Постоянно иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Постоянно иска секс
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 3668 пъти
Здравейте! Имам приятел от една година. Постоянно иска секс. Ще си кажете "какво толкова.. това не е проблем аз и моя/та правим всеки ден".
Но той иска постоянно, всеки ден по няколко пъти. Имам натоварено ежедневие.. в някои дни наистина нямам сили за нищо и единственото, което искам е да се наспя - не ме оставя да спя, само ме опипва и то агресивно ме мачка, бърка. Ако евентуално ме остави да поспя се събуждам от бъркането му с пръсти там долу. Ужасно е. Има нощти, в които буквално се събуждам изнасилена. Събуждам се, като го е вкарал и боли и е плашещо. Не проявява никаква тактичност. Преди един изпит, който ми беше важен ме събуди 3 часа преди алармата, като си легнах много късно заради него, събуди ме защото му се правило секс. Отказах му и той почна да ми се моли да го вкарал поне един, два пъти. Казвам ви това не се издържа.
По цял ден ми говори мръснишки със всякакви заканвания какво ще ми се случи. И се сърди и ядосва, когато не му пускам. имало е дни, в които в рамките на един час се опитва пет пъти, като изведнъж сред нищото почва да ми бърка или ме бута агресивно и ми мачка гърдите, отблъсквам го и така направи пет опита. Почти винаги след като му откажа почва да ме обвинява, че съм асексуална или да ме манипулира като се самосъжалява, че не е достатъчно секси и не ме възлужда и ми става жал. Имало е моменти, когато цял ден напира за секс и накрая буквално ме лашка, оставям го да прави каквото иска само за да ме остави намира.
Обичам секса, че кой не го? но откакто съм с него самта дума "секс" ме отвръщава, всяко мръснишко изказване ми е гнусно и не искам нищо. Ако съм в цикъл ми се моли постоянно за свирки, лъжа го че цикъла не ми е свършил да ем остави намира, но напоследък почна да ми следи календара. Не знам какво му е, няколко пъти обсъждаме този проблем, защото застрашава връзката ни. Той наистина с това държание ме отблъсква. Забравих да кажа, че ако правим секс, то след 20тата минута вече ми есупер неприятно и буквално само ме лашка напред назад и се сдържа да не свърши. Нарочно забавя темпото и ми казва "не стига че не искаш секс, а и да изгърмя шанса си за 15минути няма да стане. " Говорим безброй пъти, ако почувства вина се старае няколко дни да не е такъв и всичко наново. Старата песен на нов глас. Не знам до къде ще доведе това.. все повече избягвам да оставаме заедно или да си седя вкъщи гола(което ми е любимо и комфортно), но заради него се обличам, че вече не знам.. каквото и да направя го "възбуждало". Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: a5892fcf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами то е много лесно-намери една приятелка и я навий да ви ебе и двете заедно, а повече нея, отколкото теб и работата е готова, с гаранция!!!
Хем ще ти е пред очите, хем няма да е изневяра, а само ще го задоволиш!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 168b7d3d62
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Махай го веднага, няма да се промени.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9ec2590bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На колко е? И на мен ми е необходимо риятно такова нещо, но аз сега съм с мъж дето много няма желание и го разбирам и него, но като не искаш не трябва да те кара, има ръце. Явно и много свободно време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6d7f2fe960
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоя човек има проблем. Дали е мания, пристрастяване или нещо друго, не зная, но определено има нужда от консултация със сексолог а и от запознанство с близкото РПУ. Това че сте във връзка не му дава право да те изнасилва, той буквално те принуждава с молбите си, което също е вид сексуално насилие.
За теб изхода е да се разделите. Не знам какво изобщо виждаш в тази връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 40f57b26f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чувала ли си за хистерия? Има я и при мъжете. Има ли агресивни изблици или други странности в поведението? Проблемът му е психологически най-вероятно, прилича точно на това. Не е нормален със сигурност и има нужда от помощ. Секс не се прави по този начин, ако ще и няколко пъти на ден да е. Махни се от него, защото ще започне и да те тормози. Или най-малкото трябва да посещава специалист редовно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8c9d3180da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Използвач за секс-нищо повече. А и след като казваш,че си се събуждала изнасилена,по дяволите,момиче?! Какво чакаш повече! Да продължава да те лашка все едно си му някаква секс кукла ли? Е,баси състоянието,в което се намираш-един шут по задника му,пък най-добре отпред,след това виж дали ще иска да ти го вкарва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c089ba12c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еи мърши одобрявайте инъче бой с камшиците!!!!!
Ясно ли Ви е МОДЕРАТОРчета ще ми целувате краката!!!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d595186284
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момиче не търпи това нещо. След като сега те тормози така и едва ли не те насилва докато спиш то някой ден ще те бие и изнасилва щом откажеш. Явно има някакво психическо изкривяване. Бягай от него докато можеш.
Успех...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a1fde509df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Просто е много млад, да не кажа малък. Това е незряло поведение на мъж и любовник. Моят съпруг също е хиперсексуален, има нужда от секс ежедневно, а в почивните дни - кажи-речи постоянно. Но! Той просто ме кара аз да го пожелая. Ако кажа: "Не сега, миличък, спи ми се", моментално се отдръпва и просто ме гушва. Когато вижда, че съм уморена, дори и не ми предлага секс, но ако си поискам, естествено винаги е готов. Опитният мъж знае, че голямото удоволствие е в желанието на жената. За останалото има бани и тоалетни, където може набързо са си свали сам напрежението.
Какво можеш да направиш, авторке? Да си намериш друг приятел, за жалост. И то не защото този иска постоянно секс, а защото явно не е много умен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f1c511e0f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако щастието ти не е при него просто го остави. За мен също това е ненормално и още в началото на връзка ако видя такова го отръзвам и няма да го погледна повече. Трябва да си там където намираш уют, спокойствие, щастие и любов. Ако не ти е при този човек няма смисъл да стоиш с него

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e2ff2ce6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, веднага късай с този човек и това е! Ако се опитва да те тормози веднага жалба срещу него. Казва ти го човек бил в почти същото положение. Аз не можех да дишам от бившия си от самото се начало се започна с ровенето в телефона, ревността, да съм го държала в течение за всичко, заканваше се да съм била внимава, че по целия град имал познати . Цупеше се ако по случайност смазана от работа му откажех, веднъж заради неговото желание стоях будна до 6 сутринта още не се бях разсънила и се започваше с ръчлането и натякването, че не съм поемала инициатива. Всеки път подхванех ли темата раздяла ми влачеше бившата си и цялата си компания приятели да ме убеждават колко е свестен, накрая помолих татко за съдействие, защото той явно не желаеше да разбере по друг начин, че повече не го искам в живота си. Слава Богу след това повече не се появи. Бягай от този звяр докато не е станало по - зле, останеш ли при него ще започне и да ти посяга! При мен не се случи, но на въпросната бивша, която го защитаваше е чупил ръката. Ж. 27

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f7bdfcf43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 9 - евала !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 24e081b105
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Няма да се оправи, напротив и по-зле ще става! Това е психологичен проблем, това не е нормално. Съвсем ще се отвратиш от секса!
Той не прави предигра нали? Ръга го без ти да си се възбудила, секса е сух, една блъсканица просто. Да и моя така правеше нарочно се сдържаше и отлагаше до безкрай финала. Просто се чувстваш като една "дупка" за секс.
Нямаш право да си в цикъл, изморена или си имала стресов ден абсолютно нищо няма значение за него.
Това е патология, мания или така си изкарва агресията. Едва ли не при всяко надървяне иска да ти го напъха, а все пак мъжете се дървят постоянно.
Кошмар е, бягай! Няма оправия!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker