (понеже мъжът й е загубил интерес) или мъжът среща друга жена, с която се почувства отново мъж...

2) Мъжът си намира любовница/ходи по проститутки, за да си задоволи нагона и за да се почувства като мъж, и вкъщи му е спокойно и не си проси секс от жена си.

Не знам какво да те посъветвам... И аз съм в подобно положение като теб. Имам доста приятели, които са в същото положение... Аз съм отчаян, защото сега е времето да се радваме на живота, след като сме напреднали в кариера, устроили сме си семействата, а на практика се чувстваме като едни прости осигурители на удобства. Страх ме е, че заради тази липса утре някоя жена ще ми завърти главата и децата ми ще растат без баща...

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dbb9a21150
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Вие сте наистина тежък случай.Нищо нормално няма в цялата тази история и мисля,че ти го осъзнаваш.Жена ти явно е асесуална,но не е бивало да те подвежда по този начин преди сватбата.Правите секс по веднъж в месеца и чакате да забременее.То не че не се случват и такива неща,но само когато е за беля.Иначе хората правят непрекъснато опити и не винаги се получава,как да стане отведнъж?А ти съвсем сигурен ли си в чувствата на жена си към теб?Защото като жена ти казвам,че ако една жена истински обича мъжа си дори да е фригидна като камък ще се постарае поне от любов към него.Била прекрасен и разбран човек-за Бога,ти какво искаш да имаш-приятелка,съквартирантка или съпруга?Сексът е много,много важен в едно семейство,хубавият секс оправя всичко-и дребните недоразумения,и разправиите за битовизми,почти всичко.Съжалявам,не те виждам как ще продължиш с тая жена,но в едно си абсолютно прав-времето минава.Даже лети.На 40 ти е крайно време да решиш как ще продължиш живота си.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 198e699bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Така като чета ми хрумва, че евентуално може да има вагиноза или друг здравословен проблем, например с щитовидна жлеза. Да иде на лекар, това не е нормално. Другият вариант е да не те харесва, може да правиш нещо грешно, заслушай се от какви неща се оплаква и ги промени. Прави някакви жестове за нея. Но има вероятност и просто по начало да не си я привличал. Много са вариантите, но да живееш така е кофти. Опитай с някой семеен консултант да я подпита какво не й е наред, ако не иска да ти каже директно или пък някоя нейна приятелка. При всички положения нещата не са наред. Аз като съм така с някой мъж, то е защото ми е станал неприятен и връзката е на приключване. Но трябва много да се е постарал с изневери или други глупости, за да се стигне до там. Иначе, ако всичко е наред, това не би трябвало да се случва. Един път в месеца е прекалено малко, сигурно не я привличаш, дразниш я с нещо или наистина има здравословен проблем. Опитай както ти казах и ако не стане, най-добре се разведи, така не се живее.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d60da56cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не казваш на колко години е тя! Ти си на 40 години, а тя на колко е? Може да я оставя менструацията и затова да не иска чак толкова. Когато секса липсва има и някакъв друг проблем. Попитай я ,какво я притеснява. Ти си на 40 години, защо ти са деца? Извинявам се за грубия въпрос, но мисля,че си закъснял. Като беше на 24-27 къде ти беше акъла? Много мъже сте така. И друго, ти попита ли я дали иска деца от теб? Не ми прилича на жена която иска деца.. Както казах проблема не е в секса, а в цялото отношение към теб. Тя има ли други деца? Коментара ми е напълно добронамерен моля одобрете го.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5d1af63657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, според мен жена ти е в депресия, а не асексуална. Жена на 35г. съм и съм изпадала в подобно положение да не желая секс. Опитите за дете и мисълта, че това е последния шанс за нея да има дете може да бъдат много смазващи, а в такива моменти не ти се мисли за секс. Много вероятно е да не успява да намери вътрешния си баланс в момента и стабилна основа, а ти очакваш либидото й да е на висота. Ако и я притискаш често за секс, това може направо да я е отвратитило. Когато човек има вътрешни борби, не може да е пълноценен във връзката във всичките й аспекти. Казваш, че търсиш и жилище, но не виждаш мотивация при нея - дали не е защото това е твоя мечта? Опитай се да я ангажираш в процеса на търсене, допитвай се до нея, кажи й, че нейното мнение е важно. Опити за дете, да задоволява сексуално мъжа си, да се осигури мечтания дом - всичко това ми звучи като предначертан план, който може би тя не споделя и започва да тежи като дълг. Остави я малко да си нареди нещата в главата и сексът трябва да е спонтанен, а не в часа и минутата на овулация само. Щом в началото сте правили доста секс, мисля че тя просто е изгубила желанието, защото мисли за останалите планове и дали ще успее да се реализира като пълноценна жена. Казвам го от гледна точка на жена с устроен живот и начертани планове за бъдещето, които буквално ме смазани и все още се опитвам да си върна спонтанноста и удоволствието от живота.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9ed1d7e14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравата връзка се крепи на две неща:
Животът в леглото и животът извън леглото.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6c367a7049
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   14 - И как въпросната булка е нямала вагиноза, болна щитов. жлеза и пр. преди брака или ако ги е имала не са и пречели да бута на автора и да се скъсва от секс, пък след брака изведнъж и се появиха болежките? Защото вече рибката е налапала въдицата и няма нужда от преструвки, та може да си покаже истинския облик.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 842395a879
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   " Лекаря като ме пита колко често сме опитвали с нормален секс и ми стана кофти, не му отговорих. " - а какво търсиш при доктора, той ли да я опраши, след като ти не чукаш редовно? Не усещаш ли, че връзката е изчерпена, пускай я да си ходи, а ти си намери нещо младо, което е още жена!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cab1678a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Авторе, щом тя не знае какво иска това е много лошо за теб. Вариантите са да не знае какво иска от теб или по принцип да не знае. Последното ще повлияе и на децата ти в бъдеще...

Моят съвет е директно да я питаш дали пие противозачатъчни и дали ти изневерява.

В другите коментари имаше много логични обяснения, че тя трябва ти е съпруга, а не приятелка и че за да живеете в хармония трябва да си съвпадате.

Аз в момента съм с такова момиче, но сме само гаджета и темата ме накара доста да се замисля. В моя случай, тя не обича да прави секс, нито разкрива себе си, макар, че сме заедно от повече от година. Винаги е добра, послушна и усмихната. За мен това не е нормално. Животът не е само рози и цветя, а тя така ми се представя. Не мисля, че година и повече е малко време някой да се разкрие в различни ситуации.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 710c1fb737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Поговорете сериозно по темата и решете този въпрос с взаимни компромиси.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9244e57e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От Автора: Благодаря на всички, които се включиха с коментари. За мое съжаление историята е истинска. Обичаме се, обичаме се много, сигурен съм на сто процента. Стигнахме до спокоен и дълбок разговор. Тя не осъзнава, че секса е недостатъчен за веднъж месечно. С това веднъж се е надявала да забременее. Порових още малко назад, семейството й. Три сестри са. И другите две не са били по секса. Едната го правила по веднъж годишно. И двете й сестри са вече щастливо разведени и живеят с по едно малко кученце, от тези пухкавите. Още инфо, майката е спряла да прави секс някъде около 30-та си година. Съпруга е луднал, станал е много черноглед за целия заобикалящ свят. Да, ходил е по чуждо след някакъв момент.
Относно апатията не зная. Иска що годе бял живот, хубава къща, кола. Да станат бързо нещата. околните й приятелки са се оженили и са получавали подарък жилища, бизнеси. Оставало им е само работа за прехраната и/или кафетата. Аз обаче няма как да получа всичко на тепсия, боря се сам.
Имаше коментар защо не съм се сетил на 24-27г. Съгласен съм. Тогава имах връзка, добро и сексуално момиче, беше като нимфоманка, рай. Чаках дете от нея. Докато не ми призна, че е от друг мъж, банкер. Както и да е, ожени се и живя като принцеса, вече е разведена заради найно ходене по чуждо, по много.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cb1f6efc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз пък мисля, че жената вече няма интерес към автора. Със сигурност има някой навън, който я спуква от секс. От много сексуална не се става асексуална ей тъй от нищото. Другото, което ми направи впечатление е, че тя не иска да избира нов дом, защото вече не вижда бъдеще с тебе. Иначе всяка жена се вълнува чисто като домакиня и къщовница. Тези две неща според мен са свързани. Тя вече не иска да е с тебе, това .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4274a4f12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   До автора:Личи си, че си много свестен и отговорен човек. Много неща се променят когато човек се ожени. Да, не е нормално сексът да е 1 път месечно, никой мъж не би могъл да издържи на това. Жена съм, имах подобен на приятелката ти проблем със секса но, много в началото на сексуалния си живот, предполагам, защото тялото ми трябваше да свикне с това. След това нещата се промениха, и всичко се нормализира. Ако съпругата ти е също около 40г определено фертилността е доста понижена. Ситуацията в която сте е доста трудна

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9244e57e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   От Автора: към коментар 16. Тя е на 38г. Винаги се допитвам до мнението й, екип сме и каквото и да правим искам да е заедно. Досега като се замисля едва ли има и един път да съм я притискал за секс. Опитвам да предразположа, като няма признаци на желание - плавно се оттеглям, няма натиск, уважавам първо човека, след това и тялото му. Относно коментарите за това как много желание в началото е преминало в нежелание ще споделя последния ни разговор. ТЯ и тогава не си е падала по секса, но не го е споделила с мен. Оставала е аз да действам, за да не ми счупи мерака. Е това като го научих днес и това тотално ме смаза.
Относно демотивацията не зная. Явно е до човек, още търсела себе си, обаче на практика не опитва нищо ново. Пасивна позиция. Още малко и ще се откажа, и аз душа нося, цял живот само да предлагам варианти, ефект нула. Казва "измисли друго", да ама живота не поднася на ден по хиляда значими възможности. БЛагодаря ви

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3533d9d010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Добре де, използваш много думи, обясняваш се, но не става ясно защо си с нея, като е очевадно, че проблемът няма да има решение. Или ще си живеете без редовен секс и ти ще си изнервен и накрая ще се изпокарате /неизбежно е!/ или ще почнеш да изневеряваш. Щом не искаш да се разделите, това виждам като варианти. Примирение или лъжа. Няма друг начин, жена ти не само че няма да се промени. По-зле ще става, имайки предвид "семейната диагноза". Исакш от нас някаква надежда, но това е невъзможно в твоя случай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6f46aef5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Има някой друг, със сигурност ще излезе нещо, ако тръгнеш да човъркаш. Секса е като храната и водата, нужда, и ако с теб не го прави, къде я изразходва тази енергия? - някъде другаде! Отначало сте го правили, което ясно показва че не е без желание, а сега какво се промени? Казваш, че няма и желание за търсене на жилище, не идва с теб, а ти й показваш снимки, ясно е че нещо куца тука, нещо не е както трябва, липсват парченца от пъзела...

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fa55a27d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Жена съм, нямам представа какво става с жена ти, но ще ти кажа само едно: Бягай! Ще става по-зле. Аз съм обратния вариант на жена ти - с всеки изминал ден искам все повече и повече секс. Все не ми стига. Съпругът ми работи тежка физическа работа, и много често вечер е скапан. Не ми отказва секс, правим го през вечер, максимум две, обаче на мен ми е малко. Обичах секса още в началото като се оженихме, и 20 години по-късно все още обичам да се чукам с мъжа ми.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4274a4f12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Защо всички употребявате думата "чукам",когато правите секс.Грозно и простовато

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8d86f28ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   33, толкова му е нивото на българина.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 93e89e1890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   до 33 ..34
А вие вишата класа на човечеството какви думи ползвате за секса моля :)
мили ..искаш ли сношение....или ...искаш ли да правим онова хубавотонешто ...или... искаш ли контакт на половите ни органи....или...хаиде да си любим ама култорно....не като онези простаци ...
Аман от такива като вас....наистина ви съжаляваме ...такива лелки и бабички като вас не са и няма как да усештат страст и възбуда ...така сте живяли и нищо не знаете за секса.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 93e89e1890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Н12 е много прав и много добре описа положението.
И аз сум така, прося по най унизителния начин секс от жена ми, не мога да търся друга за секс понеже за мен бракът е нещо много свщено а не искам да зарейа две малки момичета сами без башта, много ама много ми е ужасен живота без секс, искам я през ден ако не и всеки ден но все е изморена или спи и се или все познати оправдания.
Наистина се комплексирам вече, а отказите и ме унижават по най болезният начин .. на нея не и пука.
Мисля и тя го знае че идвамата чакаме да порастнат децата и кой от къде, но след като станем на 45 или 55 а после на къде !??

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 478fa39e94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36 на мен ми е чудно пък, че не съм искат тези жени., аз дори по-често предлагам на мъжа ми, той по-скоро не е много сексуален и не винаги навит, освен ако няма по- вълнуващо занимание, та се чудя как на мен се падна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4274a4f12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер36, това се явява проблем.Явно пикът в желанието при мъжа и жаната е различен.Определено когато има и др.ангажименти е изтощително за жената сексът да е през ден, май трябва да поговорите по темата. Ние имахме същия проблем преди време,незная на колко години си,но в един миг може да се обърнат нещата,съпругата ти да има нужда от повече секс,а ти да не си в състояние..Ако децата ви са малки до степен все още да немогат да се грижат самостоятлно за себеси и съпругата ти работи под стрес,как да отдава повече от енегия която няма? Минава се през какви ли не фази.Ние минахме през тази за която пишеш,сега е точно обратното аз имам нужда от повече,но мъжът ми в момента има доста напрежение в раборста и не му е до това.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4274a4f12e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Номер36, това се явява проблем.Явно пикът в желанието при мъжа и жаната е различен.Определено когато има и др.ангажименти е изтощително за жената сексът да е през ден, май трябва да поговорите по темата. Ние имахме същия проблем преди време,незная на колко години си,но в един миг може да се обърнат нещата,съпругата ти да има нужда от повече секс,а ти да не си в състояние..Ако децата ви са малки до степен все още да немогат да се грижат самостоятлно за себеси и съпругата ти работи под стрес,как да отдава повече от енегия която няма? Минава се през какви ли не фази.Ние минахме през тази за която пишеш,сега е точно обратното аз имам нужда от повече,но мъжът ми в момента има доста напрежение в раборста и не му е до това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 293a115f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   От Автора. Благодаря на всички включили се. Аз приятели, с огромно огорчение споделям, че загубвам борбата. Минах в позиция на апатия към съпругата. Месеци наред тя избягва разговор за секс и за бъдещето, къде какво ще правим. Държи си на нейното, че всичко е нормално с един секс месечно и бебето да е инвитро, че е по бързо и сигурно. Писна ми на оная работа да обикалям сам на огледи за жилище, да се пазаря със строителни работници и т. н. Обичам я до гроб, обаче вече не мога сам да дърпам напред. Като сумирам и чувството да не си желан, да се чувствам не привлекателен за жена, ужасно е. Понякога се хващам да съм нервен от без секс, явно психиката ми не издържа. Ама при гола жена около мен всеки ден да карам на чекии пак не е ок.
Писна ми аз да търся добри варианти за бъдещи работни места и за двамата, аз съм лесен, познавам се какво ми харесва. Тя още не знае какво иска, не е намерила себе си на 38г. Или съм твърде мек, а някои жени имат нужда от диктатура, но не ми е на сърце. В семейството за мен хората са равни. Хора, обичаите се и бъдете здрави, заедно напред и това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker